Guest Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Siemanko! Nadszedł ten dzień, kiedy to i mój czas mija. Z tego miejsca chciałbym zrezygnować ze wszystkich pełnionych funkcji oraz pożegnać się z forumowiczami. Powód? Hmm... Ciężko powiedzieć. Od dłuższego czasu po prostu nie mam ani czasu ani chęci. Szczerze mówiąc już nie czuję tego vibe'u, potrzeby wejścia na forum itp... Podczas tej kilkuletniej przygody wydarzyło się sporo rzeczy, które będę miło wspominał. Jak na mnie przystało, nie zabrakło też afer, które standardowo w większości przypadków były niepotrzebne. Wszystkich, których uraziłem czy zniechęciłem do siebie serdecznie przepraszam. Osobiście zakopuję topór wojenny z kimkolwiek i mam nadzieję, że również nie będziecie mieli mi za złe gorszych momentów. Poznałem tu masę ludzi, o których koniecznie muszę wspomnieć. Standardowo jeśli kogoś pominąłem, nie gniewajcie się! A więc: @ Nati bo tak naprawdę za Tobą tu przybyłem prosto z H2K. @ sebek18 bo dzięki Tobie zacząłem pełnić tu jakąkolwiek funkcję (admin areny) @ Dudnes bo właśnie Ty zaufałeś mi jako pierwszy w poważniejszej sprawie (opiekun areny) @ EXTREMAAAAA bo mimo posiadanego doświadczenia na w/w stanowisku, pokazałeś, jak działa to u Was @ Karcok bo dzięki Tobie między Bogiem a prawdą byłem tu tak długo. Trzymałeś wszystkich za przysłowiowy pysk i nie było mowy o kolesiostwie. @ Rudzia ten kontakt był lepszy i gorszy, był mega fajny i mega żenujący momentami, ale mimo wszystko pamiętam te fajne chwile i "12letniego Karola". Mam nadzieję, że też pamiętasz :D @ Kociamber byłeś chyba najśmieszniejszym typem podczas całej mojej przygody na arenie xD @ IMean za pomoc przy ogarnianiu areny wielkie dzięki! @ PanPukawka świetnie się patrzy na to jak się rozwinąłeś na forum. Do dziś pamiętam, jak @ IMean przyjmował Cię na admina chwilę przed moją pierwszą rezygnacją :D @ Asuna za wspólne organizowanie konkursów, fajnie było! :D @ haikoo za współpracę w UBT i kilka wspólnych MMów :D @ Night0oo za zaufanie i ponowne przyjęcie do wąskiego grona areny. Łapiesz czasem oklejki ale to jest w Tobie oryginalne! Jesteś tak samo pierdolnięty jak ja xD @ Maciusi3k za wspólne oro na zebraniach i serwerku, piękne chwile. Kasacja oponentów 2vs15 :D @ Ves za super rozmowy i ogromną pomoc przy serwerze, oczywiście bezinteresowną <3 @ BaNaN jesteś chorym po****m, a ja takich uwielbiam :D @ LEGENDAR za historycznego już muta na TSie, fajnie że mieliśmy okazję się poznać osobiście. Mega mordą jesteś! @ Gosia ?! jesteś chyba najbardziej bezkonfliktową osobą. To jaki spokój potrafisz zachować imponuje mi za każdym razem! @ Paweł. do końca życia, gdy ktoś będzie mówił "zrywka", będę pamiętał o Tobie @ ally pamiętaj, że jestem Twoim fanem nr 1 <3 @ dejmano za 3mapsa, za pojedyncze próby ustawienia mnie do pionu xD Mam nadzieję, że zaoferujesz jeszcze kiedyś wspólny boosting. @ kejmaN. zawsze beczka na steamie, robota na forum nie do opisania. Tak jak wyżej czekam na free bosting @ Senior_1337 były jakieś pojedyncze spinki, ale finalnie zawsze z Tobą się dało pogadać. Dzięki i trzymam kciuki za serwerki! @ WZL w końcu się wziąłeś do roboty :D Ciebie będę pamiętał ze żmiją na szyi xD @ Ejdrien. zawsze się wymieniło chociaż 2 zdania na czatboxie. Szkoda, że nie miałem okazji poznać, może się jeszcze przydarzy. @ Vixie tak samo udało się wymienić parę zdań na chatboxie. Jesteś pozytywną wariatką! :D @ happy. jesteś moim ulubionym alkoholikiem :D MMy z Tobą to czysta przyjemność! @ Titania nie dam rady napisać w jednym zdaniu. Multum pomocy, fajny kontakt. Czasem pojedyncze konwersacje na przeróżne tematy. I te zdjęcia na messengerze... XD @ czak jak coś napiszesz to zawsze się człowiek uśmieje, dzięki :D @ MrVarnaz & @ Lexior za świetną współpracę OM <-> UBT. Zawsze fachowe podejście, dzięki za zaufanie w kwestii werdyktów oraz grafik. @ Vanilla. był czas, że się z Tobą gryzłem, w większości przypadków pewnie niepotrzebnie. Dzięki za współpracę i jakieś pojedyncze gierki, np. w Pummel Party. @ Jabba. za pomoc przy arenkach, też niezłym świrem jesteś i za to Cię lubię najbardziej :D @ Adik za spam repkami, za pomoc przy arenkach, za wzajemne dogadywanie sobie na serwerku :D @ Leek za ogromny wkład w UBT, co zaowocowało opiekunem. Gratki jeszcze raz i jak najmniej błędnych werdyktów. @ Horazon kolejny wariat zaangażowany w forum. Nie zapomnę Ci tych powiadomień na forum do końca życia xD @ MLK. za wspólne wyśmiewanie wiadomo kogo :D @ dERYL za 2 dyszki za graficzkę xD a tak serio mega cenię wkład w forum i to jak się rozwinąłeś. Jestem pod wrażeniem, oby ta grafika też Ci tak szybko weszła i żebyś złapał zajawę. Ja mam słomiany zapał :D @ Namey również doceniam to co robisz dla forum. Jesteś od niedawna mimo to mieliśmy okazję zagrać, dzięki! @ walter biały tak samo dzięki za współpracę, były między nami lepsze i gorsze chwile, ale trzeba pamiętać te dobre. Powodzenia! @ visca prawie bym o Tobie zapomniał. Pozytywny świr, dzięki za gierki na najlepszym serwerze 3MAPS xD za rozmowy na whatsappie. Mega gościem jesteś. @ Tinderówka. nie ma nic lepsze niż mmy z Tobą i ally w jednym teamie. Dzięki za gierki! @ Łasica pozytywny gość z chatboxa. Można wymienić kilka zdań, polecam każdemu! @ Emilqa za challenge na arenach. Musisz przyznać, byłem lepszy xD @ ElementaR za kilka rozmów na Tsie. Fajnie, że mieliśmy okazję się poznać. @ Narks. za spamik na PW w sprawie fanpage'a! Zawsze jak tylko byłeś w stanie, to pomogłeś i za to dzięki! @ mY shoT "góra góra", kolejny pozytywny wariat z arenki! Dzięki za gierki! @ HeliX o Tobie zapomniałem mordo! Gratki zdania prawka i jeździj ostrożnie! Dzięki za wspólne gierki nie tylko w CS'a! pilnuj areny jak należy! Jak pisałem już wyżej, na 100% o kimś zapomniałem. Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki. Oczywiście w miarę możliwości nadal chętnie udzielę jakiejkolwiek pomocy związanej z forum i nie tylko. Walcie wtedy śmiało na PW! Do zobaczenia!
Deserved .dERYL Posted August 27, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted August 27, 2023 @ dbk mimo tego wku^wiania mnie, powodzonka! Z pewnością będę dobrze wspominał! 2
Uzyhar Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Trzymaj się stary, mam nadzieję że jeszcze kiedyś sobie pogramy! Miło mi się "adminowało" na arenkach z Tobą jako opiekunem tego serwera, zawsze mogłem liczyć na twoją pomoc! 1
Deserved Night0oo Posted August 27, 2023 Investor V.I.P Deserved Posted August 27, 2023 Debuś Debuś masz mój szacunek i honor za to co zrobiłeś na nas jak i dla areny. Pamiętaj że bramy areny są zawsze dla ciebie otwarte. Kontakt ma mendo zostać bo Cię znajdę krasnalu ogrodowy. Powodzenia w życiu i do usłyszenia 2
V.I.P dangool Posted August 27, 2023 V.I.P Posted August 27, 2023 8 minut temu, dbk napisał(a): @ Jabba. za pomoc przy arenkach, też niezłym świrem jesteś i za to Cię lubię najbardziej :D Nie wygłupiaj się debek ja tam przyszedłem w celach wydalenia wroga i tak już zostałem Ty też dobry świr jesteś, afery klasa! Trzymaj się i oby w jakimś tam kontakcie zostać! 1
Deserved PanPukawka Posted August 27, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted August 27, 2023 Wiemy jak to jest każdy ma z nas życie prywatne. Jak Mateusz napisał wyżej bramy areny są dla Ciebie zawsze otworem i zawsze możesz wrócić. Nasz projekt dalej będzie się rozwijał to Ci gwarantuję. Dziekuję Ci za wszystko przyjacielu jesteśmy w kontakcie piona.
walter biały Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 20 minut temu, dbk napisał(a): @ walter biały tak samo dzięki za współpracę, były między nami lepsze i gorsze chwile, ale trzeba pamiętać te dobre. Powodzenia! Nie spodziewałem się wspominki o mnie... Nigdy nie miałem do ciebie problemu, każda twoja opinia była słuszna to ja nie zachowywałem się odpowiednio. Trzymaj debek!! 1
Paweł. Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 20 minut temu, dbk napisał(a): @ Paweł. do końca życia, gdy ktoś będzie mówił "zrywka", będę pamiętał o Tobie BMW Boomer kupił i odwaliło Trzymaj sie, powodzonka! Pamiętaj, prosić sprzedawcę o zrywkę w sklepie! 1
Vixie Posted August 27, 2023 Woman Posted August 27, 2023 Z wzajemnością! Trzymaj się i powodzenia! 1
lucek_mostowiak Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Pożegnania zawsze bywają ciężkie, powodzenia! c: 1
Deserved MLK. Posted August 27, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted August 27, 2023 Trzymaj się, powodzenia! 1
Legend Gosia ?! Posted August 27, 2023 V.I.P Donor Legend Posted August 27, 2023 Kurcze, mega szkoda, mam nadzieję, że jeszcze zapalimy taktycznego papieroska na balkonie i zamienimy niejedno słowo. Na ten moment życzę Ci oczywiście szczęścia w życiu prywatnym i wbijaj do nas na TS3 jak znajdziesz chwilę 1
Deserved kejmaN. Posted August 27, 2023 V.I.P Deserved Posted August 27, 2023 Również dziękuję za wszystko. Mam nadzieję, że nadal będziesz do nas zaglądać i pojawiać się w tematach na forum. Trzymaj się i wszystkiego dobrego, niech Ci się wiedzie w życiu!
Deserved Rudzia Posted August 27, 2023 Investor Woman Deserved Posted August 27, 2023 No bywało różnie, mimo że nie raz mi podniosłeś ciśnienie to będę za tym tęsknić. Trzymaj się Debek, może jeszcze kiedyś uda się znowu zobaczyć
zymmu Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Trzymaj się Piotrusiu, Nie dawaj się Powodzeniam!
Leek Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Jak mi Ciebie debek będzie brakować.... Wuja dzięki za wiarę we mnie od początku jak zaistniałem na forum, za ogromne poczucie humoru i za dawanie fory na arenkach . Będę tęsknił wariacie! 3maj się
Moderator wuzelove Posted August 27, 2023 Sponsor Editor V.I.P Moderator Posted August 27, 2023 6 godzin temu, dbk napisał(a): Ciebie będę pamiętał ze żmiją na szyi xD Oj pamiętam twoją reakcję "co on robi?! wiesza się?" Było mi bardzo miło Cię poznać prywatnie. Jesteś za**b*stą morda, powodzenia w prywatnym zyciu. Nie zmieniaj się
Miks Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Smutna sprawa że odchodzisz, tym bardziej smutna że ciebie nie znałem. :( Trzymaj się powodzenia w realizacji swych planów. :)
Horazon Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Szkoda, że odchodzisz, ale skoro "do zobaczenia" to może jeszcze kiedyś się gdzieś zobaczymy. My przeminiemy, ale lajki zostaną, także jak następnym razem zajrzysz na forum to ci się liczba powiadomień nie wczyta. Trzymaj się i dzięki za każdą gierkę i rozmowę!
Legend czak Posted August 28, 2023 V.I.P Donor Legend Posted August 28, 2023 Ooo. Tego się nie spodziewałem z rana. Trzymaj się, odwiedzaj, kochaj. :) 1
Katowicz Vanilla. Posted August 28, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted August 28, 2023 @ dbk Miłe zaskoczenie, ja nigdy urazy nie chowam. Mimo wszystko zawsze uważałam, że dobrą robotę robiłeś. Dzięki za wszystko. Trzymaj się!
MrVarnaz Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Dzięki stary, że o nas pamiętałeś wraz z Lexem. Również dziękuje Ci za świetną współprace i myślę że kiedyś wpadniesz do nas na serwer. OM ciągle będzie się rozwijał. I pamiętaj że avatar świnki naboki zawsze będzie hah. Trzymaj się mordzia. 1
Recommended Posts