Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

71138582_2721270834559373_37722840353682

Witam, na wstępie chciałbym najmocniej przeprosić, że takie tematy tworzy osoba, która nie posiada rangi do tego uprawnionej a mowa tu o Redaktorze aczkolwiek moja praca (ciężka oraz męcząca) zmusiła do tego aby zająć się czymś co może pomóc redakcji ożywić niektóre poddziały! Więc siedząc na obrotowym fotelu słuchając rosyjskich rapsów wpadłem na pomysł aby stworzyć tygodnik od 23.09 do 29.09. Mam nadzieję, że zachęci użytkowników do coraz częstszego odwiedzenia tego działu oraz zmobilizuję dotychczasowych redaktorów do coraz cięższej pracy! Nie ma co przedłużać, zapraszam do lektury!

71083170_450933342184908_827512219080694

Redaktor

@ mayor ---> podanie zaakceptowane.

Opiekun Serwera

@ zipppuśAtomówka ---> decyzja administratora.

@ Nuway ---> decyzja administratorów.

@ haikoo ---> decyzja administratora.

@ Nati ---> decyzja administratorów.

Admin DD2 1.6

@ Elwis1916 ---> podanie zaakceptowane.

Admin Arena 1 vs 1

@ customgrow420- podanie zaakceptowane.

@ Johny112 - podanie zaakceptowane.

@ TrasH - podanie zaakceptowane.

Admin Retake

@ hatego - podanie zaakceptowane.

@ Kwestarz - podanie zaakceptowane.

@ cloudn - podanie zaakceptowane.

@ Mozy - podanie zaakceptowane.

@ cosmoo1 - podanie zaakceptowane.

@ Meow. - podanie zaakceptowane.

@ ylow - podanie zaakceptowane.

Admin Mirage/Cache

@ wav - podanie zaakceptowane.

Admin Only AWP

@ KukuMaster - podanie zaakceptowane.

@ JarosGST - podanie zaakceptowane. 

@ Nuway - podanie zaakceptowane.

@ UnluckyRobber - podanie zaakceptowane.

@ Meow. - podanie zaakceptowane.

Admin 5 Maps

@ Jase - podanie zaakceptowane. 

@ -W-P- - podanie zaakceptowane. 

Admin Deathmatch

@ Damianciu - podanie zaakceptowane.

@ ROBSON - podanie zaakceptowane. 

@ Rusek. - podanie zaakceptowane.

@ cloudn - podanie zaakceptowane.

@ Not t!k3r - podanie zaakceptowane.

Admin 5 vs 5

@ IMean - podanie zaakceptowane.

@ Stalker_99 - podanie zaakceptowane.

@ Fannoth - podanie zaakceptowane.

@ -W-P- - - podanie zaakceptowane.

Degradacje

@ Secret Service. ---> degradacja z opiekuna serwera. Małe zaangażowanie serwerem. | ONLY AWP

@ Dewey ---> degradacja z opiekuna serwera. Małe zaangażowanie serwerem. | RETAKE

@ Mocarny Ptysiek. ---> rezygnacja z opiekuna serwera.  | MIRAGE/CACHE

@ Benedykt XVI ---> degradacja z admina serwera. Małe zaangażowanie serwerem. | ONLY AWP

@ ŁYSY- - rezygnacja z admina serwera. | 5MAPS

@ zipppuśAtomówka- rezygnacja z admina serwera. | FFA

72138851_2492859947417586_38338783761085

Zastanówmy się nad wartościami, które królują w życiu człowieka, można przywołać następujących twórców: 

- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę.

- Co wtedy?
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek.

- Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
Alan Alexander Milne – Kubuś Puchatek

Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.

Mark Twain

Jedyną osobą, którą jest Ci przeznaczone się stać, jest ta którą zdecydujesz się być.

Ralph Waldo Emerson

72102946_1011329499199102_43092867942742

Kto ma pilota?

Przy stole siedzą: Mama, Tata, Babcia, Dziadek, Ciocia, Wujek i Kuzynka.
Oto co powiedziało każde z nich:
Mama: Pilota ma na pewno Wujek
Tata: Coś Ty, pilota schował Dziadek albo Kuzynka, bo coś jej tak się oczy świecą.
Babcia: Nie kłóćcie się, to chyba ja mam tego pilota
Dziadek: Na mnie nie patrzcie, ja nie oglądam TV i nie mam pilota
Ciocia: Babcia nie może mieć pilota, bo ja go mam
Wujek: Ludzie, co Wy opowiadacie, pilota muszą mieć na pewno gospodarze domu, czyli Mama lub Tata.
Kuzynka: Skończyłam psychologię, więc Wam powiem – tylko jedno z Was mówiło prawdę.

A że Kuzynka była wzorową uczennicą to rzeczywiście ma rację.

Kto więc ma pilota?

________________________________________________________________________________________________

Czy możliwe jest podzielić 60zł między sześciu synów w taki sposób, by najstarszy syn dostał najwięcej pieniędzy, a kolejni synowie dostawali o 1zł mniej od poprzedniego i tak aż do najmłodszego?

