Popular Post Rudzia Posted April 30, 2024 Investor Woman Popular Post Share Posted April 30, 2024 Witajcie Katy! Przed Wami kolejna odsłona fu*k & Marry & Kill! W dzisiejszej edycji udział weźmie nasz Inwestor - @ Ejdrien. Seria nie ma na celu nikogo obrazić, jest tworzona wyłącznie w celach humorystycznych! @ Dudnes | @ czak | @ MLK. @ Dudnes - bogaty Niemiec zawsze spoko :D @ czak - czakuś dobry człowiek, dużo roboty włożone w rozwój sieci. @ MLK. - komentarz pozostawię dla siebie. @ Kacper | @ DIESEL | @ salvatore @ salvatore - pieniążki ma, więc można. @ DIESEL - wydaje się być w porządku, więc czemu nie. @ Kacper - no nie za bardzo znam. @ Adik | @ dejmano | @ Namey @ dejmano - niech będzie. @ Adik - Adriany muszą trzymać się razem @ Namey - przecięliśmy się tylko razy na czatboxie, więc Kill. @ PanPukawka | @ kejmaN. | @ Tugeza @ kejmaN. - grało się kiedyś na serwerach w 1.6, można spróbować. @ PanPukawka - kochany Niemiec i do tego jeszcze dobrze gotuje, tylko brać @ Tugeza - najmniej znam z całej trójki. @ Fifat. | @ Hacker13 | @ walter biały @ Fifat. - wydaje się być w porządku chłopem. @ walter biały - walter spoko mordeczka, myślę, że dogadalibyśmy się w wielu sprawach. @ Hacker13 - nie znam niestety. @ Gosia ?! | @ Wika | @ Titania @ Gosia ?! - mam nadzieję, że @ Paweł. nie będzie miał nic przeciwko XD @ Titania - Monia złota kobieta, do tańca i do różańca. Na żonę idealna. @ Wika - póki co zerowy kontakt, więc dlatego tak wypada. @ bo.patkaa | @ dianka. | @ Devil Eyes @ Devil Eyes - znamy się już kilka dobrych lat @ dianka. - Dianeczka super jest @ bo.patkaa - mało znam. @ .dERYL | @ visca | @ WZL @ .dERYL - taki misiaczek przyjemny @ WZL - Turas to jeszcze kebaba by ukręcił, ideolo. @ visca - brak kontaktu. @ paris | @ Bigaj | @ Jakub_Tm @ Jakub_Tm - coś tam się kiedyś pograło. @ Bigaj - dobrze sobie radzi na rangach, a w dodatku ma całkiem spoko sylwetkę. @ paris - takie zestawienie, dopiero poznałem, ale z czasem może się wszystko zmienić. @ hudinii | @ LEGENDAR | @ Horazon @ hudinii - Homarzyca jest dość ciekawą osobą, więc można by było spróbować. @ Horazon - Horazonik w porządku i do tego jeszcze młody, więc da radę jeszcze go ustawić. @ LEGENDAR - bez komentarza @ ElementaR | @ Kozonowicz :) | @ -P-I-W-K-0- @ Kozonowicz :) - dlaczego by nie? @ ElementaR - Stary to Stary, pacierza i wódki nie odmawia xD @ -P-I-W-K-0- - piwko nie można takie zestawienie, sori. @ Irytująca | @ Vanilla. | @ Rudzia @ Irytująca - wydaje się być w porządku. @ Rudzia - jedna z najlepszych osób, jakie poznałem kiedykolwiek, może by coś z tego wyszło. A do tego kocha pieski i kotki. @ Vanilla. - tak jak w poprzednim zestawieniu, tak wyszło. :( @ Night0oo | @ sitru | @ LAN CIECHOCINEK 2K2 @ LAN CIECHOCINEK 2K2 - Ciechocinek ładne miasto. @ Night0oo - giga dobry ziomeczek, a do tego jeszcze kucharz :D @ sitru - nie znam. @ happy. | @ Karcok | @ Junior @ Karcok - za pracę włożoną w całokształt forum, legenda niczym Marcin Xayoo Majkut @ happy. - wydaje się być w porządku, widziałem, że bawi się w jakieś rozpisywane diet, to na męża idealnie. @ Junior - nie znam @ MrVarnaz | @ Tinderówka. | @ andrey @ andrey - wydaje się być w porządku, może w sam raz na raz. :D @ Tinderówka. - Bioły fajny ziomek, możliwe, że byśmy się dogadali. @ MrVarnaz - nie znam @ iwi333 | @ Fisha | @ Patka_ @ Patka_ - grało się kilka razy na serwerku. @ Fisha - za ładne uszka na zdjęciu. @ iwi333 - nie kojarzę. @ nahh. | @ symen | @ zymmu @ zymmu - kiedyś się zdarzało siedzieć wspólnie na tsie. @ symen - gracz 1.6, mój człowiek @ nahh. - no tak wypadło. @ Paweł. | @ nostalgia | @ FIHU @ Paweł. - żeby mu się w końcu uśmiech na twarzy pojawił :( Gosia nie musi wiedzieć @ FIHU - dorosły chłop, ogarnięty, bogaty @ nostalgia - tak wyszło. @ Durus | @ Keyira | @ Nomak @ Keyira - super człowiek. @ Nomak - może by mnie nauczył grać w CSa. :( @ Durus - kojarzę, ale tak wypadło. @ ZacK | @ Wheelie chef | @ NieMamPomyslu @ NieMamPomyslu - jak Ty nie masz pomysłu, to ja mam pewien pomysł. @ Wheelie chef - rozmawiało się kiedyś na czatboxie. @ ZacK - 0 kontaktu. @ ~Paulina | @ Amaryllis | @ neya` @ Amaryllis - na zgodę? @ neya` - za gust muzyczny. @ ~Paulina - tak wyszło. @ DOPE | @ rtk | @ KaSpa @ KaSpa - gracz 1.6, wydaje się być ok. @ rtk - znam