Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość

Dziękuje za wszystko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Nie wiem od czego mam zacząć. Zżyłem się z ta siecią od stycznia 2k21 i przeżyłem tu wiele wspaniałych chwil. Od bycia Adminem TS3 az po Moderatora. Każda ta chwila była dla mnie spełnieniem moich marzeń. Chciałbym Wam ( @ Karcok  @ Gosia ?!  @ Bulbuś ) osobiście podziękować za danie mi szansy na tych wszystkich stanowiskach. Dziękuje Ci @ Rudzia  i @ Alyssa  za współpracę w redakcji i @ ElementaR , @ 33Skiller33 , @ Merzie za pomoc w ogarnianiu spokoju na TeamSpeaku. Dziękuje również pozostałym za miłe spędzenie z Wami czasu i granie w różne giereczki. Nie będę pisał, dlaczego się żegnam, ale mam nadzieje, ze poukładam wszystko i jeszcze kiedyś do Was zawitam. 
Dziękuję.

• Legenda
Opublikowano

Jeżeli wszystko wróci na właściwe tory, to nie bój się do nas wrócić, będziemy czekać. Swoje już napisałam na priv, ale jeszcze raz dziękuję za kawał serca włożonego w forum. Mam nadzieję, że nadal będziesz wpadał do kumpli na ts'a i wypijemy małe co nieco. Trzymaj się! :serduszko:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

3maj się byku. Wszystko się ułoży (musi!) A tymczasem powodzonka mimo wszystko i do usłyszenia kiedyś :P 

• Legenda
Opublikowano

Dziękuje bardzo za ogromny wkład włożony w redakcję/typera oraz jako stały admin ts3. 

Uporządkuj sobie wszystko co trzeba i wracaj do nas prędko!

:pepelove:

• Zasłużony
Opublikowano

Ale jak to tak Kalor? Trzymaj się misiu. Zajrzyj do nas kiedyś i w razie czego zawsze możesz pisać (jak tylko Messenger będzie mi działał :p).

Dzięki za współpracę w moderacji i na ts'ie, a także za wspólne tyranie się na kanale przy jakiejś gierce.

:peepolove:

Opublikowano

Dzięki za wszytsko, poukładaj sobie tam szybko i wracaj, może pogramy jeszcze w jakieś owocki heh. Z fartem! 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.