Fisha Posted August 22, 2024 Deserved Woman Share Posted August 22, 2024 Cześć! Przygotowałam dla was nową zabawę redakcyjną, w której waszym zadaniem będzie odgadnięcie, które z tych historii są prawdą, a które kłamstwem. → Każdy ma tylko jedną próbę → Osoba, której jako pierwszej uda się odgadnąć otrzyma 10 punktów reputacji. Dodatkowo każdy biorący udział użytkownik zostanie nagrodzony punktem reputacji. → Poniższe historię należą do @ Ejdrien. Powodzenia! W czasach, kiedy chodziłem do gimnazjum, w moim mieście rozgrywany co roku był turniej lanowy w CSa 1.6, pomiędzy drużynami ze szkół z całego powiatu. Któregoś roku dla żartu, z kolegami pomyśleliśmy, że stworzymy drużynkę i zobaczymy, co będzie dalej. Tego roku do turnieju zapisało się 16 drużyn, czyli praktycznie z każdej szkoły w powiecie. Graliśmy dla zabawy, a okazało się, że ostatecznie zajęliśmy pierwsze miejsce i wygraliśmy wszystkie mecze. Pani prowadząca tę serię redaktor obiecała mi, że jak napisze te historyjki to da mi do siebie numer telefonu. Już ostatnio umówiłem się z nią na kawę, bo przeprowadziła się do tego samego miasta, w którym mieszkam ja. Nie lubię kawy, ale czego nie robi się dla takich słodziaków. Trafiłem na Katujemy, poszukując swojego miejsca wśród sieci serwerów, ponieważ nigdzie nie potrafiłem zagrzać miejsca na dłużej. Na sieć, na którą trafiłem, akurat zamykała swoją działalność i po kilku dniach nastąpiła fuzja pomiędzy nią a właśnie Katami. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatima Posted August 22, 2024 Katowicz Investor V.I.P Share Posted August 22, 2024 1.P 2.F 3.P 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Adik Posted August 22, 2024 Leading Editor Junior Admin Share Posted August 22, 2024 1. Fałsz 2. Fałsz 3. Prawda Fisha September 1, 2024 Prawidłowa odpowiedź, reputacja przyznana. Gratulację! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstersztyk Posted August 22, 2024 Donor Share Posted August 22, 2024 1.P 2.F 3.P 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mooncap Posted August 22, 2024 Share Posted August 22, 2024 1. F 2. P 3. F 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted August 22, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted August 22, 2024 P P F 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted August 22, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted August 22, 2024 1. Fałsz. 2. Fałsz. 3. Prawda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaQurin Posted August 22, 2024 Share Posted August 22, 2024 1. Fałsz 2. Fałsz 3. Prawda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted August 22, 2024 Investor V.I.P Woman Share Posted August 22, 2024 1. Prawda 2. Fałsz 3. Prawda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts