Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Jako iż wyszło co wyszło stwierdzam, że opuszczam to forum może i jest to pochopna decyzja ale potrzebuję chyba odpoczynku od róźnych afer czy kłamstw, które są kierowane na tej sieci.

Niestety ostatnia sytuacja wywarła na mnie największą niechęć do działania na forum ale cóż pewnie większość z was myśli, że to moja wina ale ja w to nie wnikam bo to już sprawa @ Karcok i jego sumienia czy postąpił dobrze.

Jeszcze wracając do mojej wypowiedzi to szkoda, że nie potrafisz przyjąc krytyki i prawdy do siebie oraz ściągasz mój post. Ja ze swoimi błędami się pogodziłem i wiem, że też postąpiłem źle.

Jednocześnie dopadło mnie trochę spraw prywatnych więc ich nie mam zamiaru tutaj poruszać,.

Na koniec chciałem paru osobą podziękować i napisać im coś od siebie:

@ Meow. i @ haikoo- dzięki mordeczki za wspólne gierki i fajnie spędzony czas.

@ Awika. - dziękuję Ci Martuś za wiele czasu spędzonego razem w miłej, zabawnej czasami i również poważnej atmosferze. Za wiele wspólnie rozegranych kalamburów jak i obejrzanych filmików na watch2gether, których nie zapomnę.  Na pewno utrzymam z tobą prywatnie kontakt! 

@ Dudnes - dziekuję Ci za nie jedną gre w CS oraz wspólnie spędzony czas i mam nadzieję, że kiedyś uda się nam spotkać w Słupsku. 

@ Karcok - mimo naszych spin dzięki również za nie jeden meczyk oraz miksy, które kiedys graliśmy. Z tego miejsca jako iź chce wszystkie spiny pozamykać przepraszam Cię za każdy mój błąd w twoją stronę. Robię to dlatego, że sztuką nie jest obwiniać cały czas kogoś tylko też przyznać się do błedu i wybaczyć. 

@ Ry! oraz @ Weak. - dzięki za meczyki wspólnie rozegrane i za czas spędzony razem na ts. 

@ martini-  dziękuję Martynka za mecze i czas spędzony na śmianiu się z różnych rzeczy i z naszych rozmów.

@ xKarcia - dzięki kumpela za czas spędzony na teamspeak'u oraz pogadanki i pare miłych słów. 

@ Nati -  dziękuję za miłe słowa, których było wiele i za nasze pogadanki. Pamiętaj dzik będzie zawsze dzikiem! 

@ LEGENDAR - dzęki za czas spędzony razem w róźnych grach i w zabawnej i miłej atmosferze. 

@ czak - dzięki za te nasze rozmowy na ts nie raz chętnie wpadnę na teamspeak pogadać. :D

@ EXTREMAAAAA -  dzięki Mati za czas spęczony na om#1 oraz za parę miłych słów po aferze i wyciągnięciu ręki w moją stronę. Kiedyś może skorzystam ale nic nie obiecuję.

@ mayor - Tobie akurat dziękuję za te nasze spątaniczne spotkania i czas spęczony na grach czy prywatnie (go to było mało ale pewnie nie raz jakoś się spotkamy).

@ cloudn - dzięki kumpel za nasze rozmowy i pewnie nie raz jeszcze prywatnie pisać będziemy.

@ Petrektt - mimo iż pożegnaliśmy się w bardzo niemiłej atmosferze po tym co żeś odwalił to jednak dziękuję za współpracę.

@ Kinga™- Tobie Kinguś dziękuję za przywitanie mnie w grono adminów FFA i za miły czas spędzony na serwerze

Oraz dziekuję ekipie byłych adminów, którzy dla mnie zawsze byli, są i będą najlepszymi adminami @ EcCo, @ MisiuKoala, @ Shivirooo, @ Co0kenS, @ djsmalczyk, @ zemezo, @ Radek00721 i @ Virmi.

Dziękuję wam chłopacy za wiele chwil i meczy, których nigdy nie zapomnę.

Na pewno mam zamiar z wami utrzymać kontakt i nie raz jeszcze zagramy razem.

Tym czasem nie mam zamiaru sie dalej rozpisywać i tak wiem,

że duża część z was nie chce bym był na tym forum

także żegnam was i korzystajcie z tego, że odchodze.

Wasze marzenie się spełniło.

Ale tak czy siak generalnie wszystkim chce podziękować za współpracę tą lepszą i tą gorszą.

Powodzenia i z fartem katy!

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 15
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

@ Szogun Napiłeś się ? naćpałeś się czegoś  ? Chopie Kaj Ty lyziesz ?  Wracaj prędko !  Pamiętaj, że kontakt mamy cały czas ! 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

No przykro mi że żegnasz się z forum przez takie niepotrzebne spięcia ale tak już bywa ale mam nadzieje że jeszcze tu wrócisz 

I koniecznie musimy sie spotkać na tej twojej wsi i napić czegoś porządnego :jack4:

Z fartem mordo 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Nigdy nie umiałem się rozpisywać w takich tematach więc podziękuje Ci za te nocne godziny pełne śmiechu i wiele zdań których nigdy nie zapomnę xD 

Siema!

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano

Mimo tego co wydarzyło się na turnieju to nie zapomnę wspólnych gierek, śmiesznych chwil.

Życzę Ci powodzenia morda. 3 maj się

• Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Ja również Ci dziękuję mordko za możliwość rozmowy, gierki, nawet czasami zażalenia i przepraszam, jeśli kiedykolwiek cię w jakiś sposób zawiodłem.

Wracaj prędko na forum, oczywiście będę starał się utrzymać z tobą kontakt prywatnie byczku, pewnie się jeszcze nie raz pośmiejemy z jakichś filmików hahah!

Trzymaj się! :serduszko:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie będę tego tematu tutaj poruszał, bo dla mnie każda mała akcja kończy się natychmiastowym zamknięciem. 

Ze swojej strony mogę jedynie życzyć szczęścia i że poukładasz swoje sprawy prywatne.

Wyszło jak wyszło, jesteśmy tylko ludźmi, każdy popełnia błędy, ja, ty itd.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Szkoda, że wyszło jak wyszło. Nie znam całej sytuacji na tyle żeby oceniać, dlatego Szogunku mogę życzyć Ci jedynie szczęścia 

• Dzięki 1
Opublikowano

Cóż mogę rzec... według mnie zbyt pochopna oraz impulsywna decyzja, ale każdy jest kowalem własnego losu. Dziękuje Ci za poswiecenie, prace oraz czas. Jeszcze nie raz nie dwa zamienimy slowo i mam nadzieje, ze jak juz sobie wszystko poukladasz to znow Cie zobacze. 5! 

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będziesz zbyt szybko żałował decyzji, którą podjąłeś.

Pamiętaj o czym gadaliśmy i trzymaj się cieplutko! Powodzenia!

• Dzięki 1
Opublikowano

A ja się z Tobą nie żegnam ponieważ mamy cały czas kontakt i cieszę się ze mogliśmy wspólnie budować serwer 🙂🙂.

3maj się i do usłyszenia 👊🏻

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.