Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę owijać w bawełnę. @ BlaDy* przenosi serwery na inną sieć a Ja jak i parę osób idziemy z nim. Mega dziękuje  @ happy. @ EXTREMAAAAA @ Hermann Rein Fuhrer-Stock @ Dudnes @ Bulbuś  @ Gosia ?! @ VanillaSkyAvB.  za danie mi szansy. Jesteście super ekipą z którą się można pośmiać czy też pogadać na luzie. Nie będę z osobna już wymieniał osób. Jeszcze raz dziękuje za wszystko i myślę, że będę do was zaglądać :) 

3majcię się Katy i powodzenia! 

Cześć! 

@ Gosia ?! Oj tak na tej grupce się działo, będzie tego brakować :feelssadmann:

@ Titania - Monia aktualnie jestem w trakcie zbierania na nową beemke jak tylko zakupie możemy się pościgać haha. 

Dziękuje jeszcze raz wszystkim za miłe słowa!! ❤️❤️❤️

• Dzięki 1
  • Wow 2
  • Przykro mi 6
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Oj kondziu, miło się z tobą współpracowało, można było kilka razy popykać w kanterka i się pośmiać, ale pora powiedzieć papa. Żegnaj i powodzenia w dalszej drodze na nowej sieci 

• Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dzięki za wszystko co zrobiłeś dla sieci! Zawsze będziesz tu mile widziany, powodzonka!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Z wami nigdy nie było nudno na tych grupkach modów ;D 

Trzymaj się Kondziu, dzięki za współpracę przez ten cały czas. Tak to jest, że nadchodzą zmiany, ale oby wyszło wam na dobre :default_happy:

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Oj Kondonix. Szkoda, że sobie idziesz, ale taka kolej rzeczy. Zmiany w życiu i na sieci. Fajnie, że byłeś tutaj z nami i zawsze swoim charakterem i osobą wkładałeś w tą sieć ogrom pozytywnych rzeczy. 
Powodzenia dalej!

PS: Kiedy w końcu ścigamy się bejcami? :feelsevilman:

• Uwielbiam 1
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.