Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Nigdy nie jeździłam i nie wiem jak zachowuje się na drodze, więc ciężko ocenić coś "z obrazka".

Gdybym jednak miała możliwość kupna elektrycznego, a jakiegokolwiek innego, raczej wątpie, by nowa technologia w jakikolwiek sposób mnie do siebie przekonała i na pewno wybrałabym tradycyjną wersję. 

Nie. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie, chyba, że tankowanie będzie trwać 10-30min + zasięg będzie z 2000km.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jedyne auto jakim mogę jeździć to dieslem, uwielbiam czuć zapach ropy przy tankowaniu auta, a głos silnika klekoczącego na wolnych obrotach jak bociany na jebo####ku dodaje mu tej finezji. Zasięg diesla dochodzi do 1500km na jednym baku, a elektryczny? 500km na jednym ładowaniu i musi zostać podpięty na min 4 godziny by się naładował, tak więc wydłuża się podróż. Nie wiem czy wiecie ale elektryczne auta mają wbudowany  głośniczek by emitował  dźwięk silnika by nie zabić potrącić przechodnia. Silniki wysokoprężne to jedyne silniki stworzone do harowania jak wół, bo inne znane nam paliwa wysiadają. Może diesel jest jest wolniejszy na starcie, ale jak już się bujnie to jedzie... jak auto to tylko 1.9 TDI, i nie ważne jaki znaczek go reprezentuje.. 

• Katowicz
Opublikowano

Całkowicie elektrycznego nigdy. Obecnie jeżdżę hybrydową Toyotą Rav 4 i jestem zadowolona. Dużym plusem jest oszczędność i to że na każdym postoju oraz podczas hamowania  ładuje się akumulator. Jak uzbieram kiedyś na jakiegoś muscle car'a to wtedy się przesiądę :D

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.