Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Prawie 2 lata spędziłam tutaj, czy to jako Admin arenek, Redaktor czy też Moderator. Chce podziękować wszystkim, który dali mi szansę. 

Dziękuję całej @ Moderator jak i @ Vice Administratori @ Karcok za przyjęcie mnie w Wasze grono.

Najlepiej i tak wspominam czasy spędzone w Redakcji, wiem, że nie zawsze dało się ze mną wytrzymać ale próbowaliście :D 

Niestety @ Alyssa zostawiam Cię samą ale wierzę, że dasz sobie radę, w końcu zawsze w to co robisz wkładasz ogrom pracy, oby tak dalej!

Dziękuję dla osóbek z ts, że ze mną wytrzymywali i nie raz poprawiali humor. Mimo, że na odchodne psuję relację to mam nadzieje, że mi wybaczycie. 

Chciałabym specjalnie podziękować dla@ Gosia ?! , @ VanillaSkyAvB. , @ ElementaR , @ Karcok , @ visek i @ Merzie ,

wiele razy podnosiliście mnie na duchu, albo po prostu wysłuchiwaliście mojego narzekania na świat. 

Mimo tak wielu spędzonych pięknych chwil, muszę odejść, nie czuję już tego zapału co kiedyś do pełnionych funkcji.

Ze względu na sprawy prywatne mam też co raz mniej czasu na życie w Internecie. 

Powodzenia dalej Katy, trzymajcie się cieplutko! :peepolove:

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 21
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Życie prywatne jest najważniejsze i to właśnie jemu trzeba poświęcać najwięcej czasu.

Na każdego z nas przyjdzie czas w którym zgaśnie pewna świeczka, u niektórych ona ponownie zapłonie, u innych się już wypali bezpowrotnie, u niektórych następuje to po 3 miesiącach, a u innych po 6/7latach.

Dziękujemy również za to ile serca wkładałaś w Moderację, Redakcję itd.

Forum oczywiście będzie żyło dalej, ale tracimy bardzo wartościową jego cząstkę.

Jeszcze raz dzięki bardzo! Czekamy na twój powrót.

Pamiętaj, że jak nas potrzebujesz to wiesz gdzie nas możesz znaleźć.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Mam nadzieję że będzie jeszcze szansa jakiegoś arama zagrać :)

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Trzymaj się cieplutko i liczę na to że wrócisz tak samo jak ja , może nie po 3 latach ale kiedyś się wszystko ułoży i znów zawitasz na katujemy :default_biggrin: Powodzonka

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Pamiętam, Cię od samego początku jak zawitałem na katach. Bardzo fajnie mi się z Tobą grało na arenkach i gadało. Jak dostałem admina, pomagałaś trochę. W dorosłym życiu jest już tak, że pewne rzeczy trzeba sobie odmówić. Są sprawy ważne i ważniejsze i tego nie przeskoczymy. Dwa lata spędziłaś tutaj, poznałaś wiele wspaniałych ludzi. Pamiętaj tu, jest dla Ciebie zawsze miejsce. Odwiedzaj nas czasem i nie zapomnij o arence :)

Pozdrawiam i dużo sukcesów w życiu prywatnym.

Ps. Nie pij przed 12 :dogeKEK:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Trzymaj się. Mam nadzieję, że jak uporządkujesz wszytko to wrócisz. Tu wszyscy wracają. :) 

Dzięki za wszystko. 😍

Odwiedzaj nas. 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Życie prywatne jest najważniejsze i tego się trzymajmy. Dzięki za te kilka rozmów na ts'ie i chociaż nie było ich sporo, to praktycznie zawsze bawiłem się przednio! 

Trzymaj się i powodzenia dalej!

Wracaj szybko!

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Wow. Czemu Patka :(. Dziękuje Ci również za ten pieknie spędzony czas na sieci. Pamiętaj, każdy wraca i wiem, ze Ty wrócisz kiedyś tez. Mam nadzieje, ze wrócisz z o wiele większa motywacją do pracy! Dziękuje raz jeszcze! Odwiedzaj nas i wracaj! 
Do zobaczonka niedługo!

• Zasłużony
Opublikowano

No cóż Patka. Mimo, że ostatnimi czasy mieliśmy pewny dołek w znajomości, że rzadko wpadałem na tska i rzadko się odzywałem, to i tak dzięki za wspólne giereczki, gadanie. Ogólnie za wszystko. Nigdy nie potrafiłem się rozpisywać na takie tematy, ale szczerze dziękuję za wszystko co co zrobiłaś dla sieci i personalnie dla mnie. Wracaj szybko i trzymaj się :serduszko:

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Szkoda, że odejścia to czasami jedyne rozwiązanie, ale raczej nie są podejmowane pod wpływem impulsu. 2 lata minęło jak jeden dzień i człowiek sobie uświadamia ile czasu już tu jest oraz ile poświęcił dla sieci. Mam nadzieję, że wszystkie prywatne sprawy będą układać się tylko dobrze, a Twój powrót to będzie kwestia czasu. Dzięki także za ogrom poświęconej pracy na forum, a szczególnie dla redakcji, bo każdy kto wchodzi w jej progi, wie ile cierpliwości to wymaga. Powodzenia dalej i trzymaj się! :cat3:

• Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.