Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Witajcie 

Z dniem dzisiejszym zamknął się już od dłuższego czasu nie grywalny serwer 3maps, jak i ja również też się zamykam a raczej żegnam. Dzięki @ Dudnes za zaufanie i danie mi szansy dołączenia z serwerem (only awp) który zaczął życie tutaj.

Nie będę się rozpisywał że mam jakieś problemy dlatego odchodzę czy coś w tym stylu, porostu brak czasu / chęci / motywacji.

Nie będę również wymieniał kogo polubiłem kogo nie, bo tych kogo lubię zajęło by mi godzinę , tych których nie dwie godziny (joke). 

Szczególne dzięki dla: 

@ Dudnes  j/w

@ Karcok

@ Gosia ?!

@ Twixmax

@ hanq6

@ happy.

@ clixxu.

@ cloud`

Będę w wolnym czasie zaglądał , piona.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Również wielkie dzięki za danie mi szansy, szkoda że odchodzisz ale zawsze możesz do mnie pisać na steamie jbc :D

3Maj się i Powodzenia! :UmPikaOla:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Trzymaj się. 

Dzięki za danie mi szansy opiekować się serwerem, również dzięki Tobie Gośka, bo jak kuchcika zabrakło to przejęłaś obowiązki.

No cóż bywaj, kontakt jest więc może kiedyś się jeszcze w gierce spotkamy jak wróci czas i chęci. 

cya.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.