Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

image.png

Dzisiaj mamy wyjątkowy dzień, to właśnie 17.10.2021 mija dokładnie 7 lat od stworzenia sieci Katujemy.eu!

Przez ten czas wiele się zmieniło, forum miało swoje wzloty i upadki, dramy oraz zaskakująco miłe momenty. 

Zdarzyło się nawet, że nasze forum zostało zamknięte, ale nigdy nie zostało zapomniane.

Z roku na rok budujemy coraz bardziej zżytą społeczność, staramy się trzymać wszystko w kupie, aby miało to skład i ład!

Oczywiście zabieg ten nie jest pozbawiony was! Użytkowników! Bo to właśnie wy budujecie to forum!

Różne zmiany jakie wykonujemy na forum, albo nowości są tylko i wyłącznie dodatkiem do samej aktywności którą wy prezentujecie!

Chcielibyśmy na wstępie bardzo serdecznie wam podziękować za wszystkie spędzone lata na Katujemy.eu!

Jedni są tutaj o zaledwie paru miesięcy, a jeszcze inni są prawdziwymi weteranami Katujemy i są z nami na dobre i na złe przez nawet parę lat!

Siódemka to szczęśliwa liczba

Jak każdy wie 10.05.2021 została ujawniona niespodziewana zmiana na forum. Stery po ponad 6 latach na Katujemy objął  Karcok

Pożegnanie Wielkiego Dudnes  możecie zobaczyć pod tym linkiem - KLIK

Forum nabrało rozpędów po 10 maja i zaczęło pracować na 200 obrotach.

Pierwsze zmiany jakie był zauważalne, to zmiana samej szaty graficznej.

Mimo to postanowiliśmy nadal pozostać w klimatach naszego słynnego "Duszka" i nie ucinać bardzo ważnego aspektu forum.

Ale po kolei, temat będzie naprawdę obszerny i długi, będzie on zawierał różne statystyki z całego roku, różne filmik które łączą Katujemy w jedność!

Będzie on zawierał również specjalne nagrody, jak i ważne eventy nadchodzące dla Katujemy!

K1d5rcI.png

Jak co roku Katujemy prawie zawsze tworzyło tematy zbiorcze z urodzinami.

6 miesięcyKLIK

1 rokKLIK

2 rok - Niestety brak linku

3 rokKLIK

4 rokKLIK

5 rokKLIK

6 rokKLIK

K1d5rcI.png

Wszystkie Real Photos

2015 

2020

2021

K1d5rcI.png

Turniej 5vs5 organizowany w 2020 roku

Link do playlisty z wszystkimi meczami oraz komentarzem - KLIK

Filmik z najlepszymi akcjami oraz komentarzem!

K1d5rcI.png

Katujemy doczekało się również dwóch filmików ukazujących nasze forum jak i serwery w akcji!

2019

2021

Pierwsze logo

Spoiler

pierwszelogo.jpg

Pierwsze płatne logo

Spoiler

2logo.png

Pierwsze bannery

Spoiler

banner2.jpg

banner1.png

Bannery serwerów używane w 2020/2021 roku

Spoiler

spacer.png

K1d5rcI.png

Forum zmieniało się na przestrzeni lat, nie raz były to zmiany kosmetyczne, a czasem ogromne zmiany które niosły za sobą wiele nowości!

Jedną chyba z najsłynniejszych to zmiana kolorystyki Katujemy z zielonej na czerwoną!

2014/2015

Spoiler

spacer.png

2016

Spoiler

spacer.png

2017

Spoiler

2017.png

2018

Spoiler

2018.png

2019

Spoiler

spacer.png

2020

Spoiler

spacer.png

Only Mirage #2 - 25th w rankingu GT | Top 2 w Polsce

Spoiler

spacer.png

Arena - 38th najwyższe miejsce w GT

Spoiler

spacer.png

Tabela serwerów w 2021

Spoiler

tabelka serwerów.png

PAGO na serwerach Katujemy

Spoiler

pago2.png

Pierwsze otwarcie forum

Spoiler

wx6u09.jpg

Pierwsze dni naszego Only DD2 1.6

Spoiler

ssdd216.jpg

Jeden z pierwszych serwerów CS:GO Katujemy

Spoiler

dd2csgo-konkurs lowca glow.jpg

Pierwsza wykonana tapeta

Spoiler

pierwsza tapeta.png

Drugie logo Katujemy

Spoiler

3logo.png

K1d5rcI.png

Statuetka Miss&Mister.png

Zwycięzcami pierwszej edycji Miss & Mister  zostali  Awika.  oraz Karcok  - KLIK

Zwycięzcami drugiej edycji Miss & Mister  zostali  Ves  oraz mayor  - KLIK

Zwycięzcami trzeciej edycji Miss & Mister zostali Zdolna.  oraz Karcok  - KLIK

Zwycięzcami czwartej edycji Miss & Mister zostali Titania  oraz Karcok  - KLIK

K1d5rcI.png

user-of.png

Użytkownikiem 2019 roku został wybrany czak  - KLIK

Użytkowniczką 2020 roku została wybrana Titania  - KLIK

K1d5rcI.png

spacer.png

Są to 7 urodziny Katujemy.eu

Z tej okazji postanowiliśmy dla was przygotować coś naprawdę, naprawdę specjalnego.

Na Katujemy pojawi się parę nowości i prezentów dla was.

Pamiętacie pierwszą wykonaną tapetę dla naszej sieci?

Byliście bardzo zadowoleni z efektów, także postanowiliśmy zrobić kolejne specjalnie dla was!

Dla prawdziwych fanów Katujemy.eu przygotowaliśmy aż trzy nowe tapety! Specjalnie wykonane na potrzeby Katujemy!

Wszystkie tapety zostały wykonane w rozdzielczości 3840 x 2160p (4k)

Tapety możecie pobrać zawsze z tego tematu!

Pobierz

Pierwsza nowa tapeta 2021

Spoiler

spacer.png

Druga nowa tapeta 2021

Spoiler

spacer.png

Trzecia nowa tapeta 2021

Spoiler

spacer.png

Dodatkowo postanowiliśmy z Katujemy uczynić jeszcze bardziej oryginalny projekt dodając do forum parę autorskich rzeczy.

Pierwszą z nich będą nowe reakcje które posiadają charakterystyczny dla naszej sieci "Duszek".

Reakcji będzie tym razem o jedną więcej, dodatkową reakcją do obecnych będzie "KAT"

K1d5rcI.png

Standardowo system punktowy reakcji nie ulegnie zmian:

Like - +1 reputacji

Uwielbiam - +1 reputacji

Przykro mi - Neutralna

Grr - Neutralna

Wow - +1 reuptacji

Haha - +1 reuptacji

Dzięki - +1 reuptacji

KAT - +1 reuptacji

Wszystkie nowe reakcję prezentują się następująco:

spacer.png spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngKAT.png

Nową reakcją na forum będzie "KAT"

Będzie ona wizytówką naszego forum!

Autorem wszystkich tapet oraz nowy reakcji jest oczywiście czak  

Złóżcie mu serdeczne podziękowania za wspaniałą pracę!

K1d5rcI.png

W sklepie pojawią się promocje na wszystkie zestawy zawierające pakiety VIP!

Zestawy te będą przecenione o -15%!

Cała akcja promocyjna potrwa 4 dni, a dokładnie do końca 20.10.2021!

promocja.png

K1d5rcI.png

Urodziny obchodzi się tylko raz w roku, z tej okazji postanowiliśmy wam rozdać niepowtarzalne nagrody!

Pierwszą z nich będzie darmowy VIP forum na okres 30 dni!

Wystarczy napisać post a w nim swoje przemyślenia odnośnie Katujemy i czasu jaki tu spędziliście oraz podpis na końcu posta "VIP forum"

Dodatkowo otrzymać będzie można również VIP na serwerach Katujemy.eu!

Sytuacja proporcjonalna do VIP'a z forum, na końcu posta musi znaleźć się "VIP serwer". Prosimy również o podanie nazwy serwera oraz swojego SID'u.

Oczywiście można otrzymać obie nagrody "VIP forum i serwer"

VIP'y może odebrać każdy! Nawet osoby aktualnie posiadające je, mogę bez przeszkód sobie przedłużyć!

K1d5rcI.png

Komentarze pod tym postem zostają do waszej dyspozycji!

Dyskutujcie, wspólnie składajcie życzenia i bawmy się!

K1d5rcI.png

Na koniec przygotowaliśmy dla was parę statystyk z całego ostatniego roku.

5754 Utworzonych tematów

40657 Odpowiedzi w tematach

435 Aktualizacji statusu na profilu

793 Prywatne rozmowy

91325 Nadanych reakcji w tym: Lubię to! 52,33%, Uwielbiam 34,11%, Haha 7,48%, Dzięki 2,84%, Wow 1,55%, Przykro mi 1,43%, Wrr 0,26%

Rekord użytkowników online 205 - 22 luty 2021

Najczęściej przyznający reputację użytkownik w 2021 roku - Karcok  | 8220 punktów reputacji

Drugi najczęściej przyznający reputację użytkownik w 2021 roku - LEGENDAR  | 5088 punktów reputacji

Trzeci najczęściej przyznający reputację użytkownik w 2021 roku - Titania  | 4417 punktów reputacji

Najczęściej nagradzany reputacją użytkownik w 2021 roku - Titania  | 4606 punktów reputacji

Drugi najczęściej nagradzany reputacją użytkownik w 2021 roku - Karcok  | 3683 punktów reputacji

Trzeci najczęściej nagradzany reputacją użytkownik w 2021 roku - dejmanoXD  | 3420 punktów reputacji

Najczęściej nagradzany post reputacją w 2021 roku- KLIK  Titania  | 40 punktów reputacji

Najczęściej nagradzanym postem wszechczasów reputacją jest - KLIK  Karcok  | 58 punktów reputacji

Przyznanych punktów reputacji od początku forum - 446692 punktów reputacji

Przyznanych odznak5080

Nowe rejestrację3245

Najwięcej rejestracji jednego dnia - 1 kwietnia 2021 | 378 rejestracji

Katujemy.eu © 2014

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 28
  • Zasłużony
Opublikowano

Piękna sprawa. Może nie 7, ale 2 lata, które tu przesiedziałem zleciały jak pstryknięcie palcami

• Lubię to! 3
  • KAT 2
  • Uwielbiam 7
Opublikowano

Mimo, że ja jestem tu tylko 2 lata, to sieć miała swoje wzloty i upadki, a i tak wyszło zajebiście, cieszmy się tym, co nam się udało wszystkim razem stworzyć. I lecimy dalej! :pepelove:

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 7
  • Legenda
Opublikowano

Miło jest dokładać tu cegiełkę od 3 lat. Co by się nie działo, to Katy są jedną wielką rodziną i nie zmieni się to ze względu na upadki czy wzloty. Dziękuję od siebie osobom, które przez tyle lat nam pomagały, którzy są tu od sporego czasu lub dołączyły wczoraj, bo wszyscy tworzymy tu jedność :serduszko:

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 9
  • Katowicz
Opublikowano

ojej :serce: coś pięknego! tyle wspomnień w jednym... Ta nowa tapeta z kratą :stadozubra: wygrała i zastępuję właśnie mój motyw z Kayle. Super! Mam nadzieję, że wytrwamy wszyscy jak najdłużej! W końcu katujemy to jedna wielka rodzina! :pepelove: Najlepsza sieć z jaką dane mi było się spotkać, mimo kilku osobistych sprzeczek, katujemy do końca i o jeszcze jeden dzień dłużej! CO na s nie zabije to Nas wzmocni! Super! i WIelkie podziękowania dla naszych administratorów, zwłaszcza dla Karcoka który nie raz po nocach siedzi aby tutaj tak wszystko pięknie wyglądało!  :ct:

In Love Hearts GIF by SpongeBob SquarePants

image.thumb.png.d43930a441088008815da0987179a746.png

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 8
  • Legenda
Opublikowano

Piękna robota. @ Karcok to co zrobiłeś dla sieci, to jest arcydzieło. Mnóstwo zaangażowania i godziny spędzone nad tym, by miało to ręce i nogi. Dobrze, że wysiłki poprzedników nie poszły na marne i sieć ciągle istnieje i się rozwija. 

Dziękuję, że mam możliwość w tym uczestniczyć już ok 6 lat mimo wzlotów i upadków, zawsze do usług. 😍 To już będzie prawdopodobnie ostatnia sieć na której zostaje i nie przewiduje innej ze względu na wiek i że praktycznie już nie gram. 

Także oby jak najdłużej. 

No i sto lat! :) 

• Lubię to! 3
  • KAT 2
  • Uwielbiam 7
  • Zasłużony
Opublikowano

Aż się wzruszyłem.

Za 2 miesiące pyknie mi 2 latka jak tu jestem - strasznie szybko to zleciało. 

Teraz troszkę mniej mnie tu jest, ale kiedyś... Zaczynało się dzień od kawki, śniadanka i wejścia na Katujemy.eu, potem w pracy w każdej chwili, no i po niej również, w wolnym czasie.

Każdy z nas poznał tu wiele osób,  z którymi ciągle utrzymuje kontakt.

Dziękuję wszystkim za pracę włożoną w projekt Katujemy i życzę, by forum istniało i dawało radę jak najdłużej.

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 7
  • Donator
Opublikowano

Świetna praca!

Naprawdę coś niesamowitego:pepelove:

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 8
Opublikowano

Wow wow wow. Dobra robota.

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Super praca, tak samo jak i super spędzony czas na tym forum. Oby się to trzymało jak najdłużej!!!

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 7
Opublikowano

Świetna robota, świetni ludzie! Powodzenia na kolejne wspólne lata pracy. Razem mozemy wiecej. :pepelove:

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 4
  • Donator
Opublikowano

Wow, niesamowita praca ! Lata lecą a katujemy dalej TOP.
Nawet focia z pistola się znalazła :pepelove:

Oby tak dalej !

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 5
  • Zasłużony
Opublikowano

Coś pięknego ile pracy włożone w to brawo @ Karcok . Jestem już tutaj prawie 2 lata, widzę jak to się szybko wszystko, rozwija. Szczerze jeszcze na żadnej sieci nie poznałem tak wiele wspaniałych osób, jak tutaj. Za to wam bardzo dziękuję. Brak słów łezka sama w oku się kręci jak to się, czyta i ogląda. Pamiętajcie katy zawsze razem i każdy za każdego. Wszystkiego najlepszego dla całej sieci katujemy.eu oby wszystko, szło w dobrym kierunku. A teraz Panowie i Panie czas na drinka :)

VIP forum

pogosss.thumb.png.f6266984d110e7aff4063ec4b0f9e75b.png

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 5
  • Legenda
Opublikowano

Jeronie! Nawet nie wiedziałam, że tyle topowych miejsc się natrzaskało :notlikenoot:
Skoro 7 to szczęśliwa liczba, to takie szczęście co roku nawiedza katujemy i sprawa, że pomimo wielu złych rzeczy, dzieje się ogrom tych dobrych, o których warto pamiętać. Nie można zapominać również o tych, którzy włożyli mega dużo pracy w to forum, a których już nie ma wśród stałych bywalców, bo gdyby nie te osoby, kto wie, jak potoczyłyby się losy sieci. Oby pamięć o nich wyryła się na katujemy, niczym wizyta prokuratora u Karcoka. 
Fajnie, że wciąż jest tu tyle meneli, tych mniejszych i większych oraz osób, które niosą swoje pomocne rączki i moc superbohaterów. Niech każdy fajny kasztanek zostanie z nami jak najdłużej! :pepeLove:
@ Dudnes  @ Karcok  zamówiłam dla Was dziś na 20 mszę dziękczynną za cierpliwe znoszenie wszystkich krzywd niedobrych człowieczków i marudzenie innych trochę lepszych człowieczków, a mszę odprawi wprawiony już książę @ czak . Na tace zbiera po godzinach. 

VIP na serwerze (OM #2)

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Świetna robota @ Karcok .

Jestem tu ledwo 10 miesięcy a przez ten czas zauważyłem sporo zmian. Naprawdę przyjemnie się to czyta. Oby tak dalej :pepelove:

Vip Forum

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Niestety może nie jestem tu za długo ale mimo to ciesze się że ten czas spędziłem z wami wszystkimi.Serwer bardzo szybko i dobrze się rozwija Świetna robota @ Karcok  oby tak dalej ,i jestem pod wrażeniem że musisz się męczyć z nami wszystkimi. Chciałbym tez pdziękować @ PanPukawka  @ k00zie  @ mY shoT 4 yoU  @ zero Katujemy.eu  za to że mogę z wami posiedzieć pogadać i się pośmiać.

• Uwielbiam 6
  • Legenda
Opublikowano

Dużo tutaj podziękowań i pochwał, dziękuje za wszystko, ale chciałem przypomnieć, że na forum nie działam sam!

Mam do pomocy dwóch wspaniałych czerwonych, którzy mi pomagają praktycznie ze wszystkim o co poproszę, bez których byłoby trudniej.

Im również dziękujcie! dzieki2021.png

Gosia ?!   Bulbuś

• Lubię to! 3
  • KAT 2
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.