Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Cześć,
W związku z chęcią stworzenia kolejnej formy aktywności dla Naszych użytkowników, wraz ze @ Zdolna. postanowiliśmy stworzyć nową zabawę, event pt. "Fast members challenge - Katujemy". Zabawę dodajemy na okres próbny, a jej zasady przedstawię poniżej.

Regulamin!

1. Jak sama nazwa wskazuje zabawa polega na nominowaniu użytkowników do challenge'u
2. Każdy challenge jest wymyślany przez użytkowników (np. Zdjęcie z napisem "kocham katujemy", określony stosunek K/D, zabicie gracza granatem, jakieś nagranie wideo itd.)
3. Po wykonaniu challenge nominowane są następne 3 osoby (Każda osoba po 1 użytkowniku).
4. Wytypowane osoby mają 24h na wykonanie challenge 

5. W przypadku nie wykonania zadania osób, które wcześniej nie wykonały challenge'u poprzednia osoba, która wykonała zadanie, nominuje następne 2 osoby, a te osoby, które nie wykonały zadania zostają nazwane "osrańcem". Redakcja w podsumowaniu tygodnia czy gazetki będzie umieszczać takie osoby w kategorii "Osrańce tygodnia/miesiąca" :cryingg:

6. Osoby już raz nominowane, mogą być nominowane kolejny raz po 2 tygodniach od wykonania challenge'u. 

7. Druga osoba ma dodatkową godzinę na wstawienie od czasu końcowego, jeśli pierwsza osoba wstawi challenge w wyznaczonym czasie (tj. Jeśli dany challenge jest do godz. 17:49 i pierwsza osoba wstawi zdjęcie/filmik do tego czasu, to druga osoba ma czas do godz. 18:49 + tolerancja jest do pełnej godziny, więc ma czas do godz. 19).

8. Zabawą będzie opiekować się cała administracja oraz moderatorzy forum.

9. Zabawa ta jest wymyślona przez @ Zdolna. oraz @ martinii to do niech proszę kierować wszelkie niewyjaśnione kwestie.

Pamiętajcie, że wszystko jest dla zabawy!

Pierwszymi nominowanymi osobami zostają z racji otwarcia zabawy @ martini oraz @ Zdolna.

Zadanie:

Zrobić zdjęcie ze sobą, flaszką oraz napisem Katujemy.eu

24h na wykonanie zadania / czas start! 14.10/2019 godz: 1:15

Powodzenia!

------------------------------------

Lista osrańców październik 2019

@ Ry!

@ EXTREMAAAAA

@ Erwin

@ -W-P-

@ PUTA

@ Weak'uś.

@ NeQ.

@ popcorn.

@ cloudn

@ Crystal Lake

@ Szogun

@ xKarcia

@ MasterGraif

• Lubię to! 3
  • Haha 4
  • Wrr 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Kawalek jest. Ciezko bylo więcej uchwycić. :/

Nominuje @ Dudnes, Martynki nominacja to @ Karcok waszym zadaniem jest nagranie filmiku, na którym nam wyjaśniacie jak poderwać dziewczynę.

Możecie wzorować się zawodowcem. 8) czas 24h - tj. 15/10/2019 18:49

Snapchat-1506194324.jpg

• Lubię to! 1
  • Haha 6
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 6
  • Właściciel
Opublikowano

Zadanie wykonane :default_cool:

Jak poderwać dziewczynę? 

filmik: https://streamable.com/ahk6e

ps: dziewczyny nie bierzcie tego na poważnie, to żart oczywiście :cryingg:

Wyzwanie dla @ Ry!

Przed domem musisz biegać z garnkiem przez 10/15sec, uderzać w niego chochlą krzycząc --- obiad (wideo)

• Haha 14
  • Uwielbiam 6
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Generalnie @ Dudnes Pal gumę, troszkę kreatywności. :fuck:

Wszystkie cycki wysyłać na e-mail (Tylko damskie)  :default_cool:

@ Zdolna. Nie cierpię was :cry::cry::cry:

Nominuję @ clixxu. Nagraj jeno, jak ta twoja pordzewiała mazda zbiera się do 100km/h

• Haha 13
  • Wow 3
  • Uwielbiam 14
  • Właściciel
Opublikowano

@ Ry! nie wykonał swojego zadania więc ląduje na złotej liście!

