Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo2020.png.dcfca28cc032bbbd6ff1ebb821d 

(ten ostatni raz już!)

3 lata minęły jak z bicza, historia piękna — od administratora na serwerze, do administratora całej sieci.

Dziękuję wszystkim, którzy ułatwiali i wspomagali 'rozwój' mój, jak i sieci — oraz tym, z którymi miałem okazję w tym czasie współpracować. Ze znaczną większością, była to współpraca bardzo udana! 

W pierwszej kolejności  (podziękowania) dla funkcyjnych (może z rangi, bo będzie sporo szybciej; @ Karcok / @ Dudnes / @ Vice Administrator/ @ Globalny Moderator/ @ Moderator ) bo to z Wami w głównej mierze opierała się moja współpraca, dobre z Was ludki, trzymajcie się.

Nie zapominając oczywiście o UBT, Redakcji, Właścicielach / Opiekunach serwerów i Adminach, bo i Wy pojawialiście się często w tej przeprawie, a i jesteście tak samo ważną częścią tego forum.

Szczególny kawał serca zostawiam przy Only Mirage #1 i @ Admin CS:GO [ONLY MIRAGE]i od niedawna też dla @ bzyczek bo droga, którą ten serwer przeszedł i to, w które miejsce go zaprowadziliśmy, jest czymś, co dało mi chyba najwięcej radości. Stery przejmuje Bzyczek, także trzymajcie się nadal w ekipie, bo jesteście jednymi z lepszych na sieci.

Dzięki dla starej, nieobecnej już ekipy, bo najlepsze czasy były tu właśnie też z Wami.

Tyle z mojej strony, trzymajcie się cieplutko! :pepelove:

• Haha 1
  • Wow 3
  • Wrr 1
  • Przykro mi 33
  • Uwielbiam 5
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Tak jak już wspomniałam wcześniej na grupce, jeżeli tylko będziesz chciał to szybko do nas wracaj! Włożyłeś w to forum kawał serducha i nigdy o tym nie zapomnimy. Trzymaj się i powodzenia! :pepelove:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 10
Opublikowano

No nic, nawet jeżeli się nie znaliśmy, to i tak szkoda, że odchodzisz - byle nikt by nie był na randze administratora.
3maj się 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
  • Donator
Opublikowano

No cóż, każdy musi kiedyś odejść mimo, że cie nie znałem to szkoda, że odchodzisz :sd::pepelove: Czasem zajrzyj do nas :default_happy:

3maj się mordko

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Myślę, że to jest twoja przemyślana decyzja. Nie udało nam się poznać, ale słyszałem wiele dobrego. Każdy z nas potrzebuje troszkę odpoczynku od życia wirtualnego. Więc odpocznij i wracaj mordo.

Pozdrawiam :)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Ojj Mati, współpracę z tobą zawsze bardzo dobrze wspominam, zawsze wszystko robiłeś jak należy. Trzymaj się tam zdrowo i szybciutko do nas wracaj!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Łezka się w oku kręci widzą kolejne odejście wielkich osób z sieci.

Trzymaj się mocno i powodzenia !

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

@ EXTREMAAAAA aż łezka w oku się kręci :sd:

Wracaj do nas czym prędzej Mateuszek :heart4:

Mam jeszcze prośbę do @ Karcok , nasz wspaniały Extream zasługuje na specjalną rangę (Prezes).

Więc jak bym mógł prosić o dodanie takiej rangi dla Mateusza!!

Trzym sie tam stary Pozderki od Kreścika!!!! :heart4::heart4:

6458_pepecri.gif

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

„To koniec” - prędzej człowiek spodziewał się apokalipsy w tym temacie niż odejścia Mateuszka :HUGGERS:

Powiedz... powiedz czemu? Gdybym była nietrzeźwa kiedyś to przypomnij mi, abym zaśpiewała Ci tę piosnkę. Szkoda kurde, że taki fajny harcerz odchodzi od nas. Teraz wszystkie harcerki będą chodzić smutne. Pozostało podziękować za wszystkie miło spędzone chwile, wszystkie dobre rady oraz ogrom czasu poświęconego dla forum. Niech kwitnące kwiaty w Twym ogrodzie zawsze przypominają Ci kwitnące katujemy po Twoim powrocie. Zgól wąsa i ruszaj na podbój świta! Powodzenia życzę i szerokości na Twej drodze :peepolove:

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Siemanko, mimo że mało raczej pogadaliśmy to mam nadzieję, że jeszcze wrócisz trzymaj się!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Dzięki Mati za wszystko :serduszko:

Byłeś jedną z nielicznych osób która posiada tak ważny w dzisiejszych czasach aspekt jakim jest LOJALNOŚĆ!

Zawsze byłeś oddany katujemy i pracowałeś nie raz za 2/3 na tym forum, czy wspomnianym przez Ciebie mirku.

Życie prywatne jest najważniejsze i pisałem Ci już to prywatnie, spadaj z forum i dbaj o to życie jak tylko możesz i masz do tego okazję.

Od czasu do czasu na forum i tak wejdziesz jak każdy z innych wysoko zasłużonych.

Trzymaj się mordko i dziękuje za dużą cegiełkę na forum :pepelove:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.