już bardzo długo. @ DOPE - no niestety. :( @ Desper! | @ Miks | @ iTk- @ Miks - można by było porobić jakieś świnstwa. @ iTk- - wydaje się być ogarnięty, jak na swój wiek. @ Desper! - nie znam. @ Mejt | @ HRDKRKRKDJL | @ Senior_1337 @ Senior_1337 - Senior w porządku gość. @ Mejt - Mejt ksywka dobrego rapera, więc nie mogłoby być inaczej. @ HRDKRKRKDJL - 0 kontaktu. @ Lolka | @ Asuna | @ bunia @ Asuna - byłoby Marry, ale Werka zajęta niestety :( @ bunia - kojarzę nick. @ Lolka - nie kojarzę. @ _Marcinek_ | @ haikoo | @ Fannoth @ Fannoth - ego top, ale graliśmy kilka razy w Ligę i fajnie się grało. @ haikoo - też kiedyś graliśmy, a przynajmniej tak mi się wydaje i też dobrze się sprawował na rangach na forum. @ _Marcinek_ - kojarzę jedynie nick, ale chyba nie było nam dane nigdy pogadać czy też pograć. @ Szelkoffa | @ julkajestem | @ Emilqa @ Emilqa - raz się żyje. xD @ Szelkoffa - bardzo w porządku osóbka, znamy się już kilka lat @ julkajestem - zerowy kontakt. @ Livka | @ ally | @ Emilciaa @ Emilciaa - fajnie się grało i siedziało na TSie, szkoda, że już nas nie odwiedza :( @ ally - za Maryjkę @ Livka - najmniej znam w całej trójki. @ Łasica | @ Ejoo | @ Bulbożul @ Bulbożul - Olaf jest hot @ Łasica - dobry graczyk 1.6 i dawał radę jako UBT. @ Ejoo - brak kontaktu. Widzimy się w kolejnej odsłonie! 4 1 1 1 1 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIHU Posted April 30, 2024 Share Posted April 30, 2024 Ale tym razem bez ślubu jak coś 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.dERYL Posted April 30, 2024 Sponsor V.I.P Share Posted April 30, 2024 6 minut temu, Rudzia napisał(a): @ .dERYL - taki misiaczek przyjemny 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted April 30, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted April 30, 2024 z Ciebie jest wiesz? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted April 30, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted April 30, 2024 16 minut temu, Rudzia napisał(a): @ LAN CIECHOCINEK 2K2 - Ciechocinek ładne miasto. Ciechocinek uzdrawia poTĘŻNIE 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenu Posted April 30, 2024 Share Posted April 30, 2024 58 minut temu, Rudzia napisał(a): @ nostalgia - tak wyszło No co za menda 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted April 30, 2024 Share Posted April 30, 2024 2 godziny temu, Rudzia napisał(a): @ hudinii - Homarzyca jest dość ciekawą osobą, więc można by było spróbować. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieMamPomyslu Posted April 30, 2024 Share Posted April 30, 2024 Send me location 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted April 30, 2024 Share Posted April 30, 2024 5 godzin temu, Rudzia napisał(a): @ walter biały - walter spoko mordeczka, myślę, że dogadalibyśmy się w wielu sprawach. Myślę, że na pewno hahah 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted May 1, 2024 Sponsor V.I.P Share Posted May 1, 2024 15 godzin temu, Rudzia napisał(a): @ PanPukawka - kochany Niemiec i do tego jeszcze dobrze gotuje, tylko brać Milf Hunter dawaj tu z dupka xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted May 1, 2024 Sponsor Share Posted May 1, 2024 20 godzin temu, Rudzia napisał(a): @ Karcok - za pracę włożoną w całokształt forum, legenda niczym Marcin Xayoo Majkut 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Adik Posted May 1, 2024 Leading Editor Junior Admin Share Posted May 1, 2024 @ Ejdrien. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted May 1, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted May 1, 2024 W dniu 30.04.2024 o 17:37, Rudzia napisał(a): @ Vanilla. - tak jak w poprzednim zestawieniu, tak wyszło. :( @ Ejdrien. sadeg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted May 2, 2024 V.I.P Donor Share Posted May 2, 2024 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miks Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 W dniu 30.04.2024 o 17:37, Rudzia napisał(a): @ Miks - można by było porobić jakieś świnstwa. @ Ejdrien. Lub innego typu paskudztwa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisha Posted May 2, 2024 Deserved Woman Share Posted May 2, 2024 Też masz fajne uszka i w fajny outfitach popylasz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts