Junior Admin Adik Posted August 24, 2024 Leading Editor Junior Admin Share Posted August 24, 2024 Witam po raz kolejny w "Pod Lupą". Dzisiaj sprawdzimy, co użytkownicy forum sądzą o naszej Moderatorce @ Vanilli. . Zapraszam do czytania! Jak oceniasz całokształt pracy Vanilli? –•–•–•–•–•– 1. Użytkownik - Stary leniuch, woli z Gochą wódę walić . A tak na serio to swoją robotę robi, nie mam żadnych zastrzeżeń; baba złoto. 2. Użytkownik - Vanilla zawsze przykładała się do swoich obowiązków, nie miałam okazji sprawdzić jak w innych działach ale przy redakcji sprawowała się dobrze. 3. Użytkownik - 3+ 4. Użytkownik - Myślę, że dobrze sobie radzi i stara się należycie wykonywać swoje obowiązki. 5. Użytkownik - 9/10 6. Użytkownik - pozytywnie 7. Użytkownik - Całokształt pracy VANILLA oceniam na bardzo dobry. Nie ma z mojej strony do czego się przyczepić. 8. Użytkownik - Praca na bardzo wysokim poziomie, sumienna, odpowiedzialna i zaangażowana 9. Użytkownik - Raczej dobrze, czasem miewała odpały ale takie małe. 10. Użytkownik - Mimo iż nie wierzyłem w parę aspektów odnośnie do pracy Vanilli na forum, pokazała się bardzo z dobrej strony, oraz życzę jej jak najlepiej! 11. Użytkownik - Duże zaangażowanie w wykonywaną pracę, niestety psuje to czasami dość częstymi rezygnacjami, a poźniej próbą powrotu na daną rangę. Czym według ciebie zasłynęła na forum? –•–•–•–•–•– 1. Użytkownik - Chrupaniem 2. Użytkownik - Jak dla mnie to tym, że stara baba i może 3. Użytkownik - Vanishem 4. Użytkownik - za krótko jestem, aby to stwierdzić 5. Użytkownik - Duża ilością rang i wieloma podaniami xD 6. Użytkownik - ciężko mi powiedzieć nie jestem zbyt długo na forum 7. Użytkownik - Na to pytanko nie jestem w stanie odpowiedzieć ze względu na mój krótki staż na forum. 8. Użytkownik - Tutaj nie moge się wypowiedzieć za krótko tu jestem 9. Użytkownik - Z bycia alkoholikiem. 10. Użytkownik - Zdecydowanie swoją aktywnością w przeróżnych działach, jak i swoją upartością w wykonywaniu swoich zadań 11. Użytkownik - Wkład w forum na różnych rangach. Jaka jest według Was największa zaleta Natalii? –•–•–•–•–•– 1. Użytkownik - Otwartość i szczerość - uwielbiam ją za to! 2. Użytkownik - szczerość po pijaku najlepsza 3. Użytkownik - Można się z nią/niej pośmiać i nie będzie miała tego za złe. Ma dystans do siebie. 4. Użytkownik - umiejętności gry w csa 5. Użytkownik - Potrafi wysłuchać, doradzić 6. Użytkownik - jest zabawną osobą 7. Użytkownik - Jest ambitna i nie boi się nowych wyzwań. 8. Użytkownik - Na pewno zaangażowanie i sumienność 9. Użytkownik - Szczerość 10. Użytkownik - Sumienność oraz pracowitość 11. Użytkownik - Szczerość i otwartość Mieliście okazję ją spotkać lub z nią pogadać? –•–•–•–•–•– 1. Użytkownik - Miałam okazję nawet się z nią napić i to nie raz 😎 2. Użytkownik - pogadać tak, spotkać nie 3. Użytkownik - Oczywiście 4. Użytkownik - Niestety nie, póki co to tylko udało się popisać. 5. Użytkownik - jeszcze nie 6. Użytkownik - Nie mieliśmy okazji tak jak wspominałem mój staż na FORUM jest dosyć krótki ,ale przyszłościowo mam nadzieje ,że będzie okazja porozmawiać 7. Użytkownik - miałem kilka okazji porozmawiać na tsie 8. Użytkownik - Spotkać nie, pogadać też praktycznie nie, jak byliśmy na ts3 podczas familiady nie chciało się jej wstać z łóżka😂 9. Użytkownik - Oczywiście i to nie raz :D 10. Użytkownik - Oczywiście, że tak, to wspaniała osoba i mam nadzieję, że na koniec września się znowu spotkamy 11. Użytkownik - Nawet potańczy polke galopke czy innego poloneza XD Jakie słowo, idealnie ją opisuje? –•–•–•–•–•– 1. Użytkownik - Nieustraszona 2. Użytkownik - odklejka (pozytywna) 3. Użytkownik - Łysa 4. Użytkownik - RóżowaNatusia 5. Użytkownik - Emeryt 6. Użytkownik - Łysa xD 7. Użytkownik - chaos 8. Użytkownik - Zaangażowanie 9. Użytkownik - Zdrówko 10. Użytkownik - Pozytywna! 11. Użytkownik - Wiecznie młoda :D Czy chcielibyście jej coś anonimowo przekazać? –•–•–•–•–•– 1. Użytkownik - raczej nic 2. Użytkownik - Życzę powodzonka w dalszym pełnieniu swoich funkcji i samych sukcesów w życiu jak i na FORUM! 3. Użytkownik - Nie zmieniaj się wariacie! Bądź zawsze tak zakręcona jak woda w kiblu 4. Użytkownik - nie, nie chce 5. Użytkownik - Raczej nie, jeśli bym miała jej coś przekazać to zrobiłabym to prywatnie. 6. Użytkownik - Nie zmieniaj się 7. Użytkownik - Nigdy się nie zmieniaj! 8. Użytkownik - Jesteś w porządku chodź się nie poznaliśmy, nie zmian się, pozdro 9. Użytkownik - Chyba tyle, że we wrześniu do odciny 10. Użytkownik - Bądź sobą i się nie zmieniaj łysa <3 11. Użytkownik - kc łysa < 3 Dziękuję wszystkim uczestnikom i radzę uważać. Cytując klasyka od kochanego Przemka: "Uważajcie na siebie, kto wie kiedy to wy wpadniecie pod naszą lupę!" 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted August 24, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted August 24, 2024 43 minuty temu, Adik napisał(a): jak byliśmy na ts3 podczas familiady nie chciało się jej wstać z łóżka😂 To była leniwa d*pa @ Gosia ?! xD ja wtedy byłam 45 minut temu, Adik napisał(a): umiejętności gry w csa normalnie faceit lvl 10000 46 minut temu, Adik napisał(a): na koniec września się znowu spotkamy Prędzej październik bo z urlopem wcześniej może być problem 50 minut temu, Adik napisał(a): że stara baba 50 minut temu, Adik napisał(a): Wiecznie młoda :D O w końcu ktoś kochany forever young 51 minut temu, Adik napisał(a): kc łysa < 3 Kc Dzięki kochani za miłe słowa! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts