Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spodziewałem się, że niedługo nadejdzie taki moment, ale niestety z dniem dzisiejszym musimy się pożegnać. Odchodzę ze względu na przejście wraz z @blady i jego serwerami na inną sieć. Dziękuje szczególnie Wam @ EXTREMAAAAA @ cloud` @ Hermann Rein Fuhrer-Stock  @ Dudnes  @ Bulbuś  @ Gosia ?!  @ VanillaSkyAvB. @ happy.  Przez te prawie półtora roku włożyłem myślę sporo swojego czasu, ale też i całe swoje serce. Czy to zaczynając jako zwykły admin om1 jak do teraz jako moderator i opiekun kilku serwerów. Chcę się rozejść bez żadnej spiny. 

Jeszcze raz dzięki Wam wszystkim i spokojnie jeszcze kiedyś mnie tutaj zobaczycie. Mam nadzięję, że jeżeli będzie taka możliwość to @dudnes w przyszłości kto wie, ale jeszcze będe miał czego tutaj szkukać. Z fartem!

• Dzięki 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 9
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dzięki za czas i pracę którą włożyłeś w rozwój sieci, zawsze będzie miejsce dla ciebie, powodzenia w dalszym rozwoju! 

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jeszcze raz trzymaj się Bartuś. Wpadaj na ts'ka kiedy chcesz to pogadamy na pewno. Powodzenia pany i tak jak mówiłeś. Bez spin.

:UmPikaOla:

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Dziękujemy z całego serca za poświęcony czas! Włożyłeś mega dużo serca w to forum i zawsze bardzo się angażowałeś we wszystko. Ciężko będzie o kolejną taką osobę.

Wszystkiego dobrego i kontakt nadal mamy! 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Dobra ale Squez, kto pytał?

A tak na serio, życzę ci powodzonka Bartuś na innej sieci, nam się chyba kontakt nie urywa bo czasami postaram się wbić tam do was zagrać jakiegoś meczyka z dziadem  :200IQByczq:

Trzymaj się skrzat :serduszko:

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Trzymaj się Bartek, dzięki za cały wkład i serducho włożone w forum, bo zawsze chciałeś jak najlepiej! Jakby się coś zmieniło, to zawsze będziemy na Ciebie czekać. Buziaki! 

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Powodzenia dalej w żyćku i rozwoju, nie tylko osobistym, ale i na sieci. Niech wszystko co dałeś od siebie na tym forum, pozostanie tym dobrym wspomnieniem i oczywiście serdecznie Ci za to dziękujemy, a w szczególności za poświęcony czas!
3maj się

• Uwielbiam 1
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.