Legend Popular Post Titania Posted August 31, 2023 Investor V.I.P Woman Legend Popular Post Posted August 31, 2023 Chcecie dowiedzieć co działo się w sierpniu na naszym forum? Serdecznie zapraszam do kolejnej edycji miesięcznika. Rozsiądźcie się zatem wygodnie i zapraszam do czytania! PRZYWITANIA @ Adamko4yt ~ powrót po 2 latach ~ OM #9 @ igorekk @ Senuus ~ Michał ~ OM #2 ~ kurier @ xakd. ~ Mateusz ~ OM ~ pomorskie @ ph1zy @ mikey ~ były opiekun @ dolarGOD @ fluffytail__ @ Smrvvf DOTACJE @ Senior_1337 - 100 PLN @ kadeS2K - 100 PLN @ iTk- - 10 PLN @ dERYL - 100 PLN URODZINY @ Adik @ Ves @ Karcok @ Kacper @ Tinderówka. AWANSE @ dERYL - Redaktor Naczelny, Redaktor Fanpage @ Horazon - Redaktor @ J0jo - Grafik @ kedroL_ - Opiekun CS:GO OM #10 @ zymmu - Opiekun CS:GO OM #8 @ Tugeza - Opiekun CS:GO OM #11 @ keeemin - Opiekun CS:GO LOSOWE MOCE REZYGNACJE @ ally - Redaktor DEGRADACJE @ Awi A.W.U.P.K.A - Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 #1 STATYSTYKI SIERPIEŃ Zarejestrowało się 444 użytkowników. 582 nowych tematów najwięcej w dziale muzycznym - 91 3990 nowych odpowiedzi. najwięcej w dziale "pytanie na dziś" - 837 Urlop wzięło 27 użytkowników. ZŁOTY KAT Jak co roku 30.07 ruszyły kolejne nominacje do ZŁOTEGO KATA! Osoby nominowane do złotego kata powinny wykazać się w okresie 30.07.22 a 30.07.23 szczególną pomocą niesioną na forum. W tym roku zostało nominowane aż 19 osób! Faworytem okazał się jednak @ kejmaN. zdobywając tym samym 22 głosy! Każda osoba przebywająca w tym czasie na forum doskonale wie, że była to nagroda zasłużona w 100%. Życzymy dalszych sukcesów oraz motywacji do działania, bo właśnie dzięki takim osobom Katujemy staje się jeszcze lepszym miejscem dla was! NOWE SERWERY W SIERPNIU LOSOWE MOCE WŁAŚCICIEL: @ Kacper & @ salvatore OPIEKUN: @ keeemin SLOTY: 21 IP: 145.239.16.125:27015 Pozostałe informacje na temat serwera LOSOWE MOCE > KLIK 3 NAJAKTYWNIEJSZYCH MODERATORÓW @ kejmaN. @ Namey @ visca TOP 3 SPAMERÓW CHATBOXA TOP 3 POPULARNA ZAWARTOŚĆ 1. @ Gosia ?! otrzymał 34 reputacji za post w temacie Złoty KAT - wyniki! 2. @ Titania otrzymał 29 reputacji za post w temacie Pokaż swoją twarz 3. @ MLK. otrzymał 26 reputacji za post w temacie Informacje na temat serwera - RandomSkills TOP 3 UŻYTKOWNIKÓW REDAKCJA W tym miesiącu redakcja przygotowała dla Was: WYWIAD z @ Horazon przygotowany przez @ WZL > KLIK WYWIAD Z @ Gosia ?! przygotowany przez @ Titania > POD @ Adik > KLIK POD @ Paweł. > KLIK or @ Namey > KLIK or @ Leek > KLIK z @ Paweł. > KLIK z @ Kacper > KLIK & & @ Namey > KLIK & & @ psychopataznozemlata > KLIK & & @ Vanilla. > KLIK WYBORY Kuchnia meksykańska Kuchnia indyjska Karp Śledź TOP 10 największych firm w 2023 roku szokujących faktów o życiu we Włoszech POWRÓT QUIZÓW Wróciły długo wyczekiwane ! Sprawdźcie sami, co redakcja już dla Was przygotowała! QUIZ o ZWIERZĘTACH BEST 3 @ Fifat. -- 90% -- 29 sekund @ dejmano -- 80% -- 39 sekund @ Jakub_Tm -- 80 % -- 56 sekund QUIZ STOLICE BEST 3 @ Łasica -- 90% -- 45 sekund @ Horazon -- 90% -- 50 sekund @ Lexior -- 90% -- 58 sekund QUIZ o VISCA BEST 3 @ Night0oo - 100% - 40 sekund @ LEGENDAR - 100% - 67 sekund @ Adik - 90% - 49 sekund PYTANIE DNIA Najchętniej nasi użytkownicy odpowiadali na pytanie: Jaka jest Twoja ulubiona mapa w grze counter-strike? Na to pytanie odpowiedziało aż 37 użytkowników. HOROSKOPY Niestety żegnamy się także z serią horoskopów. TUTAJ możecie przeczytać ostatnie wykonanie. WŁASNA TWÓRCZOŚĆ Państwa w Europie, które nie posiadają własnej armii przygotowane przez @ lucek_mostowiak TOP 21 ciekawostek o Niemczech wykonane przez @ Bilbo Baggins Erling Haaland - Człowiek czy cyborg? wykonane przez @ visca TOP 5 najdziwniejszych par małżeńskich wykonane przez @ Bilbo Baggins Nie zapominajcie także o śledzeniu naszych pozostałych serii FAMILIADA CIEKAWOSTKA DNIA >>> STATYSTYKI FUCK & MARRY & KILL <<< Osoba, z którą najchętniej wzięlibyście ślub: @ LEGENDAR - 18 osób! Osoba, z którą najchętniej chodzicie do łóżka: @ visca - 15 osób! @ Titania - 15 osób! Osoba, którą najchętniej zabilibyście: @ Bati - 16 osób! POZOSTAŁE STATYSTYKI Liczone 1-34 edycji włącznie. Liczone tylko osoby, które zostały wspomniane powyżej 10 razy. Spoiler @ Rudzia 12 kill 8 marry 12 fuck @ visca 15 fuck 4 kill 12 marry @ Horazon 4 kill 6 fuck 5 marry @ Emilciaa 3 marry 9 kill 9 fuck @ Dudnes 7 marry 9 fuck 2 kill @ Karcok 8 fuck 16 marry 3 kill @ LEGENDAR 18 marry 5 kill 10 fuck @ dbk 5 marry 9 kill 6 fuck @ WZL 7 fuck 9 marry 3 kill @ Asuna 7 marry 10 fuck 7 kill @ Titania 8 kill 15 fuck 9 marry @ ally 8 marry 13 fuck 8 kill @ Nomak 10 fuck 3 kill 5 marry @ dejmano 14 marry 10 fuck 7 kill @ kejmaN. 9 kill 11 marry 12 fuck @ _Marcinek_ 5 kill 4 marry 5 fuck @ kajoj 5 marry 3 fuck 5 kill @ PanPukawka 15 marry 5 fuck 6 kill @ czak 14 fuck 12 kill 5 marry @ happy. 6 marry 12 kill 11 fuck @ hudinii 9 kill 9 marry 6 fuck @ Narks. 8 kill 5 fuck 8 marry @ Q U V E R E K 4 marry 3 fuck 4 kill @ Gosia ?! 15 marry 11 fuck 5 kill @ Vanilla. 15 kill 8 marry 3 fuck @ Emilqa 13 marry 7 kill 3 fuck @ Paulinkaa 5 fuck 5 marry 2 kill @ julkajestem 4 kill 9 fuck 9 marry @ Ejdrien. 6 kill 10 marry 12 fuck @ Wika 9 kill 4 fuck 1 marry @ Knightyy 5 fuck 5 kill 9 marry @ ElementaR 7 kill 17 marry 5 fuck @ revander 10 marry 6 kill 3 fuck @ walter biały 3 kill 6 fuck 5 marry @ Night0oo 11 fuck 6 marry 8 kill @ BaNaN 9 fuck 4 marry 13 kill @ Gum!s S4rr0w 3 marry 4 fuck 5 kill @ KaZix 3 marry 6 fuck 4 kill @ Bati 16 kill 1 fuck 2 marry @ Adik 4 kill 4 marry 4 fuck @ Jabba. 4 fuck 4 marry 4 kill @ Bulbożul 6 marry 3 kill 4 fuck @ Boshy 3 marry 4 fuck 6 kill @ Tinderówka. 12 fuck 7 kill 4 marry @ haikoo 9 marry 11 fuck 3 kill @ Paweł. 8 marry 5 fuck 3 kill @ Łasica 6 fuck 13 kill 8 marry @ Nomeron 6 kill 7 marry 5 fuck @ Nsany 10 fuck 6 marry JAK KATOWICZE SPĘDZILI WAKACJE? @ Mor4z Wakacje były trochę przebalowane, trochę pojeżdżone i trochę przepracowane :D @ rzanetka Tegoroczne wakacje spędziłam na urządzeniu mieszkania, a wiec nic ciekawego. :) @ futuba. Super, udany wyjazd do Czech, Włoch i Austrii @ Knightyy Jak wyglądały moje tegoroczne wakacje? No cóż.... rodzice polecieli na balangę do Turcji, więc ja zostałem sam w ich domu i zajmowałem się psem. Nic ciekawego, gdyby nie to, że mój czworonożny przyjaciel zna tajniki chińskiej sztuki walki, której nauczył się gdzieś w Tybecie naście lat temu. Więc dzień w dzień dostawałem wpier**l z jego strony, kiedy próbowałem mu zrobić kuksańca, ale no nie szło bo był zbyt szybki. Każdego dnia mieliśmy 3 godzinną medytację, oglądanie bajek po chińsku i nauka tego języka, a potem praktykowanie ruchów dłońmi i nogami, poznawanie stylów i zasad samej walki, a na sam koniec spacer w nocy po osiedlu jako egzamin praktyczny z tego czego on mnie nauczył. Byłem totalnie wyczerpany (a na urlopie nie o to chodzi przecież), ale wiem że czułem się świetnie. Rodzice byli zaniepokojeni zadrapaniami na mojej twarzy oraz siniakami pod okiem, kiedy wrócili do domu, ale wytłumaczyłem im, że jak Bruce Lee na początku kariery dostał wpierdy od Chucka Norrisa i Ip Mana, to czuł się duchowo spełniony i został legendarnym mistrzem, jaki jest znany. I w sumie tyle, bo generalnie to siedziałem w domu grając w gierki, chodząc na spacery z psem, po zakupy i pijąc piwka chillując przy Diablo IV albo CS GO, w którym dzień bez typa z rangą szeryfa i wyżej, to dzień stracony. Pozdrawiam i dziękuję za przeczytanie moich wypocin, o których każdy zapomni za 5 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°) @ kejmaN. Tegoroczne wakacje spędziłem prawie tak samo jak w ubiegłym roku. Praca, spotkania na działce z kuzynem, który przyjeżdża z Brukseli, odpoczywaniu i gierczeniu w pozostałym wolnym czasie. Choć inaczej je sobie wyobrażałem w tym roku, to niestety deficyt pracowników latem mnie przyskrzynił i musiałem przepracować ten okres. Z plusów - zarobiłem kupę siana. Minusy - pracowanie w piekarniku na hali. Dopiero jako tako wolne miałem tydzień temu, który strasznie szybko minął. Zdążyłem tylko popracować na działce i się poopalać. Wierzę, że za rok uda mi się gdzieś wyjechać. Wsparcie graficzne: @ ally 5 1 1 23
V.I.P dangool Posted August 31, 2023 V.I.P Posted August 31, 2023 Piękny miesięcznik, good job Pani Moniko! 5
Deserved .dERYL Posted August 31, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted August 31, 2023 Kawka i siadam do czytania! Dzięki Monia! 5
Legend czak Posted August 31, 2023 V.I.P Donor Legend Posted August 31, 2023 Genialnie jak zawsze :) Super. 4
Bilbo Baggins Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Bardzo ładnie wykonany miesięcznik. Widać, że od serca robiony. 3
UNBAN™ CS 1.6 FUTUBA. Posted August 31, 2023 Investor Editor Frequenter UNBAN™ CS 1.6 Posted August 31, 2023 Jak za starych dawnych lat, pieknie Dziekuje :o 4
Legend dejmano Posted August 31, 2023 V.I.P Donor Legend Posted August 31, 2023 Właśnie tak wyobrażam sobie miesięczniki, obszerny, dostarczający maksimum informacji. Oby tak dalej, dzięki za wkład w redaktorkę 3
Q U V E R E K Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Piękne czytelne dzieło, idealne do rozluźnienia Mega robota! 2
Senuus Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Piękne wykonanie, widać że włożone dużo pracy 2
lucek_mostowiak Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Tak się wkręciłem w czytanie na kibelku, że aż przeczytałem całość z ciekawością. Dobra robota! 2
Donor Knightyy Posted September 1, 2023 Donor Posted September 1, 2023 Dajcie tej Pani wino czy to tam pije... piękne napracowanko <3 2
Recommended Posts