Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

KATY URODZINY FORUM.png

Dzisiaj, tzn. 17.10.2023 mija 9 lat od powstania sieci Katujemy.eu

Zakładając ten projekt nigdy nie spodziewałem się, że zajdziemy tak daleko. Były momenty ciężkie, był nawet mały moment w którym sieć została zamknięta na kilka miesięcy, ale mimo wszystko zawsze stawaliśmy na nogi i jesteśmy dla was aż do dzisiaj. Przez ten szmat czasu zmieniło się naprawdę wiele, forum jak i zarówno serwery co roku zmieniały się na coraz lepsze. W imieniu całej Administracji chciałbym podziękować wszystkim bez wyjątków, to wy tworzycie naszą społeczność i to dzięki wam nadal jesteśmy. Szczególnie chcielibyśmy podziękować za dotację których naprawdę było mnóstwo, dzięki nim mogliśmy pozwolić sobie na wiele rzeczy które wpływały na rozwój ogólny sieci.

do urodzin.png

Lista poprzednich urodzin:

6 Miesięcy - KLIK

1 Rok - KLIK

2 Rok - Niestety brak tematu

3 Rok - KLIK

4 Rok - KLIK

5 Rok - KLIK

6 Rok - KLIK

7 Rok - KLIK

8 Rok - KLIK

do urodzin.png

W tym roku pojawiło się również Real Photos, powstały nawet dwie wersje

Podziękowania dla @ Karcok oraz @ ElementaR

do urodzin.png

Wszystkie loga, które posiadaliśmy od początku sieci

2014

Spoiler

2014.jpg

2015-2016

Spoiler

2015-2016.png

2016-2017

Spoiler

2016-2017.png

2018

Spoiler

2018.png

2019

Spoiler

2019.png

2020

Spoiler

2020.png

2021

Spoiler

2021.png

2022

Spoiler

2022.png

2023 (Aktualne)

Spoiler

2023.png

do urodzin.png

Wszystkie style, które posiadaliśmy od początku sieci

2014-2015

Spoiler

2014-2015.jpg

2016

Spoiler

2016.jpeg

2017

Spoiler

2017.png

2018

Spoiler

2018.png

2019

Spoiler

2019.png

2020

Spoiler

2020.png

2021

Spoiler

2021.png

2022

Spoiler

2022.png

do urodzin.png

Kilka pamiątek z zeszłego roku

Mirage #1 Luty 2023

Spoiler

mirage2023luty.png

Start serwera ONLY DD2 (CS 1.6)

Spoiler

startDD216.jpg

Na naszym ONLY DD2 (CS 1.6) - xntentacion

Spoiler

xntentacion.jpg

Rekord zalogowanych użytkowników na forum w ciągu 48h

Spoiler

usersonline523.png

Tabelka serwerów w lutym 

Spoiler

serwery2023luty.png

do urodzin.png

Statystyki z ubiegłego roku

Największa jednorazowa dotacja - @  YungLunchMoney (1500 zł)
Top1 Donator - @  YungLunchMoney  (3200.69 zł)
Top2 Donator - @ salvatore (2069.70 PLN zł)
Top3 Donator - @ DERYLICA (540.00 PLN)

Top1 Otrzymanych reputacji - @ Adik  (16771)
Top2 Otrzymanych reputacji - @ dbk  (9046)
Top3 Otrzymanych reputacji - @ czak  (8635)

Top1 napisanych postów - @ Adik  (5376)
Top2 napisanych postów - @  MLK.  (2261)
Top3 napisanych postów - @ dbk  (2249)

Użytkownik który zdobył najwięcej odznak - @ DERYLICA  (26)
Użytkownik który jako drugi zdobył najwięcej odznak - @ czesio  (22)
Użytkownik który jako trzeci zdobył najwięcej odznak - @ Adik  (22)

Najczęściej używana reakcja - Lubię to! (78,1%)
Najczęściej przyznający reakcje - @ Horazon (49889)
Rejestracje na naszym forum w ubiegłym roku - (4 853)
Miesiąc w którym najwięcej zostało zarejestrowanych kont na forum - Maj (601) rejestracji
Przyznane odznaki - (13 164)

Najwięcej zgłoszeń - (119) w maju

do urodzin.png

QUIZ Wiedzy o Katujemy

Nasza czujna redakcja przygotowała dla Was również pewną niespodziankę - już teraz możecie wziąć udział w Quizie dot. wiedzy o Katujemy!

Do wygrania jest przede wszystkim unikatowy medal oraz VIP na forum na miesiąc. Zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału!

a122c45851f6b.png

Link do QUIZ'u: 

https://katujemy.eu/quizzes/quiz/19-quiz-9-urodziny-forum/

do urodzin.png

Konkurs!

@  Titania  zorganizowała konkurs polegający na stworzeniu Historyjki o Katujemy.

Do wygrania są świetne nagrody, np. takie jak kubki i PLN na STEAM! Nie traćcie czasu, twórzcie swoją własną powieść i zgarniajcie wygraną! 

Kubek: 

image.png

Link do konkursu: 

https://katujemy.eu/topic/72088-konkurs-z-okazji-9-urodzin-katujemy/

• Lubię to! 4
  • KAT 2
  • Uwielbiam 22
Opublikowano

Przepiękne podsumowanie tylu lat wyrzeczeń, ciężkiej pracy i zabawy w jednym. Oby jak najdłużej :pepelove:

• KAT 1
  • Uwielbiam 8
  • Legenda
Opublikowano

Cóż mogę powiedzieć, cieszę się, że mogę razem z Wami budować tę sieć już piąty rok. I oczywiście - mam nadzieję - że nie ostatni ;) Chcę podziękować ludziom, którzy caluśki ten rok sprawiali, że naprawdę chciało się codziennie wchodzić, rozmawiać i sprawować nad tym opiekę. To nie  tylko administracja buduje całe forum, ale również użytkownicy, dobrze, że jesteście z nami! 

• KAT 1
  • Uwielbiam 11
  • Legenda
Opublikowano

Och wy moje Kaciaki. Tyle z Wami przeżyłem, chociaż nie jestem już aktywnym graczem bo zmieniło się trochę życie i część mnie przez to słabo lub w ogóle nie zna, to fajnie, że mogę chociaż posiedzieć na forum. Ile to już godzin spędzonych tutaj... Szkoda, że dużej części starej ekipy nie ma, ale fajnie, że przybywają i są z nami fajne nowe osoby. Oby do następnego roku. Dzięki administracji, że wam się nadal chce to wszystko ogarniać, oraz osobom ściśle powiązanym z serwerami, technikom, administratorom, opiekunom. :)

Sto lat!

• Uwielbiam 11
  • Legenda
Opublikowano

Z roku na rok fora tracą swoją aktywność, z roku na roku następne fora są zamykane, Katujemy jednak nigdy nie updanie.

Jest to jedne forum które potrafi dostać po mordzie i iść po prostu dalej.

Tyle przepięknych lat spędzonych na tym forum, jest to moje pierwsze i jedyne forum CS z którym się tak związałem, jest to najlepsze "Internetowe" miejsce do spędzania swojego wolnego czasu, jest to miejsce gdzie znajdzie się naprawdę prawdziwych i oddanych przyjaciół.

Z tego miejsca chciałbym bardzo serdecznie podziękować obecnej Administracji forum, za to, że tak prężnie pracują, aby forum stało na wysokich obrotach.

Sentyment jaki jest do tego miejsca, nie są w stanie wyrazić nawet żadnego słowa, tak jak i sama osoba @  Dudnes  którą dażę ogromnym zaufaniem, bo jest to prawdziwy przyjaciel który potrafi zawsze pomóc, porozmawiać na różne tematy, postawić na duchu, czy też po prostu wspólnie napier**** parę hedzików na Mirage kampiąc pod pałacami.

To na tym forum również poznałem mojego dobrego przyjaciela @  visca  z którym mam kontakt ppraktycznie codziennie niezmiennie od momentu kiedy opuściłem forum, o taką przyjaźń zwłaszcza trzeba dbać i pielęgnować. To podobnie jak z pracą, w pracy może być wiele przyjaciół/znajomych, ale nie każdy będzie utrzymywał nadal z tobą kontakt poza nią.

Świetna robota i czekam na 10 lecie!

• KAT 1
  • Uwielbiam 10
  • Donator
Opublikowano

Happy B-Day :pepelove:

• KAT 1
  • Uwielbiam 9
Opublikowano
19 minut temu, dbk napisał(a):

Dibikej mimo, że mało aktywny wciąż w topce :leonardo:

Sto lat!

Z tymi postami to ez w 30 minut. :kekl:

• KAT 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 6
  • Inwestor
Opublikowano

Grałem na Katujemy na AWP w czasach kiedy jeszcze świętej pamięci CS:GO ewoluował, po długiej przerwie ponownie wróciłem i skłoniło w końcu do założenia konta na forum, naprawdę bardzo fajnie spędza się czas. 100 lat 💯🎉🎂

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 7
  • Zasłużony
Opublikowano

Czas tutaj bardzo szybko leci i cyk zaraz w listopadzie cyknie mi trzy lata. Przez ten czas poznałem wiele wspaniałych osób. Katujemy to jedna wielka rodzinna nigdy się nie poddajemy. Wstajemy i idziemy do przodu.:bicek:

• KAT 1
  • Uwielbiam 7
  • Legenda
Opublikowano

Katujemy mimo wszystkich wzlotów i upadków na zawsze będę darzyła ogromnym sentymentem. Cieszę się, że udało mi się mimo wielu zawahań przetrwać tutaj aż 4 lata, a Katujemy aż 9. Mam nadzieję, że każda kolejna rocznica napędzi do działania jeszcze bardziej. To niesamowite miejsce, gdzie każdy znajdzie swoją przestrzeń, miejsce i ludzi, z którymi świetnie spędzi czas. Gdyby nie było Was, nie byłoby nas. Dziękujemy! :serduszko:

• KAT 1
  • Uwielbiam 8
Opublikowano

Fajnie się patrzy na projekt związany z cs'em, które potrafi funkcjonować przez wiele lat, mimo licznych trudności i przeszkód. Katujemy to jedna z nielicznych sieci, która po tylu latach dalej funkcjonuje na zadowalajacym poziomie.  Dopóki są ludzie to i będzie Katujemy. Gratulacje! 

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 7
Opublikowano

Cieszę się, że mimo przeciwności losu trwamy tutaj już 9 lat! Wciąż przybywają nowe osoby i są zainteresowane dalszym rozwojem. Osobiście chciałabym podziękować za te 5 lat wspólnej możliwości wymiany doświadczeń, pracę i organizację, bez której nie byłoby nas tutaj. Mimo, że już nie pełnię żadnej funkcji, serducho dalej jest z Wami! :serduszko:

• KAT 1
  • Uwielbiam 9
Opublikowano

Co ja mogę powiedzieć. Cudowną tutaj historię stworzyliście, my wszyscy to stworzyliśmy przez aktywność na forum, za aktywność na serwerach. Mimo, że jestem, tylko od roku na katujemy, to mogę powiedzieć, że zżyłem się z wami wszystkimi. Tak naprawdę katujemy zbudowało mi dzieciństwo. 

• KAT 1
  • Uwielbiam 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.