Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzymaj się dzięki że chociaż raz udało mi się wsadzić ci  kose w żebra  :) mam chociaż screeny na pamiątkę 

Opublikowano

Szczerze mówiąc gdybym ja dostał bana (Nie mając wspomagaczy) miałbym wtf na twarzy, że jakiś nierozgarnięty gość ocenił demo i twierdzi, że jestem spalony (bez obrazki dla osoby która oceniała demko), ale tak się nie stało... A więc uważam, że takim zachowaniem jakie reprezentujesz tutaj oznacza, że miałeś wspomagacze do CSaGOła mogę odsprzedać niewykrywalne HEHYE

Bez oglądania dema to wiem, widać po samym zachowaniu a ono dużo zdradza, ale zrobię sobie overwatcha twojego dema 

Pa nie czituj

• Lubię to! 4
Opublikowano

Kisnę jak wszystkie wasze wypowiedzi czytam, aż bym co niektórym krzywdę zrobił :cry::diabel:

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Grałem z gościem na Only HS, bardzo długo. Mówienie że gość jest odpalony przez to że jest od was lepszy haha, śmieszne. Niestety też się z tym spotykałem koleszko, trzymaj się i trzymaj kciuki żebym nie skończył jak ty haha. Już nie raz się tak zdarzyło :c

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano
Dnia 14.12.2019 o 00:30, De LanG napisał:

Grałem z gościem na Only HS, bardzo długo. Mówienie że gość jest odpalony przez to że jest od was lepszy haha, śmieszne. Niestety też się z tym spotykałem koleszko, trzymaj się i trzymaj kciuki żebym nie skończył jak ty haha. Już nie raz się tak zdarzyło :c

@ Pikachuuu Grając z Tobą dzisiaj na jakimś serwerze sam stwierdził że jesteś jakiś odpalony, dziwne akcje celownika itd popraw sety bo widać :)

@ Pikachuuu Pisałem Ci już kto oceni twoje demko, myślę że żaden tutaj nie ma takich kompetencji jak ta osoba, i tyle wspólnego z grą cs jak właśnie ta osoba która jutro rozpisze twojego demko. Mordko wrócisz bo nie ma innej opcji.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.