Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Hej, cześć i czołem. Będzie dość oszczędnie w słowach.

Chyba, że się rozgadam :/

Dziś swoje 24 urodziny obchodzi jeden z Administratorów naszego forum.

(Chodzi o tego nazywanego szwabem :Kappa:)

Ale już dosyć śmieszkowania. Jest to osoba, która w naszą sieć włożyła całe serce i wspomaga ją nieprzerwanie od 2018 roku, więc warto złożyć chłopakowi ładne życzenia.

Karcok , Karol, ode mnie dużo zdrówka i szczęścia przede wszystkim. Pieniążków też, ale tam na zachodzie podobno dobrze płacą.

Ale przede wszystkim życzę ci żebyś się nigdy nie zmieniał, bo to forum pokochało Cię takiego, jakim jesteś.

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dojczlandzki men... Przyjacielu drogi :cat3:

wszystkiego_najlepszego_z_okazji_urodzin_26177.jpg

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego! 
PS mam nadzieję, że chociaż na urodziny wypuścisz mnie z piwnicy. 
:cat3:

• Haha 7
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Sto lat Karcoczku! Zdrówka, kasiory. Dużooo wytrzymałości z nami na co dzień, żebyś zawsze czerpał tyle przyjemności podczas grania czy ts jak dotąd! Uśmiechu na twarzy, dobrego humoru, mniej zmartwień.

Więcej epickich akcji, siedzenia do rana i szukania hamburgerów czy pierogów :D Czekam na wyborną popijawę z okazji urodzin! Starszy o rok, ale nadal ten sam :cat3:

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Fajnych samic na forum i w życiu prywatnym, a szczególnie tej jednej z którą będzie można dzielić się masełkiem, wielu kulinarnych przygód, dobrych samców napotkanych na swej drodze, szczerych ludzi, piniążków, dużo dobrej szamki, zacnych szwabów u boku i pakiet zdrówka na cały kolejny rok :HYPERS:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Mmmm Karcoczku! :karczoczek: Mam nadzieje, ze w wieku 24 skończysz zbierać ogórki w dojczach i znajdziesz sobie prace na zmywaku, tak jak na twój wiek przystało. Wszystkiego najlepszego! :party:

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.