Deserved Popular Post Asuna Posted June 28, 2022 Donor Woman Deserved Popular Post Posted June 28, 2022 Witajcie! Przed Wami kolejny odcinek Fuck Marry Kill. Nie przedłużając - dzisiejszym naszym gościem jest Redaktor oraz Opiekunka Serwera OM #3 - @ Rudzia Seria nie ma na celu nikogo obrazić, jest tworzona wyłącznie w celach humorystycznych! *** - Fuck - Marry - Kill *** 1. @ ally & @ Emilciaa & @ Gosia ?! @ EmilciaaPrzez pewne rozmowy na ts myśle, że by się nadawała @ Gosia ?!Dobra przyjaciółka, zawsze wspiera, plus jak mamy razem iść na studiach to ciężko było by ją zabić XD @ allyNiestety muszę to zrobić, taki zestaw :( 2. @ Vanilla. & @ Asuna & @ Titania @ AsunaMiła dziewczyna, wszystkie obowiązki ładnie ogarnia, po sprawie można by było w ligę zagrać. @ Vanilla.Za te wszystkie rozmowy na ts, mimo, że teraz jest słaby kontakt to wiem, że mogę na nią liczyć. @ TitaniaNiestey zajęta jest kobita, a ja zajętych się nie tykam :D 3. @ Emilqa & @ julkajestem & @ 83. @ EmilqaZa wyzwanie Legendara XD @ julkajestemNie dużo rozmawialiśmy, ale wydaje się bardzo sympatyczna. @ 83.Nie znam za bardzo. 4. @ happy. & @ Karcok & @ Bioły @ KarcokW sumie czemu nie, może jego dziewczyna mnie nie zabije XD @ BiołyDobry kumpel, zawsze w giereczke pogra, pomoże jak trzeba. Tylko troche ego ma za duże, ale nie można mieć wszystkiego XD @ happy.Nie odwiedza nas ostatnio :( 5. @ ElementaR & @ Nomak & @ Keyira @ NomakBo kto by nie chcial takiego Nomaczka. @ ElementaRJest dobrym przyjacielem, zabić go nie chcę a do fuck to już w ogóle nie pasuje. @ KeyiraZ bólem serca to robię, ale niestety kontakt trochę się urwał. 6. @ Bulbożul & @ visca & @ dejmanoXD @ viscaW sumie już się widzieliśmy, nada się XD @ dejmanoXDW sumie już jest mężem, także to czysta formalność. @ BulbożulZa to że zniknął, móglby nas częściej odwiedzac :( 5. @ czak & @ Narks. & @ k ejmaN @ k ejmaNPrzychodzi na jedną gierke i znika, to tutaj też się nada. @ Narks.Wydaje mi się, że byśmy się dogadali. W redakcji nie ma problemu to może tu też nie będzie. @ czakNie miałam okazji poznać lepiej. 8. @ revander & @ Bati & @ hudinii @ revanderMamy mały kontkat jednak z całej trójki najlepiej się nada XD @ hudiniiJak jeszcze przychodził na ts to nie był aż tak denerwujący, młody jeszcze jest to by się go ustawiło. @ BatiChyba nie muszę wyjaśniać dlaczego. 9. @ Nomeron & @ Melisaaa & @ kajoj @ kajojDobry opiekun, nie mam nic do zarzucenia. @ NomeronWydaje mi się, że dogadujemy się jako opiekunowie OM#3, czasem na dziwne poczucie humoru ale da się to przeżyć. @ MelisaaaZa to, że nas opuścił :( 10. @ lihtu & @ Młodziak_ @ Night0oo @ Młodziak_Po wszystkim może by się na jakiegoś cs poszło XD @ Night0ooDobry przyjaciel, pomoże jak trzeba, zawsze chętnie doradzi. @ lihtuCzasem by mógł sobie odpuścić niektóre komentarze jak gramy w ligę XD 11. @ Zekus & @ f0pa & @ waRRRRRR. @ ZekusRadził sobie z serwerem, zobaczymy jak sobie tutaj poradzi. @ waRRRRRR. Bezkonfliktowy chłopak, ładnie się wcześniej udzielał. Pytanie tylko, czy był miał cierpliwość do mnie XD @ f0paMiły chłopak ale nie chcę siedzieć w więzieniu XD 12. @ PanPukawka & @ BaNaN & @ Ejdrien. @ PanPukawkaZdolny chłopak to myślę, że i tu sobie poradzi. @ Ejdrien.Jest strasznym słodziakiem po alkoholu to się dogadamy. @ BaNaNNie dogadujemy się najlepiej. 13. @ Knightyy & @ KaZix & @ Sym3trycznY. @ KaZixChętnie pomaga jeśli trzeba, dogaduję się z ludźmi. To i tutaj się dogadamy. @ KnightyyDobry chłopak, dzień dobry zawsze na klatce mówi XD @ Sym3trycznY.Nie mieliśmy okazji się lepiej poznać. 14. @ LEGENDAR & @ `Joker.^^ & @ Junior @ `Joker.^^Wydaje się sympatyczny, jak już się napiję to jakoś to wyjdzie XD @ LEGENDARMimo pownych spin to wydaje mi się, że jesteśmy w stanie się dogadać. Gdyby jeszcze tak nie trollował jak gra w lige. @ JuniorNie odwiedza nas już tak często jak kiedyś. 15. @ _Marcinek_ & @ Łasica & @ haikoo @ ŁasicaZa piękne komentarze na czatboxie XD @ haikooKiedyś mieliśmy lepszy kontakt, aktualnie dobry kolega żeby coś pograć. @ _Marcinek_Nie chciałam tego robić, taki zestaw niestety. 16. @ Paweł. & @ stylaAa & @ sajmon094 @ Paweł.Nie miałam okazji bliżej poznać, ale za to jak ładnie działa na forum to można dać szanse. @ stylaAaPiękne graficzki zrobił, na dodatek jeszcze w lige gra, czego chcieć więcej. @ sajmon094Za odejście z forum. 17. @ Kiniaczek & @ hera & @ Paulinkaa @ KiniaczekWstawiała fajne recenzję, nada się :D @ PaulinkaaSłyszałam na czatboxie, że szuka żony @ heraNie miałam okazji porozmawiać. 18. @ svensk & @ kudlaty & @ Ejoo @ svenskNie było skarg na niego, dobrze się opiekuje to może i tutaj sobie poradzi XD @ EjooBardzo sympatyczny, zawsze pogada na czacie. Mógłby częściej nas odwiedzać :D @ kudlatyNic do niego nie mam, jednak nie zamieniłam ani jednego słowa :( 19. @ mY shoT & @ Esku & @ 33Skiller33 @ mY shoTTylko żeby co chwila nie mówił "rozumisz" to jakoś damy radę XD @ EskuMiły chłopak, nigdy nie słyszałam żeby do kogoś źle się odnosił. @ 33Skiller33Ślad po nim zaginął. 20. @ KASKADER AUTENTYK & @ THC_88 & @ onajNNNNNNNNN @ onajNNNNNNNNNWydaje się sympatyczny, może i tutaj będzie miło XD @ KASKADER AUTENTYKUdziela się na czacie, często powie coś zabawnego. Myśle, że potrafił by mnie rozbawić. @ THC_88Nic do niego nie mam, ale jednak nie bardzo lubię tak wylewnych osób. 21. @ W!nn3Web! & @ HeliX & @ Kondziu @ KondziuPodobno lubi się bawić, to po sprawie wyskoczy się na jakąś imprezę ^^ @ HeliXDobry admin Arenki, czasem wpada na ts coś pograć. Myśle, że możemy się dogadać. @ W!nn3Web!Niestety nie miałam okazji poznać. 22. @ dbk & @ pepe123 & @ Q U V E R E K @ pepe123Dobrze zajmuję się serwerem, damy radę. @ dbkStara znajomość, lekko się poczuwa czasem ale da się to znieść XD @ Q U V E R E KTrochę go poniosło ostatnio. Nominacja: @ Night0oo Do zobaczenia za dwa tygodnie 2 27
Donor haikoo Posted June 28, 2022 Donor Posted June 28, 2022 Niestety teraz przez pracę mniej czasu na granie ale na pewno nadrobimy ! 3 2
Emilqa Posted June 28, 2022 Woman Posted June 28, 2022 5 minut temu, Asuna napisał: @ EmilqaZa wyzwanie Legendara XD hahaha Super robota dziewczyny! 3 2
Donor ElementaR Posted June 28, 2022 V.I.P Donor Posted June 28, 2022 10 minut temu, Asuna napisał: @ ElementaRJest dobrym przyjacielem, zabić go nie chcę a do fuck to już w ogóle nie pasuje. o Kurła nie zginełem 2 3 1
Zekus Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 Zapraszam pv cos sie dogadamy ;3 11 minut temu, Asuna napisał: @ ZekusRadził sobie z serwerem, zobaczymy jak sobie tutaj poradzi 2 2 1
Deserved Night0oo Posted June 28, 2022 Investor V.I.P Deserved Posted June 28, 2022 16 minut temu, Asuna napisał: @ Night0ooDobry przyjaciel, pomoże jak trzeba, zawsze chętnie doradzi. 3 2
Legend Gosia ?! Posted June 28, 2022 V.I.P Donor Legend Posted June 28, 2022 Cytat @ Gosia ?!Dobra przyjaciółka, zawsze wspiera, plus jak mamy razem iść na studiach to ciężko było by ją zabić XD Ps: Jakby było inaczej, to po wspólnym zamieszkaniu najwyżej udusiłabym Cię we śnie xD 2 7
Kiniaczek Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 21 minut temu, Asuna napisał: @ KiniaczekWstawiała fajne recenzję, nada się :D 3 2
Investor Ejdrien. Posted June 28, 2022 Investor Posted June 28, 2022 46 minut temu, Asuna napisał: @ Ejdrien.Jest strasznym słodziakiem po alkoholu to się dogadamy. Moje nerki mogłoby tego nie wytrzymać 2 2
Legend Titania Posted June 28, 2022 Investor V.I.P Woman Legend Posted June 28, 2022 Godzinę temu, Asuna napisał: @ TitaniaNiestey zajęta jest kobita, a ja zajętych się nie tykam :D W trójkącie też jest fajnie 2 7 4
Legend dejmano Posted June 28, 2022 V.I.P Donor Legend Posted June 28, 2022 2 godziny temu, Asuna napisał: @ dejmanoXDW sumie już jest mężem, także to czysta formalność. Wnoszę o nową emotkę na forum 1 1 4
Emilciaa Posted June 28, 2022 Woman Posted June 28, 2022 mmmm... pamiętaj, że rezerwacja krzaków w Radomiu nadal aktualne, jeszcze nie zostały wykorzystane 34 minuty temu, dejmanoXD napisał: Wnoszę o nową emotkę na forum Jakie wymiary emotki? Bo już się robi szefie 2 2
Deserved Narks. Posted June 28, 2022 Donor Deserved Posted June 28, 2022 4 godziny temu, Asuna napisał: @ Narks.Wydaje mi się, że byśmy się dogadali. W redakcji nie ma problemu to może tu też nie będzie. Jak obiadki będą dobre, to nie ma żadnego problemu! 2 2
UNBAN™ CS 1.6 Łasica Posted June 29, 2022 Investor V.I.P UNBAN™ CS 1.6 Posted June 29, 2022 9 godzin temu, Asuna napisał: @ ŁasicaZa piękne komentarze na czatboxie XD 1 2
Sponsor KaZix Posted June 29, 2022 V.I.P Sponsor Posted June 29, 2022 10 godzin temu, Asuna napisał: @ KaZixChętnie pomaga jeśli trzeba, dogaduję się z ludźmi. To i tutaj się dogadamy O kurcze nie spodziewałem się tego, ale miło i dziękuję 2 2
Donor Knightyy Posted June 29, 2022 Donor Posted June 29, 2022 O kurde, jestem dobrym chłopakiem, dziękuję <3 Ale jakie kurde dzień dobry na klatce? ;P 1 2
Melisaaa Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Cytat @ MelisaaaZa to, że nas opuścił :( @ Rudzia spooookojnie, jak kocha to wróci XDD 1 2
julkajestem Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 15 godzin temu, Asuna napisał: @ julkajestemNie dużo rozmawialiśmy, ale wydaje się bardzo sympatyczna. 1 3
hudinii Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 W dniu 28.06.2022 o 21:18, Asuna napisał: @ hudiniiJak jeszcze przychodził na ts to nie był aż tak denerwujący, młody jeszcze jest to by się go ustawiło. Ciężkie by to było małżeństwo haha 😘😘 💍💍 Jak kupie kompa to do was wrócę!! 2
Recommended Posts