Jako nową osobę nominuje @ Meow.wypicie 0,5l piwa na raz (wideo)

• Haha 5
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
19 godzin temu, Dudnes napisał:

@ Ry! nie wykonał swojego zadania więc ląduje na złotej liście!

Jako nową osobę nominuje @ Meow.wypicie 0,5l piwa na raz (wideo)

Dobra , zaraz będzie 

@edit szykujcie się bo ja też się odwdzięczę 

@edit2 . Odwalone ;)    ( ps. @ czak w zasadzie jeden wulgaryzm ;) a nie wulgaryzmy i w dodatku taki ze połowę ludzi obraził na forum, że musiałeś walnąć notkę  w zabawie ;) hahahhahahahahah beczka  widzę poczute fest ;) KMWTW )

Exowanko dla dudnesa :D

Nominuje @ Jase Do wypicia 0.2l  wódeczki  oczywiście bez zapity no chyba, że zapita ma również procenty :D  (gabarytowo ilość odpowiednia do masy, bez obrazy oczywiście <3 ) ! Masz czas 24h ! Na wykonanie zadanka :D 

Otwieranie przed kamerą + full wideo :D 

• Lubię to! 1
  • Haha 11
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

@ Meow. challenge accepted! :1x:

Jutro pod wieczór będzie zerowane, spolica nadchodzę :jack4::pijemy2:

@ Lim3k pora na Ciebie, tak jak rozmawialiśmy :D - Pól kielona octu lecisz. Oczywiście nagrywasz full video, ocet musi być nówka sztuka żeby wody nie było. Ja moge opłacić ;D 

• Lubię to! 1
  • Haha 15
  • Uwielbiam 7
Opublikowano

Zadanie nie trudne, lecz obrzydliwe, tak jak z @ Jase'm się umawiałem.

Nominuje @ -W-P-do wstania o 8:00 i nagrania piętnastominutowego vloga, masz czas do jutra(19.10) do godziny 18:15 

Powodzenia ;)

Jako iż panowie wyżej nie wykonali zadania, nominuje następna: @ PUTA, ubierz czarne skarpety i zrób 5 pajacyków, czas do jutra(20.10) do godziny 20:10! Gl hf 

Nikt nie chce wykonywać takich prostych zadań... ale ich strata!

@ Damianciu, doszły mnie słuchy, że masz RS6, a jakbyś nią tak 4 baczki zrobił? :D czas do jutra(21.10) do godziny 20:00, powodzenia :P

• Lubię to! 2
  • Haha 10
  • Uwielbiam 2
  • Bywalec
Opublikowano

@ clixxu.Zadanie zrobione, chociaż  za pierwszym razem okno nie chciało się otworzyć :cryingg: Do dalszej gry nominuję @ Weak'uś.aby za pomocą łyżek i widelców na butelkach odegrał 15 sekund tej melodii can can :cry:

#Edit. @ Weak'uś.Skoro nie pijesz, to zrób recenzję jakiegokolwiek napoju w stylu poziomki :D Może być tylko produkt i sam głos :1x:

#Edit2. No to nominuję @ czakaby trzasnął jakąś fajną przeróbke albo wykonał jedną z rzeczy wcześniej wymienionych :cryingg:

@ czakzaliczę :cry:

• Lubię to! 3
  • Haha 8
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
Dnia 19.10.2019 o 18:13, KubeN napisał:

@ clixxu.Zadanie zrobione, chociaż  za pierwszym razem okno nie chciało się otworzyć :cryingg: Do dalszej gry nominuję @ Weak'uś.aby za pomocą łyżek i widelców na butelkach odegrał 15 sekund tej melodii :cry:

#Edit. @ Weak'uś.Skoro nie pijesz, to zrób recenzję jakiegokolwiek napoju w stylu poziomki :D Może być tylko produkt i sam głos :1x:

Dnia 18.10.2019 o 18:13, Lim3k napisał:

Zadanie nie trudne, lecz obrzydliwe, tak jak z @ Jase'm się umawiałem.

Nominuje @ -W-P-do wstania o 8:00 i nagrania piętnastominutowego vloga, masz czas do jutra(19.10) do godziny 18:15 

Powodzenia ;)

Jako iż panowie wyżej nie wykonali zadania, nominuje następna: @ PUTA, ubierz czarne skarpety i zrób 5 pajacyków, czas do jutra(20.10) do godziny 20:10! Gl hf 

Z racji braku reakcji ww. Panów nominujcie nowe osoby. 

