Popular Post Damianciu Posted October 27, 2019 Friend Popular Post Share Posted October 27, 2019 Witajcie forumowicze, w kolejnej edycji tygodnika :) Piszę go po pietnastu godzinach pracy, ale jeszcze jakoś funkcjonuje, nie chcielibyście dodać coś do tego tygodnika? bo to samo to jest monotonne według mnie jeżeli macie jakieś propozycje dotyczących kategorii to śmiało komentujcie :) Opiekun Serwera @ Jase ---> Decyzja administracji. @ xKarcia ---> Decyzja administracji. Redaktor @ BinaR ---> Podanie zaakceptowane. Admin Only Mirage @ Nooasek ---> Podanie zaakceptowane. Admin Only Mirage #2 @ Ale do mnie tak nie ---> Podanie zaakceptowane. Admin Mirage/Cache @ kaktus ---> Podanie zaakceptowane. @ kambek ---> Podanie zaakceptowane. Admin 5 Maps @ Kapalka---> Podanie zaakceptowane. _______________________________________________________________________ Degradacje @ Nilor ---> Rezygnacja | Admin Surf+RPG „Nigdy nie będziesz szczęśliwy, jeśli szukasz czym jest szczęście. Nigdy nie będziesz żyć, jeżeli szukasz sensu życia.” Autor :Albert Camus Rozwiąż to sam bez spojlera. Jesteś kierowcą autobusu do niego wsiada 18 osób z czego połowa to kobiety, dwie z nich mają po 23 lata a reszta ma po 19 - Pytanie ile lat ma kierowca autobusu? Odpowiedź w spojlerze: Spoiler Nie wiem czy Ci powiedzieć..... Po co tu patrzysz? Jak nic tu nie ma? :O Ty jesteś kierowcą autobusu to twój wiek!!! _____________________________________________________________________________________________________________________________ Ile prostokątów znajduje się na rysunku? Odpowiedź w spojlerze: Spoiler Chcesz wiedzieć? Ale napewno? Zobacz w dół 18 Diabeł złapał Polaka Niemca i Ruska i mówi - Kto poda odległość której ja nie znam Ten wyjdzie na wolność Pierwszy mówi Rusek - 10000 kilometrów - E tam znam Na to Niemiec - Tysiąc lat świetlnych Diabeł zagląda do księgi i mówi E to znam Polak zastanawia się chwile i mówi -W ch*j Diabeł spogląda do jednej drugiej oraz trzeciej księgi, no nie znam możesz wyjść Polak idzie zadowolony gdy nagle dogania go diabeł i pyta - Polak gdzie to w ch*j dokładnie jest. - Widzisz to drzewo?- pyta Polak -Widze -No to jeszcze w pizd* dalej @ Meow. Pozdrawiam serdecznie @ Jase'go oraz @ Zdolna. i moją kochaną mordeczkę @ clixxu.@ Kapalka oraz @ Damianciu _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ czak Pozdrawiam moją żonę @ Zdolna. Kochankę @ Nati Misia @ Karcok'a i @ Weak'uś.'a i wszystkich aniołów i świętych. _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ cloudn Pozdrawiam @ Awika.zeberkę. @ Nuway aby w końcu grał na faceitach.. @ IMean Dobrą mordeczkę. No i w sumie nie wiem kogo mogę jeszcze.. Każdego! _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ MasterGraif Serdecznie pozdrawiam świnke/zeberkę @ Awika. @ Vasti żeby w końcu zrobiła tego lwa @ Szogun alkoholika @ KubeN żeby go prąd nie kopnął ;D @ Zdolna. żeby nie namawiała mnie na Business Tour'a Oczywiście pozdrawiam całe Katujemy! Salut _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ Haise Pozdrawiam @ Jase za duże cycki @ Damianciu bo zbanował Bota Zbyszka @ Erwin bo mam z nim umówione 2 walki @ Meow. bo dobra mordka @ Nati bo wpadka @ Kapalka za dobre nutki _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ clixxu. Pozdrawiam @ Meow. @ cloudn @ Karcok @ haikoo @ Erwin _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ LEGENDAR Pozdrawiam @ NeQ. @ BinaR @ Karcok @ Nati @ clixxu. @ Awika. i życzę im miłego dnia :D _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ Kapalka Pozdrawiam cała ekipe @ Haise @ Lim3k @ Jase @ Damianciu @ Meow. yankes bez forum ;c _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ Damianciu Ja powiem tak, tutaj każdy jest jak wielka jedna rodzina ktoś odchodzi lecz później wraca. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów w tą piękną noc :) Team Kiełbaski :D @ Lim3k @ Kapalka @ Jase @ PUTA@ Haise @ LEGENDAR _____________________________________________________________________________________________________________________________ Jak już na wstępie wspomniałem jestem już zmęczony i pora kłaść się spać, a was zachęcam do przeczytania mojego tygodnika i zostawienia odpowiedzi dotyczącej mojego wstępu. Hejt jest wszędzie i będzie zawsze, Ci którzy mówią słabo mogło być lepiej niech napiszą lepszy, a ja przynajmniej będe miał mniej do pracy Życzę miłej nocy i do kolejnej niedzieli! :) _____________________________________________________________________________________________________________________________ Nasza Lista Osrańców, nie wykonali zadania które dany forumowicz im zlecił. Co tydzień będą lądować na tej liście. @ Ry! @ EXTREMAAAAA @ Erwin @ -W-P- @ PUTA @ Weak'uś. @ NeQ. @ popcorn. @ cloudn @ Crystal Lake Całą zabawę możecie zobaczyć tutaj ---> KLIKNIJ TUTAJ! 11 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyriusz Black Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ja to Cie podziwiam za chęci. Osobiście nie chciałoby mi się tym zajmować więc +1 za podsumowanko tygodnia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted October 27, 2019 V.I.P Donor Share Posted October 27, 2019 Dobra robota. Krótko zwięźle. Pozdrawiam raz jeszcze. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szogun Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 @ MasterGraifja Ci kurła dam alkoholika 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xSmmK Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Dobra robota Mistrzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdolna. Posted October 27, 2019 Donor Share Posted October 27, 2019 Business Tour to fajna gierka @MasterGraif. XD Dziękuję @ Meow.I @ czak. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted October 27, 2019 Sponsor Share Posted October 27, 2019 Dziękuje za pozdrowienia @ czak @ clixxu. @ LEGENDAR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubeN Posted October 27, 2019 V.I.P Share Posted October 27, 2019 @ MasterGraif dziękuję za troskę! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 27, 2019 V.I.P Share Posted October 27, 2019 Dzięki @ cloudn A tygodnik jak zwykle spoko ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awika. Posted October 27, 2019 V.I.P Donor Woman Share Posted October 27, 2019 Dziękuję za pozdrowienia @ cloudn@ MasterGraif i @ LEGENDARzi zi i chrum chrum! Dobra robota @ Damianciu, tematycznie i nie za długo, +. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted October 27, 2019 V.I.P Donor Share Posted October 27, 2019 Dobra robota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Bastard Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Konkretna tygodniówka, świetna robota! B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikoo Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ładny tygodnik, dzięki @ clixxu. za pozdrowionka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ves Posted October 27, 2019 V.I.P Donor Woman Share Posted October 27, 2019 @ MasterGraif Spokojnie, zrobię 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts