Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Cześć, piszę w nietypowej sprawie. 

Razem z wieloma członkami katujemy.eu podjęliśmy decyzję, aby odejść z sieci. Myśleliśmy długo nad tą decyzją i uznaliśmy, że tak będzie najlepiej. Spędziliśmy tu wiele miłych chwil. Były i te gorsze ale mniejsza. Po prostu uznaliśmy, że nie pasujemy tutaj i pora zmienić otoczenie. Może nie tyle co nie pasujemy, ale bardzo nie lubimy jak ktoś podcina nam skrzydła. Nie daje nam się rozwijać, tylko każe stać w miejscu, a my nic z tym faktem nie możemy zrobić. Czas biegnie nieubłaganie. Z każdą sekundą starzejmy się , a jak wiadomo czas to jedyna waluta, której nigdy nie odzyskamy.  Chcielibyśmy spróbować czegoś innego, sprawdzić się w czymś co może nam przynieść nowe doświadczenia i masę radości w kreowaniu tego co nas otacza. Chcemy mieć wpływ na to co dzieje się w okół naszej internetowej rodziny, grupy osób, które sobie ufają, a nie tylko podporządkowywać się pod innych ( według administracji "lepszych" ). 

Doświadczenia z przeszłości mają spory wpływ na zachowanie i postawę ludzi w przyszłości. 
Dosłownie wszystko, co miało kiedyś miejsce będzie jakkolwiek oddziaływać na nasze przyszłe poczynienia.
Można to podciągnąć pod efekt motyla, a wszystko co nas otacza i dzieje się jest powiązane z tym co było.
Zaszczepiona myśl dojrzewa podobnie jak zarodek i utrzymuje się w naszej podświadomości, co przekłada się na nasze zachowanie w przyszłości.

Nasza myśl właśnie dojrzała i zdecydowaliśmy się na taki krok. Nie twierdzę, że popełniliśmy błąd przychodząc tutaj, bo poznaliśmy wiele na prawdę fajnych i wyjątkowych osób, ale sądzimy, że możemy więcej aniżeli tutaj.

Jest mi przykro z tego powodu, ale cóż ...

Piszę w imieniu swoim, jak również imieniu osób, które również zdecydowały się na taki krok. Nie chcemy robić niepotrzebnego spamu na forum, a zapewne byłoby kilka tematów...

Z Katujemy.eu żegnają się i zostawiają krótką wiadomość:

@ Meow.                    "Idę odprężyć węża, bo to... niemożliwe"

@ haikoo                    "Pora się rozstać,  a więc żegnam"       

@ LEGENDAR            "ymmm... to co bym chciał powiedzieć to nie powiem"

@ k3r                           "Pierd*le to, nudne to katujemy"

@ hsmonst3r              "Ja nic nie powiem. Aaaa... bym mu łokcia zaje*ał"

@ Junior                      "To chyba na tyle tak mi się wydaje"

@ $ SilverCup $          "Jestem tak wkurw**ny, zalałem klawiaturę.. ch*j z nią, ale to piwo..."

@ iTALL                        "No zarycz no... Od kut**ów jesteś taka zajechana"

@ Sebik0oo                 "Yyyyy... ale dlaczego to tak?"

@ Zlamiasszz              "Siema, jestem Zlamiaszzz, odchodzę"

@ mvny                        "Chwila to punkt na osi czasu.. ale czekaj...yyy... ja tego nie powiedziałem.."

@ Pyriusz Black          "Powstanie Napier*alają.  #Problemy #z  #rurociągiem"

Ja osobiście jako Meow. dziękuję za całą pomocą jaką od was otrzymałem. Bez was byłoby mi cholernie ciężko. Nie jest tak, że odchodzę od was na zawsze, bo jeśli będę mógł na pewno będę tutaj zaglądać. Chcę rozwijać się i zrobić coś nowego, nawet jeśli ma to nie wypalić, to jednak chcę spróbować. Nie wiem jak będzie z moim wzrokiem. Nie wiem czy jutro go jeszcze będę miał, więc nie chcę stać w miejscu, tylko chcę robić coś co lubię i mam jakieś zamiłowanie. Proszę nie bądźcie na mnie źli.

Dziękujemy wszystkim tym, z którymi spędziliśmy miło ten kawał czasu. 

A ja osobiście

@ Karcok @ rqkuuu @ Dark`fallen @ cloud`   @ Erwin @ Fannoth @ SQUeZ   @ clixxu.   @ Jase   @ KubeN @ Melisaman @ Ry!   @ Weak. @ Bulbo  @ EcCo   @ happy.   @ tiker   @ Lassisch   @ Djanka   @ Titania  @ BAZIU THC V1   @ martini  @ BlaDy*  @ Tipeez  @ czak @ Bulaa23   @ Palacz_xD  @ IMean @ HaQusiek @ zibo  @ ShiZo

Jeśli o kimś zapomniałem, z całego serca przepraszam..

Pozdrawiam również tych, których z nami już nie ma @ Damianciu @ LadyAnna @ Upsiik  @ Henbleidd  . Każdego szanuje równo więc proszę tutaj bez żadnych złych rzeczy. 

