Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

No to więc nawiązując od razu do tematu żegnam się z wami i forum znowu lecz tym razem myślę, że nie wrócę.

Powodami są ostatnie zajście które zaraz opisze z mojej strony ale również są nimi sprawy prywatne.

Wiadomo life is life są rzeczy ważne i ważniejsze.

Nawiązując do tego "zajścia" jest to oczywiście zamknięcie serwera na którym byłem opiekunem czyli FFA późniejszym (chodź na krótki czas) Mirage/Cache.

Przez całą tą sytuację do tej pory jestem zły jak również jest mi najzwyczajniej w świecie przykro.

Do zamknięcia serwera doszło nawet bez rozmowy ze mną, a nawet lepiej sam musiałem się o tym dowiedzieć.

Powodów nie znam i w momencie napisania do @ Dudnes prywatnie gdzie spytałem się dlaczego tak, informacje jaką dostałem było to, że @ EXTREMAAAAA do mnie napisze.

Było to dla mnie nie zrozumiałe kompletnie gdyż myślałem, że jako opiekun powinienem wiedzieć takie rzeczy od razu a nie po czasie...

Tobie @ EXTREMAAAAA  dziękuję za ofertę, którą mi dałeś lecz odrzucam ją, ponieważ to nie będzie to samo plus nie mam czasu.

Wkładałem całe serducho w ten serwer jak i stawałem na głowie żeby było wszytko dobrze.

Tak jak pisałem powodów zamknięcia nie znam, oczywiście domyślam się lecz powinno jak na moje zostać to skonsultowane zemną jak i już na pewno powinienem wiedzieć to jeszcze przed samym zamknięciem.

No to było by na tyle mam nadzieję, że zostanę chociaż trochę zrozumiany.

Dziękuję wszystkim z kim miałem okazję współpracować jak i porozmawiać.

Oczywiście na największe podziękowania zasługują admini, którzy mi pomagali:

@ Co0kenS  @ Melisaman  @ kubuŚ..  @ zemezo  @ I am friendly :D  @ Fixuxu

Jeśli ktoś ma zamiar utrzymać ze mną kontakt to proszę bardzo śmiało.

No dobra bo za dużo się już rozpisuje.

Trzymajcie się i z fartem katy.

:papapa:

#edit

@ Erwin  nigdzie mi nie zostało to napisane sam się o tym dowiedziałem i później rozmawiałem z @ NeQ.  o tym ale nie napisano mi o zamknięciu serwera jak i nie skonsultowano tego ze mną.

Wiem, że OM#3 trzyma się lepiej ale nie wmawiaj mi, że napisano do mnie o zamknięciu serwera bo mogę powstawiać screeny że nikt z was nie napisał do mnie o tym tylko ja na urlopie wchodzę na forum i nagle serwera nie ma.

Także nie kłam ludzi bo to jest żałosne.

#edit 2 

@ Skiper Ty nie znasz nawet całego zajścia i ja nie płacze tylko to ja zostałem wyjebany jak najgorszy śmieć nawet bez infa że serwer gdzie jestem opiekunem zamykają.

Nie wiem w ogóle czemu wypowiadasz się o moim zachowaniu i o ilości mojego iq skoro ja większość dnia spędzam raczej poza domem tylko wieczorem siadam do komputera.

Dalej pisząc o tym iq to ty też do tych powyżej "20" się nie zaliczasz pozdro.

Mogę się też założyć że od jutra ani razu nie wejdę na to forum przynajmniej przez 2 miesiące.

A z tym płaczem to Ty mi się przypominasz kiedy wywalali Cię za to że byłeś odpałem.

A Ty naucz się, żeby nie wtykać nosa tam gdzie nie trzeba i no sobie możesz się śmiać ze mnie ja z Ciebie też chętnie się pośmieje.

I tak za cheaty odpale najlepszy i wolałbym już być tym goldem niż globalem tak tych twoich haxach....

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 14
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

No nic, coś się kończy coś zaczyna :FeelsBadMan: Nara i trzymaj się!!  :peeposalute:

• Uwielbiam 2
Opublikowano
12 minut temu, Szogun napisał:

Nawiązując do tego "zajścia" jest to oczywiście zamknięcie serwera na którym byłem opiekunem czyli FFA późniejszym (chodź na krótki czas) Mirage/Cache.

Przez całą tą sytuację do tej pory jestem zły jak również jest mi najzwyczajniej w świecie przykro.

Decyzja została podjęta momentalnie przez @ Dudnes , o czym było pisane Tobie. Polecałbym najpierw zrozumieć daną sytuację, a nie trzymać w sobie urazę.

14 minut temu, Szogun napisał:

Tobie @ EXTREMAAAAA  dziękuję za ofertę, którą mi dałeś lecz odrzucam ją, ponieważ to nie będzie to samo plus nie mam czasu.

Obecnie mirage lepiej funkcjonuje niż poprzedni serwer, również jest bardzo podobnie zrobiony. Przemyśl jeszcze, mimo czasu, który upłynął. Jeśli zostajesz przy sobie- to żegnaj, wszystkiego co najlepsze ;) 

Opublikowano

Jeżeli Erwinek pisze, że serwer jeszcze lepiej funkcjonuje to tylko zazdrościć, że zmiana wyszła na lepsze.

3maj się :D

• Zasłużony
Opublikowano

Już sobie gadaliśmy na mesku. Straszna szkoda, że mimo wszystko uciekasz. Powodzonka i zaglądaj tu do nas jednak czasami :<

• Uwielbiam 2
Opublikowano

No niestety, jak wspomniał @ Melisaman coś się kończy coś się zaczyna. Ja mogę Ci jedynie podziękować za to, że jako Opiekun FFA przyjąłeś mnie pod swoje skrzydła I dzięki tobie spędziłem ogrom miłych godzin na serwerach rozmawiając i poznając naprawdę świetnych ludzi z którymi mam kontakt do dziś. Pamiętaj, że w razie czego zawsze możesz napisać, wbić na teamspeaka i pogadać, albo umówić się w końcu na tą gierkę w starcrafta o drugiej w nocy :D trzymaj się! 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Trochę śmieszne jest to twoje 18 pożegnanie i płakanie bo to i to, sprawy prywatne. Pisząc coś typu "już tutaj nie wrócę" jest totalnie z pizdy, bo i tak pewnie co 2 dzień będziesz wchodzić jak 70% ludzi co "odchodziło" z tego forum. Pora wyjść z domu, rozwijać pasję poznawać ludzi, a nie siedzieć jak snoop 24/7 w domu przed zjebanym csem i na ts z ludzmi co ich inteligencja nie przekracza 20iq "XD". Pozdro SADboyu essss

@ Szogun  generalnie to wielkie XD

wyjebli mnie za czity? tak sie składa ze jak grałem na dawnym 5vs5 na mapie de_train dostałem bana od dawnego DEM`a, ale co z tego ze grałem czysto w tym momencie a dawny UBT stwierdził ze jestem odjebany po tym jak zobaczyli jak zabijam ruska co obija sie o sciany na mapie i ma nowe konto i do tego zlagowane demko, ale chuj ty wiesz lepiej wieczny goldzi. Szczerze mam wyjebando na to czy ty wejdziesz na to forum czy nie, bo i tak na nie wejdziesz wiec es, nice iq kolejna rzeczą jest to ze stwierdzasz ze napisałem do ciebie za masz 20 iq a tak nie napisałem, prosze naucz sie czytac ze zrozumieniem zanim zaczniesz pisac swoja odpowiedz do mnie ;)

• Haha 3
  • Przykro mi 3
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Dać komuś dodatkową szansę i znowu po raz drugi napluje Ci w twarz 😆😆

Pamiętasz co odwaliłeś po ostatnim pożegnaniu? A w zasadzie przed tym pożegnaniem?  Zachowaliście się z ekipą jak kompletny chlew, totalne dno bez grosza kultury i szacunku do osoby która to wszystko sama z własnej kieszeni organizowała i robiła to wszystko w 100% dobrowolnie. Dostałeś drugą szansę ode mnie, bo uznałem, że każdy na nią zasługuje, mimo to widzę, że nadal to nic nie dało, ponieważ odwalasz w tym momencie jakieś kompletne fochy o nic. Zaraz opiszę jak to wygląda z mojej strony.

Ja i @ Dudnes  jesteśmy właścicielami FFA (Byliśmy) Mamy prawo zrobić z własnym serwerem co nam się żywnie podoba! Ty jesteś w tym wypadku tylko i wyłącznie osobą która ma otrzymać taką informację, a z tego co pamiętam taka informacja była oddelegowana z mojej strony i @ Dudnes  do któregoś z czerwonych, aby Ci ją przekazał i doszła ona.

Dziecinada lvl hard, masz takie zachwiania nastrojów, że głowa mała, nie bierz wszystkiego do siebie, na forach tego typu jesteśmy przede wszystkim dla funu i dla samego siebie. 

To tylko internet.....

Tyle ode mnie, drugiej szansy na tym forum nie dostaniesz nigdzie, także możesz iść swoją drogą! Powodzenia w życiu!

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Zacznę od tego ze nie znam sytuacji, wiec nie będę się wypowiadał o tym czy sprawa była z tobą załatwiona poprawnie czy nie. Napewno przyznam racje @ Karcok , to właściciel decyduje o losach serwera i nie musi negocjować z tobą decyzji. Pamiętaj tez że serwery cs:go jak i rzeczy związane z internetem nie są w 100% poważne do póki nie inwestujesz w nie środków i liczysz na przychody. Mimo wszystko życzę Ci powodzenia w twoich dalszych poczynaniach, fajnie było z tobą pogadać na tsie, grać w kalambury czy w kantera. Mam nadzieje ze będziesz wpadał na chatboxa. Trzymaj się! 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Narka szogun szkoda że odchodzisz znowu ale jak  bedziesz czul sie lepiej to dobrze , 10 lub 12 miesięcy temu wziąłeś mnie pod swoje skrzydla , i za to tobie dziekuje . dziękuję za mile spędzony czas . Pamiętaj, zawsze możesz na mnie liczyć . 

Pamietasz ? 

Oraz dziekuję ekipie byłych adminów, którzy dla mnie zawsze byli, są i będą najlepszymi adminami EcCo, MisiuKoala, Shivirooo, Co0kenS, djsmalczyk, zemezo, Radek00721 i Virmi.

Dziękuję wam chłopacy za wiele chwil i meczy, których nigdy nie zapomnę.

Na pewno mam zamiar z wami utrzymać kontakt i nie raz jeszcze zagramy razem.

~ szogun

Pewnie jeszcze pamietasz tamte czasy , poniewaz byly najepsze, ale niestety to co dobre szybko sie konczy . Tamta ekipa i teraz ta (╥﹏╥).  

Dzieki szogun . Za wszystko !! 

Trzymaj sie Szo(T)gun . I  Pamietaj ANIME to życie 

(。•́︿•̀。)

。゚・ (>﹏<) ・゚。

I coś jeszcze od siebie napisze , jak nic miłego nie macie do napisania to next time lepiej nic nie pisać , bo jak widze co niektóre osoby napisały o szogunie to mnie to mega denerwuje. Next time odpuście sobie. 

Edytowane przez zemezo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.