Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Ten moment kiedy wszyscy piszą życzenia, bo są darmowe liki :Kappa2:

A tak na poważnie. Dziękuje wszystkim bardzo za życzenia.

Postaram się napisać moją powieść życzeniową, bez użycia języka dyplomatycznego.

Wesołego stołu, dobrej wódki (Z umiarem @ Gosia ?!) , dobrego sexu (Ale to jak już goście wyjdą i nie dla dzieci @ tik3r), Święta to nieprawdopodobna okazja do naprawy relacji pomiędzy osobami! Także mam nadzieję, że sobie poprawicie relację! ( @ clixxu. Skończ wyzywać ludzi i się z nimi pogódź!)

To teraz ja sobie zgarnę like hehehehehe

@ Weak.(Dzięki za poradnik o szybkim piciu piwa)

@ Dudnes (Dziękuje za to, że jesteś u mojego boku mistrzu WUSHU!) 

@ martini (Takie zakola trzeba szanować, bo nie znajdziemy ich więcej) 

@ happy. (Skarbie happy :serduszko: Najbardziej seksowny facet na świecie! Zaraz po Lewandowskim bym Ci op**** yyy znaczy się, napił z tobą)

@ Ry!(Za pokaz jak elegancko upiec dzika!) 

@ Gosia ?! (Moja nowa partnerka do rozmów o alkoholu i pierogach, dobry kontakt nawiązaliśmy i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej!)

@ clixxu. (Wypuszczę Cie z moich lochów w sylwestra, kiedy będzie zadyma. Wymkniesz się jak zgredek z Harrego Portfela)

@ Jase (Za poradnik hvh, teraz wiem co to znaczy, kręcić się jak po wódce)

Dobra nie chce mi się robić kolejnej Chlejopedii #4, także wszystkim generalnie pięknym damom życzę, żeby zawsze były tak piękne! Bo mamy najpiękniejsze kobiety na sieci. Także macie największe boobsy, żadna inna kobieta z innej sieci nie posiada takich miseczek. Oczywiście żartuje i bierzcie moje chore gadanie z dystansem!

Chłopy twarde niczym czekoladowy baranek stojący piąty rok z rzędu! Aby bicki były conajmniej 40cm i pendolino nie przekraczało 24cm, bo to już wtedy jest chore.

Możecie mnie zbesztać za te chore życzenia, ale taki już jestem.

Wesołych jeszcze raz, cukiereczki moje najsłodsze!

• Haha 7
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 3
  • Właściciel
Opublikowano

Wesołych! :chtree:

Mam nadzieje, że wszyscy wrócą z pasterki :cryingg:

• Uwielbiam 4
  • 4 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.