Jump to content

Recommended Posts

• Moderator
  • Popular Post
Posted

WYWIAD.gif.5b6e86e55e4005447c195b46a987189e.gif

11b.png.d5979649c5d3679d1dcd1ac08f4b7ef4.png.ac782b9475ba9f1ed1fde3773432d6e4.png.739871e9d7c654fe19c7a948183692d5.png

[WZL]:Dzisiejszego ciepłego i przyjemnego dnia mamy zaszczyt powitać zabawnego osobnika naszego forum, który jak sam twierdzi ,,gdzie moderator nie dopatrzy, tam Horazon zajrzy". Na początek powiedz nam coś o sobie, jak się tu znalazłeś.

[Horazon]:Dzień dobry wszystkim! Na imię mam Piotr, a dla znajomych jestem Horazon. Tak szczerze to znalazłem się tutaj przypadkiem. Kiedyś dawno temu grałem na innej sieci, jednak nasze drogi się rozwiodły. W poszukiwaniu nowego serwera trafiłem na OM1, na którym spotkałem się z miłą atmosferą. Pewien użytkownik (Nomeron) zachęcił mnie do założenia konta na forum i złożenia podania na administratora. Od tamtego czasu jakoś tu jestem i pomagam tworzyć tą przecudowną społeczność.

[WZL]:Świetnie, że trafiłeś akurat do nas, super mieć taką osobę w naszych szeregach. Wakacje już powoli mijają, więc może opowiesz nam jak Ci minęły.

[Horazon]:Tegoroczne wakacje były bardzo ciekawym przeżyciem. Może nie były zbytnio pracowite, krótko - kolokwialnie mówiąc się op***dalałem, ale mi się podobały. Rozpocząłem je od zagranicznych wojaży po Niemczech i Słowacji. Zajmowałem się głównie moimi ulubionymi wakacyjnymi czynnościami, czyli zwiedzaniem i wchodzeniem na góry. W Niemczech mieszkałem w malowniczej górskiej miejscowości położonej w dolinie Łaby. Na Słowacji o ile krajobraz w okolicy był może trochę mniej malowniczy, to góry były znacznie wyższe. Chociaż wchodzenie było bardzo męczące i zajmowało wiele czasu to widoki na górze idealnie to wynagradzały. Swoje zmagania relacjonowałem sporej grupie osób z forum - pozdrawiam @  WZL @  Adik @ katu.webp Emilqa @  julkajestem@  visca@  LEGENDAR @  Nsany@  _Marcinek_. Kiedy już wróciłem do Polski to po dwutygodniowym pobycie w domu zaczęła się druga część wakacji - wczasy pod... gruszą i prawie dwa tygodnie opierdzielania się najpierw nad jeziorem, a potem na wsi. Wszystkim serdecznie polecam takie wakacje.

[WZL]:Widzę, że bardzo aktywnie spędziłeś tegoroczne wakacje, pewnie każdy chciałby przeżyć taką przygodę w swoim życiu, ba sam chciałbym tak je spędzić. 

Jeśli tak lubisz podróżować, to opowiedz czy to twoje ulubione hobby czy jest jakaś inna czynność, którą lubisz bardziej.

[Horazon]:Podróżowanie jest super, jednak jak wiadomo jest to hobby dość wymagające czasu i pieniędzy, dlatego na co dzień trzeba znaleźć sobie jakieś inne. Moje zainteresowania skupiają się głównie wokół nauk ścisłych. W wolnych chwilach często czytam czy to o właściwościach pierwiastków, czy wydarzeniach powiązanych z eksploracją kosmosu, czy nawet ekonomii lub o dziwo matematyki wyższej. Z takich bardziej praktycznych i przyziemnych rzeczy to lubię rozwiązywać krzyżówki, sudoku lub samodzielnie coś tworzyć. 

[WZL]:Nauka to bardzo ciekawe zainteresowanie, na pewno jesteś w tym nielicznym gronie osób, które tak właśnie lubią spędzać swój wolny czas. Dobrze jest też znać języki obce by móc komunikować się poza granicami naszego kraju. Czy jest jakiś język, który dobrze znasz lub chciałbyś się go nauczyć, ponieważ tak jak opowiadałeś wcześniej lubisz podróżować, a jak wiadomo za granicą ciężko się dogadać w naszym języku.

[Horazon]:To fakt. Za granicą jest ciężko się dogadać, a w szczególności w Niemczech, gdzie jak zauważyłem w większości język angielski nie wystarcza. Mimo tego są kraje, w których można dogadać się również po polsku. Chodzi mi tutaj przede wszystkim o kraje słowiańskie, czego doświadczyłem głównie w Czechach i na Słowacji. Nasze języki są dość podobne i choć niektóre słowa mogą czasami wydawać się śmieszne to i tak są w miarę zrozumiałe. Wracając do pytania - sądzę, że w miarę dobrze umiem angielski i ciągle uczę się niemieckiego. Od dłuższego czasu planuję zacząć się uczyć kolejnego języka, jednak nie mogę się zdecydować jakiego konkretnie. W mojej głowie chodzą takie najbardziej popularne, jak hiszpański czy francuski, ale również przez głowę przechodzą mi dość rzadko wybierane, takie jak fiński, grecki czy łacina. Aktualnie jednak brak mi odpowiedniej motywacji. Może kiedyś się zmotywuję...

[WZL]:Dobrze jest znać języki obce, w tych czasach są one bardzo ważne. Doszły mnie słuchy, że mieszkasz niedaleko Rosyjskiej granicy, więc powiedz mi czy rozumiesz ten język w jakimś stopniu, a może znasz jakieś powiedzenia.

[Horazon]:Jeśli chodzi o język rosyjski to znam zaledwie parę zwrotów oraz przede wszystkim umiem czytać cyrylicę. Ta umiejętność jest o dziwo bardzo przydatna, szczególnie w internecie i naszej kochanej grze - CSie, gdzie można spotkać naprawdę wiele osób z Rosji czy też Ukrainy, co jeszcze bardziej potęguje moje położenie geograficzne i wyszukiwanie sprzyjających serwerów... W każdym razie potrafię sporo zrozumieć, jednak samodzielnie nie byłbym w stanie prowadzić konwersacji.

[WZL]:Chyba nikt nie lubi jak w drużynie zdarzy się osoba, która posługuję się cyrylicą na chacie. Jeśli już tak rozmawiamy, to jaka gra była pierwszą, w którą zagrałeś? Czy był to właśnie CS czy jakaś inna i przez kogo zacząłeś grać w gry?

[Horazon]:Tak w sumie to nie pamiętam jaka dokładnie była pierwsza gra, w którą zagrałem, bo najpierw grałem w gry przeglądarkowe. Zacząłem w nie grać głównie za sprawą rodziców, którzy mimo swojego wieku nie są stereotypowi i kolokwialnie mówiąc ogarniają technologię. Jeśli chodzi o inne gry to taką pierwszą był jak pewnie u większości Minecraft, w którego grałem najpierw na telefonie, a potem na komputerze. W Minecrafta zacząłem grać przez kuzyna, który mi go pokazał jako pierwszy.

[WZL]:Chyba każdy grał w Minecraft, bądź chociaż o niej słyszał. Okej, może zejdźmy na razie z tematu gier. Piotrek, jak wiemy nauka jest jest twoim zainteresowaniem, więc może opowiedz nam, do jakiej szkoły aktualnie uczęszczasz oraz jakiej będziesz aplikował po ukończeniu aktualnej.

