Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

image.png.ae2d7ca389295d7856a712fb09dc57ad.png

z  @  kolega od demek

Hej, chciałbym serdecznie wszystkich powitać w moim pierwszym wywiadzie tutaj, a  ogólnie po przerwie. 

Mam nadzieję że będzie się miło czytało.

[R] - @ RetroOp3r4tor

[L] - @  kolega od demek

image.png.c30398c6a2c05716afdbac7c9c2ec994.png (Ukradłem sobie)

[R] - Chciałbym powitać gorąco wszystkich czytelników oraz oczywiście gwiazdę wieczoru, naszego ulubionego UBT oraz Opiekuna. Witam Cię lanek oraz dziękuję za znalezienie tej chwili wolnego czasu.

[L] - Hej, również się cieszę, że ty chciałeś ze mną poprowadzić wywiad. xD

[R] - Lepszego obiektu testowego na taki wywiad ze świecą szukać. Na początek jak każdy doskonale wie, powiedz jak masz na imię, ile wiosen na karku masz staruszku oraz skąd jesteś.

[L] - Zwę się Damian i mam już 26letni bagaż doświadczeń. Mieszkam w okolicach Ciechocinka (no way skąd miałem pomysł na stary nick) :kekl:

[R] - Cieszę się że od zawsze byłeś bardzo kreatywny, zresztą chyba nie tylko ja. Skoro mowa o Ciechocinku, masz tam jakieś ciekawe miejsca, np. restauracje które byś polecił przejezdnym w których być może jadasz? Jakie są Twoje ulubione potrawy?

[L] - Ciechocinek jest ciekawym miastem jeśli masz 60+ lat. Dla młodych jest zero perspektyw czy miejsc do wyjścia  :kekl:. Jeśli mamy takie osoby na sieci to polecam kawiarnię Wiedeńską. Jedyne godnym uwagi dla mnie jest pizzernia Piri-Piri. za******e kebsy tam są.

[R] - Kawiarnia miejscem spotkań emerytów powiadasz? Pizzera zachęca samą nazwą. Kebaby zawsze są dobre i każdemu prawie smakują, coś poza nimi jadasz ciekawego lub masz jakąś potrawę którą chciałbyś kiedyś zjeść a nie jadłeś jeszcze?

[L] - Jestem ultrafanem schabowych i mielonych z ziemniaczkami i mizerią. Mi nic więcej do szczęścia nie jest potrzebne. Czy chciałbym czegoś spróbować? Raczej nie. Boję się próbować nowych potraw, bo mam dość wybredne kubki smakowe.

[R] - Porządny Polski obiad, zdecydowanie najlepszy. Ultrafan nieznanego jedzenia nie zbyt, to może fan nieznanych terenów? Czy są miejsca które chcesz odwiedzić? Jeśli tak to pochwal się proszę.

[L] - Trudne się trafiło... Lubię odwiedzać nowe miejsca, ale nie mam jakiegoś wymarzonego miejsca do zwiedzenia. Dziękuję @ mikey  za bycie przewodnikiem po Trójmieście na ostatniej wyprawie i reszcie ekipy za fajny wyjazd :peepoShy:

[R] - Może domownik się nam trafił? Nowe miejsca są z pewnością ciekawe zawsze. Może też coś ciekawego odwiedziłeś w Trójmieście co przykuło Twoją uwagę i nam o tym opowiesz?

[L] - Trochę tak, cenię sobie zacisze domowe, ale czasami fajnie jest się wyrwać gdzieś. Z ciekawych miejsc w Trójmieście odwiedziłem Montownie Food Hall (idealne dla mnie, dużo jedzenia) i ulicę Elektryków gdzie świetnie się bawiłem i polecam każdemu kto lubi pozytywny vibe.

[R] - Dom to jedno z najlepszych miejsc w życiu, ale wychylić gdzieś głowę raz na jakiś czas też przyjemnie, szanuje i polecam wszystkim. Cieszę się też że dobrze się bawiłeś. Dość o jedzeniu i podróżach, powiedz nam czy miałeś/masz jakiegoś idola którego cenisz lub tzw. wzór do naśladowania? Kogoś kim się interesujesz i śledzisz?

[L] - Nie mam idola/wzoru do naśladowania, ale interesuję się paronastoma osobami i śledzę co się u nich dzieje. Chodzi mianowicie o kierowców F1. Jestem wielkim fanem tego sportu; oglądam go od 2008 roku.

[R] - Idoli za małego miało się zawsze pełno, ale widzę że żadna osoba nie była godna Twojego wzroku. Wielki fan i stały kibic, oglądasz szmat czasu można powiedzieć. Poza F1 masz może jakieś zainteresowania lub hobby?

[L] - Śledzę też inne sporty motorowe, ale nie tak mocno jak F1. Nie mam innych stałych zainteresowań. U mnie to działa na zasadzie dzisiaj sobie poczytam o historii, a jutro o fizyce kwantowej.

[R] - Całym serduszkiem za F1 widzę, ale bardzo dobrze jest mieć coś co się stawia na "piedestale". Takie skakanie z kwiatka na kwiatek jak się jeden znudzi widzę, tak? Wnioskuję po tym że tych zainteresowań kiedyś musiało być jednak trochę. W takim razie był może moment w którym interesowałeś się polityką lub sytuacją w Polsce?

[L] - Uh, to jest jedna z dziedzin, którą zupełnie się nie interesowałem (jeśli chodzi o teraźniejszość). Po prostu uważam, że nie ma dobrego wyboru na ten moment.

[R] - Są osoby które gdy dotkną pierwszy raz polityki to już nie potrafią jej porzucić. Jest to w pełni zrozumiałe że nie interesowałeś się tym oraz szanowane. Ale jest pytanie odnośnie tego tematu które może Cię zainteresować. Gdybyś mógł wprowadzić jedną rzecz, co by to było?

[L] - Zmianę systemu edukacji. Obecny system, który działa na zasadzie zakuj, zdaj, zapomnij po prostu nie działa. Jak zmienić? Nie wiem. Trzeba by było nad tym posiedzieć.

[R] - Przyznaję rację, jest to koszmar który był, jest i prawdopodobnie jeszcze przez bardzo długi czas będzie. Skoro o edukacji, ostatnio jest głośno o Ukrainizacji w Polsce którą Donald Tusk próbuje zapoczątkować. W Polskich szkołach rzekomo ma się pojawić również Ukraiński system nauczania. Mogę prosić krótkie zdanie o tym na zakończenie tego nieprzyjemnego tematu?

[L] - Patrząc z szerszej perspektywy już wolę Ukrainców niż to co się dzieje w Europie Zachodniej. Jeśli w szkole będzie to zrobione z sensem (np. osobne klasy dla dzieci ukraińskich) to w sumie w porządku. Ma to sens patrząc na to ilu ich jest w Polsce. Jednak to jest Polska i najbardziej się obawiam tego, że to nie będzie dobrze zrobione jak wszystko :KEKW:

[R] - Mądrze powiedziane, dużo osób na takie pytanie by już zaczęło pluć na wszystko. Tylko niestety też dobrze podkreśliłeś, to jest Polska i wszystko może się tutaj wydarzyć. Niewygodny dla każdego temat tak szybko jak się zaczął to równie szybko się skończył. Wróćmy może na domowe zacisze, ponieważ gdzie jak gdzie, ale w domu najlepiej. Jaka jest Twoja codzienna rutyna?

[L] - Przez pracę nie mam codziennej rutyny. Raz idę na dzień do roboty, raz na noc i nie mam jakiś nawyków, że o tej godzinie tobię to i to. Jedynym moim nawykiem jest jedzenie śniadania dopiero o 13-14 :kekl:

[R] - Niektórzy by to nazwali nawet brakiem śniadania, ale można to ująć też w taki sposób. Praca jest aż tak wymagająca czy może po prostu Ty jesteś taki pracowity? Gdzie pracujesz jeśli można spytać?

[L] - Praca nie jest wymagająca ani ja nie jestem pracowity tylko po prostu zajmuje mi dużo czasu, bo siedzę tam po 12h. Siedzę sobie na stacji benzynowej i mam wyjebongo  :kekl:

[R] - Czyli taki leniwy trochę można powiedzieć, hah.  Musisz koniecznie podać adres stacji byśmy mogli wpaść na hot-doga. Skoro pracowity nie jesteś to może jednak uczynny. Masz może jakiegoś zwierzaka którym się zajmujesz?

[L] - Takie wyjebongo, że nawet nie ma hotdogów czy kawy, ale za to mam kupę alkoholu  :kekl:. Tak, zwierzaków mam 5. Cztery koty i kotkę. Kochane stworzenia.

[R] - Na alkohol też pewnie niektórzy nawet chętniej wpadną 🤣 . Piątka kotów, nie jest Ci z nimi ciężko? Ile wydajesz średnio miesięcznie na nie?

[L] - Z tysiaka będzie, bo to duże koty i dużo jedzą, a jak dużo jedzą to dużo srają (nie wychodzące, mają kuwety). Jednak warto dla jak w zamian dostajesz taki widok po otwarciu oczu po spaniu:

image.png.e9a670cd4293059c6f7190d7d703bb62.png

[R] - Tysiąc to nie jest mała suma, a to też jest aż 5 dużych kotów. Najważniejsze że Ty jesteś zadowolony i szczęśliwy z tego powodu. Koty to kochane zwierzaki. Przejdźmy powoli w stronę końca i zacznijmy ostatni temat, czyli temat naszej sieci. Jak to się stało że tutaj zawitałeś?

[L] - Long story short... Był konflikt interesów i podejścia do sieci na poprzednim projekcie więc po prostu tam zrezygnowałem. Bartuś mnie naciągnął żebym się tutaj zadomowił i jak widać udało się mu to. Jednak przez pierwsze pół roku byłem bardziej obserwatorem (ze względu na wypalenie). W lutym wystartował serwer losowe moce na którym zostałem pierwszym adminem i w sumie tak się to potoczyło :kekl:

[R] - Po części rozumiem o co Ci chodzi, niezbyt ciekawa sytuacja. Bądź wdzięczny Bartusiowi w takim razie za to, ponieważ z tego co widzę to miał rację razy sto. Lanek pierwszy admin na nowym serwerze i potem opiekun? Trzeba wpaść. Skoro jesteś opiekunem oraz UBT miewasz jakieś problemy na serwerze lub przy skargach oraz odwołaniach?

[L] - Nie. Poziom community jest wyższy niż na poprzednim projekcie. Wiadomo, rodzynki się zdarzają, ale mam w tym doświadczenie  :kekl:

[R] - Poziom wyższy i jakość również jest o niebo lepsza.  Zawsze się zdarzą natarczywe i ciężkie do zniesienia osoby. Dla Ciebie to nie problem, zawsze byłeś w tym nieomylny. Skoro wszystko masz pod kontrolą to może jest ktoś kto na forum Cię denerwuje szczególnie lub ktoś kogo byś pozytywnie wyróżnił?

[L] - Ja cały czas się uczę tej sieci więc wszystkich nie znam. Na plus oczywiście @ MLK. . Dba o ten projekt (jak w sumie na każdym było) i współpraca z nim to czysty profesjonalizm. Jeśli chodzi o denerwowanie, a w sumie bardziej irytację no to tutaj pozdrawiam administrację serwera om1 <3.

[R] - Mam przeczucie że przy tym pytaniu promieniałeś przy odpowiadaniu. Jednym zdaniem wszystko jest na bardzo dobrych torach. Zawsze jest też sól w oku gdzie nie gdzie. No i ostatnie pytanie dla Ciebie, jakie masz plany tutaj, jakieś ambicje?

[L] - Nie jestem już w stanie tak wkręcić się w sieć jak na poprzednim projekcie. Myślę, że obecne rangi to jest mój sufit ambicji i planów. Po prostu się robię na to za stary. Sprawdzanie dem dalej mi sprawia przyjemność więc tutaj się nic nie zmieni póki co. Może ewentualnie opiekun ubt jeśli ktoś zachce mi to zawierzyć, ale no na dobrą sprawę to co jest to się już nie zmieni na nic więcej.

[R] - Wypalenie takie można powiedzieć, nie chcesz mieć nic powyżej tego co już miałeś. Sprawdzanie dem i opiekowanie się UBT jest dla Ciebie jak niebo dla ptaków. Trzymam kciuki za potencjalnego opiekuna UBT w przyszłości. Nie będę już męczył Cię tymi wywodami, odpowiedz krótko na parę małych pytanek.

image.png.df3294d0496cfd21801aafe0436b74bd.png

[R] - Którego CS'a wolisz bardziej?

[L] - CS2, bo ma potencjał. Wiem jak wyglądał CS:GO w pierwszych latach i naprawdę nie wygląda to źle mimo "hejtu" od większości ludzi.

[R] - Jaki jest Twój ulubiony tryb?

[L] - Classic. Zero udziwnień i innych gówien

[R] - Ulubiona broń?

[L] - W 1.6 AWP, w 2 XM

[R] - Ulubiona mapka?

[L] - Overpass

[R] - Stworzyłbyś własny serwer?

[L] - Tak, jeśli da radę to może nawet się tak stanie

[R] - No i to tyle by było w tym wywiadzie, dziękuję Ci bardzo za poświęcony czas i mam nadzieję że nie zanudziłem Cię i nie wymęczyłem za bardzo.

[L] - Również dziękuję, fajnie było. Pozdrawiam całą sieć. 

image.png.0ae2102636eeefafd11c57d516774379.png

• Lubię to! 6
  • KAT 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano
8 godzin temu, RetroOp3r4tor napisał(a):

Na plus oczywiście @ MLK. . Dba o ten projekt (jak w sumie na każdym było) i współpraca z nim to czysty profesjonalizm

@  kolega od demek  :luvv:

• Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano
9 godzin temu, RetroOp3r4tor napisał(a):

Tak, zwierzaków mam 5. Cztery koty i kotkę.

O kuźwa. Grubo. :D

Fajny wywiad, krótki, treściwy, fajnie się czytało. :)

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Śliczny wywiadzik wariacie, pozdrawiam cieplutko z metina xdd

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.