Bilbo Baggins Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 ~~Najdziwniejsze pary małżeńskie na świecie~~ ~~Żona Laptopa~~ Hermiona Way poślubiła Alexa, swojego ulubionego laptopa, w wieku 24 lat. Ślub odbył się w obecności wielu gości, jednak panna młoda obawiała się, że nie będzie on formalny. Ma nadzieję, że w przyszłości skontaktuje się z władzami i zmieni prawo, aby jej ślub z Alexem był prawnie przestrzegany. Hermiona lubiła w swoim mężu to, że mogła go skonfigurować, wyrzucić i zostawić na nim, co chciała. ~~Gliniana Lalka~~ Ukochana żona pana Levine'a zmarła. Le nie może znieść samotności. Zrobił glinianą lalkę z twarzy zmarłego i mówiono, że życie z nią jest jak życie z żywymi (cokolwiek to znaczy). Sprawy doszły do tego, że Levan poślubił swoją Galateę, co przestraszyło sąsiadów we wsi od śmiechu. Wierzą, że w glinianych lalkach żyją złe duchy. ~~Poślubić kolejkę górską~~ Amerykanka Amy Wolfe, lat 33, organistka w kościele w Pensylwanii, wyznała, że odczuwa miłość i pociąg seksualny do nieruchomych przedmiotów. Planuje nawet poślubić kolejkę górską i aby go poślubić, musi przejechać się samochodem o nazwie „1001 nocy” 3000 razy w ciągu 10 lat. Panna Wilk zamierza zmienić nazwisko na Weber. Tak nazywa się budowniczy kolei, który podróżuje 10 razy w roku, pokonując łącznie 250 kilometrów. Amy twierdziła: „Kocham ją jak żona kocha męża i wiem, że zawsze będziemy razem.” Panna Wolfe twierdzi, że ich związek jest zarówno fizyczny, jak i psychiczny, ale gdy inni korzystają z kolejki, nie jest zazdrosna. Mówi się, że zakochana Amerykanka ma wsparcie rodziny i bliskich: „Nie zamierzam nikogo skrzywdzić i nic nie mogę zrobić. To część tego, kim jestem”. Wcześniej Amy zajmowała się statkami kosmicznymi, organami kościelnymi i balustradami schodów. ~~Mąż poduszki~~ Lee Jing-gyu poślubił Pillow w wieku 28 lat. Prawda jest taka, że Lee jest zagorzałym fanem anime i ma na poduszce nadruk Destiny Testarossa. Kim zasłynął w Korei Południowej, kiedy w telewizji pojawiło się wideo przedstawiające szczęśliwego nowożeńców świętującego radosne wydarzenie w restauracji ze swoimi nowożeńcami przy stole dla dwojga. To jednak nie pierwszy ślub z poduszkami. Wcześniej Pillow był żonaty z Okeke Ikechuku, 26-letnią Nigeryjką, która jest nieśmiała w stosunku do kobiet. Pan Oakock, który przez 10 lat spał na poduszce, w końcu zdecydował się zalegalizować związek. Poza tym poduszki nie służą do robienia zakupów. ~~Żona Wieży Eiffla~~ Erika La Tour (37 l.) to weteranka wojskowa, która zakochała się w różnych przedmiotach, ale straciła pamięć. Jej bliskimi są łuki i fragmenty Muru Berlińskiego. Jej ostatnią miłością była... Wieża Eiffla. Urzeka Erikę tak bardzo swoją urodą, że kobieta decyduje się na najpoważniejszy krok w swoim życiu i postanawia poślubić obiekt jej westchnień. Zaręczyny odbyły się w obecności wielu przyjaciół i rodziny Eriki. Po ślubie panna młoda zmieniła nazwisko i obecnie nazywa się Erika La Tour Eiffel. Czy związek okaże się trwały? Poczekamy i zobaczymy. Na przykład 56-letnia Szwedka Eija-Riitta Berliner-Mauer jest żoną muru berlińskiego od 1979 roku. JEŚLI MÓGŁBYŚ WYBRAĆ JEDEN PRZEDMIOT, KTÓRY CHCESZ POŚLUBIĆ, CO BY TO BYŁO? 3 1 2
lucek_mostowiak Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Niektóre historie są tak abstrakcyjne, że aż ciężko w nie uwierzyć. 3
iTk- Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Najbardziej mnie interesuje to małżeństwo z laptopem. VERY INTRESTING :D 1
Deserved .dERYL Posted September 2, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted September 2, 2023 Ludzie chyba nie przestaną zadziwiać .. 2
Investor Ejdrien. Posted September 2, 2023 Investor Posted September 2, 2023 W dniu 31.08.2023 o 16:58, Bilbo Baggins napisał(a): JEŚLI MÓGŁBYŚ WYBRAĆ JEDEN PRZEDMIOT, KTÓRY CHCESZ POŚLUBIĆ, CO BY TO BYŁO? 2 1
Legend czak Posted September 3, 2023 V.I.P Donor Legend Posted September 3, 2023 Ten fikuśny font mi się buduje na samsungu. Same małżeństwa porąbane. xD Ciekawa praca. 2
Recommended Posts