[Horazon]:Aktualnie jestem uczniem liceum ogólnokształcącego na profilu z rozszerzoną matematyką i fizyką. Po ukończeniu obecnej szkoły planuję pójść na studia, chociaż jeszcze nie jestem zdecydowany odnośnie dokładnego kierunku. Najprawdopodobniej będzie to coś związanego z obecnymi rozszerzeniami bądź coś innego :KEKW:

[WZL]:Ze studiami zawsze łatwej w życiu, chociażby kiedy wysokie stanowiska potrzebują ludzi z kwalifikacjami. Horazon, bo tak brzmi twój nick, powiedz nam skąd pomysł na taki a nie inny.

[Horazon}:Tak szczerze to nie wiem. Nick wziął się stąd, że pewna grupa moich kolegów zaczęła tak do mnie mówić. Po pewnym czasie się do tego przyzwyczaiłem i tak już zostało. Doszło do tego, że niektóre osoby zapomniały jak mam w ogóle na imię :KEKW:.

[WZL]:To fajnie, że twój nick ma jakąś historię. Dobrze Piotrku, wiemy o Tobie już dość dużo, lecz chciałbym zadać Ci jeszcze jedno pytanie. Nasze forumowiczki na pewno czekały na to pytanie od samego początku. Czy masz jakiś obiekt zainteresowań. Czy też może jesteś aktualnie w związku?

{Horazon]:Drogie panie, mam dla was pozytywną wiadomość - aktualnie jestem wolny! Chociaż teraz nie szukam nikogo na siłę, to chętnie przyjmę wszelkie oferty na pv.

[WZL]:Także drogie panie, jeśli szukacie chłopa, który jest zabawny oraz ma sporo zainteresowań, to trafiłyście w 10-tkę. No dobrze, nie będę Cię już męczyć pytaniami, pewnie już jesteś zmęczony po tym kilku godzinnym wywiadzie.  Dobrze, na sam koniec mam dla Ciebie małą zabawę. Do każdej literki z podanego słowa, przydziel jedną cechę na tę samą literę, a dodatkowo do każdej cechy dopisz osobę, do której owa cecha pasuje. A ty słowem jest KATUJEMY.

[Horazon]:

K-kreatywny-@  Adik

A-aktywny-@  visca

T-tragiczny-@  hudiniioczywiście w CSie

U-urocza-@  julkajestem

J-jędzowata-@ katu.webp Emilqa

E-empatyczna-@  Rudzia

M-młody-@  iTk-

Y-yeb**ęty-@  psychopataznozemlataoczywiście w pozytywnym znaczeniu 

[WZL]:Powiem Ci, że totalnie nas teraz zaskoczyłeś. W każdym razie bardzo Ci dziękuję za te parę godzin rozmów. Dowiedzieliśmy się bardzo dużo pozytywnych rzeczy na twój temat, mam również nadzieję że nie Cię zanudziłem i miło spędziłeś ten czas. Jeszcze raz Ci podziękuję i powiem Ci to ja jak i większość osób na forum, nie myśl o odejściu bo jesteś barwną osobą, która co dzień maluje nasze forum. Czy chciałbyś jeszcze na koniec może powiedzieć parę słów lub kogoś pozdrowić?

[Horazon]: Również dziękuję za wywiad i chociaż zajął on tyle czasu to wiem, że udało się nam stworzyć coś dobrego. Dziękuję również naszej kochanej @  Titania, która trzymała rękę na pulsie i chciała ci wyrwać z rąk ten wywiad :KEKW:. Tak klasycznie pozdrawiam mamę, tatę i rodziców... A nie to nie tutaj. Pozdrawiam całą ekipę z tsa i spoza, a także wszystkie wymienione w wywiadzie osoby. Życzę wszystkim miłego dnia. 

11b.png.d5979649c5d3679d1dcd1ac08f4b7ef4.png.ac782b9475ba9f1ed1fde3773432d6e4.png.739871e9d7c654fe19c7a948183692d5.png

PS. to mój pierwszy wywiad także przepraszam za małe błędy,

• Like 5
  • KAT 2
  • I love it 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.