Jump to content

Recommended Posts

• Legend
Posted

Cześć wszystkim! 😊

Nadszedł dzień który był tylko i wyłącznie formalnością.

Moja aktywność od prawie roku na forum była bardzo niska/zerowa, straciłem całkowicie wenę do tworzenie czegokolwiek oraz pilnowania czegokolwiek.

Chciałbym na wstępie bardzo wszystkich przeprosić, bo nie poszła ta "końcówka" po mojej myśli, planowałem dużo szybciej rozwiązać temat nadchodzącego następcy Katujemy.eu, a przez ten cały czas szukania godnej osoby, po prostu zamiast dawać dalej gazu, wiralowo spadłem z aktywnością i weną w dół, najmocniej z tego miejsca wszystkich przepraszam, jeżeli jakiekolwiek sprawy na forum z tego okresu były nie zamknięte lub były po prostu zbyt długo przeciągane.

Katujemy to dla mnie ogromny projekt życia, projekt który miałem zaszczyt prowadzić razem z wami. Zbudowaliśmy wspólnie wspaniały Team z którym ze łzami w oczach się po prostu rozstaje, naprawdę.... Nie spotkałem mnie nic lepszego jak sama praca z Administracją, Moderacją, Redakcją itd. To był dla mnie ogromny zaszczyt, że mogłem poznać tak wspaniałe osoby jak wy. Nieustanne siedzenie 7d w tyg. w godzinach nocnych, wspólne granie w przeróżne gry, czy nawet po prostu zwykłe siedzenie i rozmawianie na TeamSpeak 3, spowodowały, że miałem siłę i chęci do zmieniania czegokolwiek. To jaką macie wspólnie siłę jako społeczność, definiuje jedynie fakt, że jesteście po prostu rzetelni oraz lojalni wobec sieci. Nie spotkałem nigdy, nawet w życiu prywatny tak lojalnych i oddanych osób, jak na tej sieci. Katujemy zmieniło mnie i ukształtowało, przez wiele lat byłem zadufaną osobą w sobie, mającą ego większe niż wieża Eifla, podczas mojego pobytu na Katujemy, wielokrotnie podnosiłem się na szczyt, ale i również upadałem mordą na dno i to właśnie to spowodowało, że dostałem kopa i bodzca, aby coś ze sobą zrobić. .Pomimo bardzo niskiej aktywności i małych chęci, było mi bardzo, ale to bardzo ciężko pozbierać się, aby napisać ten temat. 

Chciałbym bardzo serdecznie podziękować kilku osobom:

@ Gosia ?!  @ happy.  @ LEGENDAR  @  Titania  @  dejmano  To nie ja was wzbogaciłem lojalnością, zasadami, szacunkiem i zaufaniem, tylko wy mnie. To ile mi daliście przez ten pobyt na sieci, wiecie tylko i wyłącznie wy, jesteście chodzącymi diamentami, którzy każda sieć po prostu może zazdrościć, a zarazem płakać, że nie może ich pozyskać. Do dzisiaj nieustannie, nawet po moim odejściu, dbacie o Katujemy lepiej niż ja za swojej kadencji. Jesteście przykładem i wzorem do naśladowania dla innych, tak oddanych osób jeszcze nigdy nie widziałem.

Chciałbym podziękować również wszystkim Moderatorom, Redaktorom, Typerom, UBT, Właścicielom, Opiekunom, to ile włożyliście pracy przez ten okres, jest po prostu liczbą z kosmosu. Byliście zawsze na "zawołanie" i dbaliście najlepiej jak się dało o Forum jak i serwery. Bez was nie byłoby Katujemy w tym miejscu jakim jest teraz.

Przepraszam, ale z wiadomych względów, nie wypiszę wszystkich, powstałaby z tego kolejna "Chlejopedia" 😊 Także nie gniewajcie się na mnie.

@  Dudnes  Dziękuje Ci za danie szansy w 2018 roku, to była wspaniała przygoda i mam nadzieję, że kiedyś do niej wrócę 😊 Jesteś wspaniałym przyjacielem i jedną z najbardziej lojalnych i zaufanych osób, jakie po prostu znam.

Całej reszcie, dziękuje z całego serca, na mnie już czas.

Kocham was i całe Katujemy!

❤️

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 33
  • V.I.P
Posted

Powodzenia w życiu i dziękujemy za czas który tu poświęciłeś!:peppehat:

• Like 1
Posted

Dziękuje Ci Karol za wszystko, za danie tych wielu szans, za wspaniałą znajomość i za to, ze Katujemy dzięki Tobie, jak i również pozostałym, wspięło się na sam szczyt. Dziękujemy Ci za wszystko mordo!

Kontakt prywatny mam nadzieje zostaje, raz jeszcze, DZIĘKUJEMY! ❤️

Posted

Niestety wszystko co dobre kiedyś się kończy

Trzymaj się!

• Like 1
  • Junior Admin
Posted

Dziękujemy za wszystko. Powodzonka życzę ❤️

• Like 1
  • V.I.P
Posted

Ehh... szkoda, że taka osoba jak ty odchodzi od katujemy. Trzymaj się i powodzenia w życiu prywatnym.

• Like 1
  • Legend
Posted

Dziękuje za wszystko co zrobiłeś dla mnie, dla nas. Gdyby nie Ty, to zapewne te wszystkie "diamenty" tutaj nie były, nie ujmuj sobie. Zdecydowanie jeden z najlepszych właścicieli sieci, z którym współpracowało mi się tak dobrze. Twojej obecności na pewno będzie nam brakować. Cieszę się, że mieliśmy sposobność pracować razem, a Twoja determinacja i pozytywne podejście pozostanie z nami na długo.

Życzę Ci wszystkiego dobrego :hugcatto:

Kończy się piękna era, mimo wszystko obiecaj, że wrócisz  Sad Cartoon GIF

• Like 2
  • KAT 1
  • I love it 2
  • Legend
Posted

Dziękuję za wszystko bracie.....

Cały mój pobyt na katujemy był czymś wspaniałym głównie za Twoją zasługą, gdyby nie Ty bracie to nie miałbym tak pięknego okresu w życiu.

Jesteś dla mnie kimś więcej niż brat i zawsze byłeś, wszystkie godziny wspólnie spędzone to było coś pięknego....

Wiedziałem, że kiedyś ten okres nadejdzie, ale jestem szczęśliwy. To co się stało z Tobą jest dla mnie wyrazem najpiękniejszego uczucia.

To, że udało Ci się ułożyć życie jest najpiękniejszym uczuciem dla brata. Zawsze chciałem, żeby właśnie Tobie wszystko się ułożyło.

Cieszę się bardzo, że mimo forum Twoje życie poszło w tak piękną stronę, zawsze będę z tego ogromnie dumny.

Co prawda, pisząc to sprawia mi to wiele łez, ale Kocham Cię bardzo mocno i cieszę się Twoim szczęściem. :serduszko:

• Like 1
  • KAT 1
  • I love it 2
  • Legend
Posted

Karolek, dzięki za wszystko, za Twój wkład i serducho włożone w to wszystko, że mogłem być częścią tego co robiliście wspolnie z innymi czerwonymi. Kontakt mamy, także  rozstajemy się tu, ale nie prywatnie. :)

• Like 1
  • KAT 1
  • I love it 1
  • Deserved
Posted

Oh Karolku dziękuję ci za danie szansy na arenie jak i na forum. Dziękuje za wspólne gierki w Ligusię po nocach miło spędzony czas razem i z całą ekipą. Ty to dałeś człowiekowi szanse na rozwój, to ty zawsze w ciężkich momentach wspierałeś i doradzałeś. Można by tak było pisać i pisać :monkascari:.

Jeszcze raz wielkie dziękuje, mam nadzieję, że kontakt jakiś zostanie i w końcu się razem napijemy :peppeyes:

Powodzonka Karol i do usłyszenia szefu :przytulas:

• I love it 2
  • Legend
Posted

Serce pękna na pół, gdy człowiek musi pogodzić się z odejściem kogoś więcej niż ojca Katujemy, kogoś, kto zawsze dawał od siebie nie tylko czas i serce, ale poświęcał się bez dwóch zdań. Dzięki nie tylko Twojemu poświęceniu, możemy nadal tutaj trwać i tworzyć coś wspaniałego, czego nauczyłeś nas sam. Dziękujemy Ci za każdą chwilę na Katujemy oraz że nigdy się nie poddałeś, mimo, że na pewno miałeś ochotę wiele razy po prostu odpuścić. Oby miłość, która pięknie kwitnie, dała Wam tak samo wspaniałe owoce, jak te, które pozostawiłeś tutaj. 

Kochamy Cię jak brata i mamy nadzieję, że szczęście to będzie na zawsze Twoje drugie imię! :serduszko:

• Like 1
  • KAT 1
  • I love it 3
  • Legend
Posted

Jesteś typem osoby, która jak odchodzi, to ma się uczucie, że pewna część Katujemy się  zakończyła. i choć wiedziałam, że pożegnanie nastąpi, to i tak czytając to łamie się serducho. Zawsze powtarzałam i powtarzać będę, że nie byłeś jedynie właścicielem forum, byłeś przede wszystkim naszym serdecznym przyjacielem - i to się nie zmieni, nieważne czy jest zachowany kontakt czy nie. Dobrze wiesz, że dużo Ci zawdzięczam. Kochamy Cię, powodzenia w życiu!

• KAT 1
  • I love it 3
Posted

Trzymaj się tam i Powodzonka

• Like 1
  • Deserved
Posted

Każdy po części wiedział, że kiedyś taki temat powstanie i tak bardzo nie chciał go widzieć. Strasznie podobał mi się Twój styl prowadzenia i zarządzania tego forum, ten projekt to czyste złoto, każdy był równy i to tak naprawdę rzadkość na sieciach serwerów. To dlatego postanowiłem tutaj zostać, dzięki Tobie - nie żałuję ani chwili spędzonej na katach. Najważniejsze jest życie nie w internecie, a te realne i życzę Ci wszystkiego najlepszego, aby wiodło Ci się jak najlepiej, bo jesteś niesamowitym gościem. Nie zapomnij o nas i zaglądaj jeszcze czasami. :feelssadmann: Trzymaj się, z fartem. 

• Like 2
  • KAT 1
  • I love it 2
Posted

Dziękuję, że byłeś z nami przez te wszystkie lata, jako jeden z nielicznych stworzyłeś tutaj tak rodzinną atmosferę, włożyłeś w swoją pracę całe serducho, nie można było zrobić tego lepiej! Osobiście chciałabym podziękować za danie szansy w 2018r, gdyby nie Ty nie byłoby mnie tutaj, nie poznałabym tylu wspaniałych ludzi, również dziękuje za wspólne gierki nocą i wyzywanie, czasami do bólu 😅 Po dłuższej przerwie, kiedy zastanawiałam się czy wracać również usłyszałam miłe i motywacyjne słowa „Kinia chodź nie pi****l” 🤣 Karolu, gratuluję Ci serdecznie dotychczasowych osiągnięć i życzę wiele powodzenia w przyszłości! Trzymam jak zawsze kciuki! 😊

• Like 1
  • KAT 1
  • I love it 1
  • Owner
Posted

Pomyśleć, że zaczynałeś tutaj jako Admin serwera.

Cieszę się, że gdy odchodziłem oddałem sieć tobie a nie komuś innemu, dobrze sobie poradziłeś i dzięki tobie stoi do dziś na nogach. Nie będę się rozpisywał bo nie lubię pisać postów pożegnalny, a tym bardziej że kontakt mieliśmy zawsze ze sobą nawet jak odszedłem z katujemy. Myślę, że jeszcze wrócisz, musisz po prostu odpocząć od tego wszystkiego, a drzwi dla Ciebie zawsze będą otwarte, trzymaj się kumpel :serduszko:

• KAT 1
  • I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.