69777461_420505822004140_104624690365988

1520844364_by_knur82_500.jpg?1520844364

1506460483_by_anonymous_500.jpg?15064604

70995272_497448680803698_797218025029133

Jedzie delegacja pracownicza do Francji. W skład delegacji wchodzą: Gustaw, Ludwik i Hubert. Przed samym wyjazdem woła ich do siebie kierownik. Zrobił im krótką pogadankę o obyczajach francuskich, o winie, serach, żabach i ślimakach a pod koniec powiedział:
- Francuzi będą trochę inaczej na was mówić. Na przykład na ciebie Gustaw będą mówić Gui, na ciebie Ludwiku - Lui...
A Hubert na to:
- Eee, to ja nie jadę...

_____________________________________________________________________________________________________

Młody chłopak pierwszy raz idzie do prostytutki, kładzie się i mówi:
- Denerwuję się. Nigdy wcześniej nie byłem z prostytutką.
- Spokojnie. Po prostu rozluźnij się i powiedz mi co lubisz.
- Żółwie...

71222607_446973525914141_534985688504021

@ KubeN

Pozdrawiam siebie, Ciebie oraz tych co nie mogę pozdrowić. Ogólnie to wszystkich!:malpka:

@ Lemur | *P3Sz3K*

Tak, chciałbym pozdrowić administrację forum oraz @ `rage!

@ happy.

Pozdrawiam całą społeczność KATUJEMY.EU

@ Rusek.

Pozdrawiam @ Awika. oraz @ Karcok

@ SQUeZ

Pozdrawiam całą administracją serwera Only Mirage #1

@ EXTREMAAAAA

Pozdrawiam świeżaka, powodzenia w szukaniu sal - @ clixxu. 

@ Jack

Chciałbym pozdrowić moją dobrą i zaufaną znajomą @ Istna, jedną z lepszych osób jaką poznałem na serwerze, na którym jest adminem @ Tominter oraz opiekuna, z którym można porozmawiać i się pośmiać @ NeQ..

@ EcCo

Pozdrawiam bardzo serdecznie mojego admina @ Reiizzer oraz najbardziej leniwego opiekuna @ Szogun'a (buźka szogun :serduszko:)

@ czak

Pozdrawiam wszystkich katów i katowiczki.😂

@ Awika.

Serdecznie pozdrawiam całą administrację i moderację, moje kochane mordki @ Nati@ Djanka@ Haise@ KubeN@ cloudn @ Szogun@ clixxu.@ Meow.@ haikoo@ GraczNr1@ Szelkoffa@ shokuŚ oraz tych, którzy wypoczywają na urlopach. Buziaczki.😘

@ Szogun

Bardzo pozdrawiam @ Awika.@ Dudnes @ mayor @ EcCoi tego silvera @ martini :cryingg:

@ Nati

Pozdrawiam całą ekipę 5 Maps'a!

@ ROBSON

Pozdrawiam całą administrację z ONLY MIRAGE #1 oraz The Best opiekuna Karola - @ Karcok! Natomiast nie pozdrawiam pewnej osoby, która ma w sobie taki tupet, że mimo latania świadomie na wspomagaczach chce coś tutaj jeszcze zdziałać.

@ BreaK.TM

Pozdrawiam @ Natalia .@ Gosia ?!oraz @ Zawiszak?

@ Erwin

Pozdrawiam całą, najlepszą sieć czyli Katujemy

@ cloudn

Chciałbym pozdrowić @ xXLoLXx wracaj szybko!! Buziaki

@ ŁYSY-

Pozdrawiam wszystkich z serwera 5 MAPS oraz tych, z którymi mogłem zamienić słówko :D 

@ salvatore

Pozdrowienia dla całej ekipy Katujemy a szczególne dla @ Erwin

71090725_405435026838912_357246348653546

Oficjalnie mogę uznać tygodnik jako skończony, nie będę Was dalej męczył moimi wypocinami :malpka:

Mam nadzieję, że podsumowanie tego tygodnia przypadło Wam do gustu! Czekam na Wasz odzew a być może za  tydzień pojawi się kolejny tygodnik! 

Wszystko co tutaj napisałem wydaję mi się zgodne z prawdą aczkolwiek jeśli wystąpił jakiś błąd bardzo za niego przepraszam. Jeśli ktoś nie został oznaczony w awansach również najmocniej przepraszam lecz przy takiej ilości serwerów jakie posiadamy bardzo ciężko samemu ogarnąć. Pomysł z tygodnikiem był spontaniczny a więc nie miałem czasu aby skontaktować się z opiekunami każdego z serwerów by potwierdzić zawarte w nim informację! 

Dodatkowo jeśli chcielibyście kogoś pozdrowić w następnym wydaniu tygodnika zapraszam do kontaktu poprzez prywatną wiadomość!

• Lubię to! 6
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 12
Opublikowano

Dobra robota, widać że dużo pracy włożyłeś

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Bardzo ciekawe i każdy może się dowiedzieć jakie zmiany weszły. GJ!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.