Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

Posted

Cześć Ponownie!

Na wstępie chcialbym wam powiedziec dlaczego, tu wrociłem i na ile zostanę.

Zacznijmy od tego, że chciałem zobaczyć jak będzie się rozwijać inna sieć na, którą poszedłem hmmm szczerze mówiąc było okropnie, ale myślałem, że bedzie może lepiej.Po 1.5 tygodnia siec się rozpadła więc nie miałem nic narazie potem uslyszalem od (byłego opiekuna mir#3 nie chcę oznaczać), że tworzy sie nowa sieć, którą akurat tworzy (Michał większość pewnie zna) Od razu myślałem, że to i tak nie wypali bo nie będzie żadnego sensu.Dostałem admina tam pogralem se 2 dni i koniec nie chcialem więcej bo wiedziałem, że nic z tego nie bedzie + opiekun był strasznie nie miły oraz złośliwy.Więc wróciłem na wasze serwery aż do teraz.

Sprawa z Michalem dalej tak do konca nie jest wyjasniona, lecz myślę, że to na szybko wyjasnie.Może racja ma problemy z okiem a WY z dobrej pomocy pomogliście ile mogliście.

Teraz moja kolej powracam do was zrobiłem swój błąd i myślę, że w najbliższym czasie go naprawie, ale nie jestem pewny 😔 z powodu odejscia duża liczba osób (tak sądze) straciła do mnie zaufanie i przyjaźń, ale spróbuję to jak najszybciej naprawić.Możecie nawet dawać  rekacje "haha" (Wiem, że na to zasługuje) i wiem co zrobiłem,  to się nie odstanie, ale człowiek żyje na błędach i na nich się uczy.

Pozdrawiam Was ❤ 

I Myślę, że odbudujemy na nowo nasze relacje! 

• Like 4
  • Haha 9
Posted

Czyli nic nowego prócz tego co było pewne się nie działo. Cześć ponownie, pewnie łatwo nie będzie, ale dasz radę. 

• I love it 1
  • Donor
Posted

Hej :) masz rację, każdy popełnia błędy, poza tym miałeś prawo spróbować czegoś innego, nowego i zobaczyć jak to będzie nawet z ciekawości. Nie zabiłeś nikogo przecież tym :D Dzięki temu też doceniłeś jak było tutaj. Każda sytuacja w życiu nas czegoś uczy :) fajnie, że wróciłeś i niczym się nie przejmuj, ten kto był prawdziwy, zrozumie i nie będzie miał Ci za złe :) 

Posted

Witaj, @ TUPTUŚ. Nie zdałem Cię nigdy dotąd. Może uda mi się Ciebie poznać. Co było kiedyś, nie ma dla mnie znaczenia. 

Posted

Historia zatacza koło, druga osoba coś takiego piszę. Witaj z powrotem 

• Like 1
Posted

Siema Tuptuś

Posted

Siema, mnie też to nie dziwi, Ci admini którzy byli za czasów z Meow'em teraz wracają na Arene 1vs1 i jeden powiedział ze ta sieć sie rozpadła razem z serwerami a właściciel serwera latał odpalony i robił co chciał....

Ale cóż, witaj z powrotem!

Też nie miałem okazji Cię poznać ale myślę że to się zmieni :default_biggrin:

Każdy popełnia błędy i ma do tego prawo, na własnych błędach sie uczymy żeby później ich nie popełniać, gorzej z zaufaniem bo je buduje sie przez długi czas,

Powodzenia!:default_happy:

• I love it 1
  • Legend
Posted

Popełniaj tutaj błędy, aby później w życiu codziennym ich nie popełniać. Jeżeli „życie w necie” ma Cię czegoś nauczyć, to nie masz czego się wstydzić. Welcome!

• 3 weeks later...
  • Deserved
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.