Jump to content
Fisha

[2] Prawda czy fałsz - Ejdrien.

Recommended Posts

KT1.PNG

zxc.webp

Cześć! Przygotowałam dla was nową zabawę redakcyjną, w której waszym zadaniem będzie odgadnięcie, które
z tych historii są prawdą, a które kłamstwem. 

→  Każdy ma tylko jedną próbę
→  Osoba, której jako pierwszej uda się odgadnąć otrzyma 10 punktów reputacji. Dodatkowo każdy biorący udział użytkownik zostanie nagrodzony punktem reputacji.

→ Poniższe historię należą do @ Ejdrien.

Powodzenia! :serduszko:

zxc.webp

1.png.44bd7fc44bc4ba414c2025cfc4374080.png

W czasach, kiedy chodziłem do gimnazjum, w moim mieście rozgrywany co roku był turniej lanowy w CSa 1.6, pomiędzy drużynami ze szkół z całego powiatu. Któregoś roku dla żartu, z kolegami pomyśleliśmy, że stworzymy drużynkę i zobaczymy, co będzie dalej. Tego roku do turnieju zapisało się 16 drużyn, czyli praktycznie z każdej szkoły w powiecie. Graliśmy dla zabawy, a okazało się, że ostatecznie zajęliśmy pierwsze miejsce i wygraliśmy wszystkie mecze.

2.png.8045be3e6a44dcb3d539bd1051d0cc40.png
Pani prowadząca tę serię redaktor obiecała mi, że jak napisze te historyjki to da mi do siebie numer telefonu. Już ostatnio umówiłem się z nią na kawę, bo przeprowadziła się do tego samego miasta, w którym mieszkam ja. Nie lubię kawy, ale czego nie robi się dla takich słodziaków.

3.png.cf961143818be04187b3114dd09f6eab.png
Trafiłem na Katujemy, poszukując swojego miejsca wśród sieci serwerów, ponieważ nigdzie nie potrafiłem zagrzać miejsca na dłużej. Na sieć, na którą trafiłem, akurat zamykała swoją działalność i po kilku dniach nastąpiła fuzja pomiędzy nią a właśnie Katami.

• I love it 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.