Jak również całe katujemy.eu  

Dziękujemy wszystkim tym, z którymi spędziliśmy miło ten kawał czasu. 

Pozdrawiamy i życzymy powodzenia.

• Lubię to! 3
  • Wrr 1
  • Przykro mi 6
  • Uwielbiam 22
Opublikowano

"Lecz kogo jedni zwą zdrajcą, inni wkrótce nazwać mogą swoim władcą."

Powodzenia, jak coś wiesz, gdzie nas szukać :ks:

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Tak właśnie wychodzi ja tylko Administracja zabrania tworzenia czegos swojego ... i tutaj cytuje za dużo jest serwerów żeby stawiać nowy a po chwili pach deathrun powstaje... 

• Wrr 1
  • Uwielbiam 5
  • Właściciel
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Zapewne rezygnacja poszła z powodu odrzucenia waszego serwera. Niejednokrotnie mówiłem, że żadnego nowego serwera nie przyjmę do sieci, a wy się uparliście że chcecie "serwerek" i mamy go dodać. Przykro mi ale nie mogę, nie będę wymieniał powodów bo ten temat nie służy do tego. Mam nadzieje, że uda wam się rozwinąć gdzie indziej ;)

6 minut temu, EcCo napisał:

Tak właśnie wychodzi ja tylko Administracja zabrania tworzenia czegos swojego ... i tutaj cytuje za dużo jest serwerów żeby stawiać nowy a po chwili pach deathrun powstaje... 

Bez obrazy, a co to jest przytułek jakiś? Ostatnio każdy ma jakąś wenę na swój serwer i chciałbym tu dołączyć a 99% tych osób nie ogarnia nawet w 20% sourcemod'a, dalej zwyczajnie nie chce mi się rozpisywać na ten temat bo ciśnienie mi się już podnosi jak czytam takie komentarze. Deathrun to mój serwer, więc ja na swojej sieci nie mogę stawiać serwerów? :facepalm:

• Lubię to! 13
  • Uwielbiam 7
  • Zasłużony
Opublikowano

No cóż panowie, straszna szkoda. Tego jestem pewny, ale i tak spowiadać mi się na mesie :D

Ja Wam z całego serduszka życzę powodzenia :cat3:

trzymajcie się!

• Uwielbiam 2
Opublikowano

@ Meow. @ haikoodzięki że mogłem wam pomóc w prowadzeniu pistoli.

@ LEGENDARdzięki za wspólną pracę w Ubt.

Mam nadzieję, że od czasu do czasu będziemy się widzieć na Ts. Trzymajcie się. 

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Część odejść mnie smuci, pewno raduje, a kolejne rozwalą na łopatki, bo w obliczu poznania sytuacji z pierwszej ręki, jestem niemile zaskoczony postawą niektórych, zaskoczyliście mnie i to w ten negatywny sposób.

Niemniej jednak, trzymajcie i powodzenia, zachowajcie klasę i nie róbcie głupstw, Katujemy to rodzina, więc nawet wychodząc z niej, szanujmy się. Bywajcie Pany i Panewki. Dużo zdrówka i rozsądku. Jeszcze raz, powodzenia! :)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Dziwne, trochę nie rozumiem. 

12 godzin temu, Meow. napisał:

Razem z wieloma członkami katujemy.eu podjęliśmy decyzję, aby odejść z sieci. Myśleliśmy długo nad tą decyzją i uznaliśmy, że tak będzie najlepiej.

Czemu w trakcie rozważania decyzji o odejściu z sieci, większość z was starało się o nowe rangi czy obowiązki? Nie piszę tego w celu spinania się, ale bardziej zrozumienia całej sytuacji.

Podam przykład - @ Sebik0oo, niedawno napisałeś podanie na redaktora, które zostało przyjęte. Za jakiś czas dowiedziałem się, że zostałeś również opiekunem serwera. Dzień później rezygnujesz z wszystkiego? Wybacz, ale nie ogarniam akcji. To samo tyczy się innych, nie będę wymieniał. Jak dla mnie to trochę nie jest ok, ale cóż, szkoda.. to była wasza decyzja i muszę ją uszanować.

Mimo to, życzę wszystkim powodzenia. Może kiedyś jeszcze się gdzieś zobaczymy. :default_biggrin:

@ Meow.zdrowiej mordko jak najszybciej, również pozdrawiam!

@ LEGENDARmam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się pogadać :D

@ haikooliczę na jakiś wspólny meczyk.. kiedyś tam.. haha

@ Pyriusz Blackfajnie było się czasem pośmiać na tsie XD

I inni, nawet jak nie miałem z wami jakiegoś lepszego kontaktu - dzięki wam za wszystko panowie, z fartem.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 3
  • Legenda
Opublikowano

Szkoda tylko, że jest to kolejne pożegnanie które nie jest uzasadnione tym, że ktoś sobie ułożył życie prywatne, tylko znowu jakaś generalnie błaha sprawa. 

Mimo wszystko życzę wam wszystkich wszystkiego dobrego! Abyście znaleźli swoje upragnione miejsce.

Powodzenia w życiu!

@ Meow. A tobie szczególnie zdrowia!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.