Popular Post Gosia ?! Posted April 19, 2024 V.I.P Donor Popular Post Share Posted April 19, 2024 Witajcie Katy! Przed Wami kolejna odsłona fu*k & Marry & Kill! W dzisiejszej edycji udział weźmie Opiekun UNBAN™ CS2 - @ Leek Odpowiedzi z FMK mają ponad tydzień, opinia mogła się zmienić! @ dejmano | @ Adik | @ Dudnes @ dejmano — profesjonalny gracz cs, dużo wspólnych gier i nawet dżentelmen z niego (wracaj do UBT, potrzebujemy cię w naszym składzie) @ Adik — bardzo pracowity ziomek, i doświadczenie na randze @ Dudnes — no sory Piotrek tak wyszło @ Gosia ?! | @ MLK. | @ Namey @ Gosia ?! — ładna samica i ładny głos, miałem okazję raz pogadać na ts3 @ Namey — było sporo tych meczy turniejowych razem, spoko chłopak z niego, Wracaj do UBT @ MLK. — sory ziomek, tak wyszło @ Kacper | @ czak | @ salvatore @ czak — pomocny i pracowity, ładne grafiki @ Kacper — spoko ziomek, z takim gitem to mogę w dziale pracować @ salvatore — nie miałem okazji bliżej poznać @ walter biały | @ Wika | @ kejmaN. @ kejmaN. —solidny zawodnik, dobry mod i było trochę tych meczy w cs razem @ walter biały — stara się chłopak mimo ze nie zawsze wychodzi. Kiedy kolejne podanie? @ Wika — nie znam @ Fifat. | @ Hacker13 | @ BlaDy* @ Fifat. — nie miałem okazji bliżej poznać ale wydaje się być ogarnięty @ Hacker13 — bardzo dobry i sumienny właściciel serwera, wiek dalej zostaje zagadką coś pomiędzy 15-35 lat @ BlaDy* — wielki właściciel serwera (Vanilla i kacper dalej czekają na permisje w bansie ) @ Rudzia | @ Titania | @ Vanilla. @ Vanilla. — dobry start w ubt, tak trzymaj @ Titania — miss katujemy i jest w porządku @ Rudzia — nie miałem okazji poznać @ nahh. | @ Fluffy D. Tail | @ Tugeza @ Tugeza — losowo, nie miałem okazji poznać @ nahh. — coś tam zgłaszał w dziale banów, dziękujemy @ Fluffy D. Tail — również nie znam @ julkajestem | @ dianka. | @ Irytująca @ dianka. — niestety losowo, nie znam @ Irytująca — również @ julkajestem — bo chyba @ dejmano kiedyś zarywał lub mi się wydaje, więc zostawiam ją dla kolegi @ Ejdrien. | @ FIHU | @ futuba @ Ejdrien. — wydaje się spoko ziomek, ale zapamiętałem cię z tylko jednym ------> @ futuba — spammer chatboxa, nie miałem okazji poznać @ FIHU — również wiem że się udzielasz na chatboxie ale takie zestawienie @ hudinii | @ ElementaR | @ Bigaj @ hudinii — spoko ziomek i ładna sylwetka @ Bigaj — bigaj nie dygaj, pracowity i sumienny chłopak, mam nadzieję że nas nie opuścisz w ubt @ ElementaR — niestety nie miałem okazji poznać @ -P-I-W-K-0- | @ sitru | @ ZacK @ -P-I-W-K-0- — coś sie tam udziela na froum ale nie miałem okazji poznać, piwko mozna używać w samochodzie @ sitru — tak o, najlepiej znam z tego zestawienia, babcia mówi że kawaler @ ZacK — nie znam @ PanPukawka | @ .dERYL | @ Karcok @ PanPukawka — to chodź ty mój koneserze alkoholu @ .dERYL — pracowity ziomek, miałem chyba okazję kiedyś z nim pogadać i zagrać @ Karcok — niestety bliżej nie miałem okazji poznać, byłem krótko w ubt jak byłeś jeszcze właścicielem @ visca | @ WZL | @ Horazon @ visca — był spoko moderatorem, ale bliżej chyba nie poznałem @ WZL — dobry redaktor, fajnie się grało w csgo na jego serwerze only deagle @ Horazon — być może to tylko złudzenie, ale zawsze miałem wrażenie że byłeś przeciwko mnie @ zymmu | @ Łasica | @ Jakub_Tm @ zymmu — spoko ziomek, ale nie poznałem bliżej @ Łasica — mimo że jest również ubt ale 1.6, nie miałem okazji poznać @ Jakub_Tm — chyba raz kiedyś graliśmy, ale tak to nie znam bliżej @ DQqM | @ Mejt | @ FredSoon @ DQqM — nie znam losowo @ Mejt — no pamiętam rekordową ilość w dziale, dziękujemy i mam nadzieję że wrócisz do formy z kiedyś @ FredSoon — losowo, nie znam Widzimy się w kolejnej odsłonie! Ps: FMK może być rzadziej ze względu na to, że powoli brakuje osób. Gosia ?! April 19, 2024 (edited) Dodam jeszcze w notatce: Odpowiedzi z FMK mają ponad tydzień, opinia mogła się zmienić! Edited April 19, 2024 by Gosia ?! 6 1 1 2 1 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Adik Posted April 19, 2024 Leading Editor Junior Admin Share Posted April 19, 2024 Może będzie kiedyś okazja w coś pyknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tugeza Posted April 19, 2024 Investor Share Posted April 19, 2024 6 godzin temu, Gosia ?! napisał(a): @ Fluffy D. Tail — również nie znam Ale, że menela numer 1 tak zabić no nie fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted April 19, 2024 Share Posted April 19, 2024 13 godzin temu, Gosia ?! napisał(a): @ hudinii — spoko ziomek i ładna sylwetka UwU Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted April 19, 2024 Share Posted April 19, 2024 13 godzin temu, Gosia ?! napisał(a): stara się chłopak mimo ze nie zawsze wychodzi. Kiedy kolejne podanie? Spokojnie już niedługo, wróciłem do cs2 więc spodziewaj się podań xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted April 19, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted April 19, 2024 nie mozna uzywac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejt Posted April 19, 2024 Share Posted April 19, 2024 16 godzin temu, Gosia ?! napisał(a): @ Mejt — no pamiętam rekordową ilość w dziale, dziękujemy i mam nadzieję że wrócisz do formy z kiedyś Nie podpuszczaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted April 19, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted April 19, 2024 Dzięki @ Leek Dobra robota @ Gosia ?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.dERYL Posted April 19, 2024 Sponsor V.I.P Share Posted April 19, 2024 19 godzin temu, Gosia ?! napisał(a): @ .dERYL — pracowity ziomek, miałem chyba okazję kiedyś z nim pogadać i zagrać Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted April 20, 2024 V.I.P Donor Share Posted April 20, 2024 W dniu 19.04.2024 o 03:01, Gosia ?! napisał(a): @ julkajestem — bo chyba @ dejmano kiedyś zarywał lub mi się wydaje, więc zostawiam ją dla kolegi to Julka zarywała do mnie 😮💨 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuzelove Posted April 20, 2024 Sponsor V.I.P Share Posted April 20, 2024 W dniu 19.04.2024 o 03:01, Gosia ?! napisał(a): @ WZL — dobry redaktor, fajnie się grało w csgo na jego serwerze only deagle Dawaj dupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
FredSoon Posted April 21, 2024 Share Posted April 21, 2024 (edited) W dniu 19.04.2024 o 03:01, Gosia ?! napisał(a): @ FredSoon — losowo, nie znam Edited April 21, 2024 by FredSoon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted April 21, 2024 Investor V.I.P Woman Share Posted April 21, 2024 W dniu 19.04.2024 o 03:01, Gosia ?! napisał(a): @ Titania — miss katujemy i jest w porządku Link to comment Share on other sites More sharing options...
julkajestem Posted April 23, 2024 Share Posted April 23, 2024 W dniu 20.04.2024 o 16:44, dejmano napisał(a): to Julka zarywała do mnie 😮💨 Tak tak a pozniej sie obudziles 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts