Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad3.png.8fc1121122cf227cf1d8f04a5e431bd6.png

z @ cloud`

@ Titania [T] - Redaktor przeprowadzający wywiad

@ cloud`[C] - Osoba, której udzielono wywiad

Znalezione obrazy dla zapytania: ozdobnik tekstu png

T: Dzisiaj przed państwem witamy naszego dryblasa mierzącego, aż 194 cm wzrostu, reprezentanta grupy modernizacyjnej oraz wielbiącego sport w dobrej atmosferze - Mateusza! Dzień dobry! Początkowo, abyś mógł opanować emocje, powiedz nam czy zrobiłeś już zapasy, przed naszym ulubionym wirusem, o którym jest dość głośno?
C: Witam Panią Redaktor, witam użytkowników naszej wspaniałej sieci! "Zapasy" owszem, razem z rodzicami byłem zmuszony troszkę po sklepach jeździć, żeby się przygotować na ową sytuację związaną z COVID-19, choć wciąż mi się wydaje, że na czas dwóch tygodni to nie starczy haha.

T: Nasze brzuszki niestety potrzebują czegoś więcej niż makaronu od teściowej, czy rytualnych naleśników przyrządzanych przez naszych najbliższych. Co sądzisz o całej sytuacji oraz chaosie, jaki wywołał COVID-19?
C: Osobiście uważam, że pandemia to zdecydowanie przesadzony termin określający tego wirusa. Wszyscy ludzie głównie przez to zaczynają panikować, chować się w domach i odizolowywać się od społeczeństwa. Dla rządu to słuszne dlatego podjęli taką, a nie inną decyzję. Jeśli chodzi o mnie, to będąc naprawdę skromnym, w ogóle się nie boję tego wirusa i jestem bardzo wzburzony zamknięciem szkół i całą kwarantanną, bo nie ukrywam, miałem ciekawe plany na ten miesiąc. Oczywiście przestrzegam zasad obecnie panujących w kraju i staram się od dzisiaj nie wychodzić z domu. Wierzę, że szybko to minie i za 2 tygodnie wszyscy Polacy zaczną kontynuację "normalnego", codziennego życia.

T: Obawiam się, że po dwóch tygodnia dopiero zacznie się "prawdziwe piekło", gdy zarażonych i zgonów będzie przybywać. Czy czujesz się obecnie zdrowym człowiekiem? Jak często chorujesz? Może miałeś kiedykolwiek coś złamanego? A może jesteś całkowitym okazem zdrowia?
C: Czy czuję się obecnie zdrowy? Nie powiedziałbym, mam lekki katar i zdarzy mi się kichać, ale nie sądzę, żebym był zarażony tym wirusem XD. Myślę, że choruję dosyć rzadko jak na organizm dojrzewający, przeziębienia występują u mnie średnio 1/miesiąc, ale takie typowe choroby, czy gorsze wirusy bardzo rzadko. Nie liczę tego, ale wydaje mi się, że może 2-3 razy zdarzyło mi się mieć grypę. Pamiętam również 2 zapalenia oskrzeli i maksymalnie 3-4 "jelitowki". Co do złamań, miałem złamany nadgarstek w prawej ręce, 3 razy w tym samym miejscu, pierwszy raz był spowodowany uderzeniem piłki do nogi - wtedy już wiedziałem, że będę złym bramkarzem haha. Innych nie pamiętam, miały one miejsce raczej we wczesnej młodości.

T: Częściowo i jest z Ciebie zdrowa rybka. Prawdopodobnie masz i tak lepsze zdrowie niż połowa ludzi w naszym kraju. Czy piłka nożna to Twoja pasja? A może ściślej sama rola bramkarza?
C: Z piłką nożną miałem styczność praktycznie od 3 klasy podstawówki. Wtedy się zaczęła moja "przygoda". Na ogół miałem marzenie zostać jednym z lepszych piłkarzy w Polsce i cały czas pogłębiać moje zainteresowanie tym sportem, aczkolwiek ciągle mi nic nie wychodziło, grałem w piłkę jakieś 7 lat i przez ten cały czas, kiedy moi znajomi ciągle zdobywali nowe umiejętności, tym samym stając się kilka razy lepszymi ode mnie - ja w ogóle tego nie odczuwałem, chociaż dzień w dzień chodziłem, trenowałem, nawet dość często sam sobie wychodziłem na boisko pokopać piłkę, a nic mi się nie przyswajało. Do tego wszystkiego dochodzi wiele kontuzji, a niektóre z nich były naprawdę bardzo bolesne (między innymi to złamanie, czy nadwyrężenie ścięgna pod kolanem). Końcem tego zacząłem kupować inne buty (sneakersy), bo nie wspominałem, ale wcześniej na stopach miałem same halówki z pół-korkami, chyba jak każdy dzieciak w tych czasach XD, mniej wychodziłem na boisko, aż w końcu totalnie przestałem się angażować. Teraz, do sportów sprawiających mi największą radość należy między innymi siatka, czy też kosz.

T: Większość młodych zapalonych fanów piłki nożnej ma marzenie, aby zostać jednym z lepszych, jednak nie każdy ma do tego tak ogromny talent, jaki możemy później podziwiać na murawie. Czy jesteś w stanie określić, co spowodowało, że praktycznie z dnia na dzień przestałeś grać? Może sentyment nadal pozostał i wiesz, że jeszcze kiedyś wrócisz do tego sportu?
C: Tak jak wspomniałem wcześniej, między innymi liczne kontuzje, brak chęci i jakiegokolwiek entuzjazmu. Może czasami się zdarzy, że zagram jakiś meczyk, ale nie sądzę, że będę chciał kiedykolwiek wrócić do regularnej gry.

T: Być może z uprawianiem sportu przystopowałeś, ale zapewne jesteś zaciętym fanem piłki nożnej? Czy kibicujesz jakiemuś klubowi piłkarskiemu? Jakiemu i dlaczego akurat ten jest Twoim faworytem?
C: No niestety tutaj też pudło, nie jestem fanem piłki nożnej. Kiedy wszyscy (dobra, prawie wszyscy) moi rówieśnicy kibicują wybranemu klubowi, grają w tą całą FIFE, czy to na telefonie, czy na konsoli, to ja akurat nigdy tego nie ruszyłem. Owszem, kiedyś byłem kibicem Real Madryt, zdecydowanie wielbiłem CR7 - tak, chodzi tu o Ronaldo. Po jakimś czasie po prostu od tego odszedłem, nie zależało mi na oglądaniu meczów, zwyczajnie o tym wszystkim zapomniałem i tak to jakoś wyszło.

T: Prawdopodobnie wyjdzie Ci to na zdrowie, ponieważ bywają momenty, gdzie ten sport zżera nerwy. Czy prócz siatkówki oraz kosza uprawiasz jeszcze jakąś aktywność fizyczną?
C: Bardzo lubię jeździć na rowerze, przede wszystkim w wakacje. Sprawia mi to frajdę i przy okazji wychodzi mi to właśnie na zdrowie, więc raczej szybko z tego nie zrezygnuje, a wszystko również zaczęło się od dzieciństwa i trwa aż do dziś, bo jednak wciąż jestem dość młody. Od jakichś 3 lat śledzę na YouTube filmy przedstawiające bushcraft, survival i bardzo chciałbym kiedyś tego spróbować. Marzy mi się noc w namiocie, przy świetle płomieni ogniska i blasku gwiazd haha. Kto wie, może w dalszej przyszłości uda mi się pojechać na kilka takich wyjazdów. Jak już jesteśmy przy tym rowerze, również "jara mnie" jazda DownHill, ale niestety nie mam do tego odpowiedniego roweru, trochę boli wydawanie 7 tysięcy..

Znalezione obrazy dla zapytania: rower gif

T: Ciekawa forma rozrywki, jak i również aktywności. Oby jednak survival doszedł do skutku, a rower się stał się bliższą rzeczywistością możliwą do spełnienia. Mateuszu, a może jest jakaś dyscyplina sportowa, której nie mógłbyś uprawiać, bądź szczególnie omijasz szerokim łukiem? Jaki to sport?
C: Myślę, że będzie to lekkoatletyka, biegi na czas i tego typu rzeczy. Strasznie nie lubię też przewrotów, ćwiczeń na drabinkach i ogólnie typowej gimnastyki.

T: Pewnie za dzieciaka przysłowiowe fikołki się robiło. Z kim spędzasz najwięcej czasu wolnego? Jak zazwyczaj spędzacie ten czas?
C: Jeśli mam być szczery, to najwięcej czasu wolnego spędzam sam. Zazwyczaj nikomu się nie chce ze mną wychodzić, a jak już, to raz na jakiś wyjdę ze znajomymi czy to jakieś piwo, czy po prostu pochodzić, pogadać. Czasami też się uda wyjść do kina na jakiś fajny seansik. Tutaj chcę też wspomnieć o @ Awika. i bardzo gorąco ją pozdrowić!

