Guest Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Cześć Katy! Kolejną wybranką do FMK została nasza uwielbiana Vice-Administrator @ Titania , czyli będzie "ruchane"! Seria nie ma na celu nikogo obrazić, jest tworzona wyłącznie w celach humorystycznych! *** - Fuck - Marry - Kill 1. @ dejmano & @ LEGENDAR & @ happy. - @ dejmano człowiek w sam raz na pierścień - @ LEGENDAR może to Ty byłeś tym młodzieńcem nad rzeką z moich snów. Przetestujemy - @ happy. wszystkie inne z heppim byłyby nudne to spróbujemy czegoś nowego 2. @ Dudnes & @ Karcok & @ EXTREMAAAAA - @ Dudnes chyba dobry materiał to można się obrączować - @ Karcok taki trochę czworokąt by z tego wyszedł - @ EXTREMAAAAA za to że od nas uciekł 3. @ Bulbożul & @ dbk & @ Narks. - @ Bulbożul bo ma fajne łydy - @ Narks. już tyle się znaju, że chyba można - @ dbk ostatnio trochu narozrabiał, ale don`t worry! Znam tajne techniki ratowania 4. @ ally & @ Devil Eyes & @ Asuna - @ ally wiem, że tego pragniesz, więc już nie uciekniesz przede mną - @ Asuna idealny materiał na żonkę, więc myślę że dobry wybór - @ Devil Eyes trochę za słabo znam :c 5. @ PanPukawka & @ ElementaR & @ Night0oo - @ ElementaR trochu wielki, bo pewnie giry z łózka będą wystawać ale damy radę - @ PanPukawka myślę, że byśmy się dogadali - @ Night0oo ciulowy zestaw, ale odreanimuję! 6. @ Rumuuun & @ Knightyy & @ Adik - @ Rumuuun mówili, że z rumunem też trza spróbować - @ Knightyy tylko robotaju znajdź w końcu - @ Adik nie znam praktycznie :c 7. @ Vanilla. & @ Rudzia & @ Gosia ?! - @ Rudzia Mmm Rudzisław, szykuj się! -@ Gosia ?! Kobieta idealna, więc można zamieniać mirrę w złoto! - @ Vanilla. znowu zestaw ciulowy, ale słabo strzelam więc przeżyjesz 8. @ czak & @ Łasica & @ k ejmaN - @ czak dawaj dupe! - @ k ejmaN fajny skromy chłopak to można obrączkować - @ Łasica coś Cię mało ostatnio z nami i szalony zestaw się trafił :c 9. @ Paweł. & @ saddy. & @ visca - @ visca nawet fajny ten Karol to można w dupalka ładować - @ Paweł. technik z technikiem się dogada więc chyba zestaw idealny - @ saddy. wariat jakich mało, cykałabym się chyba dwa pozostałe z nim próbować 10. @ Horazon & @ WZL & @ BaNaN - @ Horazon chowaj paputa! - @ WZL chyba by co z tego było - @ BaNaN tym razem tak wyszło 11. @ Fifat. & @ Nomeron & @ haikoo - @ haikoo z tym młotkiem w akcji to będzie się działo - @ Nomeron dobry rodzynek i zawsze się da dogadać - @ Fifat. trochu słabo znam 12. @ MrVarnaz & @ Chumi & @ Lexior - @ MrVarnaz słabo znam, ale może poznam -@ Lexior przynajmniej kojarzę, to może uda się coś stworzyć -@ Chumi chyba nie znam nawet 13. @ HeliX & @ revander & @ kajoj - @ kajoj dobry opiekun swego czasu to można coś podziałać - @ revander dobry opiekun swego czasu, to może i dobry mąż by był - @ HeliX zbyt słabo znam 14. @ Gum!s S4rr0w & @ Wika & @ Bati -@ Gum!s S4rr0w bardzo dobry opiekun to można spróbować - @ Bati sprawdzimy jak szybko prokuratura zajedzie - @ Wika nie znam niestety 15. @ KyO & @ DoMci4k & @ hudinii - @ KyO kogoś trza puknąć więc padło na Ciebie - @ hudinii podobno to ten słynny homar, to może i dobry chłopak - @ DoMci4k nie znam niestety Nominacja: @ Asuna Do zobaczenia za 2 tygodnie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted January 17, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 17, 2023 14 minut temu, dbk napisał(a): - @ Night0oo ciulowy zestaw, ale odreanimuję! Monia zobaczymy w Kato 1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 23 minuty temu, dbk napisał(a): - @ Bati sprawdzimy jak szybko prokuratura zajedzie W ułamek sekundy xD 24 minuty temu, dbk napisał(a): - @ hudinii podobno to ten słynny homar, to może i dobry chłopak <3333 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted January 17, 2023 Investor V.I.P Woman Share Posted January 17, 2023 No to teraz czas na grupowe pucowanie! Idę szykować wyro @ dbk awansowałeś na harcerza! W sumie dobra robota / @ Łasica gdybym mogła to ja wszystkich only fuck :c Cytat @ Titania Dokładnie tak szykuj się Oddamy podwójnie! To może ja w jakimś kasku tam przyjadę dla bezpieczeństwa 2 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted January 17, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 17, 2023 37 minut temu, dbk napisał(a): - @ dejmano człowiek w sam raz na pierścień najpierw 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knightyy Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Wchodzę na potężnych nerwach, bo bałem się zawodu, ale.... na szczęście pozytyw <3 Robotaju? Spokojnie.... już niedługo, dzięki ;) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Oj Titania współczuje, tak dużo kandydatów do kopulacji... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łasica Posted January 17, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 17, 2023 @ Titania nie spodziewałem się tego... 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElementaR Posted January 17, 2023 V.I.P Share Posted January 17, 2023 1 godzinę temu, dbk napisał(a): - @ ElementaR trochu wielki, bo pewnie giry z łózka będą wystawać ale damy radę 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIESEL Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 2 godziny temu, dbk napisał(a): - @ Paweł. technik z technikiem się dogada więc chyba zestaw idealny @ Gosia ?! zobacz, Paweł ma szansę na udaną przyszłość jednak u boku kobiety, a nie faceta 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Teraz, DIESEL. napisał(a): @ Gosia ?! zobacz, Paweł ma szansę na udaną przyszłość jednak u boku kobiety, a nie faceta Dobra, typie Ty się chcesz bić 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted January 18, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 18, 2023 16 godzin temu, dbk napisał(a): - @ czak dawaj dupe! No to dawaj dupkę. <3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomeron Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 16 godzin temu, dbk napisał(a): - @ Nomeron dobry rodzynek i zawsze się da dogadać - @ Bati sprawdzimy jak szybko prokuratura zajedzie Ja właśnie jestem taki mały rodzynek @ Bati ostatnio na dołek go zabrali xD 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted January 18, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted January 18, 2023 18 godzin temu, dbk napisał(a): - @ PanPukawka myślę, że byśmy się dogadali Jeszcze jak :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ally Posted January 18, 2023 V.I.P Woman Share Posted January 18, 2023 Pójdź w ramiona $%%^, zatańczymy sobie waaalca ja raz klepnę cię po...... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 18, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 18, 2023 21 godzin temu, Night0oo napisał(a): Monia zobaczymy w Kato @ Titania Dokładnie tak szykuj się Oddamy podwójnie! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts