Popular Post Damianciu Posted November 2, 2019 Friend Popular Post Share Posted November 2, 2019 Witajcie forumowicze, w kolejnej edycji tygodnika :) Mam nadzieję że przypadnie do gustu. Nie wiem dlaczego ale jestem takim typem człowieka co nie lubi się rozpisywać na kilkanaście stron A4. Wolę przejść do sedna niż owijać w bawełnę. Właściciel Serwera @ Nesia ---> Nowy Serwer. @ Wąski TDW ---> Nowy Serwer. @ Sobien ---> Nowy Serwer. Opiekun Serwera @ MadiSon ---> Decyzja Administracji. @ Cherry ---> Nowy Serwer. Admin ONLY MIRAGE @ Meow. ---> Podanie zaakceptowane. @ MisiekPL ---> Podanie zaakceptowane. @ RobGoD ---> Podanie zaakceptowane. Admin MULTIARENA 1vs1 @ xSmmK ---> Podanie zaakceptowane. Admin MULTIARENA 1vs1 @ Haru ---> Podanie zaakceptowane. Admin RETAKE @ Sean Diaz---> Podanie zaakceptowane. @ snikzzu ---> Podanie zaakceptowane. Admin ONLY PISTOL @ Tipeez ---> Podanie zaakceptowane. @ Feliox ---> Podanie zaakceptowane. _______________________________________________________________________ Degradacje @ Durus ---> Rezygnacja z funkcji admina | Multi Arena 1vs1 @ BieluS ---> Rezygnacja z funkcji admina. „Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki.” Autor : MARK TWAIN Który zbiornik napełni się pierwszy? Odpowiadać :) Woda leci z góry do zbiornika "A" Jasiu chce popływać i pyta ratownika o zgodę: Czy mogę popływać w tym basenie? - Musisz mi najpierw pokazać jak pływasz. Jasiu zaczyna. Robi fikołki, nurkuje, pływa. Wreszcie ratownik pyta: - Gdzie tak świetnie nauczyłeś się pływać? Tata wyrzucał mnie na środek jeziora. - To pewnie trudno było dopłynąć do brzegu? Nie - mówi Jasiu. Najtrudniej było wydostać się z worka. @ -W-P- Pozdrawiam @ Jase _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ Nuway Pozdrawiam @ adikadik najlepszego kurczaka na świecie oraz @ polar1s proplayera. _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ Jase Pozdrawia @ Zdolna. @ Meow. _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ Szogun Pozdrawiam serdecznie @ Awika., @ mayor, @ EcCo, @ Dudnes, @ cloudn oraz całą Administrację FFA _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ BreaK.TM Pozdrawia @ Gosia ?! - I tak Cię połamię ;) @ Zawiszak? - Ah te wieczorne rozmowy. @ Damianciu - Za to że napisałeś ;) @ Wąski TDW - Ja Znam killera :D @ Power of Shadow - To jest kurde mój ulubieniec. @ Twixmax - Zjadłbym batona heh ;D @ Karcok Nie pindoli się w tańcu Oraz całą ekipę katujemy, i wszystkich użytkowników forum. _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ Nesia Pozdrawia samą siebie. _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ Carolina Pozdrawia @ Gosia ?!, @ Nati, @ xKarcia, @ Zdolna., @ Limitowana!, @ Erwin, @ czak , @ martini , @ NeQ. , @ Awika. _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ promyx. Pozdrawia @ Atencjusz.prowokator szoki _____________________________________________________________________________________________________________________________ No cóż zakończenie tfu blee... Witam nową administrację serwerów cs 1.6 ;) Niech wam tam się wiedzie Hhmmmm.... A lista osrańców rośnie _____________________________________________________________________________________________________________________________ Nasza Lista Osrańców, nie wykonali zadania które dany forumowicz im zlecił. Co tydzień będą lądować na tej liście. @ Ry! @ EXTREMAAAAA @ Erwin @ -W-P- @ PUTA @ Weak'uś. @ NeQ. @ popcorn. @ cloudn @ Crystal Lake @ Szogun @ xKarcia @ MasterGraif Całą zabawę możecie zobaczyć tutaj ---> KLIKNIJ TUTAJ! 9 1 2 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anubiakk Posted November 2, 2019 V.I.P Share Posted November 2, 2019 Bardzo piękny tygodnik! Odpowiedź na zagadkę to F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted November 3, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 3, 2019 @ BreaK.TMsam będziesz łamany, szans nie masz :D @ Carolinadziękuję za pozdrowienia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted November 3, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 3, 2019 Z iornik F. Dzięki za pozdrowki 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdolna. Posted November 3, 2019 Donor Share Posted November 3, 2019 Dziękuję za pozdrowienia @ Jaseoraz żonce mojej @ Carolina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreaK.TM Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 6 godzin temu, Gosia ?! napisał: @ BreaK.TMsam będziesz łamany, szans nie masz :D @ Carolinadziękuję za pozdrowienia Tak tak @ Gosia ?! :) Piekny tygodnik tak apropos ;p 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mategros Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Ciekawie wykonany tygodnik. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 3, 2019 Sponsor Share Posted November 3, 2019 @ BreaK.TM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Bez owijania w bawełnę, wszystko czytelne i schludne. Zdarzały się błędy interpunkcyjne, ale wszystko jest do poprawienia. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikoo Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jak zwykle super tygodnik, miło się czyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted November 7, 2019 Donor Share Posted November 7, 2019 Dobra robota! Czekam na więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts