Limitowana! Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Witam, wypadałoby się z grzeczności przywitać. Zdążyłam się przywiązać do Waszego forum. Z imienia wolałabym się nie przedstawiać. Jestem Limitowana, mam 22 lata, pochodzę z południowej Polski. Co do cs'a zaskakującego doświadczenia nie mam, póki co zadomowiłam się na serwerze DD2 - tam można mnie spotkać. 3 krótkie zdania o mnie, bez zbędnej biografii. Uwielbiam podróże, na początek plany dookoła Polski kamperem ze znajomymi. Od 2 lat współpracuje przy Międzynarodowych Targach Motoryzacyjnych. Hobbystycznie jazda moto, czekam na otwarcie sezonu. Pozdrawiam ciepło wszystkich forumowiczów Katujemy. <3 Dla zaspokojenia uszczypliwości 3
Deserved Awika. Posted February 19, 2019 V.I.P Donor Woman Deserved Posted February 19, 2019 Hej kochana!
EXTREMAAAAA Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Limitowana jak świeżaki w Biedronce ;v Hej! 1
Legend Gosia ?! Posted February 19, 2019 V.I.P Donor Legend Posted February 19, 2019 Dostałam zawału. Z początku myślałam, że to przywitanie mi się przewidziało. Dobrze, że jednak zdecydowałaś się je napisać, jestem dumna :D No to teraz zostało Ci drugie marzenie do spełnienia. Ps: Uszczypliwość zaspokojona, jedno mniej do dręczenia. 1
Deserved mayor Posted February 19, 2019 V.I.P Donor Deserved Posted February 19, 2019 siema limitowana jak edycja białego snickers w żabce :) 1
Recommended Posts