Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad1.png.78ebe118cf5837aa2e4a3cd0356e31c3.png

Czasem jest fajnie zakończyć coś, będąc w formie- jest to prawdopodobnie ostatni mój wywiad w karierze.. A teraz do sedna.

Chce zostać strażakiem, a o forum wypowiada się tak Jest bardzo przyjemnie. Każdy ze sobą stara się rozmawiać i nie ma większych spin. Można powiedzieć, że użytkownicy katujemy to taka mała ,,rodzinka"- zapraszam do wywiadu z naszym moderatorem!

KOLORYSTYKA

PYTANIA @ Erwin

ODPOWIEDZI @ SQUeZ

POBOCZNE INFORMACJE

33.png

Witam Squeza!

Witam Erwina!

Tak naprawdę można rzec, że jesteś cichą wodą tego forum. Może pora to zmienić?

Hmm od zawsze byłem osobą nieśmiałą. Od dawna mam problem z nawiązywaniem nowych znajomości itd., ale już się do tego przyzwyczaiłem.

Dalej mi natomiast nie odpowiedziałeś na pytanie, Panie Squez! Czy dokonamy zmiany? Czy forumowicze tego jakże kozackiego forum, dowiedzą się czegoś więcej?

Wszystko możliwe. W najbliższym czasie postaram coś w tym kierunku zdziałać.

Superancko, to mam dla Ciebie bombę- taką atomową, ale bardziej forumową. Tą bombą jest wywiad- wchodzisz w to?

Czemu nie zawsze można spróbować!

No i to mnie bardzo cieszy, co prawda do wywiadu mamy blisko dwa tygodnie... Ale? Co tam dla nas! Na początku przedstaw się swoim czytelnikom- powiedz jak masz na imię, skąd jesteś, czym się zajmujesz na co dzień!

Mam na imię Bartek, jestem z Białegostoku, i na co dzień uczęszczam do jednego z tutejszego liceum. W wolnym czasie interesuje się koszykówką oraz e-sportem. Bardzo lubię ogólnie sporty ruchowe.

Jesteśmy teraz w etapie pandemii, gdzie nauka sprowadza się do e-lekcji. Jak sobie radzisz z nauką, gdzie musisz tak naprawdę sam się uczyć?

Szczerze ta cała pandemia nawet wychodzi mi na lepsze. Dzięki jej tak naprawdę dostaje dużo  lepsze oceny przez co może uda mi się  zdać. Jeśli chodzi o e-lekcje to bardzo mi się podobają. Chociaż szybciej czas mija, niż gdybym musiał siedzieć w szkolnej ławce. W końcu mogę robić sobie na tych lekcjach wszystko co tylko mi się podoba.

Wszystko okej, ale nie brakuje Tobie tak naprawdę spotkań ze znajomymi w czasie szkolnym?

No oczywiście, że brakuje szczególnie zwłaszcza, gdy niedługo zaczną się wakację. Brakuje mi wspólnych spotkań, rozmów oraz wspólnej gry w piłę od rana do nocy. Te wakacje na pewno będą bardzo mocno się różniły od poprzednich. Na szczęście jest Fb i Ts i można zawsze ze sobą porozmawiać, ale jednak to nie to samo.

Wspomniałeś- "może zdam". Źle radzisz sobie z nauką?

Właśnie nie.. Moim zdaniem uczę się nawet dobrze. Oczywiście każdy sobie z czymś radzi lepiej, a z czymś gorzej. Trochę mogę was zaskoczyć, ale gdy chodziłem do podstawówki to bardzo lubiłem matemtyke, lecz z biegiem czasu szło już coraz gorzej. Na szczęście jako tako jeszcze sobie radzę, tak samo jak z innymi przedmiotami ścisłymi. Natomiast zawsze słabo szło mi z językami obcymi, szczególnie z angielskim przez co mam bardzo słabe oceny z niego no ale cóż, nie każdy jest orłem ze wszystkiego.

Czy udało Ci się osiągnąć kiedyś tzw. "czerwony pasek" na świadectwie? 

Tak i to nawet dwa razy. Ledwo, ale było!

To już wyczyn! W których klasach udało Ci się to osiągnąć? 

Hmm, jak dobrze pamiętam.. Było to chyba w 4 i 5 klasie podstawówki. Jeszcze pamiętam do dzisiaj ten stres, jak wychodziłem na środek po świadectwo przed całą szkołą.

O proszę, stresują Ciebie mocno takie sytuacje?

Na pewno bardziej stresuje się recytowaniem wiersza przed klasą, niż graniu w piłkę lub jakiś inny sport na zawodach, mimo że to właśnie na nich jest więcej osób. Myślę, że też wiele zależy czy daną rzecz wykonuje często.

Z pewnością w tym czym czujesz się najpewniej, to sobie tam lepiej radzisz. Wspomniałeś nam na początku, że interesujesz się koszykówką oraz e-sportem. Zacznijmy od tego pierwszego zainteresowania, skąd taka zajawka na koszykówkę?

W szkole miałem taki mini szkolny klub sportowy, gdzie zawsze trenowało się czy to piłkę ręczna czy kosza. Miałem wspaniałego trenera. Nauczyl mnie zasad gry koszykówki, ale i piłki ręcznej czy też siatkówki. Jednak gdy miałem 10 lat pojechałem na swoje pierwsze zawody z kosza. Byłem bardzo podekscytowany tamtym momentem. Od tamtego czasu bardzo spodobał mi się ten sport i z czasem zacząłem się interesować nim coraz bardziej. Lecz przyszedł w moim życiu taki etap gdzie zachorowałem na zapalenie opon mózgowych i nie mogłem grać w kosza, a nawet biegać. Bardzo mnie kusiło iść pograć z kolegami w piłkę na wf-ie, ale niestety nie mogłem. Od  tamtej pory bardzo zainteresowałem się ligą NBA.

"etap gdzie zachorowałem na zapalenie opon mózgowych"- czy dziś odczuwasz skutki związane z byłą już, chorobą?

Na szczęście nie, ale lekarz mówi, że nie mogę za bardzo się przemęczać.

Rozumiem, wspomniałeś nam jeszcze o e-sporcie. Opowiedz coś więcej prosze, naszym czytelnikom!

Hmm co tu dużo opowiadać od czasu do czasu lubię obejrzeć jakiś meczyk. Kiedyś za czasów starego dobrego Virtus pro lubiłem oglądać ich mecze. Były momenty, że nie odpuszczałem żadnego ich meczu. Potem zaś już Polskie Virtus Pro się rozpadło, no i trochę przestałem się interesować, ale od niedawna znów chętnie przeglądam jakieś nowinki ze świata Csa, a czasami również i lola. Teraz akurat lubię oglądać emeritos banditos xD.

Stare dobre VP... Emiratos banditos- ze względu sympatii?

Wiesz co bardziej mnie ciekawi jak takie stare dziadki sobie radzą w tego Csika, no i powiem szczerze jak na razie idzie im elegancko.

Wiek czasem jest omylny, tutaj pozdrawiam z serca, bez napinki @ OWCA. Czy w lolu posiadasz swoją ulubioną ekipę?

Hmm akurat nie. Lol to taka gra, gdzie jestem zielony jak szczypiorek akurat.

A próbowałeś swoich sił w grze?

Tak i pozdrawiam tutaj @ Bulbuś i @ The Denver, którzy kiedyś mnie carrowali xD.

Twoja przygoda wciąż trwa? Czy to był krótki epizod?

A czasami jak ktoś zaprosi to coś tam zagram, ale to rzadko.

Rozumiem, ulubiona postać?

Hmm myślę, że xin zhao.

W sumie prosta, przyjemna postać dla początkujących.. Wspomniałeś nam wcześniej, że jesteś z Białegostoku- największe miasto zdecydowanie na Podlasiu. Jakbyś był osobą oprowadzającą po mieście to na co byś zabrał swoich wycieczkowiczów?

Jak dla mnie w Białymstoku nie ma wiele fajnych miejsc do zwiedzania, ale na pewno wycieczkowiczów zabrałbym na planty. Lubię bardzo tamtędy sobie spacerować. Myślę, że dla turystów spodobałby się także pałac Branickich. Z zewnątrz wygląda bardzo ładnie, a szczególnie w nocy.

Czy są szczególne miejsca, takie do których lubisz najbardziej chodzić?

Tak najbardziej na boisko, na którym spędzam czas z kolegami, ale lubię też chodzić po mieście na rynek czy też właśnie na planty.

Rozumiem, a jeśli chodzi o miejsca, gdzie coś można zjeść smacznie- masz coś do polecenia?

Najczęściej jak coś jem na mieście to jest to kebab, ale czasami jem też sobie w takim rukola bistro. Mają tam bardzo świetne makarony.

Jeśli już jesteśmy w temacie to wypada zapytać- jakie jest twoje ulubione danie?

Myślę że pizza. Mógłbym ją jeść bez końca.

Jaka jest twoja ulubiona?

Myślę, że capricciosa.

Dobra jest jedzonko, ale trzeba czymś popić.. Jaki napój preferujesz najbardziej?

Myślę, że jako ulubiony mogę uznać Cole.

A czy sięgasz po coś z półek alkoholi?

Sięgam, ale to bardziej przy spotkaniach z kolegami.

Jeśli już, to po co najczęściej?

Jeśli trafia już się taka okazja to najczęściej sięgam po jakieś browarki. Najczęściej Lechy i oczywiście Żuberki!

O to pewnie z @ Gosia ?! byś się dogadał! Wróćmy chwilę do tematów żywności- czy potrafisz gotować?

Oj nie, jeśli chodzi o temat gotowania to mam dwie lewe ręce w kuchni. Jedynie co to potrafię sobie parówki zrobić.

Zawsze to coś! Z pewnością @ EXTREMAAAAA nawet wody nie potrafi zagotować.. Mam dla Ciebie propozycje zabawy na rozluźnienie, wchodzisz w to?

Z wielką przyjemnością.

To już tłumaczę Tobie na czym polega, dam teraz Tobie kilka nicków z forum, a ty podasz największe zalety oraz wady użytkownika.. z racji iż zalet przeważnie jest więcej niż wad, to stosunek wyniesie 2:1. Czyli dwie zalety oraz jedna wada!

To na start niech będę Ja!

+ poczucie humoru
+ osobowość
- chore pomysły

@ BinaR

+ spokojny (tak mi się wydaje xD)
+ miły
- Jest opiekunem u Erwina 

@ chmiel

+ pomocny
+ zabawny
- leniwy

@ Nati

+miła
+Pije żuberki 
-Alkoholiczka xD 

@ Karcok

+ Jedna z najbardziej pracowitych osób na tej sieci
+ dobrze się tyra xD
- Mieszka w Niemczech

@ Gosia ?!

+ czołowa zawodniczka w piciu zuberków
+ sympatyczna
- Alkoholiczka xD

@ Narks.

+ pomocny
+ Pozytywna z niego osoba 
- brak

@ Dudnes

+ Wrócił z Niemiec
+ pomysłowy
- leniwy

@ Bulbuś

+ Pomocny
+ Idzie pogadać
- Zbyt spokojny

@ Ry!

+ stanowczy
+ pomocny
- leniwy

@ clixxu.

+ pomocny 

+ szczery

- agresywny

Był temat o kuchni, a jak to mówią przez kuchnię do serca.. więc w tym momencie rodzi się samo z siebie pytanie- czy masz może swoją drugą połówkę? Nie chodzi o tą, którą mają całe katujemy w lodówce :Kappa2:
Nie mam, aczkolwiek jest pewna kandydatka, którą mam na oku.

O proszę, coś więcej zdradzisz nam?

Haha może na razie lepiej nie.

Rozumiem... Czy masz jakieś nałogi?

Kiedyś w przeszłości dużo betowałem na różnych stronach co jak można się domyślić nie najlepiej się skończyło. Teraz na szczęście już mi to przeszło.

Myślisz, że jesteś typem osoby co łatwo się uzależnia, czy wręcz przeciwnie?

Hmm myślę, że właśnie wręcz przeciwnie. Jak na razie nie jestem uzależniony od jakichkolwiek używek.

Próbowałeś w życiu jakieś używki?

Jeśli chodzi o alkohol i fajki to tak, ale narkotyków nie próbowałem i nigdy w życiu ich nie dotknę.

Rozumiem, szanuję. Czytasz książki?

Nieee, jakoś mnie to nie kręci. W swoim życiu jak dotychczas przeczytałem może z max dwie książki, ale i to krótkie.

Wliczając w to lektury?

Tak.

Rozumiem, a jak jest z filmami? Lubisz czasem sobie coś pooglądać?

Tak codziennie wieczorem staram się obejrzeć jakiś film. Najczęściej jakieś wojenne.

Który film według Ciebie mógłbyś najbardziej polecić użytkownikom?

Jak dotychczas najbardziej mi do gustu przypadł film o nazwie ,,Furia".

Jak dokładniej przebiega akcja filmu?

Zahartowana w boju załoga czołgu Sherman o wdzięcznej nazwie "Furia" pod dowództwem sierżanta Dona "Wardaddy'ego" Colliera (Brad Pitt) znajduje się na tyłach wroga, gdzie otrzymuje zadanie przeforsowania linii ognia i wkroczenia do serca nazistowskich Niemiec, gdzie przyjdzie im utrzymać ważny strategicznie szlak.

Dziękujemy za ten spoiler! Czy miałeś sytuację w którymś filmie, gdzie puściłeś łezkę?

Może i była taka sytuacja, ale za bardzo nie pamiętam.

Rozumiem. Kto jest twoim ulubionym aktorem/ką?

