Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Razem z @ DzwigUdoszliśmy do wniosku, że fajnie by było gdyby zorganizowany został turniej „katujemy” -dla wszystkich (oczywiście o 5vs5). Jest teraz czas jaki jest, sporo osób siedzi w domu ( nie wszyscy-wiadome) taki turniej by trochę urozmaicił czas.
To jest tylko czysta propozycja, wypowiadajcie  się co o tym sądzicie ;) 

Ewentualnie możecie coś dodawać od siebie żeby ulepszyć tą propozycje.

Essa 

@ Bulbuś, tak tylko mówisz (chyba) o turnieju adminów serwerowych a tu chodzi o turniej dla każdego gracza serwera/użytkownika forum 

@ Karcokno i pięknie ;) Jak tylko będzie potrzebna pomoc przy organizacji- zgłaszam się.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Jestem jak najbardziej za, tylko jest potrzebna osoba, aby to zorganizowała. Fajnie, by było sobie pograć takie turniejki nawet 4fun bez żadnych większych nagród. Nagrodami mogłyby być nawet tylko Vipy na wybranym serwerze. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Stosunkowo niedawno był turniej 5v5 serwerów organizowany przez @ Karcok. Świetna inicjatywa i jestem za kontynuacją takich rozgrywek.

To prawda Bartuś, to prawda.

• Lubię to! 1
Opublikowano

wszystko spoko, tylko kto to ogarnie?

karcok nie będzie tego znowu ciągnął i mówił to już dawno, jeśli Ty i dzwigu weźmiecie się za to, to spoko

no chyba, że ktoś z v@ ry/happy by się tym zajęli, ale wątpię

także najpierw trzeba znaleźć "organizatora" a potem w ogóle myśleć i jakimś turnieju, takie moje zdanie

• Lubię to! 5
  • Właściciel
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Ostatnio odbył się turniej pomiędzy adminami poszczególnych serwerów a osób było sporo, jeżeli zorganizujemy takowy turniej dla wszystkich trzeba liczyć się z dużym wkładem pracy aby to wszystko pięknie śmigało. Osobiście jestem za, jeżeli @ Karcokbędzie chętny bo lepszej osoby nie widzę do prowadzenia takiego turnieju + kilka dodatkowych osób jako sędzia nie widzę żadnych przeciwwskazań. Możemy również zorganizować kilka osób komentujących mecz (np: osoby z redakcji) jak ostatnio bo sam pomysł w sobie był strzałem w dziesiątkę. W tygodniu mój wolny czas jest tragiczny, (nakład spraw prywatnych + pełno roboty przy serwerach) lecz gdy mecze będą odbywać się w weekend z przyjemnością pomogę. Żeby rywalizacja miała jakiś smaczek oczywiście wrzucę nagrody do puli, nie tylko usługi na serwerach czy forum. :default_happy:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 11
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

@ Dudnes Opisał dokładnie wszystko 1 do 1. Czas pozwoli i chęci to na pewno taki turniej zorganizujemy . Tak, ten przyszły turniej dostępnym będzie dla wszystkich.

Dużo wynieśliśmy z poprzedniego turnieju, poprawiliśmy poszczególne punkty w regulaminach.

Stworzenie takiego turnieju to jest cholernie dużo czasu, nie uwierzycie mi na słowo jak sami nie spróbujecie, dwa tygodnie które robiłem poprzedni turniej spędzałem przed komputerem 6 godzin dziennie, więc na pewno nie jest to łatwe zadanie. Powierzyć tego też, nie powierzymy komuś innemu, z racji tego, że chcemy mieć sami nad tym kontrole i będziemy też wtedy pewni, że będzie to należycie zrobione.

Turnie pojawi się za jakiś czas, z racji tego iż nie mam aktualnie za dużo czasu, nie jestem w stanie stwierdzić dokładnie kiedy.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 10
Opublikowano

Jeśli ktoś chciałby serwera dobrze wykonanego technicznie to z tego miejsca jestem w stanie wam taki serwer udostępnić oraz zrobić wraz z @ NeQ.@ Karcok ;)

Propozycja fajna. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 5
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.