@ PUTA oraz @ Weak'uś.Trafiają rowniez na liste obsrańców. 

• Lubię to! 6
  • Legenda
Opublikowano

@ KubeNNie znam ziomka, ale mam nadzieję, że zaliczysz. :d

Nominuję @ Natiaby zrobiła pięć pompek lub pięć przysiadów (filmik, może być w przyśpieszeniu) i przelała dowolną kwotę, na dowolny cel charytatywny oraz pokazała potwierdzenie przelewu (kwotę i inne dane możesz ukryć) - Bo warto pomagać. :) - CZAS DO JUTRA DO 16:00.

Edit:// Nati ze względów zdrowotnych nie da rady wykonać zadania, więc nominuję@ Dewey'a aby zrobił to co wyżej - CZAS DO JUTRA DO 16:00.

• Lubię to! 1
  • Haha 10
  • Uwielbiam 5
  • Inwestor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Będziesz mi kur... płacił za opony i te 5 dyszek co dałem panu aby mnie wpuścił a mogło iść na forum  tfu! 

Nominuję @ NeQ. zakładasz garnek na głowę i robisz 10 pajacyków czas do jutra 19:10 (kręcisz filmik) 

@ Jase się śmieje jak bym w kontener przysrał :D 

@ NeQ.nie dodał wyzwania także nominuje kolejną osobę.

@ Awika. nagrywasz filmik 5 minutowy jak zostać Świnką :) czas do jutra (23-10) godzina 19:00

• Lubię to! 4
  • Haha 4
  • Wow 3
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

@ czakze względów zdrowotnych ćwiczenia będą kiedy indziej, ale druga część zadania została wykonana. Warto pomagać! :loffki:

// @ martinii @ Zdolna.dziękuję za zaliczenie! :loffki: (Proszę mnie usunąć z tej brzydkiej listy.:<) 

W takim razie nominuję @ popcorn.do zrobienia instruktażu "jak zrobić popcorn"! :1x: gl hf! Czas do jutra 00:00! 

// edit nominuję @ xKarciado zrobienia rysunku pt.: "Nasza rodzinka- katujemy" i wstawienie efektów w postaci zdjęcia. Czekam na inwencję twórczą! Czas do jutra 12! Gl hf! 

// edit to samo zadanie @ Gosia ?!do zrobienia rysunku pt.: "Nasza rodzinka- katujemy" i wstawienie efektów w postaci zdjęcia. Czekam na inwencję twórczą! Czas do jutra 21! Gl hf! 

73002702_947837572268166_1771376046243840000_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_oc=AQmcp7aLdAg6Q3KKYftFKxYnhcuS3FV9tPXPsnRwGErWQDx8ZpwtbS9pn87HhFtJnns&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=849f069088ee81c385dacae94cb69907&oe=5E25AD93

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 5
  • Zasłużony
Opublikowano

To nie będzie dobra zabawa... Akceptuję challenge.

Edytuję posta jak nagram filmik. :v

Wrrrrrr.

EDIT: Nie lubię Was, wiecie?

Przepraszam za jakość, nagrywane telefonem.

Nominuję @ cloudn:serduszko: Twoim zadaniem będzie nakręcenie filmiku podczas sytuacji, w której kupujesz coś za 0.99 lub 4.99 zł itd. i mówisz sprzedawcy, że nie może być winny grosika, gdy ten zapyta "mogę być winny grosika?".

Na wykonanie zadania masz czas do jutra do godziny 21:00. Muah!

Edit: Do tego samego challenge'u nominuję @ Szogun, masz czas do jutra do 22:30. ^^

Edit: Ehhh, aż takie trudne to zadanie? :o

Nominuję do tego samego @ MasterGraif, masz czas do jutra (28.10) do godziny 14:00.:default_happy:

Edit: Hmmm, kto by się spodziewał...

Do tego samego zadania nominuję @ `rage, masz czas do jutra (29.10) do godziny 19:00. Wykonaj to w końcu. ;-;

• Lubię to! 2
  • Haha 14
  • Zasłużony
Opublikowano

Hej. Z racji uszkodzonego kolana, pompek nie zrobie. A że nie zauważyłem że @ Natizaliczyliscie, to wysłałem przelew. 

dajcie znać czy mam kogoś nominować.

Potwierdzenie_operacji_23.10.2019.pdf

@ Crystal Laketak gadałeś że chcesz pobiegać... to masz okazje. Przebiegnij jutro minimum 3km, nie przekraczając 25minut 😋

Na potwierdzenie, zrzut z endomondo.

czas do jutra godz 21:00

to samo zadanie dla @ mayor

• Uwielbiam 7
  • Legenda
Opublikowano

@ Nati @ Awika. @ Dewey Proszę o nominowanie kolejnych osób :) 

/edit

@ xKarciaCzas na wykonanie: 28.10.2019 Godz. 12

@ MasterGraifCzas na wykonanie: 28.10.2019 Godz 14

@ mayor Czas na wykonanie: 27.10.2019 Godz 21

@ Nati @ Awika.@ mayor Proszę o nominację osób. 

@ IMean Czas na wykonanie: 29.10.2019 Godz 19 - Wykonane 

@ `rageCzas na wykonanie: 29.10.2019 Godz 19

@ Gosia ?! Czas na wykonanie 29.10.2019 Godz 21 - Wykonane

@ AricH Czas na wykonanie 29.10.2019 Godz 22

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

IMean- Katujemy

Co dzień Katujemy odwiedzam
I ludziom warny wlepiam.

Społeczność jest tu niebyle jaka
Większość już pijana.

Serwerów mamy siedemnaście 
Na każdym dużo grajcie.

@ mayor mnie do tego nominował 
Choć poeta ze mnie kiepski, dalej będę komponował.

Mimo, że różni są tu ludzie
To większość lubię.

Są też tacy, którzy odwalają
Wtedy szybkiego bana dostają.

Nie lubimy tu lizusów
Wywalamy stąd dzikusów.

Właściciele i opiekunowie serwerami się zajmują
Odrzucając podanie, w ładne słowa to ujmują.

Morał tego wiersza jest taki
Poeta ze mnie byle jaki...

Wiersz nie ma na celu obrażania innych, stworzony w celach czysto humorystycznych.

Nominuję @ AricH, aby zrobił sobie selfie z przyklejoną kartką "IMEAN KATUJEMY" na czole.

Czas do 29.10.2019 22:00

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 4
  • Legenda
Opublikowano

IMG_20191029_165330.thumb.jpg.0ff1becbdeea08c49174ee43ab0da977.jpg

@ Natipatrz jakie mięśnie masz za karę, teraz to jesteś jeszcze bardziej prawilną dresiarką XDD

Nie mam duszy artystki, przepraszam :cry:

Dajcie znać czy zaliczone, to kogoś wtedy nominuję :D

Nominuję @ Twixmaxdo zrobienia pięciu pompek i wysłania na forum filmiku, zdrowe Katujemy haha

• Haha 5
  • Uwielbiam 7
  • Donator
Opublikowano

@ IMeanDzięki za nominacje byku :default_wink:

@ NuwayTeraz twoja kolej na selfika :D tylko musisz zrobić mordkę jak szczur :O

foto.jpg

Masz czas do 22:00 30.10.2019

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

pisk.jpg ej ale nochala mam duzego xDD

nominuję @ happy., musisz zatańczyć owy taniec powodzonka 
edit - nominuję @ CHerbatniK musisz to zatańczyc filmik minimum 10sekund.  Czas do 02-11-2019 godzina 13:40 ~ obsral sie
edit2 nominuję @ Wąski TDW musisz to zatańczyc filmik minimum 10sekund.  Czas do 03-11-2019 godzina 18;05

• Lubię to! 2
  • Haha 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

@ Gosia ?! Challenge Wykonany :) 

Mimo iż miałem zrobić 5 pompek, to zrobiłem 22 z powodu iż 5 to trochę mało ,a więcej mi się nie chciało zważywszy na porę i cały dzisiejszy dzień xD

Jak będzie zaliczone to nominuję jedną osobę :)

Edit: Nominuję @ Power of Shadow do napisania na kartce "Zostałem skosowany przez Twixa 8 razy i chce więcej" zrobienia sobie z tym zdj i wstawienia tutaj ^^ 

• Lubię to! 5
  • Haha 1
  • Uwielbiam 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.