Jako tako nie mam swojego ulubionego aktora, ale bardzo lubię Vin Diesela z serii filmów ,,Szybcy i wściekli''.

7 lat temu odszedł jeden z najbardziej kluczowych aktorów właśnie z tej serii- Paul Walker. Jak odczułeś stratę, jako widz?

Myślę, że jednak bez niego to nie to samo.

Jak się podobała Ci ta, ostatnia scena z ww. aktorem?

O właśnie nawiązując do paru pytań wcześniej muszę powiedzieć, że była wzruszająca.

To pokazuje tak naprawdę jaki sentyment tworzy się, do danego aktora, którego tak naprawdę nie znamy- nie sądzisz?

Zgadzam się z Tobą w 100 procentach.

Dobra, lecimy dalej. Słuchasz na co dzień muzykę?

Słucham.

Jaki gatunek jest Ci najbliższy?

Nie mam swojego ulubionego. Słucham po prostu tego co mi wpadnie w ucho.

Jakiś ulubiony kawałek?

Widzę, że odnajdujesz się w gatunku hip-hopowym. Pewnie słyszałeś o sławnej akcji jaką jest #hot16challenge2- co o niej sądzisz?

Bardzo podoba mi się ta akcja. W końcu chodzi w niej o to, aby zebrać pieniądze dla medyków. Z resztą wiele osób nawet nieźle nawinęły swoje szesnastki i to nie tylko osoby które na codzień zajmują się muzyką.

Z tego miejsca zachęcam do wsparcia zbiórki -> https://www.siepomaga.pl/hot16challenge
Wygrajmy ten beef! Jakiś czas temu w internecie furorę zrobił udział naszego prezydenta w tej akcji, co odbiło się sporą krytyki ze świata hip-hopu jak i słuchaczy. Jakie jest twoje zdanie na ten temat?

W sumie nie wiem czemu duża grupa ludzi jest do tego negatywnie nastawiona. W końcu prezydent przyłączył się do akcji i zachęcał innych ludzi do wpłacania, a o to w tym wszystkim chodzi.

Sporo osób uważa, że jednak to przez osoby prowadzące kuleje nasza medycyna, a zapraszanie ich do zbiórki jest po prostu nie fajne. Nie pochylasz tego zdania?

Nie, w ogóle nie rozumiem takich ludzi i nie zgadzam się z nimi.

Jasne, każdy ma swoje zdanie na ten temat. Obecnie uzbieranych jest 238% czyli 2.380.000 zł, pewnie gdy dodamy wywiad będzie około 350% patrząc na tempo w jakim rośnie ten %. Czy według Ciebie realna jest bariera 500% czyli 5 milionów?

SPROSTOWANIE:

Dziś sam Solar dostał zapytanie na temat tej zbiórki, na które odpowiedział:

99118722_2655169221422645_1336703142317785088_o.thumb.jpg.dee93eb9d18885686f9559dffe106cc2.jpg

Hmm myślę, że jeśli tempo utrzyma się tak jak dotychczas, to nie będzie z tym problemu.

Jesteśmy w temacie "pandemii", o której jedni mówią jest mega groźna, zaś drudzy- nie ma się czego obawiać i czy w ogóle istnieje.. Jak jest z tym zdaniem u Ciebie?

Moim zdaniem władze w Polsce trochę za bardzo śmiałe kroki czynią w kierunku znoszenia obostrzeń. Od kilku dni znów można zauważyć, że liczba zarażonych zwiększa się, a nawet ostatnio padł nowy rekord zachorowań. Oczywiście trzeba coś robić w tym kierunku, ponieważ przez tą pandemie gospodarka ponosi największe straty, ale wszystko z umiarem. Nie rozumiem sensu jak na razie otwierania salonów kosmetycznych oraz ośrodków sportowych.

Jak rozumiesz ruch władz podczas gdy:
- było mało zachorowań zamknęli lasy, jest bliski szczyt i lasy otwierają?
- było mało zachorowań i zamknęli galerię, a podczas zbliżania się ku szczytowi je otworzyli?

Rozumiem, że chcieli w jakimś stopniu zahamować przyrost zachorowań, ale nie w ten sposób. Rozumiem, aby w tym czasie otworzyć lasy, bo one są duże, a ludzie nie będą napotykać na siebie, ale galerie? Moim zdaniem tak jak zostały zamknięte, tak do teraz powinny zostać.

Nie tak dawno wybuchł strajk przedsiębiorców z konsekwencjami właśnie spowodowanych przez pandemię oraz zły ruch władz, śledzisz temat?

Widziałem i popieram. Trzeba pomóc dla polskich przedsiębiorców chociaż w małym stopniu, a polski rząd jak dotychczas nic w tej sprawie nie zrobił. Bardzo zaimponował mi Pan poseł Grzegorz Braun, który starał się pomóc przedsiębiorcom.

Widzę, że nie tylko mi. A reakcja służb mundurowych? Kompletne zero, nie sądzisz? Nawet nie chcieli nawiązać kontaktu z ww. Politykiem.

Żenada, ale rozkaz był to trzeba było go wykonać.

Jesteśmy w temacie dot. sytuacji w kraju. W niedalekich miesiącach powinny się odbyć wybory na najwyższe stanowisko czyli prezydenta Polski. Kto jest twoim osobistym najlepszym kandydatem?

Jak dla mnie osobiście najlepszym kandydatem jest Krzysztof Bosak. Jak dotychczas najbardziej przekonał mnie do siebie. Myślę, że mógłby wiele dobrego zdziałać dla naszego kraju. Niestety nie mogę jeszcze głosować w wyborach, ponieważ nie jestem pełnoletni, ale gdybym mógł to właśnie oddałbym głos na Bosaka.

W tym momencie nawet nie wiesz jak za plusowałeś, masz w nagrodę opiekuna na dd2! Wczoraj zaszła spora zmiana w PO Pani Kidawa-Błońska zrezygnowała z funkcji startowania na prezydenta, w jej miejsce wpadł Pan Trzaskowski- dobry ruch z tego obozu?

No chyba każda osoba byłaby lepsza dla PO od niej. Tyle wpadek ile odnotowała w tej kampanii to się w głowie nie mieści. Na swoich konferencjach musi chodzić aż ze swoimi kolegami z partii, aby jej podpowiadali co ma mówić xD. Trzaskowski dla PO może i nie jest nawet takim głupim rozwiązaniem, szczególnie jeśli duża część Warszawy pewnie na niego zagłosuje.

Ostatnio na konferencji Krzysztofa Bosaka wpadł pewien "gość", a mianowicie Radosław Sikorski z właśnie platformy obywatelskiej, myśląc, że uda mu się tam młodych polityków właśnie wyprowadzić z równowagi. Okazało się, że wyszło inaczej- widziałeś to zajście?

Widziałem. Widać, że było to zaplanowane przez PO. Wymówka Sikorkiego, że akurat w tamtym momencie o tak nagle sobie przechodził jest śmiechu warta.

Strzał w kolano?

Myślę, że nie. Tyle ile oni się ośmieszyli już w innych sytuacjach, przechodzi ludzkie pojęcie, a i tak bardzo duża część społeczeństwa dalej na nich głosuje.

Zostawmy już ten temat najbrudniejszego zawodu- jakim jest polityka. Mam dla Ciebie jeszcze jedną zabawę, polega na opisaniu każdej grupy forum i o tym jak oceniasz ich pracę. Czy jesteś chętny?

W sumie czemu nie?

Zacznijmy od najwyższego szczebla- Administrator, tu też właściciel tego pięknego forum- @ Dudnes!

Znakomicie pełni rolę właściciela forum. Zawsze jak o coś go poprosiłem, od razu mi pomagał.

V@

Jako tako swoje obowiązki wykonują dobrze, ale jednak trzeba wyróżnić @ Karcok. Dla mnie jest osobą która najbardziej się stara. Bardzo dobrze zajmuje się naszą grupą moderatorów.

Mamy nawet podobne zdanie na ten temat, nasz technik- Szymon!

@ Jase jest bardzo pracowitą osobą. Tylko gdy coś nie działa na forum, zawsze próbuje to naprawić. Bardzo wiele wniósł na forum, między innymi stworzył panel kontrolny, który działa bardzo dobrze i jest mocno przydatny.

Global moderator Mateusz!

Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Zawsze pomoże, gdy jest potrzeba. Swoje obowiązki wypełnia perfekcyjnie.

Moderatorzy!

Jest to bardzo zgrana ekipa. Znakomicie pilnują porządku na serwerze. Zawsze chętnie pomagają innym użytkownikom sieci, gdy Ci potrzebują jakieś pomocy.

Właściciele serwerów!

Co chwilę tworzą nowe serwery, które są na najwyższym poziomie. Widać, że poświęcają nim wiele czasu.

A jak sprawują się osoby niżej czyli opiekunI serwera?

Bardzo dobrze się sprawują. Dbają bardzo, aby na serwerze był porządek, oraz bardzo dobrze pilnują adminów.

A jeśli chodzi o adminów? Czy to 1.6, cs:go czy ts3.

Nie znam dużej części, adminów, ale tych których znam, swoje obowiązki sprawują bardzo dobrze.

Nasz UBT na czele z opiekunem kapslem!

UBT wraz z ich opiekunem Nekiem swoje obowiązki bez zarzutu. Praktycznie w ogóle się nie mylą i podejmują właściwe decyzje.

Czas na naszych redaktorów na czele z Moniką!

Bez dwóch zdań redaktorzy są twarzami tej sieci. Ich pracę nie raz przykuły moją uwagę jak i innych. Wykonują naprawdę kawał dobrej roboty.

No i na końcu i Ci godni podziwu- graficy!

Wykonują zlecenia na forum na jak najwyższym poziomie. Czasami korzystam z ich usług graficznych i za każdym razem jestem bardzo zadowolony.

W tym momencie zbliżamy się do sedna naszego wywiadu. Na początku opowiedz nam- jak powstała twoja przygoda z cs?

Moja przygoda z Csem już w 2015r. Wraz z kolegami pogrywaliśmy sobie trochę. Najczęściej były to mm. Wtedy zacząłem pomału poznawać tą gierkę. Po roku grania musiałem przenieść się na CS 1.6, ponieważ mój komputer nie był bardzo słaby. Wtedy pamiętam, że grałem na jakimś serwerze only AWP. Nie pamiętam do dzisiaj jego nazwy. W 2017r. Dostałem od rodziców komputer. Na tamte czasy był mega dobry. Wtedy postanowiłem znów wrócić do CS GO.

Jak obecnie sobie radzisz w tej strzelance?

Myślę, że nie najgorzej. Trochę już w tą grę przegrałem i jak na tyle czasu myślę, że nie jest źle.

Jaka jest obecnie twoja ranga?

LEM.

Jakieś plany związane z wbiciem wyższej rangi są?

Niee, raczej nie. Jak na razie gram faceity z ekipką z mirka #1.

Wspomniałeś o graniu w 1.6- miałeś swój ulubiony mod?

Hmm, chyba only awp.

Próbowałeś może swoje siły w source?

Akurat nie.

Rozumiem. Przechodzimy już do samego sedna! Jak trafiłeś na forum?

Kiedyś zacząłem swoją przygodę na serwerze only mirage #1, gdzie po pewnym czasie grania chciałem zostać administratorem serwera.

Dziś pełnisz funkcję moderatora- bardzo wysoko. Jak czujesz się na tym stanowisku?

Myślę, że jakoś sobie daje rade. Na początku gdy przychodziłem na sieć, nie myślałem, że kiedykolwiek zostanę opiekunem, a tu jednak.

No właśnie, od niedawna pełnisz funkcję opiekuna DD2, kiedyś zaś retake only pistol. Jak sobie radzisz, jako opiekun?

Chyba nie najgorzej. Admini z retake pistol kiedyś chwalili mnie z czego bardzo się cieszę, więc jakoś sobie radzę. Myślę, że Ciebie również mogę zapytać jak sobie radzę jako opiekun na twoim i Neqa serwerze. W końcu też długi czas byliście właścicielami retake only pistol.

Myślę, że doskonale! Podobne zdanie pewnie będzie miał Kacper. Co sądzisz o atmosferze i użytkownikach forum?

Jest bardzo przyjemnie. Każdy ze sobą stara się rozmawiać i nie ma większych spin. Można powiedzieć, że użytkownicy katujemy to taka mała ,,rodzinka".

No właśnie, to mocne słowa. Pokazaliśmy już chociażby w akcji ze zbiórką dla @ Meow.- jest problem, pomagamy. Tylko jak w kilku przypadkach- okej pomogliśmy, ale dostaliśmy również pstryczek w nos. Dziś Michał ma swoją sieć- czy według Ciebie jego zachowanie było nie fair?

Zachowal się jak skończony kretyn. Trzeba mieć tupet, aby prosić na początku o pieniądze, ponieważ jest chory, a potem stawiać za te pieniądze że zbiórki własną sieć, szczególnie, że niektórzy przelali mu naprawdę spore sumy pieniędzy.

Może to nie są wygodne tematy, ale jednak to jest nasza otoczka. Kiedyś pracowałeś z Michałem, gdy miałeś opiekuna u niego- czy sądziłeś, że będzie w stanie zrobić taką akcje?

W życiu, bym się nie spodziewał, że wykręci taki numer. Nie rozumiem jak można robić takie rzeczy tylko po tym, że ktoś nie chce dodać jego serwer na sieć. Żałosne!

Mało tego.. Udało mu się podkraść nawet regulaminy. Przejdźmy do przyjemniejszej sekcji- dziś zakończył się konkurs karaoke. Byłeś na nim?

Tak, miałem przyjemność posłuchać niektóre osoby które wykonywały swoje utwory, ale niestety nie wszystkie.

Jak oceniasz konkurs jak i sam przebieg?

Poziom konkursu, był naprawdę bardzo wysoki. @ Karcok jak zawsze odwalił kawał dobrej roboty. Chciałbym również pochwalić juri które spisało się na medal.

Z tego miejsca pozdrowionka dla Juri alkoholików :haha: i samego organizatora wraz z uczestnikami. Jak zapewne wiesz- wygrał @ AdaśGitarka, drugi był @ Holi a podium uzupełnił @ RybaBLL.  Słusznie?

Myślę, że @ AdaśGitarkawygrał zasłużenie, ale dużo osób nie zgadza się co do drugiego miejsca. Minimalnie głosem publiczności i @ AdaśGitarkawygrał @ Holi, ale dla mnie osobiście wygrał @ RybaBLL. Gość ma niesamowity talent moim zdaniem.

Rozumiem. Jeszcze chwila i nie zabieram Ci już czasu, ale jesteśmy przy temacie forum i aż żal nie spytać- czy planujesz w jakąś wyższą rangę się kiedyś zaangażować?

Szczerze to ciężko będzie mi jeszcze zdobyć jakąś wyższą range na forum, ponieważ już wyższe to tylko V@ i globus a nie oszukujmy się, aby zdobyć  wyżej wymienione rangi trzeba na nie mocno zapracować.

Ciężka praca, ponoć popłaca! No dobrze, czy jest ktoś na forum, komu szczególnie coś zawdzięczasz?

Tak. Najbardziej pomógł mi @ clixxu. To on nauczył mnie praktycznie wszystkiego. Zawsze, gdy potrzebowałem pomocy, nigdy nie odmawiał i mogłem liczyć na niego. Nauczył mnie między innymi wszystkich rzeczy, których powinienem umieć, jako opiekun. Przekazał mi opiekę nad retake pistol bo mi zaufał i cieszę się, że mogłem go w tamtym momencie zastąpić. Nie ukrywam moim małym marzeniem jest kiedyś zostać opiekunem mirka. Nic na siłę, ale może kiedyś powtórzy się taka sytuacja jak z retake.

Ambitnie i z tego miejsca Bartuś pozdro. Czy według Ciebie jest taka osoba na sieci, która nie została doceniona?

Myślę, że @ Jase. Bardzo się stara i dużo nowych rzeczy wniósł na tą sieć. Wydaje mi się, że zasługuje, aby zostać V@.

Rozumiem. Niczym zakończymy wywiad i będziesz chciał kogoś pozdrowić, o ile będziesz chciał.. To mam dla Ciebie małą zgadywankę, na sam koniec. Spytałem się osoby co sądzą na twój temat, a twoim zadaniem jest odpowiedzieć kim są te osoby. Zaczynamy?

Jestem bardzo ciekawy, co inni o mnie myślą :D

Maszyna poszła! Pierwsza osoba wspomniała tak  ,,Kocham go, jest moim kochanym skrzatem, dzieckiem, które wychowałem na katujemy tak, by nie dał sobie wejść na łeb i by miał twarda dupe. Dobry z niego człowiek!"

@ clixxu.

Następna osoba musiała zamknąć kota i napisała coś na szybko, a tej osoby zdanie brzmi tak- jebie mu halibutem z mordy.

Hahaha no chyba jest to @ Karcok.

No, a zadajmy pytanie- kto mógłby inny! Następna osoba wypowiedziała takie słowa ,,Pozytywna osoba, z poczuciem humoru. Dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków na stanowisku moderatora. Nie znam zbytnio, jednak z tego co zdążyłam zauważyć sympatyczny chłopak."

Chyba @ Nati.

Kurde, nie myślałeś, aby zostać detektywem?

Hahaha, nie dzięki!

No dobra, wraacaaamy! Tutaj już jest poziom HARD "Nie poznałem go jeszcze, ale z tego co zobaczyłem na forum jest w porządku osobą." Podpowiem Ci- mówią o nim marchewka, a to zwykła cebula.

Oj teraz mnie zagiąłeś. Nie mam kompletnie pojęcia.

Udziela się w grafice, teraz powinieneś zgadnąć.

@ keeemin?

Taaak. Lecimy dalej -> ,,Squez spoko morda widać że się stara i mu zależy a przede wszystkim nie boi się wyzwań z tego co widzę. Z tego co wiem to jest miły, pomocny i najważniejsze ogarnięty. I zawsze pomoże jak się go o to poprosi."

Może hmiel?

Tak, jest to @ chmiel!

No i tym samym kończymy nasz wywiad, czy na koń.... żartowałem. 10 szybkich pytań, o które zapomniałem spytać w wywiadzie, a miałem zamiar. Jesteś lewo, czy prawo ręczny?

Prawo ręczny.

Ile masz wzrostu?

Około 178.

Kim chcesz zostać jak dorośniesz?

Strażakiem.

Największy życiowy sukces?

Wygranie turnieju koszykówki.

Żałujesz czegoś?

Nie.

Jaki jest największy błąd, który w życiu popełniłeś?

Zamiast telefonu Huawei wziąłem samsunga XDDD

Tego się nie spodziewałem XD. Jaka cecha jest u Ciebie najsilniejsza?

Pracowitość.

Czego nienawidzisz w drugiej osobie?

Wykorzystywania.

Ulubiona rzecz z dzieciństwa?

huśtawka xD

Ulubiona zabawa z dzieciństwa?

chowany.

I tym samym wywiad zostaje oficjalnie zakończony. Z tego miejsca pragnę Ci bardzo podziękować za czas, który poświęciłeś na ten wywiad. Czy na koniec chcesz kogoś pozdrowić?

Również dziękuje Ci za ten wywiad. Chciałbym pozdrowić Ciebie, @ clixxu., @ EXTREMAAAAA, @ Karcok, @ cloud`, @ Nati, @ Gosia ?!, @ Bulbuś, @ NeQ., @ chmiel, @ Dudnes, @ Jase, @ DzwigU, @ ROBSON, @ Mroz1kx@ Kat-Legenda, @ Tipeez oraz całą administracje only dd2 oraz kolegów administratorów a only mirage #1!

Jak wygląda nasz moderatorek?

98071111_550404552283261_1925062702082818048_n.thumb.jpg.d946a19aa1d9c11082854d679471368a.jpg

44.png.1620c2a2ce93059c06463eea700dbaf8.png

• Lubię to! 5
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 20
  • Legenda
Opublikowano

Bardzo dobry wywiad, widać zaangażowanie z obu stron. Ogólnie polityka nie jest codziennym tematem i podjęcie się jej w wywiadzie pewnie stanowiło lekkie wyzwanie, czego oczywiście nie neguję. 

Ja Ci dam @ SQUeZalkoholiczkę! Dziękuję ślicznie za pozdrowienia :serduszko:

Dobra robota Panowie! 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Wywiad jak najbardziej na plus, czytelny i rzetelny. :default_happy: 

• Zasłużony
Opublikowano

No no, całkiem klawy wywiad @ Erwin@ SQUeZ!

Erwinek nie ukrywam, że kilka gap zauważyłem, niektóre wypowiedzi Bartka też było popoprawiać trochę i byłoby ideolo! Ale wciąż mega propsuje! Długi, ciekawy wywiadzik :D

Squezik a za tą nutkę to ja baaaaaardzo szanuję ❤️

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Dobra robota! Chyba wszystkie tematy zostały wyczerpane :default_biggrin: Mimo długości, przyjemnie się to czytało.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Jeszcze, raz dziękuję Ci Erwin za ten wywiad oraz reszcie za miłe słowa. Pozdrawiam cieplutko :serduszko:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Przyznam się, że pierwszy wywiad doczytany do końca :D 

Świetna robota. Mega propsy ^^ 

"Jebie mu halibutem z mordy" Karcoka tekst wygrał wszystko haha 

• Uwielbiam 1
Opublikowano
9 godzin temu, Erwin napisał:

mówią o nim marchewka, a to zwykła cebula.

Osz Ty! 

Masny wywiadzik milordzie, nie kończ na nim swej kariery czy jak to tam nazwać! 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Nonono, chłopaki było o czym poczytać. Przewinęły się tu różne, ciekawe tematy. Bardzo fajnie, że dzięki temu mogliśmy dowiedzieć się więcej o naszym zielonym koledze! Ten wywiad tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że @ SQUeZjest bardzo sympatyczną i pozytywną osobą. @ Erwinpostarałeś się jak zawsze, gdy się czegoś podejmujesz! :serduszko: Według mnie świetna robota! 

Ps: Dzięki za pozdrowionka :ct: i @ SQUeZja Ci dam alkoholiczkę hahahaha! W ogóle rozwalił mnie fragment z życiowym błędem i samsungiem XDDDD ajj te szajsungi hahaha

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Podoba mi się szczerość w pewnych momentach i nie mam na myśli tutaj oceny mnie, tylko innych osób z rangami z forum.

Kurde, jakbym Wam obiad zrobił, to byście mieli spust nad nim, bo byłby taki dobry :cry:

Dobra robota, przeczytane z przyjemnością. Również pozdrawiam @ SQUeZik! :serduszko:

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.