Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

logo_normal.png.d427c585010fc938d84ed045c6554e19.png

Witam serdecznie

Prawie rok temu powstała zabawa "Fast members challenge" stworzona przez @ Zdolna.  i @ martini

Cieszyła ona się dobrą popularnością.

Sieć zyskała nowych użytkowników, dużo się zmieniło i postanowiliśmy stworzyć kolejną edycje tej zabawy forumowej, aby troszkę ożywić forum i zintegrować się z resztą społeczeństwa.

Zasady tej zabawy są dokładnie takie same jak w poprzedniej edycji.

Link do poprzedniej edycji: KLIK

Regulamin!

1. Jak sama nazwa wskazuje zabawa polega na nominowaniu użytkowników do challenge'u
2. Każdy challenge jest wymyślany przez użytkowników (np. Zdjęcie z napisem "kocham katujemy", określony stosunek K/D, zabicie gracza granatem, jakieś nagranie wideo itd.)
3. Po wykonaniu challenge nominowane są następne 3 osoby (Każda osoba po 1 użytkowniku).
4. Wytypowane osoby mają 24h na wykonanie challenge 

5. W przypadku nie wykonania zadania osób, które wcześniej nie wykonały challenge'u poprzednia osoba, która wykonała zadanie, nominuje następne 2 osoby, a te osoby, które nie wykonały zadania zostają nazwane "osrańcem". Redakcja w podsumowaniu tygodnia czy gazetki będzie umieszczać takie osoby w kategorii "Osrańce tygodnia/miesiąca" 

6. Osoba X może zostać nominowana tylko raz. 

7. Druga osoba ma dodatkową godzinę na wstawienie od czasu końcowego, jeśli pierwsza osoba wstawi challenge w wyznaczonym czasie (tj. Jeśli dany challenge jest do godz. 17:49 i pierwsza osoba wstawi zdjęcie/filmik do tego czasu, to druga osoba ma czas do godz. 18:49 + tolerancja jest do pełnej godziny, więc ma czas do godz. 19).

8. Zabawą opiekuje się @ Karcok  

9. Za każde wykonane zadanie każdy użytkownik otrzymuje 15 punktów reputacji.

10. Nie można nominować osób które posiadają rangę "Urlopowicz"

11. W temacie mogą pisać tylko i wyłącznie osoby nominowane do challengu.

Można nominować każdą osobę, więc nawet i mnie :default_happy: Czy innych Czerwonych.

Pierwsze dwie osoby nominowane do challengu to: @ boomer_  @ Termit.

Wasze zadanie: Wypij 100ml tabasco (Odmierzone na nagraniu) + Po wypiciu tabasco nie możesz popijać niczym przez 2 min, wszystko ma być nagrane na filmiku.

Osoby które wykonały swój challenge:

@ boomer_

@ Termit.

@ Erwin  

@ Kinia  

@ Karcok

@ Jase

@ Nati

@ Gosia ?!

@ cloud`

@ SQUeZ

@ czak

Osoby które nie wykonały swojego challenge (Osrańcy Lipiec 2020):

@ clixxu.

@ DarkAng3l!

@ DzwigU

@ EXTREMAAAAA

@ Szogun

@ Kondziu

@ NeQ.

@ N4rko-Tik

• Lubię to! 5
  • Haha 7
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 7
Opublikowano

@ Karcok wyzwanie akceptuje, video razem z nominacja pojawi się do 1h maksymalnie. Pozderki :serduszko:

Tutaj macie wykonane wyzwanie, trochę nadgorliwie bo wypite 120ml, od siebie nominuje @ Kinia  do nagrania filmiku w którym pokażesz/opowiesz jak poderwać administratora Katujemy.

Zdjęcie jednej buteleczki, na której widać, że znajduje się w niej 60ml pysznego tabasco.

image.thumb.jpeg.22f94499dcd59c52cc3f9b93d9262bb8.jpeg

• Lubię to! 3
  • Haha 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 23
Opublikowano

Nie ma 2 minut, bo nie chce żebyście mieli 13-latka na sumieniu, ale obsrańcem nie jestem i zrobiłem :3 sory za bałagan, ale nie chcialo mi się sprzątać, pozdrawiam!

Nominuje @ Erwin - masz nagrać diss'a na kolesiostwo.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 16
Opublikowano

Przyjęte!

YouTube mnie nie kocha, więc zrezygnowałem i podrzucam linka stąd:

Nominuję tutaj Pana Szymona (@ Jase ) do zjedzenia 60 nuggetsów popijając przy tym ćwiartkę kolorowej! 

• Lubię to! 1
  • Haha 4
  • Wow 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 22
Opublikowano

CRINGE ALERT XDDDD 

@ boomer_ wyzwanie przyjęte, pomysł był kozak, ale wykonanie gorsze XD

Audio się popsuło :( 

nominuje @ Karcok  do nagrania filmiku jak przygotowujesz się na wizytę prokuratora. XD 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 7
  • Wow 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 16
  • Legenda
Opublikowano

Wyzwanie wykonane, miłego seansu. (Motyw horroru)

Sam sobie dodam od razu 400000 reputacji, bo chyba spoko wyszło.

@ clixxu obrotny moderatorv1  a to nie ten, przepraszam, przepraszam.... @ clixxu.  Tak jak w poprzedniej edycji tak i teraz, tradycja musi być, więc przyjacielu znowu Cię wyzywam i musisz nagrać oczywiście nic innego jak "Wide clixxu" (Szeroki kleksu) Lecisz przyjacielu, jak masz możliwość to nagraj to w garniturze, aby był taki sam motyw jak wszędzie indzie, oczywiście do tego musi być użyta również jedna muzyka "Song for Denise (Maxi Version) bass boosted" Powodzenia! @ clixxu. (Jeżeli masz problem z obróbką filmu, daj mi go na pw, zrobię to za Ciebie.

Z racji tego, iż @ clixxu.  nie wykonał swoje challenge przechodzi on na inną osobę.

@ DarkAng3l!  Twoim zadaniem jest zjedzenie 25 frytek i zrobienie 25 pajacyków, kolejność następująca: Frytka, pajacyk, frytka, pajacyk, frytka, pajacyk i tak dalej, aż będzie 25 tego i tego. Oczywiście musisz to wszystko nagrać :) Czas do 05.07.2020 17:00

@ cloud`  Lecisz z tematem 50 pompek, czas maksymalny to 15 min. Czas do jutra ( 06.07.2020 18:00 )

• Lubię to! 2
  • Haha 6
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 15
Opublikowano

Troche dłużej to wszystko zajęło, ale internet i prąd nie pomagali xd
Ogólnie to nie wiem ile ich wszystko weszło już pod koniec bo, że tak powiem tryb wsteczny mi się włączył, miejmy nadzieje, że zaliczone xd

Link do filmu: 

Dobra, przed kolacją wypada jeszcze kogoś nominować. @ Nati  lecisz w swój fikuśny strój jednorożca, wyciągasz z garażu swoją szybką strzałę i robisz szybki trening po swojej mieścinie. Na rogu jednorożca naklejasz karteczkę "Jase" i po przejechaniu 1km zatrzymujesz się, otwierasz puchę żuberka i po spożyciu kilku porządnych łyków wypowiesz zdanie - "oh.. tego mi było trzeba"

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 21
Opublikowano

:sjema:

@ Jase miszyn komplid! Dzięki za wyzwanko! Zapraszam do oglądania. Oczywiście wszystko robione było z dystansem i humorem. Mam nadzieję, że inni również wezmą udział w zabawie, powodzenia! 

Do dalszej zabawy nominuję Dresiarkę @ Gosia ?!  Twoje zadanie to krótki filmik, w którym zorganizujesz sobie buteleczki po piwku i ułożysz je tak jak kręgle, a następnie weźmiesz  jakąś piłkę, na którą nakleisz karteczkę katujemy i oczywiście na koniec zbijesz te „kręgle”. Powodzenia, liczę na fajny filmik! :peepolove:

INFO: Ze względu na to, że jutro niedziela a nie wiem czy Gosia ma butelki na stanie to czas na wykonanie zadania przedłużam do poniedziałku. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 27
  • Legenda
Opublikowano

Dziękuję kochanej Dresiarce @ Nati za nominowanie, jak i zmontowanie filmiku! <3 

Moją ofiarą będzie @ Bulbuś . Twoim zadaniem jest zrobić coś (oczywiście upozorowane), co prawdopodobnie zabolałoby / skończyło się śmiercią, a na koniec w dobrym momencie dodajesz do tego panów z Coffin dance, muzyczka również musi się zgadzać! Na pewno zrozumiesz, o co mi chodzi :D 

Edit:

Z racji, że Bulbo nie wykona swojego zadania, to ląduje ono do @ czak lecisz z tym samym! 

• Lubię to! 3
  • Haha 2
  • Uwielbiam 16
  • Zasłużony
Opublikowano

Od razu napiszę, że nie mam niestety żadnego potwierdzenia, bo warunki były takie, jakie były, ale musicie mi uwierzyć na słowo, że zmieściłem się w czasie.

@ Karcok dzięki za nominacje, super było :))))))) 

A ode mnie leci nominacja dla @ SQUeZ hehehe. Nie mam pojęcia jak to zrobisz, ale musisz nagrać filmik jak rozbijasz 3 jajka na łbie, smarujesz nimi później włosy jakbyś je mył szamponem, oprócz tego masz obsypać się mąką, a później wskakujesz w ubraniach do wanny żeby wszystko zmyć XDDDDDDDD. Pozdrawiam c: 

Czas do jutra do godziny 23:59.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 13
Opublikowano

@ cloud` Ogólnie mogłeś się bardziej postarać.  Challenge Ez. Ogólnie podchodziłem do tego 2 razy przez problemy techniczne xD

Do następnego wyzwania nominuje @ DzwigU musisz wypić amarenke. Pozdrawiam serdecznie! Czas masz do jutra do 12!

@ Kondziu Twoim zadaniem jest wypicie 10 kieliszków octu xD. Wszystko oczywiśćie rozpieczętowane na nagraniu. Powodzenia! Czas do jutra do 17

@ N4rko-Tik Twoim zadaniem jest zjedzenie śledzika na raz w sosie lisnera xD. Czas do jutra do 10

• Haha 6
  • Uwielbiam 14
  • Legenda
Opublikowano

@ Gosia ?!

Przyjmuję. :3

@ EXTREMAAAAA - wbijasz do sklepu, pytasz ile procent ma odkażalnik i mówisz, że dawno nie piłeś i czy można do kubeczka trochę, czas nie wiem do kiedy tam (edit:// 18:00 08.07.2020). :D Oczywiście dokumentujesz albo na żywca, albo ukryta kamera.

Edit: @ EXTREMAAAAA nie wykonał, także next one - @ Szogun czas do 18:00 10.07.2020

- next @ NeQ. czas do 13.07 18:00

• Lubię to! 1
  • Haha 8
  • Uwielbiam 9
  • Donator
Opublikowano

Czemu coś czułem, że ktoś wpadnie na pomysł mnie oznaczyć.... Postaram się wykonać choć nic nie obiecuje z racji przyjazdu gości i przygotowań na mój wyjazd.

Post będę edytował kiedy wrzucę ten filmik albo napiszę że nie byłem w stanie.

#Edit 

Tak wiem mam jeszcze niecałe 4 godziny ale już wiem, że nie dam rady wykonać. Jestem praktycznie cały czas zajęty teraz. Jakbym został oznaczony z tydzień temu albo za dwa tygodnie to bym zrobił ale cóż. 

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 2
  • Legenda
Opublikowano

No niestety, tak jak i w poprzedniej edycji tak i w tej, ludzie po prostu nie interesują się tą zabawą, a osobiście uważam, że jest mega, ponieważ możemy się wszyscy razem zintegrować w nieco inny sposób niż liczenie do 1000, czy inne zabawy. No, ale nikogo do niczego nie zmuszamy, każdy kto brał udział w tej zabawie robił to dobrowolnie, podobnie było z resztą z osobami nominowanymi, a które nie wykonały swojego challenge również mieli wybór.

Mimo wszystko serdecznie dziękuje wszystkim za udział w tej zabawie! Osobiście bawiłem się mega nie dlatego, że ja coś mogłem pokazać, tylko dlatego, że ludzie uwielbiali oglądać osoby które robią zwariowane rzeczy.

Kiedyś może znowu reaktywujemy tą zabawę.

Jeszcze raz dziękuje!  :heart4:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 9
  • 1 miesiąc temu...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.