T: Czy spotkałeś się jeszcze z kimkolwiek poznanym przez internet?
C: Owszem, niektórzy wiedzą, niektórzy nie, ale przypomnę, że kiedyś miałem okazję pełnić funkcje moderatora 3 razy, na wysoko postawionym serwerze Minecraft, liczącym wcześniej średnio 2 tysiące użytkowników grających w tym samym czasie. Tam poznałem pewnego przyjaciela i jego drugą połówkę, oboje byli pomocnikami. Miałem okazję się z nimi spotkać jeszcze w tym roku. Oprócz nich dzięki wcześniej wspomnianej Martusi poznałem również jej przyjaciółkę, z którą mam świetny kontakt aż dotąd oraz naszego Olafka, znanego pod nickiem @ Bulbo.

T: Znajomości takie jak w Twoim przypadku często przewodzą samym pozytywnym emocjom i relacjom, które pozostają na długo. Czy chciałbyś kiedykolwiek urządzić spotkanie sieciowe?
C: Zależy, o jakim dokładnie spotkaniu mówimy. Jeśli chodzi tu ogólnie o jakieś spotkanie naszej kochanej sieci, to raczej żadnych planów nie mam, ale jeśli ktoś będzie chciał owe zorganizować, to ja się jak najbardziej zgadzam!

T: Towarzyski i otwarty na nowe znajomości z Ciebie człowiek. Jakie cechy charakteru jeszcze w sobie posiadasz i chciałbyś podzielić się z nimi z innymi użytkownikami?
C: Na pewno jestem osobą z miękkim sercem, chociaż tego po mnie nie widać. Trochę trudno mam jako admin na Only Mirage #1. Zdarza się, że gra tam czasami dość dużo dzieci i trzeba je upominać, a później nawet mutować, jeśli normalnie rozmawiają sobie przez mikrofon, nikogo nie wyzywają itd. No ale cóż, zasady to zasady i trzeba się ich trzymać! Drugą cechą charakteru jest szczerość, potrafię być asertywny, staram się zawsze mówić to, co leży mi na sercu. Sam nie znoszę kłamstw i zdecydowanie wolę jak ktoś mówi bolesną prawdę niż kłamstwo. Wielu ludzi w moim otoczeniu mówi też, że jestem bardzo dojrzały jak na swój wiek - czy to prawda? Nie wiem. Wydaje mi się, że jednak jeszcze trochę mi brakuje do naprawdę dojrzałego zachowania. Pokazała to między innymi nieprzyjemna sytuacja, która wydarzyła się w noc sylwestrową, nadal żałuję tego, co zrobiłem, ale wolę zachować jej szczegóły dla siebie. Kto wie, ten wie. Nie będę zmieniał tematu pytania. Wracając, cały czas staram się być opanowany, sprawiedliwy, konsekwentny i z rozwagą podejmować różnego typu decyzje w moim życiu i mimo przeszkód, porażek i błędów, próbuję po prostu dążyć do perfekcji, żeby już nikt nigdy się na mnie nie zawiódł. To chyba będzie na tyle, nie lubię się chwalić i na siłę szukać swoich "dobrych stron".

T: Konstruktywnie i po krotce, zarazem zachowując odpowiedni pion, przystąpiłeś do autocharakterystyki. W jaki sposób zwalczasz w sobie swoje złe nawyki, przyzwyczajenia, czy cechy, które poniekąd są Twoim wrogiem?

C: Odpowiem na to pytanie w sposób, w jaki je zrozumiałem. Złe nawyki zwalczam głównie cierpliwością, według mnie jest ona potrzebna praktycznie do wszystkiego. Wszystko wymaga czasu, odpowiedniego podejścia i właśnie cierpliwości. Posłużę się tutaj negatywną cechą, w skrót to ujmując moją wadą. Jest to między innymi zazdrość - czy można ją zaliczyć do "najgorszej"? Nie wiem, ale na pewno jej w sobie nie lubię. Gdy staję się zazdrosny, zawsze daję sobie czas, nim coś odwalę. Zawsze próbuję zwalczyć zazdrość, cierpliwie czekając na rozwój wydarzeń w moim życiu.

T: Ważne jest, by ciągle leczyć się ze swoim wad i na bieżąco wyzbywać również złych przyzwyczajeń. Gdybyś mógł dziś wyeliminować jedną rzecz bądź osobę, ze swojego życia, co lub kto by to było?
C: Wszystkich fałszywych znajomych. Żyje pośród wielu wspaniałych, cudownych ludzi, z których spokojnie mógłbym brać przykład. Niestety świat nie jest idealny, a ja często mam pecha i natrafiam właśnie na fałszywe, dwulicowe osoby, które na początku udają najlepszego przyjaciela, a później wbijają nóż w plecy.

T: Tak niestety jest. Jesteśmy jak zabawki, które na początku są fajne, a później się nudzą i je wyrzucamy, bo mamy nowe. Jaka jest najważniejsza wartość w Twoim życiu i dlaczego właśnie ona?
C: Sam uważam, że najważniejszą wartością w życiu jest zdrowie. To dzięki niemu możemy się cieszyć innymi wartościami, jak np. miłość, przyjaźń czy szczęście. Wolę być zdrowy i nie mieć przyjaciół czy też drugiej połówki, niż być chory i stanowić dla nich problem w tym samym czasie stwarzając nowe.

T: Bardzo rozsądne podejście i godne podziwu. Czy wierzysz w siebie? A może częściej wątpisz? Co w takich sytuacjach podnosi Cię na duchu?
C: Niestety, częściej zdarza mi się wątpić w siebie, aniżeli wierzyć. Zwykle w takich momentach zamykam się w sobie, zaczynam godzinami słuchać muzyki lub próbuje odreagować na inne sposoby. Jak widać mam na to dwa patenty: pierwszy to taki, przez który mam nadmiar zwątpienia w siebie i zwyczajnie mi się odechciewa, zaczynam uwalniać endorfiny i posuwam się przed siebie. Drugi jest trochę lepszy, bo próbuje bezpośrednio zwalczać złe samopoczucie dobrymi emocjami. W takich momentach najczęściej próbuję się wychillować, nie myśleć o problemach i jakoś to wszystko przechodzi. Wnioskując - zwykle radzę sobie z tym sam. No niestety taki już mam charakter i nic go raczej nie zmieni.

T: Prawdopodobnie jest to pozytywna charyzma charakteru. Czym aktualnie się zajmujesz? Uczysz się? Pracujesz? Gdzie?
C: Uczę się, w pierwszej klasie technikum o profilu Technik Informatyk. Bardzo mnie interesuję sama w sobie informatyka i chcę z nią łączyć swoją przyszłość, mam głęboką nadzieję, że do tego oczywiście dojdzie. Myślałem też nad znalezieniem tymczasowej pracy, którą będę mógł wykonywać niezależnie od ukończenia osiemnastego roku życia. Chciałbym po prostu sobie gdzieś troszkę pieniążków dorobić, a nie stać tylko na utrzymaniu rodziców.

T: Według mnie Informatyka ma przyszłość, patrząc pod kątem aktualnie zmierzającej technologii. Oby udało się rozwinąć w tym kierunku na zaawansowanym, a nawet wybitnym poziomie. Ile aktualnie w takim wypadku masz lat? Czy wiek faktycznie odzwierciedla Twoje zachowanie? Na ile lat aktualnie się czujesz?
C: W sierpniu styknie równo 17, a czy ten wiek odzwierciedla moje zachowanie, to już nie mi oceniać. Jak też wspomniałem we wcześniejszych odpowiedziach, wielu ludzi uważa, że jestem mega dojrzały jak na swój wiek. Może i tak jest, a może i nie. Myślę, że zachowuję się normalnie, po prostu staram się być sobą, przy tym zachowywać się jak normalny człowiek z kulturą osobistą, ale i również dobrym poczuciem humoru. Szczerze mówiąc, czuję się na tyle lat, ile mam. Najzwyczajniej w świecie uważam, że jeszcze trochę brakuje mi do tej "dojrzałości", jeszcze dużo w życiu mnie czeka.

Znalezione obrazy dla zapytania: nastopatek gif
T: Dobrze, że czujesz się adekwatnie co do swojego wieku. Jakie masz jeszcze zainteresowania, prócz tych, które zdążyliśmy już poznać?
C: Bardzo lubię muzykę. Wręcz nie wyobrażam sobie bez niej żyć, można nawet powiedzieć, że jestem uzależniony. Lubię też w wolnych chwilach sobie pograć w csa, oczywiście tylko z dobrą atmosferą. To chyba na razie tyle, z takich moich grubszych zainteresowań.

T: W jakie jeszcze gry grałeś lub grasz aktualnie?
C: Kiedyś grałem w popularnego Minecrafta, Paladins, Unturned, GTA V, Robocrafta, L4D2, nawet zdarzało mi się zagrać kilka razy w terrarie z kumplami, a aktualnie raczej tylko gram albo w CS:GO, albo w Call Of Duty Modern Warfare, bardzo polecam, fajny Battle Royal.

T: Jak aktualnie oceniasz swój poziom gry w cs 1.6, jak i jednocześnie w CS:GO? Dodatkowo jak oceniasz swoją pracę jako moderator? Może jest coś, co chciałbyś zmienić na sieci?
C: W CS 1.6 grałem tylko na informatyce, ale jakieś tam doświadczenie mam z GO, więc coś tam pewnie bym strzelił, dam sobie 2/10. Jeśli chodzi głównie o CS:GO, to rangą turniejową stoję na orzełku. Myślę, że coś tam potrafię... Drużynowo grać umiem, ale samemu też sobie poradzę - 7/10. Moderatora posiadam od końca listopada 2019 roku. Trochę głupio się czuję, znowu oceniając samego siebie.. No cóż, zdarzają mi się błędy i nie powiem, że rzadko. Staram się być aktywny, sprawiedliwy, dokładny i systematyczny w tym, co robię. Pomysłów na tę chwilę raczej żadnych nie mam, ale zwykle nosi mną kreatywność, więc jakbym dłużej pomyślał, to pewnie by się coś znalazło.

T: Czyli odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Co sądzisz ogólnie, o społeczności katujemy?
C: No nie wiem, czy odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu haha, na pewno zdaje sobie sprawę z tego, że jest więcej lepszych osób na moje miejsce. Na Katujemy, jestem już od ponad roku, świetnie dogaduję się ze znaczną większością użytkowników forum, no co by tu mówić... Przywiązałem się! To jest moja pierwsza sieć, na której dałem się poznać i zostałem na dłużej, na pewno nie mam zamiaru z niej odchodzić, są tu wspaniali ludzie, którzy dali mi szansę pewnego rozwijania się. Tak, jak były V@ - @ Karcok napisał w swoim pożegnaniu: Wszyscy jesteśmy jak jedna, wielka rodzina. Oddałem już tej sieci serce, pracę, zaangażowanie i będę oddawał dalej, bo naprawdę dużo się tu nauczyłem.

T: Niesamowite jak mała społeczność internetowych ludzi potrafi się zjednoczyć i oddać się dla dobra sprawy. Z czego na sieci jesteś najbardziej dumny, a z czego najbardziej zawiedziony?
C: Najbardziej dumny jestem z tego, jak szybko i jak bardzo nasza społeczność potrafi się zorganizować, gdy ktoś z "naszych" potrzebuje pomocy. Mówię tu między innymi o zbiórce pieniędzy na leczenie dla dawnego towarzysza. To, co czułem, gdy zobaczyłem kilkanaście odpowiedzi pod tematem z dopiskiem "wpłacone", to jest po prostu nie do opisania. Połowa użytkowników, którzy wpłacili pieniądze, żeby mu pomóc praktycznie go nie znała. No niestety kolega nas wszystkich ciekawie zaskoczył, mnie również i nie ukrywam, że poczułem wtedy złość i nienawiść do człowieka, który tak potrafi olać całe powierzone mu dobro. Po prostu chciało mi się płakać. Tak właśnie przedstawiam swoją dumę, jeśli chodzi o naszą internetową rodzinę. Zawiedziony zaś jestem z tego, że znajdą się również na forum osoby, które nie umieją tej wzajemnej pomocy docenić. Nawet jeśli widzą gesty innych, to wciąż traktują każdego jako gorszego sobie. W skrócie - fałszywość. Chyba każdy się ze mną zgodzi, że wszędzie tacy ludzie się znajdą i nie wiemy, czy wpadniemy w ich pułapkę, czy może ominiemy ich łukiem.

T: Również byłam w ogromnym szoku, gdy zobaczyłam, jak w przeciągu kilku dni społeczność potrafi się zmobilizować i po prostu pomóc. Jednak dalszy rozwój sytuacji, każdy sam oceni. Czy potrafisz w przybliżeniu określić ile lat spędziłeś już przy counter strike'u?
C: W sumie myślę, że zejdzie koło 3 - 4 lat, raczej nie więcej. Przez zdecydowanie dłuższy czas grałem jak totalny "Silver", otóż nie miałem dobrego stanowiska do rozgrywki. Składało się ono kiedyś z biurowego laptopa i taniej myszki, nawet bez podkładki. Dopiero jakieś półtora roku temu bardziej wdrożyłem się w świat E-sportu.

T: Na pewno przeprawa przez świat cs'ka jakaś jest. W jaki sposób okazujesz swoją wdzięczność innym ludziom? Czy uważasz, że te osoby wiedzą o tym? A może przykładasz do tego zbyt małą wagę?
C: Jeśli dobrze zrozumiałem pytanie, zawsze staram się okazać wdzięczność w oryginalny sposób. Bardzo szanuję osoby, które umieją zrobić coś dla drugiego człowieka totalnie bezinteresownie i wiem, że nie oczekują nic w zamian, ale ja nie potrafię się nie odwdzięczyć za choćby próbę pomocy. Czy to jest jakiś drobny gest, czy może większy uczynek, ale z tego, co pamiętam, to raczej jeszcze nigdy mi się nie zapomniało o czynie, który wymaga wdzięczności i który dana osoba dla mnie zrobiła. Często okazuję wdzięczność znienacka, czasami nawet ta osoba nie zauważa, że jej się odwdzięczyłem konkretnie za coś. Czy to źle, czy dobrze - nie wiem. Chcę tylko z własnej woli zrobić coś dla osoby, która wcześniej zrobiła coś dla mnie. Na pewno moim skromnym zdaniem nie uważam, że przykładam do tego zbyt małą uwagę, ale jeżeli ktoś nie docenia mojej, chociażby próby wdzięczności, to już nie moja sprawa, po prostu mi jest przykro z tego powodu.

T: Świetne podejście i oby zawsze wdzięczność była okazywana w prawidłowy sposób. Niestety było to ostatnie pytanie dzisiaj. Czy na koniec chciałbyś dorzucić coś od siebie?

C: Owszem, chciałbym gorąco pozdrowić @ Awika.@ clixxu., @ SQUeZ,  @ Bulbo, @ EXTREMAAAAA , @ Nati@ DarkAng3l!

@ Gosia ?!, @ Karcok,  @ Haise, @ Ves, @ Szogun,  @ Paula., @ Erwin , oczywiście całą administrację Katujemy oraz wszystkich administratorów serwera Only Mirage #1.

T: Dziękuję w takim razie i do zobaczenia na forum!

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 11
  • Zasłużony
Opublikowano

Śliczny wywiadzik, nie ma co.

Dziękuję bardzo za pozdrowienia Chmurko moja i po koronaferiach trzeba ogarnąć jakiś meet ponownie :D

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

@ Titaniawoow, postawiłaś mega wysoko poprzeczkę. Wywiad ciekawy, przejrzysty, świetnie przeprowadzony, pytania genialnie wyprowadzone, dosłownie aż chce się czytać, nic tylko pogratulować. Czekam na więcej!

@ cloud`Cloudynku, uważaj na DownHill, jeżeli to Twoja zajawka i chcesz ją zrealizować - mega niebezpieczny sport. Po pierwszej poważniejszej glebie może pojawić się strach i potem naprawdę ciężko jest dalej kontynuować, ja nie potrafiłam.

Widać ogromne zaangażowanie z Twojej strony w wywiadzie, pełne i satysfakcjonujące odpowiedzi, to co lubię :D W końcu można było dowiedzieć się o Tobie nieco więcej! 

Brawa dla Was! 

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Nie bój żaby @ Gosia ?! ! Jeszcze dużo mi brakuje do "profesjonalnej jazdy".

Szkoda, że tam tego nie ująłem jakoś.. jara mnie i próbuję, ale zwykle wychodzi na to, że nic mi się nie udaje, i po prostu jeżdżę sobie terenowo. Ale wow! Nie wiedziałem, że też miałaś styczność z DH. I jeżeli serio tak wyszło, a nie inaczej, to naprawdę Ci współczuję :/ Miałem glebę nie raz, ale się nie poddaję. Tak jak już wspomniałem w wywiadzie, miałem 3 razy złamany nadgarstek, więc wiem na czym stoję i jakie mogą być tego konsekwencje.

Na koniec bardzo chciałbym pochwalić @ Titaniaza świetnie przeprowadzony wywiad! Naprawdę odwaliłaś kupę dobrej roboty.

Opublikowano

Ładny i długi wywiad.

Grało się kiedyś w Minecraft i Left 4 Dead 2 ze znajomymi <3 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.