Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Cześć, a zarazem żegnam.. 

Po półtora roku, które spędziliśmy tutaj razem z ekipą nadszedł moment, gdzie podjęliśmy decyzję o odejściu z forum.  Przyczyną tego była pewna decyzja, którą podjął Piotrek ( @ Dudnes ), a także sytuacje, który miały miejsce. Co tu się dalej rozpisywać.. Wszystkiego najlepszego dla sieci i powodzenia w rozwoju. Dla osób z którymi miałem tutaj dobry kontakt- mam nadzieję, że taki pozostanie. Dla adminów- macie wolną rękę, aby podjąć decyzję o odejściu, bądź zostaniu.  

Gdzie będą serwery, gdzie miałem właściciela? h***zone.pl 

Do widzenia ;) 

• Lubię to! 5
  • Dzięki 2
  • Haha 5
  • Wow 2
  • Przykro mi 12
  • Uwielbiam 9
  • Donator
Opublikowano

No kurde, nic nie rozumiem teraz szczerze. No nic, hellzone, to hellzone, wpadnę tam looknąć z pewnością, pozdrawiam!

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Nic w tym nie rozumiem :L no to powodzenia w dalszej drodze joł

• Uwielbiam 1
Opublikowano

@ Erwin dziękuje Ci za wszystko, trzymaj się mordeczko i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś pogadamy <3

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
1 minutę temu, Kapalkaaa napisał:

no nic czas się pożegnać ;/ 

Miłego na HellZone wpadnę zobaczyć :D

To wciąż reklama. Uszanuj że jesteś w tym momencie na innej sieci. Szacunek do ludzi to podstawa wspólnych relacji w społeczeństwie. :) 

Ja się nie mam co żegnać, więc cześć cukiereczku. :d

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Dziękuję za wszystko przyjacielu. Mam nadzieję, że kontakt zostanie. Jesteś jedną z nielicznych osób, które mnie doceniły.

Dziękuję, trzymaj się i powodzenia!

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

@ Erwin dziękuję ci za miło spędzony czas, zaufanie jakim mnie obdarzyłeś oraz za szansę na jednym z twoich serwerów. Nie jestem do końca w temacie, więc się nie wtrącam. Mam nadzieję, że kontaktu nie zerwiemy i pamiętaj, niej DżejMjju zawsze będzie z tobą

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.