Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

image.png.6570b563a9aaa9454d5fca51206f07ac.png

Witam wszystkich czytelników wywiadu.

Format jest wam doskonale znany, więc przechodzimy do konkretów.

Dzisiaj przybliżymy wam postać @ Kacpra , który jest Administratorem naszego super forum.

66a.png.74743fd1663bad44f1a411731fa410a2.png.c46c8a8a30a30e03250e3ab9534b7d4f.png

Aby się lepiej czytało, posługiwać się będziemy skrótami, a mianowicie:  [  ] - @ Kacper   |    [  ] - @  Adik

Zapraszam wszystkich do czytania!

66a.png.74743fd1663bad44f1a411731fa410a2.png.c46c8a8a30a30e03250e3ab9534b7d4f.png

[  ] - Siemka, co dobrego u Ciebie słychać?

[  ] - W zasadzie to co zwykle, zaczepiam Jogurta na Discordzie i gram, zacząłem Contraband Police i chcę to skończyć, bo podobno fabuła i zakończenie (kilka) jest ciekawe.

[  ] - Czy jesteś gotowy na zdradzenie paru informacji o sobie Naszym forumowiczom?

[  ] - Już to kiedyś robiłem właściwie, ale tak, z chęcią.

[  ] - W porządku, w takim razie przedstaw nam się. Powiedz jak masz na imię, ile masz lat i gdzie mieszkasz.

[  ] - Jestem Kacper, pewnie spora część osób mnie już stąd kojarzy. Wielki administrator forum na czele z wielkim technikiem @  Paweł. . Upt ugrade inaczej mówiąc :KEKW:

[  ] - Dobra, a powiedz nam, do jakiej szkoły chodzisz?

[  ] - Obecnie to jestem w maturalnej klasie technikum na technik informatyk.

[  ] - Rozchwytywany kierunek. Dlaczego taki kierunek nauki a nie inny?

[  ] - Dlaczego nie inny? - to sam się teraz zastanawiam. Ponad te 4 lata temu właściwie nie wiesz, co chcesz robić w życiu i idziesz gdzieś w te kierunki, w których wykazujesz zainteresowanie. Tak było u mnie, tylko, że teraz po części żałuje tego wyboru głównie na ten obecny dodatkowy rok w porównaniu do liceum. Sporym plusem jak wiadomo jest zawód po ukończeniu, ale to tyle. Jeśli ktoś myśli, że czegokolwiek się tam nauczy, to nie. Rzeczy, które się robi na lekcjach, naprawdę nie są ciekawe, a większość rzeczy i tak trzeba rozszerzać sobie we własnym zakresie. W bardzo dużym skrócie - informatyki uczy się samemu, nie tam.

[  ] - No cóż, dzisiejsze szkolnictwo szkołach średnich nie jest najlepsze. Również jestem w klasie maturalnej w technikum i mam podobne zdanie na ten temat. A masz już jakieś dalsze plany co będziesz robić po szkole?

[  ] - Na pewno nie mam zamiaru uderzać na studia, a więc będę szukał pracy. Niekoniecznie w kierunku informatycznym, ale na razie zbyt wcześnie, żeby mówić gdzie. Za pół roku może się wiele zmienić, a więc czekam na spokojnie.

[  ] - A co z maturą? Jesteś w technikum, czyli zapewne egzaminy zawodowe masz już pozdawane, ale masz jeszcze możliwość zdawania matury jak zwykli licealiści. Co o niej sądzisz? Świadczy ona o czymś? Będziesz podchodził do matury?

[  ] - Matura jak to matura, krąży prześmiewcze stwierdzenie, że po maturze i tak pracuje się w Mac'u. Moim zdaniem matura jest ci potrzebna w momencie, kiedy chcesz kontynuować naukę na studiach. Wspominałem już, że ja na studia się nie wybieram, a moje podejście do niej jest całkowicie obojętne. Nie mam zamiaru się do niej przykładać, będzie jak będzie :KEKW:

[  ] - Będzie dobrze, czuję to w kościach! Pomijając już temat szkoły, egzaminów i innych obowiązków, czy jest coś, co sprawia ci radość? Może masz jakieś hobby lub po prostu lubisz robić coś w wolnym czasie?

[  ] - W sumie to wiele rzeczy. Od grania w komputer po wyjście z domu :KEKW: Poza graniem, taką trójką znajomych trzymamy się cały czas razem i to właściwie wtedy najszybciej leci mi czas. Autoryzowany serwis Alfa Romeo & Opel zawsze otwarty, więc jest ciekawie, bo na nasze nieszczęście, u każdego coś zawsze do roboty z czego się zawsze śmieje @ salvatore . Takiego typowego hobby, na które poświęcam bardzo dużo czasu raczej nie mam. Wszystko wychodzi spontanicznie

[  ] - A skoro już mowa o komputerku, to przejdziemy sobie do tematu forum. Jak dotarłeś w ogóle na Katy? Jak wyglądał początek twojej kariery forumowej?

[  ] - Przygodę z tym śmiesznym i jednym z najgorszych community (Mowa o community gry, serwerów społecznościowych - nie forum) zacząłem w okolicach 2018 roku, wtedy wszedłem na jeden z serwerów Mirage innej sieci. Od tamtego momentu jakoś bardziej zacząłem się tym interesować. W 2019 chyba razem z @ salvatore  i Erwinem złapaliśmy lepszy kontakt i prowadziliśmy kilka serwerów na innej sieci. Ze względu na nieporozumienia na poprzedniej, Erwin odezwał się do Dudnesa i przyszliśmy tutaj. Po X czasie siedzenia tutaj, zostałem awansowany na Vice, potem na Administratora. Po krótszym już czasie ekipowo odeszliśmy z Katów przez kilka powodów i sytuacji, które przynajmniej z mojej strony są trzymane w gronie osób, których to dotyczyło, i poszliśmy na swoje. Tak w kwietniu tego roku ponownie wróciliśmy tutaj. Co do początków kariery, to zależy o których 'czasach' mowa. Obecnie, można powiedzieć, że wróciłem do pełnionej tutaj funkcji 2 lata temu, w sumie tyle.

[  ] - A myślisz, że masz jakiś wrogów w administracji lub jakiegoś konkurenta na swojej drodze?

[  ] - Nie wiem, ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie, pewnie tak. Konkurencja nie bardzo mnie interesuje, to forum nie jest moim życiem, na kolorze też mi już nie zależy jak jakiś czas temu. Mogę powiedzieć słynne 'aronoł'.

[  ] - To teraz zróbmy tak. Wyobraź sobie, że jesteś w stanie wybrać swój wymarzony skład całej administracji forum. Jak by on wyglądał? Oczywiście możesz wybrać kogo chcesz.

[  ] - Ciężko mi to w ogóle zrealizować. Na prawdę nie zależy mi na znajomych w administracji, każdy ma robić to, co powinienem i przede wszystkim coś umieć. Nie wskażę nikogo, kogo bym w niej chciał mieć.

[  ] - Po raz kolejny, płynnie zmieniając temat, zauważyłem, że często zmieniasz avatary na forum, a są one najczęściej z filmów lub seriali. Sam wiesz, że propsowałem cię za dobór owych avatarów, np. Redingtona lub Harvey'a, ale nie wszyscy mogli zauważyć. Przechodząc do meritum, masz swoje ulubione produkcje, jesteś w stanie się nimi pochwalić?

[  ] - Zazwyczaj wszystko, co oglądam, ma powiązanie z motywem śledztwa, policją i zbrodniami. To główna tematyka seriali/filmów, które oglądam. Czarna lista godna polecenia, ale do 7 sezonu. Potem po zmianie reżysera, to już nie to samo. Pozycja obowiązkowa to The Fall. Zaraz obok niej Kasztanowy ludzik. Przyjemnie oglądało mi się również Ktoś z nas kłamie.

[  ] - A gdybyś spotkał siebie sprzed 10-ciu lat, co by powiedział drogi Kacprze małemu Kacprowi?

[  ] - Żeby nie zaczynał ze społecznością CS:GO, przez nią mam 4 załamania nerwowe, 10 depresji i niesprawny słuch od słuchania pierdolenia. Po części się cieszę, że era CS:GO się skończyła. A tak ogólnie to nie wiem właściwie, raczej nie przestrzegałbym się przed jakimiś sytuacjami, bo każda ma za zadanie czegoś nauczyć. 

[  ] - A propos końca ery CS:GO, jak się czujesz w nowej  wersji csa, w CSie2?

[  ] - Na razie tak sobie, dość mało gram. W becie zdecydowanie więcej spędzałem w niej czasu, ale obecnie nie czuję jakoś chęci do niego.

[  ] - Na koniec wywiadu, zagramy w dwie mini gry. Opisz wybrane osoby w 3 słowach:

[  ] - @ salvatore   cep, pacan, osioł

@  Paweł.  ManageMembersRanksInMyClanMenuHandler, przygłupi, debil

@  MLK.  tumanowaty, głupkowaty, durny

[  ] - Druga, to będzie coś bardziej standardowego, zrobimy Szybkie Strzały.

[  ] - TS3 czy Discord?

[  ] -- TS to archaiczny program, tylko Discord

[  ] - Herbata czy Kawa?

[  ] - Herbata, nie piję kawy w ogóle

[  ] - Seriale czy Filmy?

[  ] - Raczej seriale, lubię się w coś wciągać. Ale jeśli seriale, to jakieś dłuższe

[  ] - Sushi czy burger?

[  ] - Burger

[  ] - Psy czy Koty?

[  ] - Mam oba, w sumie to nie wiem XD

[  ] - CS:GO czy CS2?

[  ] - CS2

[  ] - Makaron czy ryż?

[  ] - Makaron

[  ] - Drogi Kacperze, chciałbym serdecznie podziękować za ten przyjemny wywiad; bardzo dobrze się go przeprowadzało razem z tobą. Czy jest ktoś, kogo chciałbyś pozdrowić na zakończenie? A także, czy jest ktoś, kogo chciałbyś widzieć w następnym wywiadzie?

[  ] - Pozdrawiam @ katu.webp Emilqa @  Paula. , @ salvatore , @  raynie , @  Paweł. , @ Namey , a do wywiadu nominowałbym @  Paweł. .

[  ] - Ja również wszystkich oznaczonych wyżej pozdrawiam. Raz jeszcze serdecznie dziękuję za poświęcony czas i mam nadzieję, że kiedyś znów się spotkamy.

[  ] - Dzięki :peeposalute:

Jak wam się podobało? Dajcie znać :Dancebobo:

• Lubię to! 10
  • KAT 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
  • Bywalec
Opublikowano
2 minuty temu, Adik napisał(a):

ManageMembersRanksInMyClanMenuHandler, przygłupi, debil

Ty chyba chcesz, żeby tym razem Ci hamulce w aucie nie zadziałały. 

3 minuty temu, Adik napisał(a):

do wywiadu nominowałbym @  Paweł.

Chcesz żeby zrobić Twój roast? Nol problem Kacper. 

3 minuty temu, Adik napisał(a):

Upt ugrade

Informatyk Kacper. 

Good work, w końcu ktoś poprosił moderacje o uzupełnienie prefixow, nojs

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Właściciel
Opublikowano

Urodzony policjant :feelspoliceman:

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Gdybym nie wiedział jak  przebiegał wywiad bym się pewnie przywalił do długości,

lecz mimo tego nawet dało radę dowiedzieć się paru ciekawych rzeczy,

w końcu Kacper był moim pierwszym właścicielem serwera, więc fajnie czasem wrócić do przeszłości

i poznać opinie danego użytkownika na konkretny temat. 

Good job @  Adik

ps. ale o erwinie już nie wspominajmy :minus1:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ja słyszałem pogłoski, że @ Kacper  miał aspiracje zostać kierowcą autobusu miejskiego :PepegaChair:

Nic się Kacper nie zmieniłeś, dalej zdystansowany i skromny. Również polecam serial Czarna Lista do 7 sezonu. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.