Popular Post Fisha Posted August 30, 2024 Deserved Woman Popular Post Share Posted August 30, 2024 Nam potrzeba do szczęścia tylko trochę słoneczka, niestety kochane Katy tegoroczne wakacje dobiegają końca. Bardzo ciężko się z tym pogodzić, że tak szybko to minęło, według synoptyków słońce się z nami szybciutko nie pożegna i we wrześniu czeka na nas jeszcze kilka upalnych dni. Bez zbędnego pisania, witam was w 55 odsłonie miesięcznika katujemy! W tym miesiącu przywitało się z nami aż 9 nowych użytkowników. Witamy was serdecznie jeszcze raz, mamy nadzieję, że miło tutaj spędzicie czas! @ Banned for a clean game @ Smierc. @ krayN @ Turkuć @ Revolt88 @ anbol @ dizzyj @ james0v @ INEEDSOMEWEED W tym miesiącu w naszej galerii mogliście zobaczyć: - @ Ejdrien. Z foteczkami, jedna prawdopodobnie z imprezy plus jest taki, że chyba był trzeźwy, całkiem dobrze się trzymał na tych nogach. A na tej drugiej na 100% był trzeźwy. - @ Bigaj Pokazał nam swoje zdjęcie po skończonym treningu. Całkiem dobra forma tak 3maj! - @ Leek Czego tu chcieć więcej uroczy chłopak z pięknym zachodem słońca w tle. - @ Kociamber No tutaj konkretny wakacyjny chill out aż sama zazdroszczę. - @ dianka. Rodzynek wśród grupy, ponieważ jako jedyna Pani dodała w tym miesiącu swoje zdjęcie. W tych pięknych oczach, pewnie już niejeden facet utonął. - @ Tekki czyli nowy moderator forum, wrzucił klasyczną foteczke przed lustrem. - @ moordeks Również klasyczna foteczka w łazience. Zapraszam was do odwiedzenia działu, bo naprawdę jest tam na czym oko zawiesić w tym miesiącu → KLIK 7 sierpnia swoje urodziny obchodził @ Adik 16 sierpnia swoje urodziny obchodził @ Kacper Jeszcze raz wszystkiego dobrego! Aktualnie trwa nabór rekrutacyjny na poniższe stanowiska: - Opiekun Serwera - UNBAN™ CS 2 - Redaktor ->Zmiana serwera TeamSpeak 3 i adresu IP 27 sierpnia została zakończona współpraca z poprzednim serwerem TS3. Nowy serwer posiada kilka adresów przez, które możecie się połączyć ts3.black ts3.katujemy.eu 51.68.148.193:9987 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ->Pożegnanie 27 sierpnia pożegnały się z nami dwie bardzo ważne osoby, mowa tutaj oczywiście o @ Gosia ?! & @ Vanilla. Drogie Panie wasz wkład i wysiłek w rozwój tego projektu jest nieoceniony, jakaś część was zostanie w tym miejscu już na zawsze. W imieniu wszystkich bardzo wam dziękuje za wasz trud, wysiłek i pomoc, którą niosłyście. Życzę wam powodzenia i samych radosnych chwil. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ->Nowe twarze w moderacji forum W ostatnim czasie na rangę moderator awansowały trzy osoby, a są to: @ Irytująca @ Tekki @ KeveS. Jako, że jeszcze niewielu z was ich nie kojarzy, poproszono ich, żeby napisali kilka słów o sobie. @ Tekki Cześć wszystkim, jestem Bartek, ale to już wiecie, mam 18 lat, kończę w tym roku technikum. Lubię grać w gierki, ale to raczej nie zaskoczenie, jestem spokojny chłopak i mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracowało. @ KeveS. Cześć wszystkim, jestem Krystian, mam 20 lat w tym roku. Studiuje w Krakowie bezpieczeństwo wewnętrzne, a dokładniej specjalizacje związaną z cyberbezpieczeństwem i ochroną informacji niejawnych. Jestem pozytywną osobą, która lubi grać w gierki i spędzać czas ze znajomymi. Również mam nadzieję, że będzie nam się miło współpracowało. W dodatku jeszcze pracuje i mam dwie wiewiórki w domu XD To te słynne wiewiórki -> SERWERY <- (Niestety w tym miesiącu udało się zapisać tylko głosowanie z serwerów 1.6) [CS 1.6] ★ ONLY DD2 ★ 2424 + 190 oddanych głosów w tym miesiącu [CS 1.6] - ★ DD2 CLASSIC 1336 + 136 oddanych głosów w tym miesiącu [CS 1.6] - ★ FFA ★ 1398 + 143 oddanych głosów w tym miesiącu [CS 1.6] - ★ COD 301 LVL ★ 1215 + 134 oddanych głosów w tym miesiącu -> FORUM <- TEMATY 68 218 W sierpniu zostało napisanych 333 nowych tematów ODPOWIEDZI 413 391 W sierpniu zostało napisanych 6447 nowych odpowiedzi UŻYTKOWNICY 37 395 W sierpniu zarejestrowało się 1016 nowych użytkowników - [CS 1.6] Lista aktualnie trwających konkursów: TOP 3 - [CS 2] Lista aktualnie trwających konkursów: TOP 3 Krótkie przypomnienie, co niedziela organizowane jest lotto, w którym możecie wygrać jakąś super usługę na forum lub serwerze. Wystarczy tylko podać liczbę z przedziału od 1 do 50 Więcej informacji znajdziecie -> TUTAJ <- Na jakie pytanie w sierpniu odpowiadaliście najchętniej? Okazuję się, że pytanie brzmiało: "Co jesz najczęściej na śniadanie? " Odpowiedź udzieliło aż 25 osób! Nasza redakcja dostarcza wam codziennej porcji wiedzy w ciekawostce dnia. W tym miesiącu szerokie zainteresowani budzi napisana przez @ Adik , dotyczyła zakupu torebek przez przeciętną kobietę. Ciekawostka 438 zrobiła 108 wyświetleń i wypowiedziało się w niej 10 użytkowników. Chcecie dowiedzieć się czegoś więcej? Koniecznie odwiedźcie ten dział KLIK W sierpniu przepytaliśmy @ Ejdrien. , którego z naszych użytkowników by spoliczkował, a którego by pocałował. Okazuje się, że Adrian z 15 kandydatów spoliczkował tylko trzech, jeśli chcecie dowiedzieć się jakich zachęcam do odwiedzenia działu Kiss or Slap - Ejdrien. W tym miesiącu udało się w sumie zrealizować 3 Familiady. Dla krótkiego przypomnienia co tydzień w niedzielę organizujemy Familiadę, w której zadajemy 3 pytania, kto pierwszy odpowie poprawnie zgarnia punkty. (punkty co miesiąc można wymienić na nagrodę) Następna Familiada startuje już w najbliższą niedzielę o godzinie 11:00, zapraszamy do wspólnej rywalizacji TUTAJ ZWYCIĘZCY SIERPNIOWEJ FAMILIADY @ .kaskader @ ShaQurin @ Fatima Tym razem pod naszą lupę trafiła @ Vanilla. , jak oceniają całokształt jej pracy nasi użytkownicy? - " Vanilla zawsze przykładała się do swoich obowiązków, nie miałam okazji sprawdzić jak w innych działach ale przy redakcji sprawowała się dobrze. " - "Mimo iż nie wierzyłem w parę aspektów odnośnie do pracy Vanilli na forum, pokazała się bardzo z dobrej strony oraz życzę jej jak najlepiej!" - "Myślę, że dobrze sobie radzi i stara się należycie wykonywać swoje obowiązki. " To tylko niektóre opinie, jakie mogliśmy przeczytać w odsłonie tej serii, jeśli jeszcze nie widziałeś/aś, jak prześledziła ją nasza detektywistyczna lupa, zachęcamy do odwiedzenia pełnej wersji tego tematu TUTAJ Swoimi poglądami na dany temat podzieliło się łącznie czterech użytkowników, w tym miesiąca mogliśmy dowiedzieć się czegoś więcej o: @ Fatima & @ FIHU [14] Starcie poglądów - Fatima | FIHU @ .kaskader & @ fr0zen [15] Starcie poglądów - .kaskader | fr0zen W sierpniu mogliśmy zobaczyć: - Wywiad z Lankiem - @ Retro - Opowiadanie z Katujemy #1 - @ Retro - Opowiadanie z Katujemy #2 - @ Retro - Opowiadanie z Katujemy #3 - @ Retro Opowiadanie z Katujemy #4 - @ Retro - [#1] Szlakiem historii kryminalnych - "Król Życia" - @ krayN - [1] Prawda czy fałsz - Adik - @ Fisha - [2] Prawda czy fałsz - Ejdrien. - @ Fisha Aktualnie dział typera prężnie rozwijany jest przez @ Apple. & @ Retro , którzy dokładają wszelkich starań, żeby prowadzić dział na wysokich obrotach. Gorąca zachęcam do odwiedzenia działu typera oraz wspólnych typowań TUTAJ Użytkownicy, którzy zostali