Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad4.png.936d1292930ced90bf28aec7f7a32bad.png

z @ Kondziu

PODSTAWOWE INFORMACJE

Imię: Konrad

Województwo zamieszkania: świętokrzyskie

Miejscowość: Kielce

Prawo jazdy: 5 lat

Wzrost: 170 cm

Doświadczenie w fapaniu: Nie większe niż przeciętny singiel :cry:

666.png.fb90cf43dbe63c83fdf7f6b48bff779a.png

T: Witamy wszystkich w wywiadzie z członkiem UB:Team CS:GO, Adminem CS:GO Only Mirage, zarejestrowanego na forum 24.06.2019 r., a jest to nikt inny jak @ Kondziu ! Jak aktualnie spędzasz ten wakacyjny i jakby mogło się wydawać beztroski czas? Byłeś już gdzieś, a może dopiero masz coś w planach?
K: Witam wszystkich czytających i Panią redaktor. Aktualnie spędzam ten czas bardzo leniwie w domu. Przeważnie albo na graniu na komputerze, leżeniu i oglądaniu Netflixa lub spotykaniu się ze znajomymi. Oczywiście tez pomagam rodzicom wokół domu. Co do planów to 24 sierpnia jedziemy grupka na Mazury, troszeczkę się odstresować od tej całej nagonki na wirusa i nie tylko.

T: Taką właśnie mamy rzeczywistość, że pozostało nam zwiedzać nasz piękny kraj i potwierdzać stwierdzenie „cudze chwalicie, a swego nie znacie”. Myślisz, że które top3 odwiedzonych przez Ciebie miejsc w Polsce zasługuje na polecenie im obcokrajowcom?
K: Będąc szczerym, to dużo miejsc nie zwiedziłem. Pod względem turystycznym na pewno poleciłbym wieczorny spacer po Starym mieście w Warszawie. Podziemna część sukiennic w Krakowie też jest warta polecenia, ale przede wszystkim polecę wędrówkę po Górach Świętokrzyskich. Jeśli chodzi o miejsca bardziej rozrywkowe to na pewno Wyspa Słodowa we Wrocławiu i tradycyjną grę we flanki. Kultowe Schodki w Warszawie lub Pola Mokotowskie.

T: Prawdopodobnie znajdzie się osoba, która z powyższych informacji skorzysta. Wspomniałeś o oglądaniu Netflixa. Jaki jest Twój ulubiony serial bądź film?
K: Nie mam chyba jednego ulubionego tytułu filmu czy serialu. Jest parę takich, których potrafię obejrzeć po kilkanaście razy. Choć nie powiem, w tej chwili najbardziej oczekuję na 5 sezon Lucyfera.

T: Skoro ciężko wybrać jeden, to na pewno tych obejrzanych jest cała masa bądź oglądasz same dobre kino. Skoro jesteśmy już przy mediach, czy przy YouTube spędzasz równie dużo czasu, czy ograniczasz się do sprawdzania tylko koniecznych rzeczy?
K: Hmm...Na YouTube tez poświęcam sporo czasu ze względu na muzykę. Lubię, gdy coś robię odpalić sobie w tle ulubione kawałki i zająć się robotą. Choć nie powiem, czasami lubię tez pooglądać jakieś głupoty.

T: Masz może swojego ulubionego youtubera czy też kanał, który lubisz śledzić?
K: Jeśli chodzi o gry to chyba w sumie Izak,Pago ewentualnie Leh. Tak to oglądam kanały motoryzacyjne typu wrapster,strzeleckigarage i różne filmiki ze zlotów aut.

T: Powiedz nam, czy oglądanie tego typu kanałów ma coś wspólnego z Twoimi zainteresowaniami? Jakie masz tak właściwie hobby?
K: Poniekąd tak. Jak większość facetów interesuję się motoryzacją i pięknymi damami : D (hehe).Tak poważnie to driftem. Niestety mechanik ze mnie kiepski więc staram się mimo wszystko poszerzać wiedzę na ten temat z różnych źródeł i coś tam zmieniać/majsterkować przy swoim "gruziku". Poza tym pracowałem troszkę przy naprawach telefonów i weszło mi to w krew, więc można powiedzieć, że to również jest moim hobby.

T: Skoro interesujesz się driftami, jak i pięknymi paniami, to nasza polka Karolina Pilarczyk jest Ci raczej dobrze znana? Co sądzisz zatem o kobietach, które pomimo panującego stereotypu interesują się motoryzacją i są w tym bardzo dobre? Uważasz, że to sport dla płci żeńskiej?
K: Tak, kojarzę ta Panią, choć nie śledzę jej poczynań na torze. Bardziej znana jest mi np. Ola Fijał czy też Kasia Zdyb z mojego miasta. Uważam, że drift jest dla wszystkich, a udowodnili to Jaś Borawski i Adam Zalewski. Dwójka najmłodszych zawodników z Polski. Uważam, że jest to sport dla każdego, kto lubi szybką jazdę i dawkę adrenaliny, a ten stereotyp w tym przypadku się zaciera.

T: Udowadniają to także inwalidzi, więc nie ma rzeczy niemożliwych. Chciałbyś zatem sam kiedyś wystąpić w dowolnym konkursie związanym z dfiftem o mniejszej skali, czy też innym wydarzeniu motoryzacyjnym jako zawodnik?
K: Ajć masz rację, totalnie zapomniałem o naszym Bartku Ostałowskim, choć faktycznie chyba on najbardziej udowodnił, że to sport dla każdego. Wracając do pytania...Marzenia jakieś tam są odnośnie do wzięcia udziału w konkursie drifterskim, ale na razie to daleka przyszłość. Na tę chwilę niestety nie mogę się temu oddać w 100% ponieważ jest to sport wymagający jednak zaplecza finansowego, a przez obecną sytuacje jest troszkę z tym problem. Na razie wystarcza mi nocne tripy ze znajomymi.

Gdy Bartek miał 19 lat, stracił w wypadku na motocyklu obie ręce ... Bartek Ostrałowski

T: Jest to niestety drogi sport, jeżeli chciałoby się faktycznie czynnie brać w tym udział. Jak niektórzy wiedzą, aktualnie jeździsz BMW e36. Jest to Twój wymarzony samochód, czy może przy najbliższej możliwej okazji finansowej zamieniłbyś je na inny model?
K: K: Tak aktualnie jeżdżę e36, choć na początku miało być to auto właśnie stricte pod drift robione, ale okazało się, że auto jest bardzo zdrowie pod względem technicznym i wizualnym (jak na swój wiek), dlatego niestety jest ta blokada w głowie, żeby nie rozwalić się tym autem, bo szkoda. Pewnie jak się trafi jakaś okazja, to chciałbym wymienić na BMW e90, choć moim skrytym marzeniem zawsze będzie BMW M2. Myślę też o kupnie drugiego e36 takiego już w gorszym stanie, żeby zrobić już z niego totalnego gruza, który tylko i wyłącznie nadawałby się do latania bokiem.

T: Zawsze to szkoda samochodów, które jeżdżą i sprawują się naprawdę dobrze, szczególnie jeżeli wydało się na nie określoną sumę pieniędzy. Trzymam kciuki oby e90, czy nawet m2 wjechała do garażu kiedyś jako już własna. Masz na swoim koncie już jakąś stłuczkę bądź nieciekawą przygodę na drodze?
K: Tak mam niestety jedną nieprzyjemną i wstydliwą stłuczkę. To było jakieś 5 lat temu, jak zacząłem swoją pierwszą poważniejszą pracę, a mianowicie dostarczanie lekarstw do aptek. Ta praca wiąże się ze wstawaniem o 3/4 nad ranem i pewnego razu zmęczenie wzięło nade mną górę a, że nie mogę pić żadnych energetyków, to nie miałem jak się pobudzić zbytnio. Znużyło mnie w trakcie jazdy, ale na szczęście nikomu się nic nie stało, jedyne szkody po obu stronach to tylko auta. Chociaż też nieduże.

T: Dobrze, że tylko w taki właśnie sposób skończyła się ta nieprzyjemna przygoda, bo jak wiemy, scenariuszy mogło być kilka, o wiele gorszych. Powiedz nam, czy praca, którą wykonywałeś jest obecną, aż po dziś dzień?
K: To była taka w sumie wakacyjna praca. Później przeniosłem się na serwis telefonów zaczynając od zwykłej wysepki z telefonami w galerii następnie serwisant iPhonów i kończąc jako serwisant Samsungów w autoryzowanym serwisie w Warszawie. Przez tego wirusa niestety zamknęli mi firmę. co skłoniło do powrotu do rodzinnego miasta. Aktualnie szukam pracy, ale chyba już troszeczkę w innym zawodzie.

T: Mówisz zatem, że w razie jakichkolwiek awarii z telefonami polecasz się na przyszłość? 😀 Na pewno wiedza i umiejętności zostały i przydadzą się w późniejszym życiu. Masz może jakąś konkretną branżę, w której chciałbyś pracować oraz taką, w której kompletnie się nie widzisz?
K: Jasne. Jeśli tylko będę umieć pomóc, to czemu nie 😀. Aktualnie bardzo zajarałem się oklejaniem aut, tym bardziej że chciałbym robić to, co lubię, czyli coś związane z motoryzacją a, że nie mogę pracować fizycznie przy autach, to jest to fajna alternatywa dla mnie. W niedalekiej przyszłości planuje zrobić sobie kurs odnośnie wrappingu. Totalnie nie widzę się w pracy w biurze i bezpośredniej obsłudze klienta. Zauważyłem to pracując na wysepce z telefonami. Muszę chyba jednak mieć pracę gdzie coś się dzieje, nie umiałbym tak siedzieć i tonąc w papierach, jak w biurze powiedzmy.

T: Każda praca ma swoje plusy i minusy, a co ważniejsze, warto być otwartym na świat i nie zamykać się na jedną dziedzinę pracy. Bardzo ciekawe połączenie pasji z zarabianiem, mam nadzieję, że uda Ci się odnaleźć takie miejsce. Co jest Twoim ograniczeniem, które powoduje, że nie możesz pracować fizycznie?
K: Też mam taką nadzieję w końcu trzeba wszystkiego próbować. Wrodzona wada serca. Robię wiele rzeczy, których nie powinienem, ale tu tego niestety nie przeskoczę. Żaden lekarz nie wypisze mi badań na pracę fizyczną, a na czarno całe życie też bym nie chciał pracować.

T: Najgorzej jest, gdy coś kompletnie niezależnego od nas zmienia nasze życie pod pewnym kątem i musimy się dostosowywać do tych ograniczeń. Czujesz z tego powodu dyskomfort bądź masz żal, że właśnie Ciebie to spotkało i nie możesz się spełniać pod pewnymi względami?
K: Czy odczuwam dyskomfort ? Tak. Nigdy nie należałem do spokojnych, zawsze mnie było pełno i non stop w ruchu. Z wiekiem zaczęły się coraz większe ograniczenia i brak możliwości rozwoju np. w siatkówce (Jak byłem w gimnazjum chciałem bardzo się rozwijać w tym kierunku, nawet przez pewien czas chodziłem do amatorskiego klubu w naszym mieście, do czasu przejścia poprzeczki wyżej, gdzie były potrzebne już badania lekarskie). Żal był na pewno, ale z czasem też zrozumiałem, że te ograniczenia są wyolbrzymione, dlatego też staram się po prostu żyć chwilą.

T: Dlatego trzeba doceniać z całego serca to, że mamy po prostu zdrowie, bo dziś jest, a jutro może go nie być. Gdybyś mógł na 24 godziny wyeliminować swoje ograniczenie zdrowotne, jak wykorzystałbyś ten czas?
K: Zgadzam się w 100% z Tobą. Może to głupie, ale pierwszą rzeczą którą bym zrobił, to zjarał się haha 😀, później pewnie bym chciał skoczyć na bungee. Szczerze to nigdy nie myślałem tak szczegółowo, co bym zrobił, leciałby po prostu spontan.

T: Jaranko ważna rzecz, której trzeba spróbować 😀. Uprawiasz może jakieś inne sporty, które nie wymagają większego wysiłku? A może się interesujesz po prostu?
K: Powiem szczerze, że kiedyś próbowałem łucznictwa, ale to jednak nie moje klimaty ( mimo że uwielbiam Arrowa hehe). Jednak zakazany owoc smakuje najlepiej co tu więcej mówić 😛

T: Tak właśnie jest! Powiedz nam Konradzie, czym tak właściwie się interesujesz?
K: Interesuje się w sumie wszystkim i niczym. Jak już wcześniej rozmawialiśmy motoryzacją, sztukami walk, siatkówką, wędkarstwem no i oczywiście karaniem botów w Csie 😀 (z tymi botami to żartuje oczywiście). Coś tam kiedyś próbowałem programować czy tam bawić się grafiką. Aktualnie większość czasu spędzam na tym ostatnim, czyli pogrywaniu w csa.

T: Sztuki walki trenowałeś na zasadzie przynależności do jakiegoś klubu, czy indywidualnie tyle, co podłapałeś?
K: Nieee, to tak bardziej amatorsko tak, jak powiedziałaś. Tyle ile podłapałem czy coś. Bardziej tez po prostu lubię sobie wieczorkiem siąść z piwkiem i pooglądać stare gale ksw/ufc czy tam nawet fame mma 😀

T: Na tej więc zasadzie. Masz swojego faworyta, jeżeli chodzi o KSW czy MMA?
K: Hmm jeśli chodzi o ksw, to na pewno moim faworytem, a właściciele dwójką faworytów są Michał Materla i Borys Mankowski. Z zagranicznych to powiem szczerze, że oglądam, ale nie jestem zbyt fanem kogokolwiek.

Borys Tasman Devil Mankowski GIF | Gfycat

T: Ciekawie znowu wyglądałoby starcie tej dwójki razem w klatce. Może w niedługim czasie doczekamy się właśnie takiej walki. Konradzie, jaki zatem według Ciebie jest najnudniejszy sport?

K: Najnudniejszy sport? Hmm chyba nie ma takiego, każda dziedzina sportu ma coś w sobie, co przyciąga i tez swoich odbiorców 😀 Poza tym w każdym sporcie coś się dzieje.

T: Oby właśnie każdy w ten sposób to odbierał. W czym jesteś naprawdę dobry i wiesz, że gdyby zaczęto Ci za to po prostu płacić, zgarnąłbyś naprawdę ogromną kwotę?
K: Myślę, że naprawa telefonów mi szła dobrze. Jakbym może zdobył dodatkowe certyfikaty i kursy, to prawdopodobnie na tym mógłbym zarobić.

T: Wszystko przed Tobą, więc myślę, że się uda. Zechciałbyś bam zdradzić jakie aktualnie masz wykształcenie? Zamierzasz kształcić się jeszcze w przyszłości?
K: W zasadzie to wykształcenie mam średniej. Skończyłem technikum, ale nie udało mi się pozdawać zawodowych (albo inaczej po prostu mi się nie chciało, a w połowie 4 klasy już zacząłem pracować i tez nie było czasu na naukę). Myślę, że chciałbym może pójść na jakieś studia, ale czy się uda, to czas pokaże.

T: Na edukację nigdy nie jest za późno i myślę, że podjęcie tego kroku w odpowiednim momencie, na pewno wpłynie pozytywnie na Twoje życie, bo w końcu życie studenckie, to coś, co wzbogaca nasze życie. Na jakim profilu szkoliłeś się w technikum?
K: Zgadzam się w 100%. Szkoliłem się na profilu teleinformatyk, choć składałem papiery na informatyka, ale nie było już miejsc i wcisnęli mnie na inny kierunek (może stad tez nie chęć troszkę do nauki była, że to zupełnie inny profil niż chciałem się kształcić).

T: Zdarza się, że sami nie wiemy, czego tak naprawdę chcemy w życiu, a wybór szkoły jest przypadkowy, bądź nie ten wymarzony. Gdybyś mógł coś teraz zmienić w swoim życiu, co by to było?

K: Chyba nic bym nie zmienił na ta chwile. Powoli mi się układa w życiu, wiec nie odczuwam potrzeby, żeby coś zmieniać.

T: Cieszymy się wraz z Tobą, że jesteś szczęśliwym człowiekiem. Posiadasz może piękną kobietę u swego boku, czyli po prostu drugą połówkę?
K: Niestety nie, jestem singlem od jakiegoś czasu. Można rzec, że to tez bardziej z wyboru.

T: Miłość z czasem zapuka do każdego, więc życzę, żeby i Ciebie kiedyś całkowicie przypadkiem odwiedziła i pozostała na długie lata. Uważasz, że aktualnie jesteś dobrym materiałem na męża? Czym mógłbyś zaimponować kobiecie ja randce w ciemno?
K: Dokładnie, przyjdzie czas na miłość. Na razie próbuje się skupić bardziej na rozwoju kariery. Szczerze to nie umiem odpowiedzieć na to pytanie. Mam cechy po których mogę stwierdzić, że tak, ale tez są cechy (chyba nawet więcej) po których mogę stwierdzić, że nie. Spontan przede wszystkim. Nie lubię i nie umiem planować wszystkiego ze szczegółami, bo jak wiadomo i tak to wszystko nie wychodzi tak, jakbyśmy chcieli. Tak to wymyślam coś na szybko i przeważnie działa 😀

T: Bardzo ciekawe rozwiązanie na każdą sytuację - po prostu brak rozwiązania 😀. Uważasz zatem, że należysz do typu człowieka, który jest wyluzowany, czy znaczną część bierze do siebie i jednak się przejmuje?
K: Po trochu wyluzowany, ale jak mi na czymś zależy albo jest dla mnie ważne, to mega się przejmuje i biorę wszystko do siebie wtedy.

T: Ważne rzeczy są priorytetem w naszym życiu, więc przede wszystkim o nie powinniśmy się martwić czy walczyć. Wyobraź sobie, że wygrywasz właśnie w lotto milion polskich złotych. Na co byś je przeznaczył?
K: Myślę, że na wymarzone auto i jakiś domek nad jeziorem, by mieć takie swoje miejsce, gdzie mogę uciec od ludzkości na jakiś czas i zebrać myśli. Resztę bym pewnie wpłacił do banku i by tak leżało jako oszczędności na czarną godzinę.

T: Rozsądna decyzja. Majątkiem więc zarządzać potrafisz. Przejmy może teraz w drugim kierunku. Jak czujesz się w obecnej randze, jaką jest członek UB:Team CS:GO? Uważasz się za sprawiedliwą rękę ludzką?
K: Staram się, choć powiem szczerze, ze wydawanie pieniędzy idzie mi znacznie lepiej 😀 Jako UBT staram się być sprawiedliwy i chyba do tej pory jakoś bardzo nie myliłem się, jeśli chodzi o decyzje w sprawie bana, ale tez właśnie dobrze napisałaś „rękę ludzką”. Jestem tylko człowiekiem, który nie jest nieomylny we wszystkim i uczy się na swoich błędach. Staram się demka sprawdzać na spokojnie i rozważnie, a nie decydować o czymś pod wpływem chwili. Jeśli nie czuje się pewnie w jakimś odwołaniu, po prostu pisze do kolejnego członka UBT, aby spojrzał na to i ocenił czy miałem racje, czy też nie.

T: Chyba najważniejsze w tej roli jest, aby uczyć się na błędach i wyciągać z nich konsekwencje na przyszłość. Jak wiemy, złożyłeś w ostatnim czasie podanie na moderatora. Uważasz, że masz szansę na przyjęcie przy obecnych kontrkandydatach?

K: Hmm... Ciężko mi powiedzieć. Wszystkich pozostałych kandydatów cechuje jakaś unikalna cecha. Jeden ma większy staż, drugi lepiej zna IPS, a trzeci jeszcze powiedzmy, zna lepiej ortografie i interpunkcje. Szanuje każdego kandydata i uważam, że większość zasługuje na to stanowisko, dlatego jest to spore wyzwanie no i oczywiście na pewno ciężki wybór.

T: Jest w tym w zasadzie dużo prawdy i oby każdy miał równie obiektywne podejście do tego tematu. Również życzę w tym miejscu powodzenia! Jak oceniasz wydarzenia w ciągu ostatnich dni, które spotkały naszą sieć, a mowa tu oczywiście o fuzji?
K: Nie dziękuje, żeby nie zapeszyć heh 😀. Co do fuzji, to nie mam zdania, na pewno jest to na plus, bo z dwóch serwerowni zrobiła się jedna większa, dzięki czemu zyskaliśmy nowe serwery i oczywiście graczy. Nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć z racji tego, że o tej drugiej serwerowni dowiedziałem się, dopiero gdy już ludzie zaczęli przychodzić do nas na forum. Jestem dumny, że sieć się rozrasta i w jakiś sposób też mogę być tego częścią.

T: Nie w każdym miejscu wpłynęło to na ludzi pozytywnie, jednak dajmy odetchnąć zmianom i powoli je zaakceptować, aby móc ocenić, czy były to pozytywne, czy raczej negatywne rewolucje. Powiedz nam, jak w ogóle się tutaj znalazłeś?

K: Dokładnie. Jest za wcześnie, żeby tak w pełni ocenić czy fuzja była pozytywną zmianą, czy też nie 😀, Prawdę mówiąc, to totalnie przypadkiem. Wbiłem na grę i po prostu losowo połączyłem się z Mirage 1 i tak już zostało. Po paru dniach założyłem konto na forum i nie żałuje, bo mega spoko społeczność i fajny klimat.

T: Cieszymy się, że również odnalazłeś się, wśród społeczności katujemy. Wspomniałeś o serwerze mirage #1. Jest to Twój ulubiony serwer? Grywasz jeszcze na jakimś, czy jesteś oddany temu konkretnemu?
K: Z początku byłem tylko graczem na tym konkretnym serwerze, ale z czasem to się zmieniło, zacząłem grywać na Mirage#2, na 1vs1 czy tez 5 Maps. Staram się pogrywać na różnych serwerach, bo jednak ta monotonia troszkę niszczy, dlatego czasem trzeba zmienić serwer i ludzi.

T: Wskazane dla osób, które szczególnie nie lubią monotonii. Myślałeś o jakiejś wyższej posadzie na którymś z serwerów CS:GO, czy to raczej nie Twoja bajka?
K: Powiem szczerze, że nie wiem. Wiadome każdy chce się rozwijać i na pewno też należę do tych osób, więc jeśli oczywiście dostanę taką szansę, to spróbuję swoich sił. Tak naprawdę czas pokaże, co będzie dalej.

T: Może w przyszłości będzie taka okazja oraz możliwość, kto wie. Co najbardziej cenisz na naszym forum, a co jest Ci obojętne, czy po prostu nie przepadasz za tym?
K: Cenie kontakt na SB. Byłem na paru forach (związanych z inną grą) i tam raczej było, że jak ktoś kogoś nie znał, to nawet się nie odzywał do nikogo, ani nic, (stąd też może ja również tu na początku, odzywałem się tylko bardziej do tych, co znałem). Hmm... na pewno ciemna szata graficzna jest mega na plus do tego stonowane kolorki rang (bez jakichś mega odblasków). Przejrzystość treści. Tak ogólnie chyba nie ma rzeczy na która patrzę obojętnie bądź za którą nie przepadam. Oczywiście tez super, że gdy jest jakiś blad na forum, to tez jest szybka reakcja ze strony administracji.

T: Czasami otwartość na drugiego człowieka po prostu wystarczy, aby rozmowa zaczęła się kleić. Powiedz nam jeszcze, czy Twój nick wiąże się z ksywą, którą posługujesz się na co dzień?
K: Tak, na co dzień przeważnie większość znajomych się tak do mnie zwraca i tak już zostało.

T: Jesteś w stanie określić, jak dawno rozpoczęła w ogóle się Twoja przygoda z counter strike?
K: Hmm to były czasy podstawówki gdzie na każdej dłuższej przerwie, szliśmy do sali komputerowej, odpalaliśmy csa 1.6 i graliśmy. Potem pobrałem csa w domu (oczywiście non steam). W 1.6 nie grałem jakoś specjalnie długo poza szkołą tak naprawdę, dopiero gdy na któreś naście dostałem prezent od kuzyna klucz do cs go. Tak zostało, że gram do dziś.

T: Tak się właśnie dzieje, że jak raz do czegoś przekona, to później zostaje już tylko grywanie oraz sentyment w razie przerwania tej passy. Używasz może lepszego sprzętu gamingowego do grania, czy wystarcza Ci podstawowy komputer?
K: Nie. Moje potrzeby komputerowe kończą się na graniu w cs, oglądaniu Netflixa czy zwykłym słuchaniu muzyki. Nie dawno tez byłem zmuszony wymienić płytę główną i procesor ( choć to z mojej winy). Kupiłem nowszą płytę główną, przez co nie pasował mi stary procesor, bo w płycie był nowszy socket. Poczytałem na internecie i stwierdziłem, że nie ma sensu kupować starszej płyty i po prostu wolałem już dokupić nowszy procesor. Jak to się mówi, człowiek uczy się na błędach, dzięki temu przynajmniej troszeczkę ulepszyłem mimo wszystko PC.

T: Zawsze to minimalnie lepsza rozgrywka oraz mniej nerwów, że coś nam się zwiesiło 😀. Chciałbyś kiedykolwiek objąć stanowisko junior-administratora na naszej sieci?

K: Dokładnie, mniej nerwów i przekleństw pod nosem. Szczerze, to aż o takim awansie nie myślałem. Może za parę lat mogłbym odpowiedzieć na to pytanie, ale póki co uważam, że jest dobrze jak jest.

T: Zatem powodzenia na przyszłość. Powoli zbliżamy się do końca wywiadu, powiedz nam na koniec, jakimi 5 przymiotnikami określiłbyś forum katujemy?

K: 5 przymiotnikami? Hmm... Mam nadzieje, że nie podam złe, bo chyba się zawstydzę. Miłe,przyjazne, dobre, ciepłe (ekstrima), ładne. Z ekstrima to żart oczywiście, pierwsze co mi wpadło do głowy.

T: Zapewne każdy czytając Twoje słowa, będzie miał podobne odczucia. Niestety tym ciepłym akcentem kończymy nasz wywiad. Chciałbyś może dodać na końcu coś od siebie bądź kogoś pozdrowić?

K: Jasne. Chciałbym pozdrowić wszystkich graczy i administratorów, a szczególnie @ clixxu. @ SQUeZ @ cloud` @ Japoniec. , @ Kinia , @ Nati , @ Bulbuś , @ EXTREMAAAAA @ NeQ. , @ Jase , @ Dudnes cała administracje OM1, OM2 i oczywiście Panią redaktor i autorkę tego wywiadu! Mam nadzieje że nikogo nie pominąłem.

Pin by Tami on E~~~⛦⛯♌ | Cute cartoon wallpapers, Cute gif ...

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 14
Opublikowano

Dobra robota!

Dzięki za pozdrowienia mordeczko :D

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Estetyczny, czytelny, a także masny wywiadzik. Bardzo przyjemnie się czyta, pytania bardzo dobrze skonstruowane, ortografia i interpunkcja na wysokim poziomie. 

@ Kondziu  BMW - Będziesz miał wydatki, haha :D

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Katowicz
Opublikowano
2 godziny temu, Titania napisał:

a udowodnili to Jaś Borawski

Syn mojego kolegi :D MiBor team górą! :D Mam gdzieś nawet czapeczkę co wygrałam w konkursie u Jasia ^^

Wywiad bardzo ciekawy ale coś chyba urwało, bo padło pytanie czy Konrad chciałby być J@ a odpowiedź o jakichś 5ciu przymiotnikach :P

Dobra robota ;D

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Fajnie dowiedzieć się czegoś więcej o naszym koledze, bardzo dobra robota!

@ Kondziu dzięki za pozdrowionka i udanego wyjazdu na Mazury! :peepolove:

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dzięki za podrowienia!

Wywiad super, aa za bmw mocno szanuje :serduszko:

• Dzięki 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.