Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym sie z Wami pozegnac :)

Glownie odchodze z braku jakiekolwiek motywacji zeby poprostu wejsc na serwer. Mysle ze bedziecie milo mnie wspominac (choc pewnie nie wszyscy ale ze wzajemnoscia xD :D )

Bardzo dziekuje za wspolne lata gry oraz setki godzin spedzonych na serwerze paru osoba jesli o kims zapomne to bardzo przepraszam :)

@ Weak. @ BlaDy* @ Kwiatu @ EXTREMAAAAA @ ROBSON@ Karcok @ SQUeZ @ Mulu@ clixxu.

Zycze Wam duzo zdrowka oraz sukcesów jak tutaj na serwerowni jak i w zyciu. Na serwerowni to i tak za wysoko jestescie xD 

Pozdrawiam Dejv <3

• Dzięki 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Trzymaj się Dejvik! Gdziekolwiek idziesz i cokolwiek będziesz robić, powodzenia! 

Opublikowano

Od czasu do czasu mam nadzieję że wejdziesz na serwer. Trzymaj się i do zobaczenia! 

Opublikowano

Ah szkoda, aczkolwiek mam nadzieję, że to nie koniec z CSGO i zobaczymy się na jakimś mm :D

• Donator
Opublikowano

Zastanawiam się po co ludzie piszą te pożegnania, zamiast po prostu zrobić sobie przerwę od gry, a potem zawsze można wrócić i zajrzeć na forum też, nikt się nie każe codziennie udzielać :D 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

@ Zielonaa. Gdyby chciał przerwę, to po prostu zażądał by urlopu. Skoro napisał pożegnanie, to jest oznaka braku czasu.

@ Dejv Gładkiej i przejrzystej drogi, szczęścia i radości. Chrzanić życie wirtualnie, ono ci gówno da, bo nawet twoi znajomi internetowi będą ci pluli w mordę, trafią się raz na 100 w porządku, ale to są sporadyczne wyjątki.

Razem adminowaliśmy na mirku, razem banowaliśmy odpalonych, zawsze miałem wsparcie u twojego boku i za to ci dziękuje! Jeszcze raz powodzenia!

Opublikowano
Dnia 5.03.2020 o 17:32, Dejv napisał:

Glownie odchodze z braku jakiekolwiek motywacji zeby poprostu wejsc na serwer. Mysle ze bedziecie milo mnie wspominac (choc pewnie nie wszyscy ale ze wzajemnoscia xD :D )

Oj Dejvid będzie mi Ciebie brakować. Główną motywacją, dla której wracałeś na serwer byłem chyba ja, dobrze wiem, że lubiłeś mnie zgagować czy zakneblować. W sumie Twój adres mam więc jakiś "kontakt" można powiedzieć, że mamy XDD Jeszcze raz będzie mi Ciebie brakować i trzymaj się tam na łacznej 44. Wierzę, że jeszcze wrócisz silniejszy na stanowisko. esa. 

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.