najbardziej docenieni w tym miesiącu +1038 punktów reputacji @ Fatima +864 punktów reputacji @ ShaQurin +688 punktów reputacji @ Adik Użytkownicy, którzy napisali najwięcej postów w tym miesiącu +1 546 odpowiedzi w tym miesiącu @ Fatima 1 127 odpowiedzi w tym miesiącu @ ShaQurin +534 odpowiedzi w tym miesiącu @ Adik Najgorętsze tematy tego miesiąca to: Skarga na MLK & Kacper -> Temat napisany przez @ dejmano został nagrodzony 42 punktami reputacji, ten temat został wyświetlony łącznie 1,1tysięcy razy. Pożegnanie -> Temat napisany przez @ Gosia ?! został nagrodzony 34 punktami reputacji, ten temat został wyświetlony łącznie 789 razy. [54] Miesięcznik Katujemy - Lipiec 2024 -> Temat napisany przez @ Adik został nagrodzony 29 punktami reputacji, ten temat został wyświetlony łącznie 303 razy. Autorką pracy jest @ Luiza , mem zyskał łącznie 8 reakcji! @ Ejdrien. Marie - ZESPÓŁ ODSTAWIENNY kuban ft. oki - najlepszy dzień (prod. favst) FEKIR - PINIONDZ (🎥gapinsky_v) Poludnica (The Hard part is Over) - Merkfolk OST KUSZI - CIEMNE SZYBY (DRIFT VIDEO) VKIE - INTRO (prod. DRVR) [🎥: XAWITO] Rów Babicze ft. Białas - PANCZETTA Otsochodzi - KFC ale to Kendrick Lamar - HUMBLE. Louis Villain x Favst - Przestrzeń (ft. Kukon, Kiełas) VKIE - EKRAN VKIE - FISHERPRICE (FT. BARY, PAZZY) VKIE - BARBARA VKIE - OD SK DO SASKIEJ (FT. HAŁASTRA) VKIE - 4 PANCERNi Sobel - ASYSTENT NIEKREATYWNY Sobel "NIECH BOLI" @ james0v Start Again · Robert M · Robert M & Bio Punk @ Kacpperek DUDEK P56 - KIEDY MNIE NIE BĘDZIE @ fr0zen Alie - Late Night Session (🎥: starchy) Kaz Bałagane - Pokolenie Hoodville MARIE - GDZIE JEST TEN DOM? @ Titania MY LUBIMY PALIĆ - GOTHIC REMIX Jelly Roll - Liar https://katujemy.eu/topic/75509-skillet-unpopular/ Kuba Jurzyk - Być dla kogoś Eminem - Somebody Save Me (feat. Jelly Roll) @ HIRO ВАЙБИК* あたらよ-「僕は...」(Music Video)/TVアニメ「僕の心のヤバイやつ」第2期OPテーマ 【MAD/AMV】86-エイティシックス-Eighty Six「闇夜」 DJ Antoine ft. The Beat Shakers - Ma Chérie (BassWar & CaoX Hardstyle Remix) こはならむ『恋してる自分すら愛せるんだ』(アニメスペシャルVer.) TVアニメ「僕の心のヤバイやつ」エンディングテーマ 美波「アメヲマツ、」MV @ Paulinkaa Kuban - na bombę 2115 - KAFA LEYLA @ Kacper kuqe 2115 - taki mały ja (prod. francis) KRONKEL DOM - NIKE P6000/CASANOVA (GENERACJA CUZI EP OUT NOW) W tym miesiąca przygotowaliśmy mamy dla was wykreślankę. Zabawa polega na odszukaniu poniżej podanych wyrazów. Osoba, która jako pierwsza odnajdzie wszystkie wyrazy otrzyma nagrodę. Nagroda: VIP na forum na tydzień oraz 10 punktów reputacji. WYRAZY: - KATUJEMY - WAKACJE - PLAŻA - UPAŁ - LEŻAK - CHILL - OGNISKO - URLOP - SŁOŃCE - PODRÓŻ - JEZIORO Wykreślanka wygenerowana przez KLIK 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moordeks Posted August 30, 2024 Donor Admin 5vs5 Share Posted August 30, 2024 Proste Fisha September 1, 2024 Wykreślanka wykonana poprawnie. Po odbiór nagrody zgłoś się w tym dziale https://katujemy.eu/forum/2274-odbior-nagrody/ 1 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatima Posted August 30, 2024 Katowicz Investor V.I.P Share Posted August 30, 2024 Pięknie wykonany miesięcznik jestem pod wrażeniem brawa dla całej załogi redakcji! 😊🙌🏻🎇🎉 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted August 30, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Share Posted August 30, 2024 Świetna praca Dziękujemy! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilovehotmilfs Posted August 31, 2024 Share Posted August 31, 2024 ale fajnie napisany miesięcznik, bardzo estetycznie i świetne grafiki:3 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts