Popular Post Adik Posted November 1, 2023 Popular Post Posted November 1, 2023 Mam zaszczyt was zaprosić na już 45 odsłonę miesięcznika, jeśli jesteście ciekawi jakie zmiany zaszły na naszym forum w tym czasie, to koniecznie zostańcie do końca! @ KysnnY Witamy jeszcze raz bardzo serdecznie! Spoiler Witam serdecznie społeczność katujemy:hi: Napiszę króciutko o sobie: Mam na imię Mateusz mam już za sobą 19 wiosen, uczęszczam sobie jeszcze do szkoły do ostatniej klasy technikum. Znalazłem u was bardzo fajny serwer w 1,6 i można mnie spotkać na only dd2 i nie tylko. Mam nadzieję że pozostanę u was na dłuższą chwilę, Do zobaczonka na serwerze. @ NYSHUN Witamy na pokładzie! Spoiler Siemka jestem Paweł , mam 22 lata. Jestem z Podkarpacia. Moje zainteresowania to Gry, Siłownia. @ Vixie Spoiler @ symen Spoiler @ Fisha Spoiler @ Titania Spoiler @ xShizaqu. Spoiler @ NYSHUN Spoiler @ KaSpa Spoiler Przepiękne buźki macie @ Karcok - 5zł @ futuba. - 50zł Dzięki chłopaki @ WZL @ DERYLICA @ Adik - Właściciele OM#11 @ Jakub_Tm - Opiekun DM#2 @ lhu @ walter biały - Redaktor Forum @ Irytująca - Opiekun DC @ Kacper - powrót na Administratora Forum Gratulacje dla wszystkich wymienionych wyżej @ Twixmax @ Jonhy Dziękujemy za pomoc W tym roku Katujemy.eu obchodzi swoje 9 urodziny! Jest to cudna sprawa. Z tej okazji powstał specjalny QUIZ oraz super podsumowanie 9 lat działania forum. Polecam zerknąć @ MLK. Wykazał się w tym miesiącu doskonałym sortowaniem tematów i ich archiwizacją. @ lhu też niczego sobie. Brawo @ Dudnes uzyskał 31 punktów za @ Vixie uzyskała 26 punktów za @ Adik uzyskał 23 punktów za @ futuba. @ FIHU @ MLK. Na jakie pytanie w październiku odpowiedzieliście najchętniej? Najbardziej zainteresowało was pytanie: Na te pytanie odpowiedziało aż 35 użytkowników! Zobaczymy, czy kiedyś pobijemy ten wynik. W PAŹDZIERNIKU POD LUPĘ TRAFILI: @ Wika & @ Fifat. -> KLIK Nie zabrakło również tematów w TOP10! Top 10 Najlepiej Sprzedających Się Płyt Wszech Czasów -> KLIK TOP 10 filmów/seriali typu "Must have" -> KLIK Pytania i odpowiedzi użytkowników forum w tym miesiącu: klik i dołącz do zabawy! Q&A Wika - Możecie jej zadawać pytania tutaj -------------------------------------------------------------------------------------- Q&A Happy - Pytania oraz odpowiedzi -------------------------------------------------------------------------------------- Q&A WZL - Pytania oraz odpowiedzi Warto przeczytać Nie zapominajcie, że redakcja ciągle wyszukuje dla Was cenne informacje ze świata! Dział możecie znaleźć tutaj -> KLIK Co tydzień w niedzielę wstawiane są 3 pytania. Osoba, która jako pierwsza poprawnie odpowie dostaje punkty. Zapraszamy do rywalizacji -> KLIK Kto w październiku został poślubiony, puknięty lub zabity? Zobaczcie kto miał tym razem możliwość takiego wyboru: @ Jabba. -> KLIK @ Dudnes -> KLIK Całusy i plaskacze w tym miesiącu były rozsyłane przez: @ Jakub_Tm -> KLIK @ MrVarnaz -> KLIK Lubicie wybierać pomiędzy jednym a drugim? W tym miesiącu mieliśmy wybory pod tytułem: Wesele VS Dyskoteka -> KLIK Tomografia Komputerowe VS Rezonans Magnetyczny-> KLIK Plecak VS Torba na pasku-> KLIK W tym miesiącu mieliśmy wywiady z dwoma członkami wyższej Administracji: @ Kacper -> KLIK @ salvatore -> KLIK Lubicie nieco inną twórczość, nie tylko ze strony redakcji? Zapraszamy do strefy twórczości oraz fenomenalnych dzieł. >>KLIK<< Mem miesiąca autorstwa @ MLK. Dzięki za przeczytanie, do zobaczenia za miesiąc w następnym miesięczniku 3 8
UNBAN™ CS 1.6 FUTUBA. Posted November 1, 2023 Investor Editor Frequenter UNBAN™ CS 1.6 Posted November 1, 2023 Twarz @ KaSpa najlepsza, deal with it Top 3 spamerów znowu święta trójca hihi Fajny format, super się to czyta. Udany Październik 2 3
Recommended Posts