Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Witam wszystkich. Po 10 miesiącach grania i 6 miesiącach z flagami admina przyszło mi się z wami pożegnać :default_biggrin:

Ok. 31 tys. fragów przy zerowej historii bansa do wczoraj przez demko z HLTV, które jest jakie jest i można rozpisać nawet słabego gracza co już pokazałem przyszło mi się
pożegnać. Do tej pory żaden admin ani gracz, z którymi pisałem nie powiedzieli, że ban został przyznany słusznie. Dziwnym trafem na serwerze po takim czasie, też nie widziałem,
żeby ktoś mnie zgłaszał. Na rzeczywisty werdykt w tej sprawie, bo taki ma być jeszcze dany, już nie będę czekał, z ciekawości tylko wejdę sprawdzić. 
Przekonałem się już, że po prostu nie chcę tu zostawać nawet z UB, ale tu nie o tym. 

Mimo wszystko dobrze wspominam serwer, nowe mordy z którymi można było porozmawiać i pośmiać się nie tylko o csie jak i stare, których
sam tu przyciągnąłem. Na forum zawsze coś było, do tej pory nie wstawiłem skargi na osoby, na które do tej pory mam dowody i nadużywały flag, początkowo miałem zrobić to tu, 
ale mi się już nie chce. To pożegnanie jest dla tych z którymi się przyjaźnię i mamy do siebie szacunek po długim czasie spędzonym razem.

Dziękuję Wam za znajomość, może kiedyś i gdzieś będziemy mieć znowu okazję razem grać i rywalizować.

Życzę wszystkim tym osobom powodzenia i pozdrawiam, Pika :hi:

@ BreaK.TMaby to jednej osobie :cryingg:

@ Karcokwalczyłem wystarczająco wczoraj, jak też napisałem powyżej uznałem, że z UB czy nie, nie ma sensu tu zostawać, na konfie adminów był taki spam wiadomości, co przez całą konwersacje od jej początku nie było, wszyscy co pisali bronili mnie. 

@ Kuchcikja się nie poddałem, zobaczę co się stanie

@ SDCSebeKtu chodzi o 1.6, w csgo to ja mam najwyższą rangę od dawna i 9 lvl faceit xd

@ DEjMAN@ K3IMaN aKa ShootinG.verto pożegnanie, które zasługują na szacunek, więc po co odpisujecie.

Po 2. Dejman HAHAHAHAHAHHA tickrate 10000 XDD I ty masz ubt XD.

Sys_ticrate to nie jest tickrate serwera proszę pana. I na dole też masz "ZWIĘKSZENIE TEGO MOŻE NEGATYWNIE WPŁYNĄĆ NA STABILNOŚĆ PRACY SERWERA I KOMFORT" a jest na NAJWyższy

To zupełnie coś innego XD. ALE SIĘ POGRĄŻYŁEŚ XD 3 upomnienia + niewiedza wychodzą na jaw non stop. Sys_ticrate a tickrate to to samo XD i ty pracujesz przy demkach typie XD jedno od pingu drugie obrazu XD

I TICKRATE serwera a TICKRATE demka z HLTV to zupełnie co innego. To nie ma przełożenia ile ma serwer tickrate.

A po tym co udostępniłeś mam pytanie. Jak tak szejkuje to dlaczego w grze WTEDY jak i PRZEZ 10 MIESIĘCY nikt nie zgłaszał, nawet ssów nie miałem robionych XD?

Wstawiłeś ssa pytasz o ticrate to mówi gdzie masz ticrate. I piszesz o ticKKKKrate na forum elo

• Lubię to! 4
  • Dzięki 2
  • Haha 2
  • Wow 2
  • Wrr 3
  • Przykro mi 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jak widać, mają czas bo po co się pospieszyć skoro chodzi tutaj o Admina serwera. 
Po drugie, sami na nas drą morde o to że nie nakręcamy demek jak widzimy wh maskowanie czy też aim legit, bo HLTV jest zlagowane i nic z tego nie da rady wyciągnąć. Ale widzisz @ PikachuuuJak się chce kogoś uje**** to nagle demko HLTV daje rade.  Ps.Skoro na tak zlagowanym demku HLTV widać wszystko, to powiem Ci miałeś chuj** sety do Aim'a Chcesz moje ?hihi.

@ Gosia ?! Na demku HlTV nie da się zobaczyć czy to są ruszki myszki czy też programu - twoje słowa prawda?

Musiałeś nacisnąć komuś na odcisk.

@ Karcok +1 mądre słowa ;D

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Dziwi mnie fakt, że tak bardzo upierasz się przy tym, że nie jesteś odpalony, a mimo to składasz rękawice i nie walczysz dalej.

Gadki typu "To i tak nie ma sensu, bo wyjdzie na jedno" są nie na miejscu, bo na tym forum generalnie jeszcze nikt nie został fałszywie oskarżony.

Zadaniem UBT to sprawdzanie podejrzanych osób i etw. podczas gdy są wystarczające podejrzenia, nakładanie bana na nich, ale one nie mają ostatecznego głosu.

Zawsze kiedy się nie zgadzasz z daną decyzją możesz się kierować bezpośrednio do czerwonych, albo do samych Właścicieli serwerów.

Jeżeli to ja miałbym bana, a byłbym niewinny, to na 200% bym walczył i udowodnił to innym, że jednak niczym się nie wspomagam.

Ale to jest tylko i wyłącznie twoja decyzją, którą w tej chwili podjąłeś i nie będę jej podważał, ani negował.

Mogę życzyć tylko szczęścia i więcej determinacji w życiu :)

Ostateczne zdanie ma @ Gosia ?! i @ Zawiszak?

• Lubię to! 2
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Trzymaj się pik pik, mam nadzieję że pogramy w przyszłości, i że będę mógł ci jeszcze parę kos sprzedać :D

• Uwielbiam 1
Opublikowano

My sie nie żegnamy :* ale mam nadzieje ze ten temat nie zostanie zamknięty po odejściu tylko wyjaśni sie wszystko byś mial czysta "kartke" na katujemy . Buziol :*

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jedynie co to mogę życzyć Ci tylko powodzenia!!! 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Po co odchodzic brak twardych dowodow jutro zerkne na ta sprawe bo aktualnie jade do pracy nie ma co przejmowac sie ancymonami pozdrawiam. Pik pik zerknij na steam jutro okolo14 :default_smile:

• Lubię to! 3
  • Haha 2
Opublikowano

Nad czym wy się spuszczacie, jeśli nie oglądaliście dema, to po chuj tu niektórzy zabierają głos w tej sprawie? demo fest spalone, a osoby, które płaczą i nie będę rzucał nickami (ekhem zawiszak bug csa XXDXDD) pisze o braku przejmowania się ancymonami, gość leci na ultrasłabodennie ustawionych setach i tyle w temacie, więc nie musisz marnować swojego rzadko spotykanego talentu na niego 

do zobaczenia w piekle  

• Lubię to! 2
  • Haha 5
  • Legenda
Opublikowano

widze ze grupa amatorów próbuje ukazać się za największego znawcę w csa, mając prawie zerowe pojęcie. polecam dalej wciskać kit o tickrate serwera 64 jak to pisałeś :cry: gdzie standardowa wartość to 10000 i praktycznie nikt tego nie zmienia. 

5E7C1170B6296B847E1E5C9BBFA345E4FBDB7925

przykro mi, że zostałeś zbanowany za czyste (zlagowane) demo, na koniec ode mnie szybkie shoty dla tych, którzy nadal twierdzą że nic nie ma. Zdania nie zmieniam. 

mniej kłamstw, elo

@ Pikachuuu moja niewiedza ah, pogrążyłem się tak bardzo masz niedowiarku, czy helpdesk 1s1k też się nie zna? XDDDDDDDDDD 

IMG_20191212_084048.jpg

@ De LanG obejrzyj demo nn a nie gadasz farmazony, becz00nia :cry:

• Lubię to! 5
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.