Deserved Popular Post Rudzia Posted August 29, 2022 Investor Woman Deserved Popular Post Posted August 29, 2022 Witajcie! Przed Wami kolejny odcinek Fuck Marry Kill. Nie przedłużając - dzisiejszym naszym gościem jest Opiekunka Serwera - @ ally Seria nie ma na celu nikogo obrazić, jest tworzona wyłącznie w celach humorystycznych! *** - Fuck - Marry - Kill *** 1. @ LEGENDAR, @ Karcok, @ happy. @ Karcok fuck prezesa B) @ happy. Bo już pierścionek kupił i dom nam stawia. @ LEGENDAR W takim zestawie kill niestety, ale doceniam co robi i dziekuje za pomoc. 2. @ Asuna, @ Vanilla., @ Titania @ Asuna Bo fajna babeczka. @ Titania Chyba każdy by zrobił to samo na moim miejscu marry, za opowiadania @ czaki podusie. Razem będziemy na niej leżały. @ Vanilla. Kc vanilla, ale w tym zestawieniu będzie kill. 3. @ Emilciaa, @ Rudzia , @ Gosia ?! @ Rudzia Za giereczki @ Gosia ?! No wiadomo że Gośka marry. @ Emilciaa WRÓÓÓÓÓÓĆĆ DO NAS 4. @ julkajestem, @ Emilqa , @ hera @ julkajestem Bo julcia to super szprycha @ Emilqa kc kc kc @ hera Niestety się nie poznałyśmy, mam nadzieje, że jeszcze... 5. @ visca , @ Ejdrien. , @ dbk @ Ejdrien. No ejdriena za carry na ligusi to fuck. @ visca Walić co było, visca wyjdź za mnie. @ dbk Bo wyśmiewa moje umiejętności w cs go, buziaki i tak haha. 6. @ Młodziak_, @ Night0oo, @ PanPukawka @ Młodziak_ Bo to dobry chłopak. @ PanPukawka No takiego chłopa ze świecą szukać. @ Night0oo Bo mnie denerwuje hymnem niemiec xDDD. KC 7. @ Nomeron , @ kajoj, @ svensk @ svensk Tutaj tez słabo znam, ale można dać fuck. @ kajoj Słabo znam ale po jego pisaniu na grupce widzę, że ogarniety. @ Nomeron Łokieć, pięta nie ma konfidenta 8. @ saddy. , @ Emciok , @ Bati @ Emciok Piotrulaaaaa chodź na szybki ten tegos @ saddy. J**ać stereotypy o rudych, ten jest wyjątkowy @ Bati Z kuzynem to nielegalne XDDD <3 9. @ Narks., @ czak, @ dejmanoXD @ czak No chodź czakuś @ dejmanoXD Proste, że marry takiego szkoda zostawić innym. @ Narks. Przeproś za mój domek ;( 10. @ k ejmaN, @ Boshy , @ Łasica @ Boshy A tak o damy. @ k ejmaN Bo to dobry mężczyzna. @ Łasica Bo nie znam wcale. 11. @ BaNaN, @ KaZix, @ ElementaR @ KaZix Śmieszny chłopaczek. @ BaNaN Proste, że marry nigdzie indziej niż przy ołtarzu go nie widze. @ ElementaR Niżej dupcie ma niż... xD kill sory Elementar <3 12. @ Paulinkaa, @ 83., @ Arurururu @ 83. Bo śliczna baba. @ Paulinkaa Wydaję się w porządku więc marry. @ Arurururu Niestety się nie znamy ;( 13. @ WZL, @ ToNaRi, @ Cr3st @ Cr3st Znaj łaskę pani XD @ WZL No hello maleńka. @ ToNaRi Denerwuję mnie i stawia włosy dęba <3 14. @ Horazon , @ Smil3y , @ Buju Katujemy.eu @ Buju Katujemy.eu Z bujaczkiem przystojniaczkiem. @ Smil3y Marry ofc @ Horazon Przepraszam Piotrek ;((( 15. @ Nomak, @ Keyira, @ mY shoT @ mY shoT Aim master xDDD @ Nomak Z nomakiem to na koniec świata i jeszcze dalej @ Keyira Słaby kontakt ostatnio ;((( 16. @ zymmu , @ haikoo , @ revander @ haikoo No chodź do parteru @ revander No proszę państwa tutaj ofc marry @ zymmu Bo za młody dla mnie, ale i tak bardzo lubię <3 Nominacja: @ happy. Do zobaczenia za dwa tygodnie 1 4 17
Horazon Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 @ ally Tym razem przynajmniej nie ch*j mi w dupę 2 3 2
V.I.P mY shoT Posted August 29, 2022 Frequenter V.I.P Posted August 29, 2022 Czy ty coś mi tu ten teges hahaha 3 1 2
Legend czak Posted August 30, 2022 V.I.P Donor Legend Posted August 30, 2022 5 godzin temu, Rudzia napisał: @ czak No chodź czakuś No dawaj dupe 1 6
Guest Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 Proszę mnie wykreślić z tych zestawień @ happy. od dziś smiało możesz mówić do @ ally "żabciu"
Moderator wuzelove Posted August 30, 2022 Sponsor Editor V.I.P Moderator Posted August 30, 2022 @ ally No hello piękna 3 2
Sponsor KaZix Posted August 30, 2022 V.I.P Sponsor Posted August 30, 2022 6 godzin temu, Rudzia napisał: @ KaZix Śmieszny chłopaczek. Śmieszny chłopczyk pasuje 2 2
Guest Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 8 godzin temu, Rudzia napisał: @ visca Walić co było, visca wyjdź za mnie No to kiedy ślub? 😎
Legend dejmano Posted August 30, 2022 V.I.P Donor Legend Posted August 30, 2022 12 godzin temu, Rudzia napisał: @ dejmanoXD Proste, że marry takiego szkoda zostawić innym. dzięki 2 2
Legend happy. Posted August 30, 2022 Donor Legend Posted August 30, 2022 To twój nowy dom. 12 godzin temu, Rudzia napisał: @ happy. Bo już pierścionek kupił i dom nam stawia. A to pierścionek musiałem wziąć na niego kredyt. 1 1 10
Deserved Night0oo Posted August 30, 2022 Investor V.I.P Deserved Posted August 30, 2022 13 godzin temu, Rudzia napisał: @ Night0oo Bo mnie denerwuje hymnem niemiec xDDD. KC Ale i tak KCCKCKCKCKCK 2 2
Deserved ally Posted August 30, 2022 V.I.P Woman Deserved Posted August 30, 2022 Jezuniu @ happy. jaki ty jestes słodziutki xoxo. 3 1 1 2
Legend Titania Posted August 30, 2022 Investor V.I.P Woman Legend Posted August 30, 2022 @ ally na tej podusi to przysięga małżeńska była składana, że do końca życia przetestujemy razem wszystkie paputki widniejące na niej 3 2
Investor Senior_1337 Posted August 31, 2022 Investor Posted August 31, 2022 @ Rudzia Świetna robota jak zwykle ;D @ ally Teraz hymn od @ Night0oo grany będzie z przesterem pewnie XD @ happy. Czekamy na Twoje ;D 1 1
Recommended Posts