Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miło było, mimo że nie mieliśmy kontaktu to dziękuję za całe serce jakie włożyłeś w sieć. Powodzenia! :pepelove:

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Nie wiem co napisać, ponieważ jest to wielki smutek, jak widzę, że osoba, która poświęciła kawał swojego czasu na nasze piękne forum. Chcę Ci podziękować za danie mi szansy na różnych stanowiskach, pomimo różnych rezygnacji, to i tak dostawałem kolejną szansę. Byłeś odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku, szkoda że przychodzi taki dzień, kiedy trzeba zająć się swoim życiem prywatnym, a internetowe odstawić na bok. Mam nadzieję, że będzie Ci się układać w życiu, a może za niedługo będzie jakiś mały karcoczek? Kto wie? :FeelsOkayMan:

Jeszcze raz dziękuję za wszystko i odwiedzaj nas w każdej wolnej chwili! Trzymaj się!  :przytulas:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

No cóż fajnie było adminem na twoim byłym serwerze żegnaj mam nadzieje, że wrócisz. Coś się kończy coś zaczyna 

• Lubię to! 1
  • Head Admin
Opublikowano

Trzymaj się Karolku! Dzięki za wszystko :pepelove:

• Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.