Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Karcok

[425]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej boję się śmierci bliskich mi osób, nie wyobrażam sobie życia bez nich. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Hmm najbardziej w życiu obawiam się tego, że może stać się coś takiego że kompletnie odwróci moje życie o 180° i to nie na plus tylko na minus, również tego, że nie osiągnę tego czego chce w swoim życiu mimo wszelkich moich starań i pracy, którą w to wkładam. 

• Lubię to! 2
  • Mistrz Ruletki
Opublikowano

Boję się starości, tego, że kiedyś będę niedołężny, że nie będę mógł wykonywać czynności, które dziś wykonuje bez najmniejszego problemu, że będę po prostu uzależniony od drugiej osoby.

• Lubię to! 1
Opublikowano

tylko jednej rzeczy, żeby nie wylądować na jakimś wózku, czy gorzej - zostać "roślinką" a poza tym, to się obawiam @ Karcok przy podliczaniu godzin adminów  :malpka: XD

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Najbardziej boję się zapomnieć wszystkiego na starość. Czy to w wyniki choroby czy to w wyniku naturalnej kolei rzeczy. Boję się że zapomnę ludzi, którzy w moim życiu kiedykolwiek odegrali swoje ważne role, sytuacje które powodowały mój uśmiech na twarzy, a nawet przykrych wspomnień. Co gorsza.. Nie będę pamiętać nawet imienia swojej największej miłości. 

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

@ Zdolna. W punkt 👌

przeraża mnie fakt, że mogę zapomnieć co robiłem przez całe swoje życie, zapomnieć bliskich przyjaciół, znajomych... i zapomnieć że miałem swoją drugą połówkę. 

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

Boje się że mi się z szkołą nie powiedzie i skończę na bezrobociu ;3 a zegar Tyka został niecały rok

• Haha 1
Opublikowano

Samotności, utraty bliskiej dla mnie osoby, w pewnym sensie "zdrady" przez kogoś, komu  bezgranicznie ufam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.