Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad1.png.78ebe118cf5837aa2e4a3cd0356e31c3.png

Na prośbę @ Termit. 'a wstawiam wywiad, z racji urlopów w redakcji. 

@ DarkAng3l!  czyli 15-letnia użytkowniczka naszego forum, zajmująca się obecnie grafiką na forum. Ale jak długo się już nią zajmuje? W jakich programach pracuje? Czy planuje kiedyś wskoczyć na wyższą rangę? Te odpowiedzi uzyskacie w poniższym wywiadzie! Miłego czytania. 

KOLORYSTYKA

PYTANIA @ Erwin

ODPOWIEDZI @ DarkAng3l!

33.png

Cześć Aniele, czy możesz poświęcić mi ułamek swojego wolnego czasu?

Hej, hej. Jasne, że tak.

Superancko, mam niesamowicie niezłą propozycję dla Ciebie! Chodzi tutaj,  wiadomo o wywiadzik.. Tylko pytanie- czy wejdziemy w tą powieść, którą przeczytają nasi użytkownicy? Ja oczywiście- tak, ale Ty?

Ja również z chęcią wejdę w tą powieść.

No to zaczynajmy! Standardowo na początku pragnę, abyś powiedziała nam coś o sobie- jak masz na imię, ile masz lat oraz skąd pochodzisz!

A, więc tak, mam na imię Agnieszka i mam 15 lat. Pochodzę z województwa śląskiego, a dokładniej z Bytomia.

Masz 15 lat, więc z pewnością w tym roku pisałaś testy ósmoklasisty. Jak poszło Tobie?

Sądzę, że nie najgorzej. Jednak wyniki pokażą, czy moje przypuszczenia były słuszne.

Z czego czułaś się najpewniej, tu też celujesz w największe wyniki?

Hmm, myślę, że z języka angielskiego i tak, celuję tutaj w najwyższy wynik.

A z czego zaś poszło Ci najgorzej?

Wydaje mi się, że z matematyki.

Testy ósmoklasisty, to również zamknięcie pewnego rozdziału, podstawówki. Przed Tobą pewnością stał ciężki wybór- szkoły.. Jaki wybór padł u Ciebie?

Na pierwszy wybór padło technikum o kierunku informatycznym.

O proszę, co Cię skłoniło przy tym wyborze?

Co mnie skłoniło? Myślę, że to iż informatyką najdłużej się interesuję i zawsze w to chciałam iść. I jak widać, dawne plany zaczynają być realizowane.

Teraz to wybieganie w przyszłość, ale gdy skończysz i osiągniesz tytuł technika, to nadal będziesz chciała kontynuować ten kierunek? Mam tutaj na myśli- studiowanie.

Raczej tak, ale wiadome jest to, że plany mogą ulec zmianie.

Rozumiem, a poza wyborem informatyka, złożyłaś gdzieś jeszcze papiery?

Tak, do technikum w kierunku grafiki i poligrafii cyfrowej, programisty i jeszcze do jednego technikum o kierunku informatycznym.

Wow, bardzo obszernie. Wszystkie szkoły znajdują się w Bytomiu?

Nie, dwie znajdują się w Tarnowskich Górach. W zasadzie jedna, bo w jednym technikum jest kierunek informatyczny oraz programistyczny.

No dobrze, zahaczyliśmy o twoje rodowite miasto- Bytom. Zapewne z chęcią nam opowiesz coś na temat tego miasta. Tak więc pierwsze pytanie z tej serii- czy jest coś ciekawego, co możesz polecić dla naszych użytkowników?

Hmm, myślę, że warto przyjść/przyjechać na spacerek do parku, który znajduję się w centrum Bytomia. Ewentualnie przyjechać do kopalni i popatrzeć na węgiel ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No tak obszernej informacji o jakimś mieście dawno się nie spodziewałem. Jestem zdumiony z tego powodu.. W które miejsce Ty najchętniej uczęszczasz? I jeśli tak, co Tobą przy tym kieruje.

Najchętniej uczęszczam do parku, który jak wcześniej pisałam - znajduję się w centrum miasta.

Rozumiem, że nic więcej się nie dowiemy! W takim razie przeskakujemy niczym Adaś Małysz. Czy posiadasz swoje zainteresowania, hobby?

Interesuję się grafiką komputerową oraz informatyką. A jako moje hobby można tak właściwie potraktować grafikę, jazdę na rolkach oraz granie w cs'a/lol'a.

Do grafiki i cs'a wrócimy w późniejszym etapie wywiadu. Jazda na rolkach- ile lat miałaś, gdy zaliczyłaś pierwsze gleby, tu też po prostu się uczyłaś.

Na rolkach zaczęłam jeździć, gdy miałam 10 lat.

To już sporo, patrząc, że masz tylko 15 lat. Miałaś  jakiś większy "szlif" w historii?

Tak, zdarzył się on dwa lata temu, jechałam rozpędzona, aż potknęłam się o mały kamyczek i wywaliłam, wywaliłam się na tyle mocno, że przez tydzień chodzić nie umiałam.

Samo przeszło, czy zgłosiłaś się do specjalisty?

Na szczęście przeszło samo.

Odczuwasz dziś jakiś dyskomfort z tego zdarzenia?

Nie odczuwam żadnego dyskomfortu z tamtego zdarzenia.

Całe szczęście! Wspominasz, że grasz w lol'a- gra przy, której nie da się zdenerwować.. Nawet @ Bulbuś się zgodzi. Jak się zaczęła twoja przygoda?

Moja przygoda z lolem zaczęła się w 2018 roku, gdzie kolega mnie namówił do zagrania w ów grę. I jak widać lol przypadł mi do gustu, bo gram do teraz. Aczkolwiek mainy Yasuo bywają denerwujące.

No i w tym momencie kończymy wywiad! Pamiętaj, że ja mainuje tego super czempionka. A propos mainów- jaki jest twoim ulubionym?

W lidze legend mianuje moją ukochaną Ahri, a poza nią mainuję jeszcze KaiSe, Cailtlyn oraz Veigara. Czasem zagram jakimś Teemo bądź Nami/Blitzcrankiem.

Przebiegły lisek z Ciebie. Z jaką dywizją planujesz skończyć sezon?

Myślę, że skończy się na tym samym co w 9 sezonie, czyli na goldziku IV.

Nagroda będzie odebrana? Czy jakiś banik był?

A nagroda będzie odebrana! Nie zdarzyło mi się wyrwać jeszcze żadnego bana w lolu przez całą swoją "karierę" grania w tą grę.

Naprawdę, jest to możliwe?

Jak widać - jest.

(nie)szanuje! Posiadasz jakąś drużynę z ligi, którą lubisz?

Nigdy nie interesowałam się jakoś bardzo drużynami grającymi w lol'a, więc niestety nie mam jak odpowiedzieć na to pytanie.

Skoro nie posiadasz, to nie będziemy drążyć. Byliśmy niedawno w temacie w szkole, więc możemy lekko wrócić. Lubisz czytać książki? Czy ograniczałaś się jedynie do lektur (o ile przeczytałaś).

Raczej ograniczam się do czytania lektur.

Jakaś ulubiona lektura?

"Kamienie na szaniec"/"Mały Książe".

Za kamienie wielki props.. A jak jest z filmami/serialami?

Moim ulubionym serialem jest "The Walking Dead" oraz "Fear The Walking Dead". A moimi ulubionymi filmami są "Babadook", "Demony", seria filmów "Resident Evil" oraz "The Kissing Both".

Gustujesz najbardziej w horrorach?

Tak.

Z wymienionych filmów, który najchętniej mogłabyś polecić?

"Demony".

W lekturach wspomniałaś o małym księciu, lecz teraz pytanie- ty masz swojego "księcia"?

Nie, nie mam swojego księcia.

A czy jest jakiś na oczku?

Również nie.

Czyli obecnie jesteś zadowoloną singielką mam rozumieć? ^^

Dokładnie tak! ^^

Jaki jest twój wymarzony typ osoby, z którą mogłabyś się związać?

Raczej nie mam zbytnio wymarzonego takiego typu, na pewno brunet. A tak rozwijając moją wypowiedź, to ciężko mi to określić, bo nie da się tak po prostu napisać typu. Spotykając to "jedyną" osobę, możemy w niej polubić coś, czego nigdy byśmy nie polubili. Jeżeli już miałabym wymienić cechy charakteru, to na pewno szczerość, lojalność oraz poczucie humoru.

Którą z tych wymienionych cech najbardziej szanujesz w drugiej osobie?

Szczerość.

Którą cechę zaś nienawidzisz?

Myślę, że fałszywość.

Spotkałaś na swojej drodze "fałszywe" osoby?

Chyba każdy kiedyś spotkał niewłaściwą osobę - więc tak spotkałam. Jednak uważam, że każdy ma coś "za uszami".

Nie ma ideałów na świecie, prócz mnie(taki żarcik). Jest to osoba ze środowiska csa?

Nie, akurat ze środowiska "realnego".

Okej. Mroczny Anioł- tak można przetłumaczyć twój nick, skąd się wziął na niego pomysł?

Długa historia. Zaczęło się od tego, że miałam już dość swojego starego nicku - "Agusiaa ♥". I postanowiłam napisać do swojego przyjaciela, czy by nie pomógł wymyślić nowego nicku, padło na początku samo "Angel". Dla mnie to było zbyt nudne, więc dodałam "Dark" (początek nicku mojego brata), zamieniłam "e" na "3" i dodałam "!" dla ozdoby - i tak oto powstało "DarkAng3l!".

Jak długo widniejesz pod obecnym nickiem?

Około 3 lat.

Wspomniałaś o twoim bracie, to już wiadomo, że posiadasz rodzeństwo. Jednego brata, czy kogoś jeszcze?

Mam tylko starszego brata.

Jak duża jest różnica waszego wieku?

10 lat.

To dość spora różnica, jak dogadujecie się?

Tak, dogadujemy się, aczkolwiek jak byłam w wieku przedszkolnym, a mój brat w wieku gimnazjalnym, bywały czasem kłótnie.

Pewnie jak w każdym rodzeństwie. Twój brat również gra w cs'a?

Tak, pogrywa w cs'a.

Jest związany z jakąś siecią?

Nie jest związany z żadną siecią.

Rozumiem. Mała przerwa z pytaniami, pora na Ciebie w głównej mierze. Mam dla Ciebie zabawę, podam Tobie kilka nicków z forum (w tym oczywiście mój), a następnie powiesz co sądzisz o danej osobie. Wchodzisz w to?

Okej, wchodzę w to!

Na starcie osoba, która jest niesamowicie dobra w prowadzeniu serwerów.. Czyli ja B)

Erwin - Erwinek jesteś bardzo miłą i sympatyczną osobą do której mogę zwrócić się o pomoc, pograć w lolka, czy po prostu pośmieszkować na tsku. Sądzę, że jesteś osobą godną zaufania. Erwin - nie zmieniaj się! :3

Aż mi się gorąco zrobiło(XD)! To teraz kapsel, przepraszam.. Kacper czyli @ NeQ. .

@ NeQ. . - Hmm, NeQ ScieQ, znaczy co. A tak serio, Kacperek jest kolejną osobą, która jest bardzo przemiła i sympatyczna. Kacper to dobry kompan do gierki w csku, a także odpowiednia osoba do rozmów na tsku! Co prawda jest czasem niemiły, ale i tak go lubię. ^^

Nie napisałaś, że to człowiek od serduszek. Hmm, nie mogło zabraknąć Pana tabasco! @ Termit. !

@ Termit. . - Dominiczek aka Termos. Taki mały, słodki bocik w lolku. Trochę toxic jest, ale ciężko nie być toksycznym grając w lola. Wracając, bardzo lubię kermina - kozak grafik jak i osóbka!

@ boomer_ !

@ boomer_ - boomerek, mocny zawodnik, ja bym nie miała psychy wypić tyle tabasco, szanuje. A tak to boomerek jest osobą, z którą bardzo fajnie gra się sparingi, tudzież jakieś 5vs5/4vs4/3vs3.

No i może pora coś o szefunciu- @ Dudnes !

@ Dudnes - Nie mogę się zbytnio wypowiedzieć, ponieważ nigdy nie zamieniłam z nim słowa, ale wydaje się osobą, która robi dla Katujemy wszystko co może zrobić.

No dobrze... Ostatnia osoba to chyba jedna z najbardziej legendarnych osób na sieci- @ Karcok !

@ Karcok - Mmm Karcoczku XD Karol jest osobą o dużym poczuciu humoru, świetnie rozmawia się z nim na tsie. Bardzo dobrze sprawuje się też na swojej randze. ^^

Jesteś osobą, co lubi przeczytać opinie o swojej osobie?

Tak, pozwala to czasem na zmienienie czegoś w sobie, co denerwuje innych w nas, lecz sami tego nigdy nie dostrzegaliśmy w samych sobie.

No widzisz, dziwnym trafem kilka osób mi napisało co sądzą o Tobie.. I tutaj zamiana ról, bo teraz zgadujesz kto co napisał. Lecimy?

Lecim!

Pierwsza osoba, płeć piękna. Napisała taką opinie:
,,Miła, sympatyczna dziewczyna. Dobrze sprawuje się na swojej randze grafika. Ma milutki głosik."

Czyżby @ Nati ? ^^ 

Tak, jest to własnie Natka.. Mało spotykana tak miła osoba (tutaj na poważnie). Następna osoba ponoć podrywa administratorów.... Ale czy to prawda?
,,Aga jest bardzo miłą i przekochaną osóbką, mega ją lubię i na początku myślałam, że się nie polubimy, ale wyszło inaczej."

@ Kinia ! <3

Kolejna osoba jest mocno postrzałowa, ale no cóż... Dziś miał mega ostrą przygodę. Gdy poprosiłem tą osobę o opinie, to dostałem odpowiedź "debil". Po tym poprosił o niewstawianie tego w wywiadu, lecz dobrze się znamy. Dodatkowo:
,,Bardzo miła, przyjazna, nietoksyczna osoba. Wspaniała przyjaciółeczka, zawsze pomoże i wysłucha co leży na sercu, kc ją ogólnie :3 A no i ma wspaniałego chomika (pozdro Inka)."

@ Termit. . Jestem tego pewna :3

Oczywiście! Następna osoba wyraziła się następująco:
,,Sądząc po kilku rozmowach dojrzała jak na swój wiek dziewczyna. Teoretycznie miła, ale tylko na początku znajomości, potem zaczyna cisnąć. Ogólnie polecam. Potrafi również opluwać"

@ NeQ. . ?^^

Tak, ale zapomniał serduszka dopisać. Kolejna osoba:
,,Fajna pomocna osoba, pomagała mi gdy miałem problemy. Jeszcze ma fajny głosik po którym knaga staje dęba."

@ Narks. . ?

Nie tym razem, podobny do chińczyka.

@ Pontoniec. ! ^^

No i ostatnia osoba:
,,Miła i sympatyczna osóbka, a zarazem dobry grafik. Znana jako wentylator."

@ BinaR ?

Tak, jest to Miłosz. Tym samym kończymy tą "opiniolandie". Przechodzimy do tematów pewnie bardzo przyjemnych dla Ciebie. Jakie jest twoje ulubione danie?

Moim ulubionym daniem jest pizza.

Jakiś ulubiony rodzaj posiadasz?

Raczej nie, byleby bez ananasa!

A mówią na mieście, że tylko w hawajskiej gustujesz... a co do popicia?

Aha... Hmm, coca cola lub mountain dew.

Są to też twoje ulubione napoje? ^^

Tak, no i oczywiście jeszcze monsterek! :D

A ja się pytam, gdzie liptonek!?

A właśnie! I zielony liptonek!

Co byś bez mojej osoby zrobiła?

Hmm, trudne pytanie. Na pewno byłoby mi smutno :c

Sięgałaś w życiu po coś z "wyższej" półki?

Nie i nie zamierzam.

Porozmawiamy za kilka lat (jeśli będzie kontakt jakiś). A czy posiadasz jakieś nałogi?

Myślę, że picie monsterków/kawy można zaliczyć, czyli tak - kofeina.

Jak często je pijesz?

Zazwyczaj jedną kawę i jeden monsterek dziennie, aczkolwiek staram się pić teraz tylko jedną kawę/jednego monsterka.

Teoretycznie jesteś bardzo młoda, więc pytanie- odczułaś kiedyś jakiś dyskomfort po wypiciu większej ilości kofeiny?

Tak, kiedyś w wakacje troszkę za dużo energetyków wypiłam i w nocy zaczęło boleć mnie serce.

Rozumiem, jesteśmy w okresie letnim- kochasz lato? Czy jesteś osobą, co woli chłodniejsze pory roku?

Nie przepadam za latem, wolę zimę.

Co jest głównym aspektem, że wolisz zimę?

Po prostu to, że jest zimno ^^

Takie buciki, mimo to są wakacje- masz jakieś plany na nie?

Tak, będę jechać do Krakowa, a tak to będę sobie wychodzić na dwór lub po prostu grać, rozmawiać na tsku i robić graficzki ^^

O proszę- Kraków. Na jak długo?

Na około tydzień. Chociaż może i do Rzeszowa pojadę, to spotkam się z @ Termit.  ^^

Biedny Termos! W takim razie miłego pobytu! Przejdźmy do muzyczki- zapewne słuchasz, posiadasz jakiś ulubiony gatunek?

Pop/Rap.

A jakiś ulubiony kawałek?

A ulubiony wykonawca?

Szpaku/Guzior/Mata/Kukon/Doli

Niektórzy ludzie mają motta życiowe, jak jest u Ciebie?

Nie mam motta życiowego.

Niedługo przejdziemy do najważniejszych pytań, lecz niczym to zrobimy to proponuję kilka szybkich strzałów. Chętna? ^^

Proste, że tak ^^

Jednoślad czy dwuślad?

Dwuślad.

Ostrożność czy Brawura?

Ostrożność.

Sos słodko-kwaśny czy śmietankowy?

Śmietankowy ^^

McDonald’s czy KFC?

McDonald's.

M4A1 czy AK47?

AK47.

Niebieski czy zielony?

Niebieski.

Audi czy BMW?

BMW.

Morze czy góry?

Góry.

Google czy Yahoo!

Google.

CS:GO czy CS 1.6?

CS 1.6.

No i tym samym otwieramy wrota pytań. Jak zaczęła się twoja przygoda z csem?

Moja przygoda z csem zaczęła się dzięki mojemu bratu, on grał, a po czasie i ja zaczęłam grać. Aż w końcu przyszedł moment na kupno swojej 1.6 na Steam'a.

1.6 to jak zawsze wspominam- wersja, która jest najlepsza. Ile przegrałaś swojego życia na tej gierce?

3.445 godzinek :D

Wow, bardzo sporo. Na czym najwięcej czasu spędziłaś?

Głównie Zombie Plague/JailBreak/CS:GO mody/Only DD2.

Bardzo ładnie. W dzisiejszych czasach wracasz na 1.6?

Tak, staram się czasem pograć w sentymentalną grę, jaką jest CS 1.6.

A jak się zaczęła twoja historia z csgo?

Chciałam zobaczyć po prostu, jak się gra w CS:GO.

I jakie masz odczucia związane z tą grą?

Bywa denerwująca, ale jest dobrze! XD

Jak sobie radzisz?

Chyba nie najgorzej, mam MG2, ale mam czasem gorsze meczyki.

Jaka jest według Ciebie różnica w tych dwóch wersjach 1.6 i CS:GO pod kontrolowaniem broni, chodzeniem etc.?

Moim zdaniem różnica jest duża. W 1.6 kontrolowanie broni, chodzenie, bh etc. jest o wiele łatwiejsze niż w CS:GO. A co ważne, w CS:GO nie da się robić gs'ów :c

Z gsami to w 1.6 zawsze był jak pamiętam problem. Celujesz w jakąś wyższą rangę?

Tak, chciałabym wbić DMG.

W takim razie życzę powodzenia! Przejdźmy do forum... Jak się tutaj znalazłaś?

Na forum zaprosiła mnie @ Awika. :3

O proszę, pozdro dla Martusi z tego miejsca. Czy przychodząc tutaj, celowałaś w jakieś rangi?

Nie, kompletnie nie miałam tego w planach.

A dziś jesteś grafikiem, skąd w ogóle taka zajawka na grafika?

Hmm, myślę, że chęć pomocy w dziale graficznym.

Dziś bardzo ładnie sobie radzisz, w jakich programach działasz?

PhotoShop/AfterEffect.

Od jak długa działasz z grafiką?

W tym miesiącu stuknie 3 lata.

Nie czujesz braku chęci do działania po tych 3 latach?

Nie, czasem bywały takie momenty, ale zawsze przemijały.

Rozumiem, zostawmy grafikę. Planujesz z czasem uderzać w inne rangi?

Jak na razie nie, jednak czas pokaże.

No dobrze, co możesz powiedzieć o forum, atmosferze tu panującej?

Atmosfera na forum jest superancka, to właśnie ona sprawia, że chcę się tutaj przebywać ^^.

Ostatnio na forum zaszły spore zmiany, co o nich sądzisz?

Sądzę, że zmiany, które zaszły na forum są jak najbardziej na plus - podobają mi się c:

Dziękuję bardzo za miłą opinię na temat zmian, jeśli mogłabyś coś zmienić w forum- co to by było?

Moją range na moderatora ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak serio, gdybym mogła coś zmienić to i tak bym tego nie zrobiła, ponieważ jest dobrze, jak jest aktualnie.

No to już wiemy w jaką rangę będzie celować Aga! Powiedziałaś miłe słowa o atmosferze panującej na forum, może zechcesz wypowiedzieć coś na temat naszych serwerów?

Serwery od Katujemy nie mają sobie nic do zarzucenia- niski ping, również miła atmosferka, miła administracja - nic dodać, nic ująć :D

No dobrze, jest już późno w nocy... Więc nie będę Cię męczył. Dziękuję Aga za udzielenie mi wywiadu, na który znalazłaś czas. Czy chciałabyś na koniec kogoś pozdrowić?

Tak, chciałabym pozdrowić całe Katujemy :3

No i na koniec- standardzik, czyli zdjęcie bohatera wywiadu! 

khmhSXf.jpg

44.png.1620c2a2ce93059c06463eea700dbaf8.png

Dziękuję tym, którzy dotrwali! Miłego weekendu. 

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 20
  • Zasłużony
Opublikowano
5 minut temu, Erwin napisał:

Którą cechę zaś nienawidzisz?

Myślę, że fałszywość.

Pamiętajcie moi drodzy, że fałszywość dąży do kłamstwa, a ono zaś do kolesiostwa :Kappa:

Śliczna robota miśki. Naprawdę. @ Erwin rozbudziłem się przez Ciebie, ale przynajmniej do końca doczytałem xD

• Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Erwinek, dobra robota, ale czytając mam wrażenie, że Aga nie chciała poruszać pewnych tematów :dogeKEK:.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Erwin dobra robota! 
Aga loffffki ❤️
Szanuje za mmm Karcoczku! 
I nie rozumiem o czym ty Erwinek piszesz, podrywanie? Pff...

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Kurczę super robota! @ Erwin jak zawsze wypyta o wszystko dokładnie niczym Pani na matmie wzorów skróconego mnożenia XD :serduszko: 

@ DarkAng3l! Życzę powodzonka, abyś dostała się do szkoły jakiej chcesz i wierzę, że byłabyś super panią informatyk hihi

Ps. Też bardzo lubię The Kissing Both!! :peepolove:

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Git robota. @ Erwin ty to jednak jesteś kocur w tych wywiadach <3

• Uwielbiam 2
Opublikowano
9 godzin temu, Bulbuś napisał:

Pamiętajcie moi drodzy, że fałszywość dąży do kłamstwa, a ono zaś do kolesiostwa :Kappa:

I tak się rodzą Moderatorzy na Katujemy. :PogChamp2:

Cytat

Czyli obecnie jesteś zadowoloną singielką mam rozumieć? ^^

Dokładnie tak! ^^

@ NeQ. postaraj się bardziej no... :cry:

Super robota! Brawo Wam. :serduszko:

• Haha 2
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
12 hours ago, Erwin said:

Odczuwasz dziś jakiś dyskomfort z tego zdarzenia?

Nie odczuwam żadnego dyskomfortu z tamtego zdarzenia.

Bardzo krótko i na temat :D

Oceniając sam wywiad. Jakościowo celujący bardzo wysoko. Jego charakterej oraz nienaganny i dosyć luźny styl przyciąga zdecydowanie. Pytania stawiane przez redaktora trafiały w sedno sprawy. Odpowiedzi również ustosunkowane do sytuacji. Osoba z którą przeprowawdził redaktor ten wywiad jest mi znana, tymbardziej był on ciekawy. Nieliczne błędy oraz długość wywiadu sprawiają, że naprawdę mieliśmy okazję przeczytać coś dobrego. Plus za poświęcony czas. Miło widzieć, iż są jeszcze ludzie którzy tworzą wywiady z pasją nie żałują przy tym na to czasu. Swój komentarz zakończyć trzeba plusem na koncie redaktora. Dobra robota!

• Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

Wywiad, jak zawsze w Twoim stylu - na wyśmienitym poziomie. Od czasu do czasu pojawią się jakieś drobnostki, które możnaby podciągnąc, jednak całokształ robi bardzo dobry efekt. :gesslerowa:

PS: Zapraszam do redakturów 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.