Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad1.png.78ebe118cf5837aa2e4a3cd0356e31c3.png.7114218533a97a307d33bb2d5e43b0c9.png

Wywiad z @ Erwin

BinaR: Witaj, Erwinie! Masz aktualnie czas?

Erwin: Cześć Miłosz, aktualnie katuje nowy kawałek Ero bo rozwalił... Ale jasne, że znajdę- jak dla każdego z mojej ekipy. Słucham, jak mogę pomóc?

B: Chciałbym przeprowadzić wywiad, aby nasi forumowicze mogli się z Tobą zapoznać. Jesteś chętny?

E: Jasne, że tak.. Dla naszego forum wszystko! 😉

B: Zatem zaczynajmy. Czy mógłbyś pokrótce się nam przedstawić? Gdzie mieszkasz, skąd pochodzisz?

E: Oczywiście! Na imię dano mi Erwin- tutaj ciekawostka skąd pochodzi mój nick, bo spore grono osób o tym nie wie... Pochodzę z wioski niedaleko położonej od Głogowa.

B: Napisałeś, że mieszkasz nieopodal Głogowa. Zdradzisz nam co to za wieś?

E: Nie chciałbym zdradzać swojego położenia, lecz mogę natomiast Ci powiedzieć jakąś ciekawostkę- o którą spytasz 😀

B: Ile mieszkańców liczy miejscowość w której mieszkasz?

E: O bardzo ciekawe pytanie, rzadko spotykane i udzielam odpowiedzi! Mieszkańców jest lekko ponad 4 tysiące 😀!

B: Jeżeli nie opowiesz nam o swojej wiosce, to czy opowiesz nam o mieście znajdującym się blisko ciebie?

E: Myślę, że mogę opowiedzieć co nie co!

B: Czy w mieście można znaleźć jakieś ciekawe zabytki, czy też jakieś pozostałości powojenne?

E: Pewnie, że tak. Wymienię Ci takie przykładowe- Zamek Książąt Głogowskich, Pomnik dzieci Głogowskich, Muzeum Archeologiczno-Historyczne, Fort Stern. 😀!

B: Które z ww. miejsc uznajesz za najbardziej warte uwagi? Od czego powinien zacząć potencjalny turysta?

E: Jak dla mnie warto być zawsze patriotą, polecam na starcie odwiedzić Pomnik Głogowskich dzieci 😉

B: Interesujesz się polską historią?

E: Owszem, interesowałem się od zawsze, dalej interesuję się w tej "dziedzinie".

B: Wracając z Głogowa prosto do Twojej wioski - jaką ciekawostką o niej mógłbyś nas uraczyć?

E: No dobra, niech stracę- haha. Z Głogowa pochodzą dwaj raperzy- TMK aka Piekielny, który ma kilka kawałków właśnie o Głogowie. "To jasny punkt na mapie zachodniej Polski ten pomarańczowo-czarny Chrobry Głogowski :serduszko:". A także dzakob, który ostatnimi czasami bardzo się wybił co widać. To taka mała ciekawostka z mojej strony.

B: Zacytowałeś część utworu Piekielnego, która dotyczy klubu Chrobry Głogów. Czy na wybór tego akurat cytatu wpłynęły twoje zainteresowania? Jak się domyślam, w takim razie sport jest Twoim "konikiem".

E: Tak, od zawsze moim hobbym było kopanie piłki z kumplami, jak i granie w lidze. Prócz piłki interesowałem się sporo siłownią, lecz niestety od roku mnie tam nie ma. 😛

B: Granie w piłkę z kolegami to rzeczywiście ciekawa rzecz, sam dobrze wspominam czas, w którym to robiłem. Czy w takim razie wciąż "kopiesz piłkę"?

E: Pewnie, jak jest lato szczególnie idę po kopać, zwołuję się ekipę i leci. Czasami fajnie jest pobiegać, pokopać.

B: Zostając w temacie sportu - wspomniałeś, iż w ostatnim czasie zrezygnowałeś z uczęszczania na siłownię. Z jakiego powodu podjąłeś taki wybór?

E: Wiesz co odszedłem z powodu czasu, przestałem prowadzić dietę i zdrowy styl życia. Próbowałem wrócić w nie tak odległej przeszłości, lecz bez zwątpienia to nie to samo. Brak przyjemności i jednak zniechęcający był totalny brak formy, zanik techniki.. Taki powrót do przeszłości choć ponoć mówią, że techniki się nie zapomina to z pewnością nie to samo.

B: Czy mimo przeciwności losu jednak starasz się wciąż dążyć do wcześniej już osiągniętych celów?

E: Myślę, że wrócę do siłowni gdy będę w 100% pewny powrotu, będę miał cel na nowo i czas- on jest najważniejszy w takim wypadku.

B: Rzeczywiście czas może stanowić duże ograniczenie jeśli chodzi o aktywny tryb życia. Posiadasz jakieś inne hobby?

E: Wiesz co raczej hobbym można nazwać też pracę i prowadzenie swoich serwerów- jakby nie patrzeć. Moim zainteresowaniem zaś jest jeszcze- dobry film, dobry rap, książka..

B:Co według oznacza termin 'dobry film'?

E: Dobry film to jak sama nazwa mówi dobry film.. Działa to na podobie książki- jak się wciągniesz, to nie chcesz się oderwać a seans sprawia Ci przyjemność oraz zastrzyk, dawkę emocji.

B: A jaki rodzaj filmów/książek lubisz najbardziej?

E: Jeśli mam być z Tobą szczery nie pogardzę filmem wojennym, obyczajowym, Dramatem/fantazyjnym, sportowym.

B: Wspomniałeś też o rapie. Czy jest to twój ulubiony gatunek muzyczny?

E: Tak, zdecydowanie RAP to sfera gdzie czuję się najlepiej, a integracja, wsłuchanie się to coś gdzie jedynie udaje mi się odkryć w tym gatunku.

B: Który wykonawca tego gatunku najbardziej przypadł Ci do gustu?

E: Tak naprawdę wykonawców mogę wymienić kilku... Zdecydowanie jednak tymi, którzy najbardziej mi przypadli są Filipek, a także TMK o którym wspomniałem trochę wyżej. W tym momencie również chcę podać jeden kawałek:

B: Pewna część wywiadu już za nami. Odejdźmy na razie od tych spraw i zagrajmy w tzw. Szybkie strzały. Podam Ci 2 rzeczy/sytuacje, a ty będziesz musiał wybrać jedno z nich. Jesteś gotów?

E: Jasne!

Szybkie strzały

Coca-Cola | Pepsi
Zdecydowanie moje gusta smakowe są bliżej pepsi.
Fuzetea | Ice tea
Ice tea! 😀
Kasłanie co 30 sekund | Kichanie co 30 sekund
Widziałem kiedyś reportaż o dziewczynie co kicha średnio co 30 sekund? Strasznie męczące...  Chyba kaszel 😉
@ yaxsi|@ platyna1992
To tak jakbyś mi dał zestawienie- debil czy idiota.. Ale z dwojga złego chyba yaxsi..
Lech Poznań | Legia Warszawa
Z tego zestawienia- Lech 😛
Tiger | Monster
Tigerek.. Aczkolwiek to i to mega lubię 😛
Woda gazowana | Woda niegazowana
Niegazowana 😀

B: Jesteś aktualnie właścicielem pięciu serwerów na naszej sieci. Od czego się to wszystko zaczęło?

E: Zaczęło się tak naprawde od Mirage #2, potem był Surf, kolejno doszedł mi 5 maps i arena z czasem. Teraz ostatni serwer mój to COD.

B: Cofnijmy się jeszcze dalej w czasie, do momentu, kiedy zacząłeś interesować się sourcemodem. Co było punktem wyjścia do aktualnego stanu serwerów?

E: W roku 2017 na sieci, która prowadzi pewnie dla sporej garstki osób d0naciak posiadałem swój serwer w CS SOURCE, lecz tak naprawdę moja wiedza była

bardzo słaba na ten temat i sprawiało mi to problemy.. Po jakimś czasie serwer upadł, a na Mirage zrezygnował opiekun serwera i serwer był goły, bez opiekuna i nie miał kto się nim zająć. Więc wykazałem chęci do spróbowania swoich sił, byłem na chwilę, a zostałem na spory okres na którym osiągnąłem naprawdę sporo. Potem na tamtej sieci prowadziłem inne serwery m.in Arenę, 3 MAPS'a, Only DD2.. Po całkowitym odejściu z sieci i pójściu na sieć gdzie prowadziłem początkowo range administratora, a z czasem współwłaściciela sieci otworzyłem swój serwer, który dziś widnieje pod nazwą ONLY MIRAGE #2. Dla ciekawostki dodam, że serwer na początku posiadał w roli opiekuna pewną znaną twarzyczke z forum @ Gosia ?! ^^ i był to only cache, który niestety nie poszedł nam po myśli.. Potem całkowite stery objąłem z @ salvatore i wykorzystałem moment odejścia administracji z konkurencyjnego Mirage, który również był na sieci.. Pozdro Kocur! A to doskonale wiesz bo spośród tych osób byłeś ty Miłoszu, @ NeQ., @ BotsoN, @ platyna1992, ale także była i @ Nati!

B: Powiedziałeś nam o odejściu z sieci d0naciaka. Zdradź nam - co było powodem odejścia?

E: Powodów było kilka, a jednym z nich i dla tak naprawdę prawie każdej osoby gadka była taka- nie mogłem się dogadać z Dawidem. No i tutaj jest sporo racji, lecz w tym wywiadzie dam główne powody. Zacznijmy od tego, że podczas gdy d0naciak odchodził z sieci stałem ja i @ Haise za nim murem, od początku do końca i wiedząc, że źle został mimo wszystko potraktowany staraliśmy się jak najbardziej utrudnić poprzedniemu właścicielowi życie.. Wiem trochę dziecinne, lecz gdy d0nek objął sieć zaczął zapominać o osobach, które starały mu się zawsze pomóc- nie tak odrazu, z czasem. Doszło do absurdów takich jak chociażby: Wylecenie z rangi moderatora poprzez odczytanie 1 PW (w które tak naprawdę zostałem lekko wrobiony) i co najlepsze zabranie wszędzie dostępu do serwerów, które wprowadziłem z dołka na doskonałe lokaty "profesjonalizm"- raczej brak zaufania, a gdy obecny administrator na literkę s. dokonywał wyjmowania IP użytkowników forum, aby następnie atakować te osoby poprzez podpadnięcie mu to karą była degradacja z H@ na J@... Komizm prawda? Kolejną akcją była sytuacja gdy zleciłem wykonanie paczki DR + klasy dla właśnie tej osoby(natychmiastowo musiałem zlecić przez kluczowy błąd, który niszczył mocno serwer). Sytuacja wyglądała tak, że pełną rozpiskę dostał Dawid dotyczą paczki na wklejke, ale oczywiście nie zapisał.. Na swoim próbnym serwerze pokazał jak wygląda, ja byłem w pośpiechu i na niektóre detale nie zwróciłem uwagi i paczkę wziąłem, wgrałem. Jest 2/3 dzień po otrzymaniu paczki, zgłaszam dwa błędy i dostałem odpowiedź w stylu "nie chce mi się tego robić miesiącami", błędy zaczęli wysmiewać gracze, prowokować a ja zbytniego wpływu nie miałem. Wtedy postanowiłem zamknąć raz na zawsze serwer. Dodatkowo miałem w dużym stopniu utrudniany rozwój samego siebie w tej dziedzinie, z racji iż miałem ograniczenia do serwerów. To są tylko dwa powody, ale dosyć ważne.

B: Niestety takie sytuacje się zdarzają i osoba, której ufasz, może cię mocno zawieść. Chciałbym zapytać właśnie o Twój dawny serwer deathrun? Jak długi był jego żywot?

E: Był to czas blisko pół roku, ale był jak na swój ciężki mod oraz ten okres dobrze rozkręcony.

B: Liczą się chęci, tylko że właśnie one mogą zostać "zabite" przez osoby nas otaczające. Gracze swoim zachowaniem i tak w pewnej mierze przyczynili się do zamknięcia serwera. Jakiego typu błędy wystąpiły na serwerze?

E: Nowa paczka czy stara?

B: Możesz powiedzieć co nie co o problemach tej i tej

E: Na starej głównym powodem było błędne rozdawanie statystyk tzn. Dokładniej nie pamiętam, ale rozdawali dużo więcej niż normalnie. Na nowej było sporo braków, np. Brak stref za przejscie, bicie rekordów itd..

B: O twoim upadłym projekcie już się dowiedzieliśmy, czas na rozmowę dot. serwerów obecnych i przyszłych. Zacznijmy od teraźniejszości, a więc twoich pięciu serwerów. Na początku zatrzymajmy się przy modzie CoD, a dokładniej Twojej najnowszej usłudze działającej właśnie na nim. Czemu akurat CoD?

E: Jest to bardzo fajny, przyjemny mod. Jest to również jeden z pierwszych modów na których miałem przyjemność grać w cs 1.6. Dodatkowo wpływa na to kilka innych aspektów, lecz niestety jest to najtrudniejszy mod i rozkrecenie tego serwera jest zarówno kosztowne, jak i mega ciężkie.

B: Rozumiem, że ciężko znaleźć nowych graczy chcących grać na tym trybie rozgrywki?

E: Tak, jest mega ciężko. Najtrudniejszy tryb według mnie.

B: Miejmy nadzieję, że jakoś się ułoży 😉. Przejdźmy do serwera 5 maps, jedynego pod Twoją opieką, którego właścicielem jest również @ NeQ.. Myślisz, że serwer rozwinąłby się na tyle dobrze bez jego pomocy?

E: Raczej nie, Kacper dołożył dużą cegiełkę i wprowadził sporo zmian, które pomogły rozwinąć skrzydła serwerowi.

B: Zapewne słyszałeś to powiedzenie; "Uczeń przerósł mistrza". Czy według Ciebie może się tak niedługo stać?

E: Często w życiu bywa tak, że osoby za Tobą nagle stają się być przed Tobą. Jeśli chodzi o Kacpra to mega ogarnięta osoba jak na swój wiek, pomału się zbliża do mnie i się cieszę, serio- bo to osoba, która w jakimś stopniu mnie otacza. Niekiedy robi głupie błędy, ale szybko je poprawia bądź po moich radach je niweluje. Mogę powiedzieć wprost, że jest kompletną osobą.

B: Był on raczej typowo twoim uczniem, czy tylko go naprowadzałeś i zwracałeś uwagę na pewne kwestie?

E: Nie, był w dużej mierze samoukiem. Ale wiadomo czasem ktoś musi nas naprowadzać, zwrócić uwagę.

B: Zauważyłeś więc postęp między momentem mianowania go na właściciela a stanu aktualnego?

E: Tak.

B: Wróćmy do Twojej osoby. Ostatnio na naszej sieci pojawił się serwer typu multiarena, którego jesteś właścicielem. Czy serwer ten był przez Ciebie tworzony?

E: Wiesz nie jest tajemnicą to, że go odkupiłem od znajomego.. Ale tak, był tworzony przez moją osobę w grudniu rok temu dla Majkela, bo byłem wykonawcą paczki właśnie na ten serwer.

B: Czyli teoretycznie przejąłeś go od kogoś, kto używał Twojej paczki. Ciekawa historia. Ostatnio doszło tam do zmiany liczby slotów, a konkretnie do powiększenia miejsca na serwerze. Czemu właśnie taką decyzję podjąłeś?

E: Ostatnio arena mocno poszła do góry, co dało się zauważyć. Lubię poszerzać horyzonty i walczyć w rankingu- temu takowa zmiana.

B: Skoro mówimy już o rankingach; jak wygląda pozycja serwerów pod Twoją opieką?

E: W Polsce moje 3 serwery zajmują kolejno 4,5,6 miejsce tymi serwerami są- Mirage #2, Arena 1vs1 oraz 5 maps. Surf jest daleko- ma wzrosty przy resetach, a także spadki potem.. Jest jeszcze COD- ale on wiadomo, jest bardzo daleko w tyle. Ciekawostką jest nasz ranking w PL pod względem sieci, na TOP 7 naszych serwerów jest aż 5!

B: Jak udało Ci się wspiąć tak wysoko w tabeli?

E: Wiesz wydaje mi się, że zbudowaniem dobrego "imperium" na serwerach, dojrzała administracja jak i zarząd pod graczy.. Do tego dochodzi ryzyko, które zawsze wychodzi na plus. D:

B: Rozumiem, bardzo szanuję. Wspomniałeś niedawno o sieci pokazując statystyki z rankingu. Więc zostańmy przy tym - jak to się stało, że wylądowałeś tu gdzie jesteś?

E: Wiadomo, przy moim odejściu poszukiwałem sieć na którą będę mógł dołączyć i na której jest ład, porządek. Napisałem wtedy do @ Dudnes, który zgodził się na przyjęcie mojej osoby.

B: Jakie są teraz Twoje cele do osiągnięcia, które są związane z Katujemy? Czy chciałbyś posiadać wyższą rangę niż właściciela serwerów?

E: Wiesz, ja myślę iż określiłem się już z dudnesem o mojej roli- pora na emeryturę Panie Erwin. Nie zamierzam brać udziału jeśli chodzi o wyższe rangi, natomiast postaram się promować sieć jak najbardziej mogę. Ta sieć to nasz dom, atmosfera jest super choć wiadomo zdarzają się sprzeczki, spiny, bo jest to normalne. Mamy super forum, super redaktorów, grafików, adminów, zwykłych użytkowników, opiekunów, właścicieli, administratorów, właściciela samej sieci i co tu mówić? Jak dla mnie- warto dbać oto co mamy, ale także poszerzać horyzonty poprzez wprowadzenie w rozwój sieci serwery z innych gier i w tym momencie zachęcam do wzięcia udziału w ankiecie znajdującej się w ogłoszeniach. I w sumie tyle..

B: Przystańmy przy temacie redaktorów. Niedawno mogliśmy zobaczyć Cię w tej roli. Jak pracowało Ci się w tamtej ekipie?

E: Myślę, że pracowało mi się naprawdę wporządku. Nie miałem problemów z szefową czyt. @ Awika.. Wszystko przebiegało myślę pomyślnie, ale jak wiadomo- fajnie było wrócić na chwilę.. Myślę, że nie było najgorzej, brakło mi zapału i jednak łącznie byłem redaktorem koło 3 lat na poprzednich sieciach, byłem szefem co spowodowało, że już mi się tak nie chciało.

B: Co w redakcji sprawiało Ci największy kłopot?

E: Usunięcie mojego klasycznego stylu z wywiadu, haha. To był chyba jedyny kłopot.

B: Co dokładnie było Twoim stylem?

E: Chodziło tutaj o przede wszystkim dodanie avataru do nicku na wstępie 😂.

B: Moim skromnym zdaniem Twój styl zły nie był 🙂. Akurat w przypadku wywiadu z @NeQ można było z niego wiele wyciągnąć. Czy jedynym powodem odejścia z tej posady był brak chęci?

E: Tak, jedynymi były brak chęci, czasu.

B: Napisałeś o byciu szefem w redakcji na innej sieci. Jak czułeś się w tej roli?

E: Wporządku, myślę że bez problemu działaliśmy i robiliśmy mega dobrą ekipę.

B: Ile osób miałeś pod swoimi skrzydłami?

E: Oj sporo naprawdę, przez długi okres.. Średnio 4-5 na miesiąc

B: Jesteśmy w temacie naszej ukochanej sieci serwerów. Z kim najbardziej wolisz pracować, kto cię zawiódł i w kim pokładasz nadzieję?

E: Wiesz co najlepiej mi się współpracuję z wami moje miśki- @ salvatore czytaj. Kuba, który musi się ze mną użerać tak naprawdę spory czas, niekiedy zdarzają nam się małe sprzeczki, ale gdy dochodzi do najważniejszych decyzji, momentów pokazujemy, że chyba lepszych współwłaścicieli nie znajdziecie- haha, @ NeQ. czytaj Kacper tutaj co mam mówić? Ten chłopak wymiata, uczeń przerósł mistrza- nic dodać, nic ująć.. @ Nati- płeć piękna, moja kochana opiekunka 5 mapsa z którą zawsze znajduję wspólny język(nie tylko tu xDD), Ty Binarku czyli osoba z SURFA oraz 5 MAPS i tutaj często mamy sprzeczki, kłótnie, wymiany i mimo tego dalej w to brniemy, a SURF + RPG jest jednym z najlepszych w PL, na świecie- nie bójmy się tych słów użyć. Kolejna osoba to @ MadiSon z areny, osoba która jest ze mną od momentu przejęcia serwera, która potrafiła utrzymać administrację w ryzach, pomagająca w momentach najważniejszych, czas na Bartka z COD'a, który szybko łapał i łapie to co przekazuję mu chociaż ostatnio tak naprawdę nie mam czasu, ale to się zmieni- czekam na tą zimę i tutaj albo COD wypali, albo niestety nie podołam. Będzie sporo zmian, chociaż i tak ich jest już mega dużo.. Nie zapomnijmy o administracji, moderacji i właścicielu Dudnesie u których współpraca z moją osobą chyba niesie korzyści, a ja na nich nie mogę złego słowa powiedzieć, bo tak dawno ogarniętej, pomocnej administracji jak i moderacji nie widziałem od dawien dawna, szacun chłopaki i kobitki! Tutaj zarówno jest tak samo u Piotrka (dudnesa). Z osobami w których pokładam nadzieję jest przede wszystkim  @ Dudnes, wy moja ekipko, @ Jase, @ Damianciu, @ Haise, @ Meow. i właśnie @ clixxu.! Pytałeś o zawód na kimś- zawsze na kimś będzie, niekiedy nie mogę się z kimś dogadać i mówimy sobie dzięki i z fartem.. Tutaj mogę napatoczyć chociaż administrację z Mirage, która była mega niedojrzała, ale nie tylko.

B: Mówisz o korzyściach płynących ze współpracy z właścicielem sieci. Podałbyś jakiś przykład?

E: Sama sieć, współpracuję z Dudnesem tym, że jesteśmy na jednej sieci. Mamy plany na wspólny projekt z serwerem w przyszłości- na to czekajcie z niecierpliwością!

B: Niecierpliwie czekamy 😉. Czy mógłbyś przybliżyć nam wspomnianą sytuację z dawną administracją Mirage #2?

E: Po degradacji pewnej administratorki, odeszła mi praktycznie połowa administracji... Tej administracji z którą miałem naprawdę spoko relacje, zachowali się niedojrzale i no cóż? Bywa. Odeszli z hukiem, by iść na konkurencyjnego mirage, a jak się okazuje chyba więcej grają u mnie. Po odejściu próbowali mi zniszczyć serwer, ale to im nie wyszło no i nie wyjdzie 😀

B: Mam dla Ciebie jeszcze kilka pytań od osób, które zapytałem, czego chciałyby się o Tobie dowiedzieć. Możemy zacząć?

E: Dawaj, lecimy!

- Jakie jest Twoje największe marzenie?
Być osobą niezależną od kogoś, mieć swoją wymarzoną chatkę, biznes i kochającą żonę. Czego chcieć więcej?

- Co w sobie lubisz najbardziej?
Może zawziętość, postawienie na swoim- to chyba najbardziej szanuję u samego siebie.

- Kiedy zaczęła się twoja przygoda z programowaniem i dlaczego?
Od początków serwera tak naprawdę poważniej, programowanie to super sprawa nie tylko zawodowo, ale i osiągnięciowo.

- Znasz inne języki kodowania?
Tak, python i to wszystko 😀

B: Dziękuję Ci, Erwinie za poświęcony czas. Chciałbyś kogoś pozdrowić?

E: Na koniec chciałbym pozdrowić każdego z kim na codzień gadam i mam kontakt, nie chcę wymieniać kogoś z osobna- bo zawsze kogoś pominę i potem taka osoba może się obrazić. Do usłyszenia!

• Lubię to! 7
  • Wow 2
  • Uwielbiam 12
Opublikowano

Super wywiadzik!
Dziękuje bardzo i pozdrawiam z rodzinką. :malpka:

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Super robota! Poruszonych zostało wiele tematów, więc każdy znajdzie coś dla siebie. No cóż brawo Panowie! :serduszko:

Oczywiście czekam na kolejne wywiady!

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dawno nie czytało mi się tak przyjemnie wywiadu, wielki + za to, że kierowałeś mnóstwo pytań w sprawy, że tak powiem „internetowe” a nie prywatne. Często redakcja naciska na nasze prywatny informacje a jednak nie każdy chce je udzielać. Mega mi się podoba, w skrócie świetna robota oby tak dalej! 

@ Erwinwspomniał o wspólnym projekcie, niedługo go ujrzycie :serduszko:

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Ciekawy wywiad. Dobra robota! 

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Wywiad jest niesamowicie interesujący, jak i czytelny. Profesjonalnie dobrane pytania i bardzo interesujące odpowiedzi. Jestem pod wielkim wrażeniem!

@ BinaR Twoja osobowość redaktorska wzrosła na same szczyty! W pewnej piosence występują takie słowa, jak: "Zawodzę jak miastowa młodzież". Myślałem na początku, że tak postąpisz, ale na szczęście nie doszło do tego! Gratuluję z całego serduszka i Życzę dalszego rozwoju, besos:serduszko:.

@ Erwin jesteś kox, tyle. Buziaki!!!!

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Miło się dowiedzieć tylu informacji o cukierku. Jak każdy widzę, że masz już swoją historie z sieciami@ Erwin.

Dobra robota Panowie! 

@ BinaR, przyjemnie się czyta Twoje prace, czekam na więcej. 

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Ogólnie wywiad jest fajnie napisany, ale jest mało personalnych pytań gdzie możemy się czegoś dowiedzieć o samym Erwinie, więcej pytań o sieci/grę...

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Przyjemnie się czytało, na luźny wieczorek w sam raz :default_happy:

Szkoda, że tak mało mogliśmy dowiedzieć się o samym Erwinie, ale każdy ma swój styl prowadzenia. Dobra robota! 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.