chmiel Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Do następnego Q&A nominuję @ Carolina Pytania od @ cloud` 1. Masz rodzeństwo? Jak tak, starsze czy młodsze i o ile? Mam starsze i młodsze (Starsze o 2lata i 5Lat a młodsze o 7lat i 11lat) 2. Gdzie się uczysz? A może pracujesz? Uczę się chodzę do technikum o profilu informatycznym 3. Twój ulubiony serial? Nie mam 4. Twoja ulubiona piosenka na ten moment? Mam parę 5. Jak znalazłeś się na naszej sieci? Głównie to chciałem zmienić sieć od dawna a że @ Erwin @ NeQ. itp zmienili sieć postanowiłem sprawdzić i tak zostałem do dzisiaj. 6. Jak oceniasz pełnienie funkcji opiekuna na dwóch serwerach? Sprawia ci to trudność? Może nie tylko trudność co po prostu problem dogadania się z niektórymi osobami. Ale wszystko przyjdzie z czasem. Pytania od @ Kociołek Menelixa 1. Drugie imię? Krzysztof 2.Ulubiony kolor? Niebieski 3.Ulubiony przedmiot w szkole? Zawodowe 4.Palisz? Nie 5.Kolor włosów? Ciemny blond 6.Mieszkasz w bloku czy w domu? W bloku 7.Ulubione zwierzątko domowe? Kot/Pies 8.Ulubiony gatunek muzyki? Rap 9.Posiadasz tatuaż? Jak tak to gdzie? Nie posiadam 10.Uprawiasz jakiś sport? Aktualnie nie ale staram się spędzać czas aktywnie w miarę możliwości Pytania od @ Narks. 1. Jak masz na imię? Grzegorz 2. W jakim zawodzie pracujesz? Informatyk 3. Dlaczego jesteś akurat na Katujemy? Bo ta sieć mi się podoba :D 4. Masz rodzeństwo? Tak 5. Twój ulubiony kolor? Niebieski 6. Masz samochód? Jeszcze nie 7. Co chciałbyś zmienić w swoim życiu? Narazie nic Pytania od @ clixxu. 1. Jaki jest wzór na pole trójkąta prostokątnego? a x h / 2 2. Skąd podchodzisz? Z Polski 3. Ile ważysz? 85kg 4. Jaki jest najmilszy użytkownik tego forum i dlaczego to akurat ja? Bo jesteś spaniały - https://imgur.com/a/ydE8YgW 5. Pepsi czy cola? Cola ale lepsza woda 6. Lambo czy ferrari? Lambo 7. Biedronka czy Lidl? Biedra 8. BWM czy Audi? BMW 10. CS 1.6 czy GO? GO 11. Ulubiona pora roku? Lato 12. Jak masz na imię? Grzegorz 13. Masz jakieś zwierzątko? Kota 14. Kiedy przelew za tego opiekuna co ci załatwiłem u @ Karcok Kurde właśnie zapomniałem już wysyłam 15. Jaki wzrost? 185 16. Chleb czy bułki? Bułki 17. Masz dziewczynę? Niee 18. Mieszkasz w bloku czy w domu? Blok 19. W ogóle skąd podchodzisz i gdzie mieszkasz? Z Polski i mieszkam w Polsce 20. Palisz papierosy? I teraz kilka pytań życiowych XD 21. Jaka jest według Ciebie kobieta idealna? Nie ma ludzi idealnych 22. Bardziej cenisz sobie wygląd innej osoby czy to, jaka jest? A może to i to? Wygląd to nie wszystko ważne by mieć coś w głowie 23. Na co zwracasz uwagę poznając inną osobę? 24. Jesteś typem człowieka spokojnego i opanowanego czy raczej jesteś porywczy? Raczej jestem osobą opanowaną 25. Co cenisz sobie w drugim człowieku najbardziej? Przede wszystkim szczerość 26. Czego najbardziej nienawidzisz w ludziach? Fałszywości kłamstw itp 27. Lubisz być wśród ludzi czy jesteś raczej introwertykiem? Tak lubię poznawać nowe osoby i chętnie to robię 28. Masz jakieś marzenia? Jak tak to jakie? Skończyć szkołę ale narazie jest ciężko xD 29. Planujesz w przyszłości założyć rodzinę? Jasne 30. Ile kosztuje lewy błotnik od opla vectry rocznik 99? Hm myślę że u sąsiada to za flachę Pytania od @ Titania 1. Chrapiesz? Nie wiem xD 2. Jak radzisz sobie z osobami które chrapią? Nie zwracam uwagi 3. Jaki dźwięk najbardziej Cię irytuje? Szurania widelcem po talerzu 4. W jakiej pozycji najczęściej śpisz? Na boku 5. Kto jest Twoja inspiracją? Ty 6. Jesteś dziś zmęczony? Nie 7. Masz swoje ulubione buty? Nie 8. Jaki kolor skarpetek preferujesz? Czarny/Biały 9. Jak scharakteryzowałbyś/opisałbyś swoją osobowość? Miły , spokojny , przyjazny 10. Ile metrów ma Twoja ładowarka do telefonu? Metr 11. Ile volt ma zasilacz do Twojego komputera? Oj ni 12. Jaka jest nadroższa rzecz którą zepsułeś? Telefon 13. Kochasz patrzeć w lustro? Dlaczego? Z takim ryjem jak ja to się nie patrzy w lustro 14. Co powiedziałbyś temu ziomkowi, którego na codzień widujesz w lustrze? Just do it 15. Jakiej części ciała najczęściej dotykasz? Peni.. Głowy 16. Wanna czy prysznic? Prysznic 17. Zanim kichniesz patrzysz się na lampę? Nie na niebo xD 18. Wolisz leżakowanie na brzuchu czy plecach? Na plecach 19. Jak zinterpretowałbyś określenie "człowiek brudnej ręki"? Yy nie wiem 20. Masz łaskotki? Tak 21. Komi ufasz najbardziej? Sobie 22. Czy uważasz, że syndrom lustrzanego odbicia wpłwa na zaufanie? 23. Potrafisz wyczuć, że ktoś kłamie? Tak 24. Jak łatwo czytasz z ludzi? Łatwo 25. Potrafisz ocenić człowieka zanim go poznasz, zwracając uwagę na każdy szczegół? Tak bo jeśli nie znam człowieka a już go nie lubię to o czymś to świadczy. 26. Dajesz sobą manipulować? Nie 27. Manipulujesz innymi? Nie 28. Potrafisz rozpoznać, gdy ktoś Cię wykorzystuje? Tak 29. Jak często kierujesz się sercem i wpadasz przez to w problemy? Hm myślę że często ale jakoś takich dużych problemów z tego nie ma 30. Lubisz siebie? Dlaczego? Myślę że każdy człowiek powinien siebie lubić ponieważ to jesteśmy my i nawet jakbyśmy chcieli to nie będziemy kimś innym nawet jak będziemy udawać Pytania od @ Bulbo 1. Jak trafiłeś na Katujemy? Odpowiadałem wyżej 2. Ile zapłaciłeś za opiekuna? Tyle że teraz nie mam na ryż makaron i papier 3. Kogo pierwszego poznałeś na sieci? W sumie to nie pamiętam 4. Ulubiona potrawa, którą kojarzysz z dzieciństwem? Pierogi :D 5. Czy masz jakieś plany na przyszłość, jeśli tak, jakie? Narazie jakichś takich większych nie 6. Czy masz rodzeństwo? Tak 7. Czy masz samicę? Nie 8. Co najbardziej denerwuje Cię w ludziach? 9. Ulubiony film? Nie mam 10. Wisła, czy Cracovia? Nie odpowiem na te pytanie 11. Legia, czy Lech? To samo xD 12. Najpierw płatki, czy mleko? Płatki 13. Jaka jest masa atomowa siarki? xD Chłopie daj mi spokój xDD 14. Kiedy zawitasz na moją wieś? Jak będzie można 15. Koty czy psy? Psy i koty :D 16. Skąd pomysł na nick? Tak jakbyś nie wiedział od nazwiska ;D Pytania od @ BarteK ツ 1. Dzień czy noc? Dzień 2. Biel czy czerń? Biel 3. E-sport czy sport? Sport 6 1
Deserved Bulbożul Posted March 27, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted March 27, 2020 3 minuty temu, chmiel napisał: 16. Skąd pomysł na nick? Tak jakbyś nie wiedział od nazwiska ;D Tam " " było jeszcze xD 1
Investor GH05T Posted March 27, 2020 Investor Posted March 27, 2020 Jak dla mnie najlepszą odpowiedzią w tym Q&A jest odpowiedź „chłopie daj mi spokój” 1
Recommended Posts